Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Davet Metinleri Çevrenizde ek gelir arayan güvenilir tanıdıklarınız var mı..? Çekirgede ki şirketimizde beraber çalışacağımız; yetiştirilmek üzere 3-4.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Davet Metinleri Çevrenizde ek gelir arayan güvenilir tanıdıklarınız var mı..? Çekirgede ki şirketimizde beraber çalışacağımız; yetiştirilmek üzere 3-4."— Sunum transkripti:

1 Davet Metinleri Çevrenizde ek gelir arayan güvenilir tanıdıklarınız var mı..? Çekirgede ki şirketimizde beraber çalışacağımız; yetiştirilmek üzere 3-4 ciddi kişi arıyoruz; CUMARTESİ GÜNÜ MÜ MÜSAİT OLURSUN? YOKSA PAZAR GÜNÜ MÜ? NASIL BİR İŞ_? Bio-Teknik alanında çalışıyoruz… Bilginiz var mı? (hayır yok!) Detay bir görüşme için, size şirketimizin adresini yazdırayım görüşelim……… NE YAPIYORSUNUZ ? Çok detaylı bir konu olduğu için, şirkete gelip bu konuyu karşılıklı şahsen konuşmamız gerekir,

2 Bio-Teknik alanında çalışıyoruz… Bilginiz var mı? (hayır yok!)
Çok acil; hafta sonları çalışarak ortalama 1000TL civarı bir gelirle güvenilir ve çalışkan bir kaç tanıdığınız var mı.._? NASIL BİR İŞ_? Bio-Teknik alanında çalışıyoruz… Bilginiz var mı? (hayır yok!) Detay bilgi için …..size şirketimizin adresini….vereyim görüşelim……… NE YAPIYORSUNUZ ? Çok detaylı bir konu olduğu için, şirkete gelip bu konuyu karşılıklı görüşmemiz gerekir, CUMARTESİ GÜNÜ MÜ? MÜSAİT OLURSUN? YOKSA PAZAR GÜNÜ MÜ?

3 Bio-Teknik alanında çalışıyoruz… Bilginiz var mı? (hayır yok!)
HAFTADA BEŞ GÜN ÇALIŞARAK AYDA; 1000 İLE 2000 TL EXTRA GELİR ELDE ETMEK İSTERMİSİNİZ……………? NASIL BİR İŞ_? Bio-Teknik alanında çalışıyoruz… Bilginiz var mı? (hayır yok!) Detay bilgi için …..size şirketimizin adresini….vereyim görüşelim……… NE YAPIYORSUNUZ ? Çok detaylı bir konu olduğu için, şirkete gelip bu konuyu karşılıklı görüşmemiz gerekir, CUMARTESİ GÜNÜ MÜ? MÜSAİT OLURSUN? YOKSA PAZAR GÜNÜ MÜ?

4 Bio-Teknik alanında çalışıyoruz… Bilginiz var mı? (hayır yok!)
GÜNDE BİRKAÇ SAAT ÇALIŞARAK AYDA; 1000 İLE 2000 TL EXTRA GELİR ELDE ETMEK İSTERMİSİNİZ……………? NASIL BİR İŞ_? Bio-Teknik alanında çalışıyoruz… Bilginiz var mı? (hayır yok!) Detay bilgi için …..size şirketimizin adresini….vereyim görüşelim……… NE YAPIYORSUNUZ ? Çok detaylı bir konu olduğu için, şirkete gelip bu konuyu karşılıklı görüşmemiz gerekir, CUMARTESİ GÜNÜ MÜ? MÜSAİT OLURSUN? YOKSA PAZAR GÜNÜ MÜ?

5 Bio-Teknik alanında çalışıyoruz… Bilginiz var mı? (hayır yok!)
ULUSLAR ARASI BİO-TEKNİK ALANINDA ÇALIŞAN BİR ŞİRKETLE AYDA 1000 İLE 2000 TL GELİR ELDE ETMEK İSTERMİSİNİZ……………? NASIL BİR İŞ_? Bio-Teknik alanında çalışıyoruz… Bilginiz var mı? (hayır yok!) Detay bilgi için …..size şirketimizin adresini….vereyim görüşelim……… NE YAPIYORSUNUZ ? Çok detaylı bir konu olduğu için, şirkete gelip bu konuyu karşılıklı görüşmemiz gerekir, CUMARTESİ GÜNÜ MÜ? MÜSAİT OLURSUN? YOKSA PAZAR GÜNÜ MÜ?

6 İstersen seni de götürebilirim !!!
Network marketing alanında Çalışıp ayda 10 milyar para kazanan birisiyle tanıştım.Onunla çalışmalara başlayacağız, İstersen seni de götürebilirim !!! SİZE EN UYGUN ZAMAN HANGİSİ..? 1- PERŞEMBE GÜNÜ SAAT:15:00 MI? 2- YOKSA CUMA GÜNÜ SAAT:14:45 Mİ? NASIL BİR İŞ_? Bio-Teknik alanında çalışıyoruz… Bilginiz var mı? (hayır yok!) Detay bilgi için …..size şirketimizin adresini….vereyim görüşelim……… NE YAPIYORSUNUZ ? Çok detaylı bir konu olduğu için, şirkete gelip bu konuyu karşılıklı görüşmemiz gerekir, CUMARTESİ GÜNÜ MÜ? MÜSAİT OLURSUN? YOKSA PAZAR GÜNÜ MÜ?

7 Sayıların gücünü kullanın..!
SİZ GÜNDE 5 DAVET YAPARSANIZ !!! 6 GÜNDE (BİR HAFTADA) 30 DAVET YAPMIŞ OLURSUNUZ !!! 1 AYDA 120 KİŞİ YAPAR !!! 6 AYDA 720 KİŞİ YAPAR !!! 1 YILDA 1440 KİŞİ !!! PEKİ YA; (EKİBİNİZDE SİZİN GİBİ 20 KİŞİ AYNI ŞEYİ YAPARSA !!!) KİŞİ YAPAR !!!

8 Hızlı, Ucuz ve etkili bir yöntem..!
İŞ FIRSATI Part Time veya Full Time Çalışma imkanı; Deneyim Gerekmiyor Yetiştirilmek Üzere !!! Ciddi Bay-Bayan Kişiler Aranıyor Randevu için Hemen Arayınız !!! SAMET DURGUT Pazarlama ve anket işi Değildir. Lütfen Yerlere atmayınız.İhtiyacı olan birine Veriniz.


"Davet Metinleri Çevrenizde ek gelir arayan güvenilir tanıdıklarınız var mı..? Çekirgede ki şirketimizde beraber çalışacağımız; yetiştirilmek üzere 3-4." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları