Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Taxim Lounge Hotel.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Taxim Lounge Hotel."— Sunum transkripti:

1 Taxim Lounge Hotel

2 Taxim Lounge Hotel’in 200 yıllık tarihi binası, orijinaline sadık kalınarak restore edilmiştir. Neoklasik dizaynlı 34 odası teknolojik ekipmanlarla desteklenen Taxim Lounge Hotel tarihle beraber iç içe bir tatil ortamı sunmaktadır.

3 Konum Konum olarak otelimiz Taksim gibi önemli bir turizm merkezinde olmasından dolayı yıl boyunca çok talep gören bir bölgededir.

4 Odalar King Oda, Queen Oda, Deluxe Oda, Single oda olmaz üzere otelde dört farklı şekilde odalar bulunmaktadır.

5 Özellikler Tüm odalarda ücretsiz wi-fi ve yemek servisi bulunmaktadır. Odaları birbirinden ayıran temel özellik ise m² dir.

6 Deluxe oda (27m²)

7 Queen Oda 17 m2

8 King Oda 27m²

9 Single Oda

10 Connected Oda Bu odanın diger odalardan farkı ise standart queen ve büyük tek kisilik odalar ayrı bir dıs kapıyla birbirine bağlıdır. Büyük aileler için büyük bir kolaylık olmakla birlikte istenild

11 Restoran Taxim Lounge Hotel bünyesinde bulunan ‘’Taximet Steak House’’ hem otelden, hem de dısarıdan gelen konuklara hizmet verirken Taksimet Steak House, aynı anda 80 kisiyi agırlayabiliyor. Taksimet Steak House'un menüsünde dünyaca meshur tatlardan özel steaklere; hamburger çesitlerinden peynir tabaklarına kadar birbirinden lezzetli seçenekler begeninize sunuluyor.

12 Taximet Steak House'da 200 yıllık bir sarnıcın üzerinde yemeğinizi afiyetle yiyebilirsiniz. Transparan görüntü ile desteklenmiş aydınlatmalı zemin, sizin için farklı bir deneyim olacak. Ateş tuğlalı duvarlar arasında kendinizi tarihin içinde gibi hissedebileceksiniz. Taximet'in sarap mahzeninden seçkin lezzetler, ahsap barda benzersiz kokteylleri tadın. Açılabilir yüksek camlarla çevrili kıs bahçesinde ise çok keyifli vakit geçireceksiniz.

13 Diğer Hizmetler Otelimizin hizmetleri ise; Açık Büfe A La Carte Restoran & Bar Araba Kiralama Yurt içi & Yurt Dısı Transfer Turistlik Gezi Turları

14 Sistem Her otelin olduğu gibi bizim de kullandığımız bir sistem bulunmaktadır. Genellikle Fidelio, Opera gibi sistemler kullanılırken şimdilerde yaygınlaşmış olan Sistem Otel de bu isimler arasında yerini aldı.

15 Neden Sistem Otel Programı?
Kullanım kolaylığı. Türkçe, İngilizce,Rusça dillerinde kullanılabilir. Çoklu kullanıcı desteği. TC Kimlik No online sorgulama desteği. Polis ve Jandarma XML dosyası oluşturulurken, zaruri kimlik bilgilerinin tesbiti ve hızlı ulaşımı sağlanarak işlemin daha kolay ve hızlı biçimde yapılması Sistem tarafından sağlanır. Boş Xml dosyası hazırlanabilir. Özel gün ve bayramlar  sisteme tanıtılarak dönemsel Fiyat belirleme ve rezervasyon kabulünde kullanıcı yönlendirilir. Garanti,opsiyonel ve waitlist tipinde rezervasyon alınabilir. Parametrik yapısı ile özelleştirilerek ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılar. Müşteri bilgileri saklanır. Checkin esnasında aynı müşteri tanınarak müşteri bilgileri otomatik olarak sunulur. Müşterilerin fotoğraf, , doğum günü , evlilik tarihi gibi bilgileri kayıt altına alınarak müşteri ilişkileri yönetimi etkinliği arttırılır. Müşteri kartı üzerinden müşterilere ait daha önceki konaklama ve harcama bilgilerine  ulaşılabilir. Acenteler ile dönemsel ve mevsimsel  fiyat anlaşmaları yapılabilir.

16 Audit işlemi esnasında Sistem kullanıcıyı detaylı olarak yönlendirerek işlemin hatasız ve kolay yapılmasını sağlar. Audit esnasında  arzu edilen raporlar ile istenen kişilere otomatik olarak gönderilir. Auditte veritabanı yedeklemesi yapılır. Bu şekilde veri güvenliği sağlanır.Yedekler istenilen clienta otomatik kopyalanır. Güvenlik tasarımı kaçakları önleyici yapısı ile diğer yazılımlardan ayrılır. Ekran bazında kullanıcılara görüntüleme, kaydetme ve silme yetkileri dağıtımı sağlanır. Kullanıcı hareketleri gelişmiş loglama yapısı ile kayıt altına alınır. Görsel grafik seçenekleri  sunulur. Gelişmiş Raporlama modülü ile tesisin bütün verilerine tek ekran üzerinden ulaşılabilir. Raporlar MSExcel de dahil olmak üzere 6 değişik formatta saklanabilir. Oda planı ekranında renk ve yerleşim tercihi kullanıcı isteğine göre tasarlanabilir. Kullanıcı bazlı özel şifreleme ile veri ve işlem güvenlik  takibi sağlanır.

17 Oda tip tanımlamasında sınırlama  yoktur.
Müşteri ve acente bazında kredilendirme takibi yapılabilir. 7/24  yerinde ve online destek sağlanır. Santral Modülünde destek verilen santral limiti yoktur. Bütün santrallare entegrasyon yapılabilir. Alcatel santralleri ile tam uyumludur.(Checkin,Checkout,Wake-up işlemleri desteklenir) TCP/IP Santrallerle entegredir. Windows 8 dahil tüm windows sürümleri ile çalışır. Sql Server Express ve tam sürümlerini destekler. Müşteri doğumgünü, karşılama ve uğurlarma mailleri otomatik olarak atılabilir. 5651 nolu kanuna uygun olarak internet erişim logu tutulabilir ve Hotspot yönetim işlemi programa entegredir. Program içerisinden wireless şifreleri müşteriye özel olarak verilebilir Netsis, Mikro, Logo ile tam muhasebe entegrasyonu vardır.


"Taxim Lounge Hotel." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları