Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

CIT Eğitim Gündemi CIT Kimdir? Nasıl Ulaşabilirim? Kampüste Internet Erişimi Kullanıcı Adı ve Parola Nedir? My.KU Nedir, Nasıl Kullanabilirim? KUAIS Nedir?

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "CIT Eğitim Gündemi CIT Kimdir? Nasıl Ulaşabilirim? Kampüste Internet Erişimi Kullanıcı Adı ve Parola Nedir? My.KU Nedir, Nasıl Kullanabilirim? KUAIS Nedir?"— Sunum transkripti:

1

2 CIT Eğitim Gündemi CIT Kimdir? Nasıl Ulaşabilirim? Kampüste Internet Erişimi Kullanıcı Adı ve Parola Nedir? My.KU Nedir, Nasıl Kullanabilirim? KUAIS Nedir? CIT-SP (Hizmet Ortağı) Soru & Cevap / Faydalı Bilgiler

3 CIT Kimdir? Nasıl Ulaşabilirim?  CIT Kimdir? CIT, Koç U ̈ niversitesi Bilgi Teknolojileri Direkto ̈ rlu ̈ g ̆ ü bo ̈ lu ̈ mu ̈ nu ̈ n I ̇ ngilizce kısaltılmıs ̧ adıdır (Computer & Information Technology). Bu bo ̈ lu ̈ m u ̈ niversite genelindeki tu ̈ m bilgisayar, yazıcı, telefon, projekto ̈ r, ve ses sistemlerine destek veren sorumlu bo ̈ lu ̈ mdu ̈ r. CIT tu ̈ m c ̧ alıs ̧ anlarıyla bilgi sistemleri ve teknoloji alanında her an yardımınıza hazırdır.  CIT’ye Nasıl Ulaşabilirim? Hafta içi 07:30 – 17:15 ve Cumartesi 08:30 – 17:15 Dahili: #1111 / 0212 338 1111 / cit@ku.edu.tr

4 Kampüste Internet Erişimi  Kayıt haftası ve sonraki 2 hafta boyunca kampu ̈ s genelinde yayın yapacak NEWCOMER kablosuz ag ̆ ı u ̈ zerinden Internet ve dig ̆ er uygulamalara eris ̧ im sag ̆ layabilirsiniz.  Bu zamana kadar Kullanıcı Adı ve Parolanızı o ̈ g ̆ renmeli, ve bag ̆ lantı kurmak istedig ̆ iniz cihazlar u ̈ zerinde ayar yaparak KU kablosuz ag ̆ ına bag ̆ lanmaya hazırlanmalısınız. Bunun ic ̧ in gerekli yo ̈ nergelere cit-trackit.ku.edu.tr adresinden eris ̧ ebilirsiniz.

5 Kampüste Internet Erişimi Kablosuz Ağ: WPA2 (KU) Güvenlik Sistemi iPhone & iPad Android Cihazlar Windows Ayarları iPhone & iPad Android Cihazlar Windows Ayarları Ortak Alan Bilgisayarları: Öğrenci Merkezi Kütüphane Bilgisayar Laboratuvarları (SOS180, ENGB19, ENGZ21, ENG128)

6 Kampüste Internet Erişimi (Bilgisayar Laboratuvarları)

7 Kullanıcı Adı ve Parola Nedir?  Kullanıcı Adı ve Parola ikilisi u ̈ niversite yas ̧ antınız boyunca birc ̧ ok olanaktan faydalanabilmeniz ic ̧ in gereklidir. Bu olanaklara o ̈ rnek olarak, okuldaki bilgisayarlara giris ̧, e-posta, Internet, yazılım ve uygulamalara eris ̧ im, ve yazıcı kullanımı verilebilir.  Kayıt Kabul Mu ̈ du ̈ rlu ̈ g ̆ u ̈ tarafından adresinize postalanan pakette bulunan veya kayıt sırasında verilmis ̧ olan O ̈ g ̆ renci ID numaranız ile kayıt do ̈ neminde aktif edilen https://password.ku.edu.tr sayfasından Kullanıcı Adı ve Parola’nızı o ̈ g ̆ renebilirsiniz. Gu ̈ venlig ̆ iniz gereg ̆ i parolanızı ilk kullanımdan o ̈ nce deg ̆ is ̧ tirmenizi o ̈ nemle rica ederiz.

8 Kullanıcı Adı ve Parola Nedir? Kullanıcı Adı ve Parolanızı öğrenmek için; https://password.ku.edu.tr/ 8Parola Değişimi (Parolanız en az 8 karakter uzunluğunda olmalı) http://my.ku.edu.tr - «Change Password» Yeni Parola belirlerken lütfen Türkçe karakter kullanmayınız...

9 My.KU Nedir, Nasıl Kullanabilirim?  My.KU (my.ku.edu.tr), Gmail altyapısını kullanan ve u ̈ niversitemizin her o ̈ g ̆ renciye sundug ̆ u paylas ̧ ımlı bir portal hizmetidir. Bu portalde en bas ̧ ta e-posta hesabınız olmak u ̈ zere, takviminiz, dosyalarınızı arkadas ̧ larınızla paylas ̧ ma, ve anlık mesajlas ̧ ma (chat) gibi ihtiyacınız olabilecek her ortamı bulabileceksiniz. I ̇ leride ic ̧ erdig ̆ i bilgiler sayesinde bu portali yakından takip etmek size daha c ̧ ok fayda sag ̆ layacaktır.  My.KU ic ̧ in tarayıcınızdan http://my.ku.edu.tr adresine gitmeniz ve gerekli durumda Kullanıcı Adı ve Parolanızla giris ̧ yapmanız gerekmektedir.

10 CIT-SP (Hizmet Ortağı)  Kendinize ait bilgisayar, tablet, telefon gibi cihazlarla ilgili her tu ̈ rlu ̈ destek, kurulum ve talepleriniz ic ̧ in 4455 nolu dahili telefondan (dıs ̧ arıdan 0212 338 1000 dahili 4455) veya citsp@ku.edu.tr adresine talebinizi ic ̧ eren bir e-posta go ̈ ndererek CIT-SP ofise kolayca ulas ̧ abilirsiniz.

11 Teşekkür Ederiz... Sorularınız? Dinlediğiniz için teşekkür ederiz... http://cit.ku.edu.tr


"CIT Eğitim Gündemi CIT Kimdir? Nasıl Ulaşabilirim? Kampüste Internet Erişimi Kullanıcı Adı ve Parola Nedir? My.KU Nedir, Nasıl Kullanabilirim? KUAIS Nedir?" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları