Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HAD MADDE EAST TASARLAYAN:MELEK TUBA UÇAR İ L: İ STANBUL OKUL: MALTEPE OSMANGAZ İ İ MAM HAT İ P ORTAOKULU.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HAD MADDE EAST TASARLAYAN:MELEK TUBA UÇAR İ L: İ STANBUL OKUL: MALTEPE OSMANGAZ İ İ MAM HAT İ P ORTAOKULU."— Sunum transkripti:

1 HAD MADDE EAST TASARLAYAN:MELEK TUBA UÇAR İ L: İ STANBUL OKUL: MALTEPE OSMANGAZ İ İ MAM HAT İ P ORTAOKULU

2 ICADıMıN AMACI Saç ve başörtüleri kolayca ve kısa sürede yapmak. Saç/başörtü yapmayı beceremeyen, üşenen ya da saçı/başörtüsü için fazla zaman kaybetmek istemeyenlerin isini kolaylaştırmak.

3 ÜRÜNÜN ELDE EDİLMESİNDE ÖNGÖRÜLEN KAZANıM Bu proje insanların saç/başörtü yaparken harcadı ğ ı fazla zamanı daha verimli şeylere harcamasını sa ğ layacaktır.

4 ÜRÜNÜN ÖZELLIKLERI Kolay kurulumu ile size hiçbir zorluk sa ğ lamayacak. İ stedi ğ iniz boyuta küçültüp sonra tekrar aynı boyuta getirme özelli ğ i ile yer kaplama derdi de ortadan kalkacak. Saçınıza ya da ba ş örtünüze hiçbir sıcaklık veya so ğ ukluk uygulamadan rahatça yapar. Bozuldu ğ unda 5 sene garantisi bulunmaktadır.

5 ÜRÜNÜN DıŞ GÖRÜNÜŞÜ Her rengi bulunacak olan ürünümüzün farklı tasarımları da bulunacak. Oldukça ergonomik tasarımı ile oldukça kolay kullanılabilecek bir ürün olacak.

6 ÜRÜNÜMÜN ÇÖZMEYI HEDEFLEDIĞI SORUN İ nsanların saç ya da ba ş örtü yaparken geçen zamanını en aza indirmek.

7 ÜRÜNÜN 3 BOYUTLU FOTOĞRAFLARı Öndeki kollar saçı ve başörtüyü yapmamıza yardımcı olur. Başörtünün yapımı için başörtüyü ve iğneleri kollara koymanız yeterli olacaktır.

8 ÜRÜNÜN 3 BOYUTLU TASARıM ADRESI https://www.tinkercad.com/things/60BgBmNHcS4

9 Saç yapımı için ise tokaları koymanız ve istediğiniz saç stilini söylemeniz yeterli olacaktır. Kollar eklemler sayesinde gerçek kolların yapabileceği herzeyi yapabilmektedir. ÜRÜNÜN 3 BOYUTLU FOTOĞRAFLARı

10 Üç boyutlu projenin yandan görünü ş ü; Üç boyutlu projenin arkadan görünü ş ü; ÜRÜNÜN 3 BOYUTLU FOTOĞRAFLARı

11 SAMSUNG GELECEĞIN MUCITLERI

12 KAYNAKÇA 3 boyutlu Tasarım Sitesi Tinkercad: https://www.tinkercad.com/https://www.tinkercad.com/ Arama motoru: https://www.google.com.tr/https://www.google.com.tr/ Samsung Geleceğin Mucitleri: http://www.geleceginmucitleri.com/http://www.geleceginmucitleri.com/ http://www.teknokulis.com/multimedya/galeri/teknoloji/hayati-kolaylastiracak-icatlar http://www.gelisenbeyin.net/icatlar.html http://www.renklinot.com/kultursanat/evde-yapilabilecek-basit-icatlar-ve-yapilislari.html


"HAD MADDE EAST TASARLAYAN:MELEK TUBA UÇAR İ L: İ STANBUL OKUL: MALTEPE OSMANGAZ İ İ MAM HAT İ P ORTAOKULU." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları