Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

DAVUTLAR ŞÜKUFE CEMAL ÖZBAŞ ÇOK PROGRAMLI LİSESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "DAVUTLAR ŞÜKUFE CEMAL ÖZBAŞ ÇOK PROGRAMLI LİSESİ"— Sunum transkripti:

1 DAVUTLAR ŞÜKUFE CEMAL ÖZBAŞ ÇOK PROGRAMLI LİSESİ

2

3

4

5 1995-1996 Eğitim Öğretim Yılında Faaliyete Başlayan Okulumuzda
Okul Müdürü , Müdür Yardımcısı, Psikolojik Danışman ve 15 kadrolu öğretmen bulunmaktadır.

6 MİSYONUMUZ GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ GELİŞMİŞ BİR TOPLUM İÇİN EĞİTİME; YAŞAMAK İSTEDİĞİMİZ REFAH BİR ÜLKE İÇİN ÖĞRETİME DOĞRU YELKEN AÇTIK… VİZYONUMUZ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YARIŞINDA; REKABET ETMEK DEĞİL; ÖRNEK OLMAK…

7 DEĞERLERİMİZ Okulumuzdaki olumlu kültürel değişimin; toplumu değiştirebileceğini savunuyoruz. Okulumuzda sevgiye dayalı otoriteyi esas alır ve yaşatırız. Okuluyla gurur duyan kaliteli mezunlar; kaliteli mezunlarıyla gurur duyan öğretmenler olma inancındayız. Toplum içinde kaybolan bireyler değil; topluma yön veren liderler yetiştirme çabasındayız.

8 OKULUMUZUN TANITIMI Okulumuzda en fazla 30’ ar kişilik olmak üzere 10 adet sınıf vardır. Ayrıca bir adet bilgisayar laboratuarı, bir adet fen ve teknoloji laboratuarı, bir adet spor odası, bir adet kütüphane ve çalışma odası bulunmaktadır. Her türlü yeme içme dinlenme ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz konforlu bir kantin öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.

9 Dersliklerimiz

10 Bilgisayar Laboratuarımız

11 Kütüphanemiz

12 Kantinimiz

13 GÖZÜNÜZLE GÖRÜP; KARAR VERMEK
MESLEK SEÇİMİNİZDE; GÖZÜNÜZLE GÖRÜP; KARAR VERMEK İSTEMEZ MİSİNİZ? DÜZ LİSE PROGRAMI VE TİCARET MESLEK LİSESİ PROGRAMINI AYNI ANDA GÖZLEMLEYİP; KARAR VERMEK DAHA KOLAY DEĞİL Mİ? PİŞMANLIK DUYMAYACAĞINIZDAN EMİN OLACAK KADAR NET FİKİR OLUŞTURMAK İSTEMEZ MİSİNİZ?

14 OKULUMUZDAKİ BÖLÜMLER
MUHASEBE FİNANSMAN DÜZ LİSE BÖLÜMÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA SERVİS HİZMETLERİ BÖLÜMÜNÜN AÇILMASI HEDEFLENMEKTEDİR.

15 EĞİTİMİNİ ALACAĞINIZ DERSLERİ; ÖNCEDEN TANIMAK KARAR VERMENİZİ KOLAYLAŞTIRMAZ MI SİZCE? ALIŞTIĞINIZ ORTAMI DEĞİŞTİRMEDEN; FARKLI BİR PROGRAMA GEÇİŞ YAPMAK DAHA VERİMLİ OLMANIZI SAĞLAMAZ MI? ALACAĞINIZ EĞİTİMİN NİTELİĞİNİ; BU TECRÜBEYİ YAŞIYOR OLAN ÜST SINIFLARINIZLA BİR ARADA DEĞERLENDİRMEK AVANTAJ DEĞİL MİDİR?

16 ÜNİVERSİTE SINAVINI KAZANAMAZSAM, SONUM NE OLACAK DERDİNDEN KURTULMAYI; MUHASEBECİLİK GİBİ SÜREKLİ GELİŞEN VE TALEP EDİLEN GÜÇLÜ BİR MESLEK SAHİBİ OLMA RAHATLIĞINI YAŞAMAK İSTEMEZ MİSİNİZ?

17 MUHASEBE FİNANSMAN ALANINDA EĞİTİMİNİZİ 10. VE 11
MUHASEBE FİNANSMAN ALANINDA EĞİTİMİNİZİ 10. VE 11. SINIFTA MESLEK DERSLERİ VE 12.SINIFTA STAJ AĞIRLIKLI OLMAK ÜZERE TAMAMLIYORSUNUZ SINIF STAJ PROGRAMI HAFTADA 2 GÜN OKUL 3 GÜN İŞYERİ UYGULMASI OLARAK GERÇEKLEŞECEKTİR.

18 MESLEĞİNLE İLGİLİ İLK DENEYİMİNİ, ÖĞRENCİLİK DÖNEMİNDEKİ STAJ EĞİTİMİYLE GERÇEKLEŞTİRMEK; ÖĞRENCİ OLARAK İLK MAAŞINI ALMAK, AYRICALIĞIYLA EĞİTİM GÖRMEK HAYAL Mİ SENCE?

19 Öğrencimiz staj ortamında

20 Mezunlar kamu ve özel sektörde, muhasebe ile ilgili alanlarda geniş iş bulma olanaklarına sahip oldukları gibi, özel muhasebe bürosu da kurabilirler.

21 ETKİNLİKLERİMİZ OKULUMUZDA Sinema izleme günleri
Sınıflar arası bilgi yarışmaları Sınıflar arası futbol turnuvaları Sınıflar arası voleybol turnuvaları Gezi Tiyatro… gibi çok çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir.

22 Etkinliklerimiz

23 İstanbul Üniversite Tanıtım Gezimiz

24 Okul Aile Birliğimizin Düzenlediği Yemek

25 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Spor Bayramı Kutlamaları

26 BELDENİN TEK LİSESİNDE; İLÇENİN TEK TİCARET MESLEK LİSESİNDE ÖĞRENİM GÖRMEK İSTEMEZ MİSİN? O HALDE DAVUTLAR ŞÜKUFE CEMAL ÖZBAŞ ÇOK PROGRAMLI LİSESİ SENİ BEKLİYOR.

27 BAŞARIYI HEDEFLİYORSAN; İYİ BİR MESLEK SAHİBİ OLMAK İSTİYORSAN; DİSİPLİNLİ ÇALIŞMAYI; KURALLARIN HEPİMİZİN HUZUR İÇİN KONDUĞUNU BİLİYOR VE BU KURALLARA UYMAYI KABUL EDİYORSAN; ŞÇÖÇPL’ Lİ OLMANIN AYRICALIĞINI YAŞAMAK İSTİYORSAN; BİZ SENİ ŞİMDİDEN HİÇBİR SINAVA TABİ TUTMADAN KABUL ETTİK; HOŞGELDİN!!!


"DAVUTLAR ŞÜKUFE CEMAL ÖZBAŞ ÇOK PROGRAMLI LİSESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları