Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ZAMAN KAZANMAK İSTİYORSANIZ DOĞRU TERCİH…

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ZAMAN KAZANMAK İSTİYORSANIZ DOĞRU TERCİH…"— Sunum transkripti:

1 ZAMAN KAZANMAK İSTİYORSANIZ DOĞRU TERCİH…
FARKLI SİSTEMLER ARASINDA KÖPRÜ KURARAK TÜM BİLGİLERİNİZİ TEK SİSTEMDE TOPLAYIN.

2 MOBINET size bu fırsatı sunuyor.
Mey A.Ş. ya da Ülker Golf distribütörlerinin kullandığı Vision Plus, Imperial Tobacco ya da Beylerbeyi Rakı distribütörlerinin kullandığı Mobilus, Ülker distribütörlerinin kullandığı Mobis, Pepsi distribütörlerinin kullandığı Pepsis, PMI distribütörlerinin kullandığı iSMS,

3 Aktarım alanları … programlarından şirket bünyesindeki sisteminize satış faturası, tahsilatlar, alım-iade faturaları aktarımları kısa sürede sorunsuz olarak yapılmaktadır. Peki ama kendi sisteminiz hangi programla çalışıyor?

4 Tüm Sistemlere Açığız. MOBINET, Vision Plus, Mobis, Pepsis, iSMS ve Mobilus verilerini (FATURA, STOK, MÜŞTERİ) belirli formatlarda üretip sisteminiz için gerekli bilgiler haline getirir. Sisteminize eklenecek şablonlar sayesinde dakikalar içerisinde yüzlerce faturayı, tahsilatı eksiksiz olarak aktarabileceksiniz.

5 Tek ihtiyacınız! Eğer kullandığınız program NETSİS, LOGO vs. gibi dışarıya TEXT, XML formatında Cari, Stok ve Personel Bilgisi verebiliyor, Fatura, Cari gibi bilgileri yine TEXT ya da XML olarak dışarıdan alabiliyorsa, MOBINET sizin değişmez yardımcınız olacak demektir.

6 Kim kullanabilir? MOBINET, şuan NETSİS, LKS, LOGO Tiger, ETA, BAYT programlarıyla sorunsuz çalışmaktadır. Bu programlar dışındakiler için çok kısa bir çalışmanın ardında MOBINET sisteminize adapte edilir.

7 Zaman değerlidir. MOBINET’i kullanarak 1000 adet faturayı Vision Plus, Mobilus, Mobis, Pepsis sisteminden alıp kendi sisteminiz için gerekli çevrimleri yaptırmak ve sisteminize aktarmak sadece 10 dk. Evet 1000 faturayı aktarmak sadece 10 dk.

8 Kalan zamanı kullanın…
Fatura girişi ya da depo stokları ile değil satışlarınızı arttırmak ile uğraşın. Çünkü MOBINET faturaları aktarırken depo bazında satışları işler. Satış temsilcilerinizi değerlendirmenizi sağlar.

9 MOBINET bölümleri. MÜŞTERİ STOK TEMSİLCİ AKTARIM SİSTEM
Olmak üzere 5 bölümden oluşur MOBINET.

10 Detaylar… MÜŞTERİ, STOK ve TEMSİLCİ bölümleri hem kendi sisteminizdeki hem de Vision Plus, Mobilus, Mobis, Pepsis, iSMS sistemindeki müşteri, stok ve temsilcilerin bilgilerinin depolandığı ve eşlemelerinin yapıldığı bölümlerdir.

11 Detaylar… AKTARIM bölümü Vision Plus, Mobilus, Mobis, Pepsis, iSMS Faturalarının MOBINET veri tabanına aktarıldığı ve kendi sisteminize çevrilmesi işlemlerinin yapıldığı yerdir. Hatasız çevrimler sonucunda oluşan dosya (.HIK, . XML) sisteminizdeki şablona iletilir ve faturalar aktarılır.

12 Detaylar… SİSTEM bölümünde MOBINET’i kullanmasını istediğiniz kişilere kullanıcı adı ve şifre tanımlayabilirsiniz. Veri tabanını güncelleyebilirsiniz. Program kurulduktan sonra aktivasyon gerektirir. Şirket bilgilerini girip aktivasyon işleminizi yapılandırabilirsiniz.

13 Kısaca… MOBINET, size işiniz için en değerli şeyi ZAMANI kazandırır.
Stoklarınızı depo bazında tutmanızı sağlar. Faturalarınızı AÇIK ya da KAPALI aktarmanıza yardımcı olur. AÇIK HESAP çalışılan müşterilerini tanımlayıp tüm faturalarını AÇIK atmanızı sağlar. PATRON RAPORU ile günlük, satılan ürünleri listesini ve miktarını kaç faturada satıldığını gösterir. Plasiyerlerin hangi üründe ne kadarlık satış yaptığını belirler.

14 Resmi web sitemizi ziyaret ederek referanslarımızı görebilirsiniz.
Resmi web sitemizi ziyaret ederek referanslarımızı görebilirsiniz.

15 Bir bildikleri vardır…
MOBINET’i 2005 yılından beri kullanan ve hergeçen gün MOBINET ailesine katılanların bir bildiği var… ZAMAN’ı değerlendirin… MOBINET’i seçin!

16 SİPARİŞ… MOBINET siparişi için;
MOBINET nolu gsm hatlarından… nolu fax ya da MSN adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

17 Sözleşmeler… MOBINET siparişi ve satışı sözleşmelerle yapılmaktadır.
Eğer Vision Plus, Mobilus, Mobis, iSMS ya da Pepsis sözleşme tarihlerinde değişir, güncellenirse siz sözleşmeler sayesinden bu değişimlerden etkilenmezsiniz. MOBINET sözleşme gereği güncellenir.

18 Fiyatlandırma… MOBINET tek makine üzerinden çalışmaktadır. Kurulumlar makine bazında ücretlendirilir. Çoklu kurulumlarda %50 indirim uygulanır. Fiyatlar USD olarak belirtilir. KDV dahil değildir.

19 Kurulum ve Eğitim… MOBINET siparişi verildikten sonra Kurulum CDsi, Kurulum kitapçığı, Kullanım Rehberi ve Raporalma rehberinden oluşan bir paket gönderilir. Telefon ile kurulum desteği sağlanır. Yerinde kurulum ve eğitim extra ücretlendirilir. Bu ücret MOBINET fiyatının ¼’ünden az olamaz (1 iş günü için).

20 MOBINET www.mobinet.gen.tr Zaman kazandıran program MOBINET.
Daha fazla bilgi için lütfen adresini ziyaret ediniz.

21 www.mobinet.gen.tr info@kocalay.com www.kocalay.com
Veri Transfer Sistemi © – 2008 Tüm Hakları Saklıdır. KOCALAY.COM


"ZAMAN KAZANMAK İSTİYORSANIZ DOĞRU TERCİH…" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları