GEZER ELEKTRİK- MÜHENDİSLİK

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ELEKTRİKTE BAĞIMSIZ OLUN..!
Advertisements

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri
ASANSÖR İNŞAAT, ELEKTRİK, DEMİR İŞLERİ AÇIKLAMALARI
ENERJİ VERİMLİLİĞİ.
Akıllı Şebekelerde İletişim Teknolojileri
Nevtek’i Tanıyalım.
ankara ekol elektronik telekomünikasyon ve güvenlik sistemleri tic. san. ltd. şti.
KONTROL-BAKIM, DANIŞMANLIK ve TOPRAKLAMA ÖLÇÜM HİZMETLERİ
LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
NEDEN İNVERTERLİ KOMPRESÖR?
Enerji Performans Uygulamaları,
Elektromanyetik Uyumlulukta Uzman Ortağınız
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
PANO TASARIMI VE MONTAJ
Kiralık İş Merkezi, Depo, Fabrika Binası Dr. Esat Oktay İş Merkezi
Proje Şube Müdürlüğü.
KAÇAK AKIM KORUMA RÖLELERİ
Yüksek Voltaj Koruyucu
ŞALT SAHASI.
Bİlİyor musunuz? Bİnanizin yapi kullanim İznİ
KESİCİ ÖLÇÜ KABİNİ VE İNDİRİCİ TRAFO MERKEZİ
ELEKTRİK TESİSLERİ KOMPANZASYON.
ASANSÖR ÜRETİM SÜREÇLERİ
HOŞGELDİNİZ TANITIM SUNUMU 2. BÖLÜM Sections
Pınarım Gıda Ltd. Şti.
DEHN + SÖHNE Botas Saha Keşifleri
FERHAT ÇAKMAK DİREK MONTAJI.
ProJe Şube Müdürlüğü görev ve faalİyetlerİ
İNŞAAT TEKNOLOJİSİ YAPI TESİSAT BİLGİSİ.
ORDU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ
ÖRNEK FABRİKA RAPORU ENERJİ TASARRUFU ÇALIŞMASI RAPOR FORMATI
HDH PROJE YÖNETİM SİSTEMİ
Tamir Bakım Planlaması
16/08/1962 yılında petrol ve petrol ürünleri ticareti yapmak amacıyla BEL-PET adıyla kurulan şirketimiz önce İGATAŞ daha sonra da İSTANBUL ENERJİ adını.
Elektrik Enerjisi Üretimi
BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ KATI ATIK YÖNETİMİ -ÇEVRE ve GERİ KAZANIM
ENDÜSTR İ MESLEK L İ SES İ TEKN İ K L İ SES İ ANADOLU TEKN İ K L İ SES İ.
AQUA HİDROSAN KD; Hidrojen peroksit ve kolloidal gümüş içeren bir dezenfektandır. Konsantre dezenfektandır. Ekonomiktir. Renksiz; tatsız ve kokusuzdur.
Fortschritt durch Qualität BULLILAC 14 ‘‘Buzağı Maması’’ Wertvolle Futtermittel für die moderne Tierernährung.
2015 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
Yıldırımdan Korunma.
Yenİ NESİL IŞIKLI REKLAM SİSTEMLERİ
ENDÜSTRİYEL MUTFAK VE ÇAMAŞIRHANE E-KİTAP
2015 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
2015 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
2015 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
International Quality Assurance, Technical Control & Certification
KUVVETLİ AKIM DEVRELERİ
2015 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
Anaerobik Arıtma ve Biyogaz Üretim Tesisi
1995 Tema Bilişim Teknolojileri Güvenlik San. TİC. LTD. ŞTİ.
Uygulama ile İlgili Hükümler REAKTİF ENERJİ TARİFESİ.
KOMPANZASYON SİSTEMLERİ
IPARD II YENİLENEBİLİR ENERJİ YATIRIMLARI DESTEKLERİ TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ IPARD YÖNETİM OTORİTESİ İstanbul 07 Nisan
Tarım Türleri Öğrenme Hedefleri Tarımın Farklı Türlerini Tanımlamak
S.S. ÖZAR TOPLU İŞYERİ YAPI KOOPERATİFİ
Evaporatif Klima Erdinç Klima Düşük Maliyet Enerji Tasarrufu Çevre Dostu Çok Kolay Montaj Tüm hakları saklıdır © Erdinç Klima 2009.
DÜZ BAĞLANTıYA GÖRE DAĞıTıLMıŞ OTOMASYON TEKNOLOJISI.
PERİYODİK KONTROL ÇALIŞTAYI
( GÜZ DÖNEMİ İÇİN İNTÖRN MÜHENDİS ÖN-GÖRÜŞMELERİ)
2017 Yılı Devam Eden Projeler
  Pano montajı yapılırken; elektrik panosuna yerleştirilecek malzemelerin yerleri önceden hazırlanır. Pano malzemelerine montajı yapılacak parçalar.
FOTOVOLTAİK GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ. GÜNEŞ ENERJİSİ Tükenmeyen tek enerji kaynağı güneştir. Güneş, hiçbir atığı olmayan temiz bir enerji kaynağıdır. İhtiyaç.
KOMPANZASYON.
SUNUM
TARİHÇE 1979 tarihinde ‘FEN ELEKTRİK’ olarak kuruldu.
2018 Yılı Devam Eden Projeler
2018 Yılı Devam Eden Projeler
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
Sunum transkripti:

GEZER ELEKTRİK- MÜHENDİSLİK Merkez Satış- Mühendislik : Yeni Sanayi Sitesi A-3 Blok No:50 Lüleburgaz/Kırklareli Tel.: 0 288 4127684 Atölye : Yeni Sanayi Sitesi A-2 Blok No:24 Lüleburgaz/Kırklareli Tel.: 0 288 4127686 E mail : info@gezerelektrikmuhendislik.com - gezer.elektrik @ hotmail.com

MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ Elektrik Keşif , Şartname ve Hak ediş hizmetleri Elektrik keşif ve mahal keşif hazırlanması Şartnamelerin hazırlanması Elektrik hak edişinin yapılması Elektrik proje çizimi Yüksek gerilim işletme sorumluluğu Elektrik tesislerinde ve fabrikalarda müşavir mühendislik hizmetleri Elektrik tesislerinde topraklama hesabı, ölçümü ve raporlandırılma hizmeti Fabrika projelerinde saha mühendisliği hizmeti

YÜKSEK GERİLİM TESİS KURULUMU VE BAKIM HİZMETLERİ Direk veya hücre tipi yüksek gerilim trafo ve hücre montajı Yüksek gerilim direk, kesici, trafo ve dağıtım panoları periyodik bakımları Yüksek gerilim hatlarında oluşan sigorta, parafudur vs. arızalarının giderilmesi Yüksek gerilim nakil hattı projelendirilmesi ve direk ve hat montajı

ALÇAK GERİLİM TESİSLERİNDE SİSTEM, PANO KURULUMU VE BAKIM HİZMETLERİ Her türlü fabrika, depo, çiftlik, derin su kuyusu vs. elektrik tesislerine pano tasarımı, hesaplanması, imalatı ve montajı Kumanda ve güç sistemlerinin kablolama ve bağlantı çalışmaları Kurulu sistemlerde oluşan arızaların tespiti ve giderilmesi Sistemlerin geliştirilmesi ve periyodik bakımlarına ait planlama ve bakım işlerinin yapılması

KOMPANZASYON SİSTEMİ KURULUMU ,BAKIMI VE TAKİBİ HİZMETLERİ Elektrik tesisleri yönetmeliğinde belirtilen değerler ışığında tesislerin elektrik tüketiminde reaktif ve kapasitif tüketimin fazla olması ile faturalarında ceza ödememeleri için Kompanzasyon sistemi kurulması gereklidir. Tesislerin ihtiyacına göre kompanzasyon sisteminin hesaplanması ve hazırlanması İhtiyaca göre sadece kondansatörlü veya hem kondansatör hem reaktör içeren sistem kurulumu Gelişmiş sistemlerde harmonik kontrol sistemleri Kurulu sistemlerin periyodik bakımı ve sayaç kontrolü ile verimlilik takibi Derin su kuyuları için basit kompanzasyon sistemleri kurulumu

ELEKTRİK MOTOR VE POMPALARI TEMİN , BAKIM VE SARIM HİZMETLERİ Her güçte elektrik motoru temini, montajı ve bakımı Yanık motorların temizlenmesi, sarımı ve toplanması Elektrik motorlarının mekanik aksamının bakımı ve yenilenmesi Rulman, kapak, motor ayağı, motor klemensi ve klemens kutusu değişimi

ÇİFTLİK , FABRİKA , DEPO VE BİNALARDA TESİSAT KURULUM VE BAKIM HİZMETLERİ Fabrika , Çiftlik , Depo ve Bina tesisatı Kuvvetli Akım Kablo kanalı (Tava ve kablo merdiveni) montajı ve kablolama işlemi Temel topraklaması ( şerit, kablo ve topraklama kazığı) montajı Ana besleme , Dağıtım ve tali panoların imalatı ve montajı Tesislerin tesisat, pano ve kablo bakım ve arıza giderimi hizmetleri Bina içi ve dışı, çevre aydınlatması montajı ve bakımı Tesislerde yıldırıma karşı paratoner montajı ve kurulumu.

MALZEME TEMİNİ , SATIŞ VE LOJİSTİK HİZMETLERİ AĞIR HİZMET KANALI VE KABLO MERDİVENİ GRUBU Ardıç Kablo Taşıma Sistemleri Yetkili bayii olarak çeşitli ebatlarda ve kalınlıkta tava, kablo merdiveni ve bunların sarf malzemelerinin tarafımızdan toptan ve perakende satışı yapılmaktadır.

MALZEME TEMİNİ , SATIŞ VE LOJİSTİK HİZMETLERİ GÜÇ ve KUMANDA GRUBU Toptan veya perakende satışımız mevcuttur.

MALZEME TEMİNİ , SATIŞ VE LOJİSTİK HİZMETLERİ ÖLÇÜ VE KONTROL GRUBU Toptan veya perakende satışımız mevcuttur.

MALZEME TEMİNİ , SATIŞ VE LOJİSTİK HİZMETLERİ AYDINLATMA GRUBU Toptan veya perakende satışımız mevcuttur.

MALZEME TEMİNİ , SATIŞ VE LOJİSTİK HİZMETLERİ MOTOR , TRAFO , FAN GRUBU Çeşitli markalarda, istenilen güçte ve devirde motor , çeşitli güç ve tiplerde trafo , çeşitli güç ve ebatlarda fanlarda toptan ve perakende satışımız mevcuttur.

MALZEME TEMİNİ , SATIŞ VE LOJİSTİK HİZMETLERİ POMPA VE HİDRAFOR GRUBU Derin kuyu pompası,dalgıç pompa, hidrafor toptan ve perakende satışımız ve bakım hizmetimiz mevcuttur.

MALZEME TEMİNİ , SATIŞ VE LOJİSTİK HİZMETLERİ PANO, PANO MALZEMELERİ PLASTİK KANAL, KABLO, RESİSTANS GRUBU Toptan veya perakende satışımız mevcuttur.

MALZEME TEMİNİ , SATIŞ VE LOJİSTİK HİZMETLERİ YARDIMCI MALZEME GRUBU Toptan veya perakende satışımız mevcuttur.

REFERANSLARIMIZ HİZMET VERDİĞİMİZ BAZI FİRMALAR Köknar Kağıt Karton San. ve Tic. A.Ş. Köknar Yapı İnşaat Aykim Gıda ve Temizlik Ürünleri Dağıtım pazarlama A.Ş. Plasko Plastik San. Ve Tic. A.Ş. Turun Gıda ve San. Tic. A.Ş. Ayhan Sezer Yag sanayi Aş. Global Yatırım Holding Tres Enerji Zofunlar Hazır Beton Nak. İnş. Malz. San. Ve Tic. A.Ş. Elektrosan Elektrik Malz. Taahhüt ve Tic. Ltd. Şti. Pioneer Overseas Tohumculuk Corparation Kagen Biyoteknoloji A.Ş. Aybir San. Ve Tic. Ltd. Şti. 65.ci Mekanize Piyade Tugayı Kışla Gazino Müdürlüğü Ahmetbey Belediyesi Eskibedir Köy Muhtarlıgı Ovacık Köy Muhtarlığı Arıkbaş Pazarlama Cihan Nakliyat İnş. Tekstil San. İmalat Tic. Ltd. Şti. Pınarbaşı Sulama Kooparatifi Efes Pilsen Bira Fabriksı ( Lüleburgaz Tesisleri ) Çetinler Besi ve süt üretim çiftligi Çiftliği Oyutaş Organik Yumurta Tarım hayvancılık Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. Aytar Tarım ve Hayvancılık Kayadibi Tarım Hayvancılık Agromet Süt ve Süt Ürünleri Dağ. Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Kuzu Hayvancılık Cebelli Un ve Yağ San. Tic. Ltd. Şti. Okandeniz Gıda ve Yağ San. Ve Tic. A.Ş. AKG Gaz Beton İşl. San. Ve Tic. A.Ş. Altılar Tekstil Tarım ve Hayvancılık San. Ve Tic. Ltd. Şti. Abalıoğlu holding Lezita Lüleburgaz Deposu Sefer Düküm ve Mak. San. Ltd. Şti.