Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ÖĞRENCİ EĞİTİM KAMPLARININ YAPILDIĞI GENÇLİK VE İZCİLİK EĞİTİM TESİSLERİ İLE İLGİLİ TANITIM BİLGİLERİ VE FOTOĞRAF GÖRÜNTÜLERİ AŞAĞIDA SUNULMAKTADIR. 1)Çanakkale.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ÖĞRENCİ EĞİTİM KAMPLARININ YAPILDIĞI GENÇLİK VE İZCİLİK EĞİTİM TESİSLERİ İLE İLGİLİ TANITIM BİLGİLERİ VE FOTOĞRAF GÖRÜNTÜLERİ AŞAĞIDA SUNULMAKTADIR. 1)Çanakkale."— Sunum transkripti:

1

2 ÖĞRENCİ EĞİTİM KAMPLARININ YAPILDIĞI GENÇLİK VE İZCİLİK EĞİTİM TESİSLERİ İLE İLGİLİ TANITIM BİLGİLERİ VE FOTOĞRAF GÖRÜNTÜLERİ AŞAĞIDA SUNULMAKTADIR. 1)Çanakkale Gençlik ve İzcilik Eğitim Tesisi; KONUMU – KAPASİTESİ – ÖZELLİĞİ - ULAŞIM 250 kişiliktir. Denize sıfırdır. Odalar balkonlu ve denize bakmaktadır. Çanakkale boğazında 400 m. lik sahil şeridine sahip plâjı vardır. Çevresi çam ağaçlarıyla kaplıdır. Modern bir mutfak ile salonu mevcuttur. Tesise; Çanakkale’ den kalkan güzelyalı dolmuşları ve belediye otobüsleri ile ulaşılabilir. Merkeze 13 km. dir.

3 KONUMU – KAPASİTESİ – ÖZELLİĞİ - ULAŞIM Tesis 250 kişilik olup denize sıfır konumdadır. Plajı vardır. Tamamen müstakil tesistir. Her oda balkonlu ve deniz görmektedir. Tesis zeytin ağaçlarıyla kaplıdır. Modern bir mutfak, yemek salonu, televizyon izleme salonu, gazino vb. imkânlara sahiptir. Tesise; Gemlikten kalkan küçük kumla dolmuşları ve belediye otobüsleri ile ulaşılır. Gemlik’e 4, Bursa ya 30 km. dir.

4 KONUMU – KAPASİTESİ – ÖZELLİĞİ - ULAŞIM Tesis 250 kişilik,müstakil ve denize sıfır konumdadır. Plajı vardır. Odalar balkonlu ve deniz görmektedir. Tesis zeytin ağaçlarıyla kaplıdır. Modern bir mutfak, yemek salonu, televizyon izleme salonu, gazino vb. imkânlara sahiptir. Gemlik’ e 12, Bursa’ ya 38 km. uzaklıktadır. Tesise; Gemlikten kalkan Karacaali veya Armutlu dolmuşları ile ulaşılır.

5 KONUMU – KAPASİTESİ – ÖZELLİĞİ – ULAŞIM Beyşehir gölü kıyısında üstünler mevkindedir. Odalar gölü görmektedir. Göl yüzmeye elverişlidir. Bütün etkinlikler gibi yüzme etkinliği de iyi derecede yüzme bilen liderler( eğitim görevlileri) tarafından gerçekleştirilmektedir. Beyşehir tesisinin bulunduğu alan ve çevresi bütün doğal güzelliklerin bulunduğu bir cennet köşesidir. Her türlü ihtiyacı karşılayacak mutfak, yemek salonu ve spor alanları mevcuttur. Tesis Antalya yolu üzerinde olup, Tesise Beyşehir den kalkan Üstünler dolmuşları ile ulaşılır.

6 . KONUMU – KAPASİTESİ – ÖZELLİĞİ – ULAŞIM 190 kişiliktir. Denize sıfır konumundadır. Geniş bir sahil şeridine sahip kamp merkezi yüzmeye ve su sporlarına elverişlidir. Ayrıca; yüzme havuzu vardır. Tesisin her türlü ihtiyaca cevap verebilecek kapasitede mutfağı ve yemekhanesi vardır. Voleybol, Basketbol ve Futbol alanı mevcuttur. Tesise ulaşım; İskenderun’dan kalkan uluçınar (Arsuz) minibüs ve belediye otobüsleri sağlanmaktadır.

7 KONUMU – KAPASİTESİ – ÖZELLİĞİ - ULAŞIM Tesis 768 kişiliktir Denize sıfır konumundadır. Büyük bir sahili mevcuttur. Öğrenci eğitim kampları için yaklaşık 350 kişilik kontenjan kullanılmaktadır. Modern mutfağı ve yemekhanesi mevcuttur. Spor alanı, dinlenme ve televizyon izleme salonları mevcuttur. Tesise ulaşım silifke kapızlıdan (kahveler durağından) kalkan minibüslerle sağlanmaktadır.

8 KONUMU – KAPASİTESİ – ÖZELLİĞİ - ULAŞIM 100 yatak kapasiteli ve yüzme havuzlu bir tesistir. Yunt dağı, eteklerinde yeşil bir alanda kuruludur. Modern bir mutfağı ve yemek salonu mevcuttur. Basket ve Voleybol sahaları mevcuttur. Her türlü ihtiyaca cevap verebilecek kapasitedeki bu kamp merkezde; asırlık çam ağaçları altında, kuş sesleri arasında ve yüzme havuzu imkânları ile çok güzel bir kamp devresi geçirilebilecektir. Tesise; Soma veya Kırkağaç ta inildiğinde tesise dolmuş ile ulaşılabilir. KONUMU – KAPASİTESİ – ÖZELLİĞİ - ULAŞIM 100 yatak kapasiteli ve yüzme havuzlu bir tesistir. Yunt dağı eteklerinde yeşil bir alanda kuruludur. Modern bir mutfağı, yemek salonu, Basketbol ve Voleybol sahaları mevcuttur. Her türlü ihtiyaca cevap verebilecek kapasitedeki bu kamp merkezinde; asırlık çam ağaçları altında, kuş sesleri arasında ve yüzme havuzu imkânları ile çok güzel bir kamp devresi geçirilebilecektir. Tesise, Soma veya Kırkağaç’ tan kalkan dolmuş veya minibüslerle ulaşılır

9 KONUMU – KAPASİTESİ – ÖZELLİĞİ – ULAŞIM 250 yatak kapasiteli, kaloriferli orman içinde bir tesistir. Tesis şehirlerarası yola yaklaşık 1 km. Kastamonu ya 10 km. uzaklıktadır. Kış kampı yarıyıl tatilinde gerçekleştirilmektedir. Kayak etkinlikleri Ilgaz kayak tesislerinde yapılmaktadır.


"ÖĞRENCİ EĞİTİM KAMPLARININ YAPILDIĞI GENÇLİK VE İZCİLİK EĞİTİM TESİSLERİ İLE İLGİLİ TANITIM BİLGİLERİ VE FOTOĞRAF GÖRÜNTÜLERİ AŞAĞIDA SUNULMAKTADIR. 1)Çanakkale." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları