Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BT sınıfında nasıl davranılması gerektiğini sizle paylaşıyorum…

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BT sınıfında nasıl davranılması gerektiğini sizle paylaşıyorum…"— Sunum transkripti:

1 BT sınıfında nasıl davranılması gerektiğini sizle paylaşıyorum…
BENİM GÜZEL BT SINIFIM BT sınıfında nasıl davranılması gerektiğini sizle paylaşıyorum…

2 BT SINIFI ÖNÜNDE NASIL BEKLEYECEĞİM?
Öğrenci zili çaldığında BT sınıfının önünde hazır olacağım, Labaratuvar Başkanımız kapıyı açacak, Öğretmenimiz birazcık gecikirse Labaratuvar Başkanımız’ı yormadan sessizce bilgisayarımla uğraşacağım.

3 SINIFA GİRİŞ Sessizce kendi bilgisayarıma oturacağım, başka bilgisayar o gün boş olsa bile böyle yapacağım. Boş olana geçmek için öğretmenimden izin isteyeceğim. Elimde yiyecek içecek olmayacak Kabanımı, çantamı, kitaplarımı vb. BT sınıfına getirmeyeceğim.

4 İLK 5 DAKİKA Ders başlangıcında öğretmenim sınıf defterinde doldurması gereken alanlarla uğraşırken ben: İnternette dolaşabilirim(tabi ki etik kuralları uyacağım), Oyun oynayabilirim, Müzik dinleyebilirim. Öğretmenimiz işini bitirip bana seslendiği anda tüm bu işlerimi bırakıp öğretmenimi takip etmeye başlayacağım.

5 BT SINIFINDA KONUŞMA Bir örnek canlandıralım…

6 DEMEK Kİ NASIL OLACAKMIŞ?
Sessizce konuşacağım Sesimi 3. kişi duymayacak Sadece masa arkadaşımla konuşacağım. Uzaktaki bir arkadaşıma bir şey söylemem gerekiyorsa öğretmenimden izin alacağım.

7 ETKİNLİĞİM BİTTİĞİNDE NE YAPMALIYIM?
Yerimde sessiz bir şekilde parmak kaldıracağım Öğretmenim etkinliğime bakacak İzin verirse serbest kalacağım Etkinliğimi beğenmezse çalışmama devam edeceğim.

8 BT DERSİ BİTTİĞİNDE NE YAPMALIYIM?
Bir örnek canlandıralım…

9 DEMEK Kİ NASIL YAPACAKMIŞIM?
Ekranda açık olan pencereleri kapatacağım. Klavye ve faremi düzelteceğim. Bilgisayar açık kalacak (O günün son ders saati ise kapatabilirim.) Öğretmenimi takip edeceğim Sandalyemi düzelteceğim Öğretmenimin kontrolünde selamlaşarak sınıftan ayrılacağım.

10 BUNLARI YAPARSAM NE OLUR?
Kendimi ve arkadaşlarımı üzmemiş, öğretmenimiz …………… ile çok güzel bir ders işlemiş olurum. Ben bunları yapacağıma söz veriyorum. Kurallara uymadığımda öğretmenimin vereceği yaptırımı şimdiden kabul ediyorum. Çünkü öğretmenlerimi ve arkadaşlarımı seviyorum.


"BT sınıfında nasıl davranılması gerektiğini sizle paylaşıyorum…" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları