Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Tunceli Üniversitesi Pertek Sakine GENÇ Meslek Yüksekokulu

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Tunceli Üniversitesi Pertek Sakine GENÇ Meslek Yüksekokulu"— Sunum transkripti:

1 Tunceli Üniversitesi Pertek Sakine GENÇ Meslek Yüksekokulu

2 Ziyareti sırasında Pertek ilçesinin doğal güzelliğine hayran kalan Ulu Önder halkevinde ilçe halkı ile bulunduğu bir sohbet sırasında: "Sen Pertek değil bir teksin !" diyerek ilçemizi çok beğendiğini ifade etmiştir.

3 PERTEK Sakine GENÇ Meslek Yüksekokulu
Pertek ilçesi Elazığ il merkezine en yakın ilçedir ve Keban baraj gölü üzerinde önce feribot, ardından araçla 25 dakikalık (23 km) mesafededir, Tunceli Üniversitesi kampusüne ise 45 dakikalık (40 km) bir mesafededir. Tunceli Üniversitesi PERTEK Sakine GENÇ Meslek Yüksekokulu

4 Pertek İlçe nüfusu Tunceli İlinin en fazla nüfusa sahip ilçesi olup, merkez ve köylerle birlikte toplam nüfusu civarındadır.Tunceli ilinin  Pertek İlçesi Keban Baraj Gölü kıyısındaki hem tarihi ve doğal güzellikleri, jeotermal kaynaklarıyla ulaşım kolaylığı açısından hemde turizm tesisleri ile ilgili yatırımların üst üste gelmesi ile bölgeyi bir cazibe merkezi haline getirmiştir.

5 Elazığ havalimanına 45 dakikalık uzaklıkta bulunan ‘’Pertek Termal Otel’’ 34 bin metre karesi açık ve kapalı hizmet alanı 412 bin metre karesi ağaçlandırılmış yeşil alan olmak üzere toplam 446 bin metre kare alan üzerine kurulmuş 15 Haziran 2010 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlamıştır.

6 4’ü termal, 2’si yarı olimpik yüzme havuzu, 2’si aqua havuz olmak üzere 8 havuzu, saunaları, türk hamamı, restoranları semner ve toplantı odaları, organizasyon alanı, gezi teknesi, su sporları ile bölgenin en büyük sağlık ve turizm komplexi olarak hizmet vermektedir.

7 Pertek sahillerinde “Işıklar Dünya Offshore Şampiyonası”nın. 5
Pertek sahillerinde “Işıklar Dünya Offshore Şampiyonası”nın ayağı, baraj gölü içindeki tarihi Pertek kalesi önünde gerçekleşmiştir.

8

9 Termal otel ve turizm tesisisin ardından ilçede 18 kişinin istiham edildiği günlük 4 ton süt işleme kapasitesi olan süt ürünleri tesisleri mevcuttur. Pertek'te ayrıca üzüm dut ve keçiboynuzu pekmezi gibi ürünleri üreten şimdilik 7 kişinin çalıştığı fabrika da faaliyetlerini sürdürmektedir. Fabrikalarda ürettilen süt, üzüm dut ve keçiboynuzu pekmezi gibi ürünlerin hammaddesini  Pertek ve Tunceli bölgesindeki üreticiden alınmaktadır. Böylece hem üretici kazanmakta , hem de tesis de çalışan gençler, iş sahibi olmaktadır.

10 İlçede Tunceli Üniversitesine bağlı olarak Hayırsever İş Adamı Av
İlçede Tunceli Üniversitesine bağlı olarak Hayırsever İş Adamı Av. Kemal Genç Pertek Sakine Genç Yerleşkesinin yapımını üstlenmiş ve Eğitim-Öğretim yılında faaliyete girmiştir. Böylece bölgede Tunceli Üniversitesi ile birlikte her geçen gün büyüyen Pertek Meslek Yüksek Okulu ilçenin ekonomik ve sosyal potansiyelinin gelişmesini sağlamıştır.

11 ’’Pertek Sakine Genç MYO da ‘’ Öğretim Yılı itibaryle 6 öğretim üyesi 15 Öğretm görevlisi 1 Şube Müdürü 4 İdari personel 4 güvenlik görevlisi 3 geçici personel ile 500 genç kardeşimize eğitim verilmektedir.15 Derslik, 1 Kütüphane, 1 çalışma salonu, 2 laboratuar, 1 konferans ve toplantı salonu ile kantin ve kafeterya bulunmaktadır. Öğrencilerimiz için eğitim olanaklarının uygun olmasının yanında konaklama ve ulaşım problemi yoktur.

12

13 Okulumuza çok kısa bir mesafede 150 kişi kapasiteli yurt Eğitim ve öğretim yılının başlaması ile öğrencilerimize hizmet vermeye başlamıştır.

14

15 Tunceli Meslek Yüksek Okulu Pertek Sakine GENÇ
Tunceli Üniversitesi Pertek Sakine GENÇ Meslek Yüksek Okulunda Bankacılık ve Sigortacılık Programı (I. ve İ.Ö.) Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Programı (Hazırlık Sınıfı, I. ve İ.Ö.) Harita ve Kadastro Programı (I. Ve İ.Ö.) Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Elektronik ve Haberleşme Teknolojisi Programı Gıda İşleme Teknolojisi Programı Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Programı Olmak üzere toplam 7 programda Öğretim yapılmaktadır. Tunceli Meslek Yüksek Okulu Pertek Sakine GENÇ

16 Pertek Sakine GENÇ Meslek Yüksek Okulu
Tunceli Üniversitesi Pertek Sakine GENÇ Meslek Yüksek Okulu Teklif Dosyamızda Açılması Talep Edilen Programlar Çevre Koruma ve Kontrol Programı (I. ve İ.Ö.) Laborant ve Veteriner Sağlık Programı (I. ve İ.Ö.) Yerel Yönetimler Programı (I. ve İ.Ö.) Yapı Denetimi Programı (I. ve İ.Ö.) Evde Hasta Bakımı Programı (I. ve İ.Ö.) İş Sağlığı ve Güvenliği Programı (I. ve İ.Ö.)

17 Tunceli'de su sporlarının tanıtımı için Valilik tarafından Munzur Nehri üzerinde düzenlenen RAFTİNG ETKİNLİĞİ

18 ‘’GÖNÜL KÖPRÜSÜ’’ sosyal etkinliği
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası nedeniyle Öğretim Elemanlarımız ile Öğrencilerimizin ‘’GÖNÜL KÖPRÜSÜ’’ sosyal etkinliği

19 Pertek Programları öğrencilerinin “Futbol Turnuvası’’

20 Pertek Koordinatörlüğü Öğretim Elemanları Öğrencilerimizin
Çanakkale Şehitlerimiz anısına 18 Mart 2013 Pazartesi günü Tunceli Üniversitesi Tunceli Meslek Yüksek Okulu Pertek Koordinatörlüğü Öğretim Elemanları Öğrencilerimizin ‘’KAN BAĞIŞI’’Etkinliği

21 Fidan Dikimi ve Aşure Günü Etkinliklerimiz
Meslek Yüksek Okulu Pertek Termal de Mezuniyet Törenimiz Fidan Dikimi ve Aşure Günü Etkinliklerimiz

22


"Tunceli Üniversitesi Pertek Sakine GENÇ Meslek Yüksekokulu" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları