Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HOŞ GELDİNİZ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HOŞ GELDİNİZ."— Sunum transkripti:

1 HOŞ GELDİNİZ

2 DÜZALAN İLKÖĞRETİM OKULU

3 İLİ :TRABZON İLÇESİ :DÜZKÖY OKULU :DÜZALAN İLKÖĞRETİM KURUMLARI
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLİ :TRABZON İLÇESİ :DÜZKÖY OKULU :DÜZALAN İLKÖĞRETİM KURUMLARI

4 1.BÖLÜM A- OKULUN ADI : Düzalan İlkokulu/Ortaokulu
B- KURUM KODU : C- TELEFONU : D- ADRESİ : Düzalan Mh.DÜZKÖY E- AMACI : Düzköy İlçesine bağlı Düzalan Mahallesi ve Çevre mahallelerde ikamet eden Öğrenim çağındaki çocukların Temel Eğitimini sağlamak. F- SEVİYESİ : İlkokulu/Ortaokul G- ÖĞRENİM ŞEKLİ : Normal H- OKULDAKİ KİTAP SAYISI :1198 I- İ- WEB:

5 HEDEFİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZİ BİR ÜST ÖĞRETİME VE HAYATA HAZIRLAMAK, RUH VE BEDEN SAĞLIĞI AÇISINDAN KENDİNE GÜVENLİ, BİLGİ, TEKNİK VE BECERİ İLE DONATMAKTIR.

6 II.BÖLÜM A- OKULUN TARİHÇESİ : Okulumuz ilk olarak eğitim öğretim yılında geçici bir binada tek öğretmenle ve tek bir sınıfta eğitim ve öğretime açılmıştır

7 1982 YILINDA OKULUMUZ

8 A- OKULUN TARİHÇESİ : 1982 yılında devletimiz tarafından iki derslikli ilkokul yaptırılmış üç öğretmenle birleştirilmiş sınıflı olarak eğitime devam edilmiş.

9 1990 LI YILLARDA OKULUMUZ

10 A- OKULUN TARİHÇESİ : yılları arasında halk devlet işbirliği ile iki ilave kat ve ayrıca bir ek binada spor salonu yaptırılmıştır.

11 OKULUMUZUN BUGÜNKÜ HALİ

12 OKULUMUZUN BÖLÜMLERİ Okulumuz bünyesinde 12 derslik,
1 Müdür Odası,1 Müdür Yardımcısı odası, Kütüphane,Bilişim Teknoloji Sınıfı, Araç-gereç odası,Mutfak, Arşiv,Sosyal Bilgiler harita odası, Öğretmen odası ve Tuvaletler mevcuttur.

13 III.BÖLÜM A-OKULUN BİNA DURUMU : a)-Binanın Özellikleri :
Okulumuz binası üç katlı olup, kalorifer tesisatı ile ısıtılmaktadır. Okul tuvaletleri ve kalorifer tesisatı okulun alt bölümünde bulunmaktadır.

14 OKULUMUZ VE BAHÇEMİZ

15 b)-Laboratuar Okulumuzda Fen derslerinin Yapıldığı Fen laboratuarı bulunmakta burası aynı zamanda Sosyal Bilgiler sınıfı olarak ta haritaların bulunduğu sınıf olarak ta mevcuttur.

16 Laboratuarda öğrenciler ders işlerken

17 c)-Okul ve Sınıf Kitaplıkları :
Okulumuzda öğrencilerimizin yararlanabileceği nitelikte kütüphanemiz vardır.burada 1198 adet kitap bulunmaktadır. Her sınıf bünyesinde sınıf kitaplıkları bulunmaktadır. Bu kitaplıklardan öğrenciler yararlanabilmektedirler.

18 KÜTÜPHANEMİZDEN BİR GÖRÜNTÜ

19 d)-Depo ve ambar durumu :
Okulumuzun bir sınıfı hem arşiv hem de depo olarak kullanılmaktadır. Ayrıca tuvaletlerin bulunduğu bölümde de depo olabilecek nitelikte bir bölüm bulunmaktadır.

20 e)-Diğer Sosyal Faaliyetler :
Okulumuzun sosyal faaliyetlerini(belirli gün ve haftaların kutlanması, şiir yarışmalarının ve tiyatro gösterilerinin yapılması ve özellikle yıl sonu etkinliklerinin yapılması gibi) yaptığımız bir çok amaçlı salonumuz vardır. Burası aynı zamanda spor salonu olarak ta kullanılmaktadır.

21 ÇOK AMAÇLI SALONUMUZ VE SAHNESİ

22 f)-Bahçenin durumu: Okulumuz bahçesi yaklaşık olarak 450 metre karedir.Bahçe iki bölümden oluşmaktadır. Okulun doğu tarafında çam ağaçlarıyla kaplı bir alan bulunmaktadır. Burada salıncak vs. oyun araçları bulunmaktadır. Okulun ön bahçesinde ise okulun oyun alanı bulunmaktadır. Burada voleybol sahası ve basketbol potası vardır.

23 OKUL BAHÇEMİZİN GÖRÜNÜMÜ

24 IV.BÖLÜM Okulumuz yönetim kadrosunda
YÖNETİCİ SAYISI : Okulumuz yönetim kadrosunda Birol DURMUŞ Müdür olarak görev yaparken, Fatih KAHRAMANMüdür Yardımcısı olarak çalışmaktadır.

25 OKUL MÜDÜRÜMÜZ Birol DURMUŞ

26 MÜDÜR YARDIMCIMIZ Fatih KAHRAMAN

27 ÖĞRETMEN SAYISI ÖĞRETMEN SAYISI : ÖĞRETMENLER
Sınıf Öğretmenleri Branş Öğretmenleri 1-Abdullah NADİR Bülent HOTAMAN 2-Mehmet ELBEYLİ Ahmet YAYLA 3-Asiye KAPUSUZ Osman BULUT 4-Suna ÇELİK İlker ÇANAKPINAR 5-Alipaşa DAVULCU Vildan ALBAŞ(Görevlendirme) Anasınıfı : Berrin ER Dilek Mazlum EYÜPOĞLU(Görevlendirme) 7-Şeyma ERGENÇ(Görevlendirme) 8-Emine BİLGİN ANKARA (Ücretli) 9-İsmail BALTACİOĞLU Hizmetli : Mehmet YAVUZ

28 ÖĞRETMENLERİMİZ TOPLU HALDE

29 OKULUMUZ HİZMETLİSİ

30 ÖĞRENCİ SAYISI: Sınıf : Kız : Erkek : TOPLAM : 1 9 6 14 2 9 5 14
Toplam Anasınıfı

31 Kayıtlarımıza Uygundur.
ONAY 02/01/2013 Kayıtlarımıza Uygundur. Birol DURMUŞ Okul Müdürü

32 ESERİNİN ÜZERİNDE İMZASI
OLMAYAN YEGÂNE SANATKÂR ÖĞRETMENDİR. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.

33 TEŞEKKÜRLER


"HOŞ GELDİNİZ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları