Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

3/A SINIFI 2.VELİ TOPLANTISI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "3/A SINIFI 2.VELİ TOPLANTISI"— Sunum transkripti:

1 3/A SINIFI 2.VELİ TOPLANTISI

2 Gündem Maddeleri: Açılış ve yoklama, açılış konuşması.
Ekim ve kasım aylarının değerlendirilmesi. Yapılacak okul ve sınıf etkinlikleri ile ilgili velilerin bilgilendirilmesi. Öğrencilerin okul dışı, çalışma zamanlarında dikkat etmeleri gereken noktaların görüşülmesi. Kapanış.

3 Ekim ve kasım aylarının değerlendirilmesi
Kitap okuma durumları Ödev yapma durumları Ders çalışma durumları Ek ödeve karşı tutumları Davranışlar ve arkadaş ilişkileri Veli kontrolü

4 Yerli Malı Haftası Öğretmenler günü Folklor çalışmaları
Yapılacak okul ve sınıf etkinlikleri ile ilgili velilerin bilgilendirilmesi. Yerli Malı Haftası Öğretmenler günü Folklor çalışmaları

5 Yapılacak okul ve sınıf etkinlikleri ile ilgili velilerin bilgilendirilmesi.

6 Yapılacak okul ve sınıf etkinlikleri ile ilgili velilerin bilgilendirilmesi.

7 Öğrencilerin okul dışı, çalışma zamanlarında dikkat etmeleri gereken noktaların görüşülmesi
Ödevlerde kitap okuma zamanları boş kalıyor. Kitap okuma konusuna yeteri ilgi gösterilmeli. İlk aile etkinliğinizi yaptınız mı? Evde bu konuda yaptığınız aile etkinlikleri var mı? Ödevler veliler tarafından kontrol edilmeli. Sadece ödev yapıyorlar. Ödeve çalışmaları lazım. Ders çalışmayı bu yıl öğrenmeliler. Geç kalmamalıyız. (Teog örneği)

8 Öğrencilerin okul dışı, çalışma zamanlarında dikkat etmeleri gereken noktaların görüşülmesi
Sunum ödevlerine dikkat edilmeli . Hafta sonunun boş geçmemesi açısından çok önemli. O ödevlerde kendini geliştirebileceği çalışmalar var. Gerekli önem gösterilmeli. Bazen tekrar ödevleri veriyorum. Bazı öğrenciler zorlanıyor. Siz her konuda yetemezsiniz. Konu anlatımlı bir kaynak alınmalı. Ya da kitapları hafta sonları eve göndereceğim.

9 Hafta sonları her hafta bir kitaba çalışma ödevleri olacak.
Öğrencilerin okul dışı, çalışma zamanlarında dikkat etmeleri gereken noktaların görüşülmesi Ölçme değerlendirmelere gereken önem gösterilmiyor. Öğrenci farkında değil. Hafta sonu bir haftalık ödevler ve ölçme değerlendirmeler incelensin. Yanlışlar değerlendirilsin. (Teog örneği) Hafta sonları her hafta bir kitaba çalışma ödevleri olacak.

10 Ödevlerde yazım ve noktalama yanlışları, hatalı cümle olmamalı.
Öğrencilerin okul dışı, çalışma zamanlarında dikkat etmeleri gereken noktaların görüşülmesi Poster ödevlerini ve diğer ödevleri özenle yapmaları sağlayın. Dikkatsizlik ödevlerde başlar sınavlarda devam eder. Dikkat bu yaşlarda öğrenilmeli. Ödevlerde yazım ve noktalama yanlışları, hatalı cümle olmamalı. Çocukları yalnız bırakmayın. Yazdığım notları ailecek değerlendirin.

11 Ödevler ve posterler evde saklansın. Yıl sonunda sunum yapacağız.
Öğrencilerin okul dışı, çalışma zamanlarında dikkat etmeleri gereken noktaların görüşülmesi Ödevler ve posterler evde saklansın. Yıl sonunda sunum yapacağız. Belli aralıklarla kitap ve defterlerini kontrol edin. Eksik yerlerle ilgili konuşun. Ürün dosyalarını düzenlemelerini sağlayın.

12 KATILDIĞINIZ VE İLGİYLE DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
KAPANIŞ KATILDIĞINIZ VE İLGİYLE DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.


"3/A SINIFI 2.VELİ TOPLANTISI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları