Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Cambridge Journals Online 1584 yılında, University of Cambridge bünyesinde kurulmuş çok köklü bir yayınevidir. Cambridge Journals Online (CJO) paketi,

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Cambridge Journals Online 1584 yılında, University of Cambridge bünyesinde kurulmuş çok köklü bir yayınevidir. Cambridge Journals Online (CJO) paketi,"— Sunum transkripti:

1 Cambridge Journals Online 1584 yılında, University of Cambridge bünyesinde kurulmuş çok köklü bir yayınevidir. Cambridge Journals Online (CJO) paketi, Bilim, Teknoloji, Tıp, Sosyal ve Beşeri Bilimler alanlarında 240 adet tam metin yayını içermektedir.

2 Cambridge Journals Online

3 Cambridge Journals Online User Account Kişiselleştirme özelliklerini kullanabilmek için bir hesap oluşturmanız gerekmektedir. Bu işlemi ana sayfada yer alan “Register for an Account” tıkladıktan sonra açılan formu doldurarak yapabilirsiniz. Daha sonra kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaptığınızda sayfanın sol tarafında bulunan “My CJO Links” menüsü aracılığı ile kişisel bilgilerinize erişebilirsiniz.

4 Cambridge Journals Online User Account

5 Cambridge Journals Online My CJO Links

6 Cambridge Journals Online Tarama Sonuçları

7 Cambridge Journals Online Tarama Sonuçları – Makale Tam Metni

8 Cambridge Journals Online Tarama Sonuçları

9 Cambridge Journals Online Save Search Yaptığınız bir taramayı kaydedip, istediğiniz sıklıkta sisteme yeniden yaptırabilir ve tarama sonuçlarının e-mail adresinize gelmesini sağlayabilirsiniz.

10 Cambridge Journals Online Save Search

11 Cambridge Journals Online Save to My Saved Articles Taramanızın sonucunda çıkan makalelerden istediklerinizi işaretleyerek, daha sonra erişmek üzere kaydedebilirsiniz. Daha sonra oluşturduğunuz kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptığınızda sayfanın sol tarafında görünen “My CJO Links” menüsünden kaydettiğiniz makalelere erişebilirsiniz.

12 Cambridge Journals Online Save to My Saved Articles

13 Cambridge Journals Online Export Citation Makalenin bibliyografik bilgilerini istediğiniz formatta bilgisayarınıza kaydedebilir veya bir e-posta adresine gönderebilirsiniz.

14 Cambridge Journals Online Export Citation

15 Cambridge Journals Online Download PDFs Taramanızın sonucunda çıkan makalelerin tam metinlerini PDF formatında bilgisayarınıza indirmenizi sağlar. “Save PDFs as files starting with” kutucuğuna yazdığınız kelimeyi dosya adının ilk kelimesi olarak kullanır.

16 Cambridge Journals Online Download PDFs

17 Cambridge Journals Online Advanced Search

18 Cambridge Journals Online Title Search Ana sayfada yer alan “Browse by Subject” seçeneğini kullanarak konu başlıkları altında ilgili dergilere erişebilirsiniz. Yine ana sayfadaki “Browse by Title” seçeneği ile dergileri listeleyerek istediginiz yayına erişebilirsiniz.

19 Cambridge Journals Online Title Search

20

21

22

23 First View: Bir dergi içindeki bazı makaleler, sayının basımından önce internet üzerinden erişilebilmektedir. Bu makaleler “First View” başlığı altında görüntülenmektedir. Current Issue: Yayınlanmış en son sayının içeriğine erişebilirsiniz. * Önceki sayılara soldaki menüde yer alan “Journal Menu” ile erşebilirsiniz. Most Downloaded: O yayın içinde yer alan makalelerden en çok indirilenleri listeler. Most Cited: O yayın içinde yer alan makalelerden en çok atıf alanları listeler.

24 Cambridge Journals Online Librarians Ana sayfada bulunan “Register for an account” ile açılan formda “ I want to be the Account Administrator” kutucuğunu işaretleyerek yönetici hesabı oluşturabilirsiniz. Daha sonra kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yaparak, yönetici olarak yapabileceğiniz işlemlere “My CJO Links” menüsünden erişebilirsiniz.

25 Cambridge Journals Online Librarians

26

27

28 Cambridge Journals Online Sorularınız? Teşekkür Ederiz.


"Cambridge Journals Online 1584 yılında, University of Cambridge bünyesinde kurulmuş çok köklü bir yayınevidir. Cambridge Journals Online (CJO) paketi," indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları