Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DAVUT DOĞAN TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ 20110904038 2.SINIF.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DAVUT DOĞAN TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ 20110904038 2.SINIF."— Sunum transkripti:

1 AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DAVUT DOĞAN TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ 20110904038 2.SINIF

2  Web 2.0 Nedir?  Web 2.0 Araçları ve Eğitimde Kullanımı  Google Drive  Webspiration Pro  Wordpress  Youtube  Prezi

3 Web 2.0 bilgisayar endüstrisinde internetin bir düzlem olarak ilerlemesiyle bir işletme devrimi ve bu düzlemin kurallarını başarı için anlamaya çalışmaktır

4  Eğitim de teknolojik aletlerin kullanılmasıyla, öğrencilere anlatılacak konunun daha kısa sürede anlatılması sağlanmıştır.  Teknoloji öğrenmeyi kolaylaştırmış, öğretmene ve öğrenciye düşen görevi azaltmıştır..

5  YOUTUBEYOUTUBE  PREZİPREZİ  WEBSPİRATİON PROWEBSPİRATİON PRO  GOOGLE DRİVEGOOGLE DRİVE  WİKİPEDİA WİKİPEDİA

6  Youtube eğitim konusunda istendik videolara kolayca ulaşabilir.  Öğrenciler youtube da videoları dinleyerek görme ve duyu organlarını kullanarak daha etkili öğrenme sağlanır.

7  İnternet aracılığıyla powerpoint den farklı olarak sunum kolaylığı sağlayan önemli bir yazılımlıdır.

8  Bilgisayarda office programları olmadan internet üzerinden word, excel, powerpoint vb. dosyalarını yapmamızı sağlar.

9  İnternet üzerinden kavram haritası yapmayı kolaylaştırır.  Buda daha kısa sürede işlem yapmamızı sağlar ve süreden tasarruf yaparız.

10 Vikipedi projesinin, 2003'te hayata geçen Türkçe koludur. Kurulduğu günden itibaren, internetin en geniş kaynak sitesi olma yönünde ilerlemektedir. Vikipedi, içeriği dünyanın her köşesinden gönüllü insanlar tarafından ortaklaşa hazırlanan açık kodlu, özgür, kâr amacı gütmeyen ücretsiz bir ansiklopedidir.

11  http://www.burcuaybat.com/web-2-0-araclari/ http://www.burcuaybat.com/web-2-0-araclari/  www.google.com : Görseller.www.google.com  www.youtube.com : Eğitim içerikli videolar.www.youtube.com  http://www.teakolik.com/web-20-nedir-ne-ise- yarar-yenir-mi/ http://www.teakolik.com/web-20-nedir-ne-ise- yarar-yenir-mi/


"AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DAVUT DOĞAN TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ 20110904038 2.SINIF." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları