Cem Yurtsev Yazılar: itiraf.com dan BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ADIN YERİNE KULLANILAN SÖZCÜKLER
Advertisements

KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ.
İngilizce’den Çeviren Dr. M. Fatih Taşar
Tarafından yayınlanmaktadır
Bir süre önce, başka bir kadınla çıkmaya başladım ve bu aslında
SEVGİ ÖZMEN QATAR - DOHA PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Sevgi Özmen
BOŞANMA SEBEBİ.
NOKTALAMA İŞARETLERİ.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNE …
KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
DAHA İYİ BİR İLETİŞİM İÇİN…
KADINLAR VE ERKEKLER. Ev islerinde kadınlar, annelerimiz, ablalarımız, kızkardeşimiz,halamız, teyzemiz…
NOKTALAMA İMLERİ.
DEDE EFENDİ EVİ SULTANAHMET İSTANBUL
ZAMİRLER.
SOĞUKÇEŞME SOKAĞI PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ .
1/20 Zamir A B C D Aşağıdaki cümlelerin hangisinde şahıs ( kişi ) zamiri vardır? Akşam dayımlar geldiğinde uyuyordum. Durmadan yağan kar çocukları heyecanlandırdı.
Sevgili günlük, Bugün çok yoruldum. Neden mi bugün hem eğlendik hem öğrendik… Merak mı ediyorsun? Peki anlatayım…
Psikolojik Danışman Yıldıray ÇAMDEVİREN
Temel, arkadaşıyla yolda giderken elindeki çakısıyla parmağını kesti
POLONEZKÖY (ADAMPOL) Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar.
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
Kadın erkeğe karşı....
Yeşim (12) Böbrek Nakli : Mayıs Sağlık durumu iyi,
ZARF (BELİRTEÇ).
Yaşanan tüm güzel anlar bitmiş meğer gözünde…
DEĞERLENDİRME SORULARI
BABALAR VE KIZLARI.
Şiddetle itiraz ettim: "Ama ben seni seviyorum!!!"
ŞEHİDİM BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN,ÜSTÜNDEKİ KANDIR.
MÜLAKAT (GÖRÜŞME) Ünlü kişileri çeşitli yönleriyle tanıtmak veya toplumu ilgilendiren önemli bir konuyu aydınlatmak için ünlü kişi yahut uzmanlarla.
ZAMİR (ADIL).
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
Derslerini seviyor musun?
40 Yaşımda ben….
SEVGİ ZENGİNLİK BAŞARI
DÜRÜSTLÜK BİR ERDEMDİR
ALTINOLUK KAZ DAĞLARININ KIYISINDAKİ CENNET
TEŞEKKÜR EDERİM Cem Yurtsev
Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik:
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Barış Akarsu Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi düşürülmüştür. BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet Şarkı : Pulp Fiction BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
BU SUNUDAKİ TÜM FOTOĞRAFLAR CEM YURTSEV’E AİTTİR. İZİNSİZ KULLANIMI TELİF HAKLARI GEREĞİNCE YASAKTIR. HER TÜRLÜ BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN
Pierre Loti Tepesi EYÜP Bölüm 1
YEŞİLKÖY - İSTANBUL PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Music : Hava Harp Okulu Marşı Fotoğrafların tamami bana aittir. Kullanımı için Cem.
BİR ZAMANLAR 3 KÜLTÜRÜN DOSTÇA BİR ARADA YAŞADIĞI BAŞKA BİR İSTANBUL SEMTİ Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi, sununun boyutunu büyütmemek için düşürülmüştür.
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Europe
SARP SINIR KAPISI ARTVİN
DOĞAL MUCİZELER 4 PPS: Cem Yurtsev Music : Grease BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
BU SUNUDAKİ TÜM FOTOĞRAFLAR CEM YURTSEV’E AİTTİR. İZİNSİZ KULLANIMI TELİF HAKLARI GEREĞİNCE YASAKTIR. HER TÜRLÜ BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN
Cem Yurtsev ÖZLET İ YOR BU YA Ğ MURLAR SEN İ Burada yağmur yağıyor Aralıksız yağıyor günlerdir Ama sen yine de şemsiyeni Almadan gel.
DOĞAL MUCİZELER 8 PPS: Cem Yurtsev Music : Modern Talking BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
SWAN LAKE KUĞU GÖLÜ Hazırlayan : Cem Yurtsev.
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Adriano Celentano BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
BOŞANMA SEBEBİ.
ŞEHİT ALBAY İBRAHİM KARAOĞLANOĞLU ORTAOKULU
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet Müzik: Queen Müziğin sesini açmanızı tavsiye ederim. BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ.
TAVŞAN VE YILANIN DOSTLUĞU
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Cher - Believe
DAHA İYİ BİR İLETİŞİM İÇİN…
Sunu ve sunudaki fotoğraflar Cem Yurtsev’e aittir. PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Şarkı : Bahar BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
Zülal şenlik DUYGULARıMı KONTROL EDIYORUM.  BUGÜN ANNEM BANA YENİ BİR ÇANTA ALDI ÇOK MUTLU OLDUM AĞZIM KULAKLARIMA VARDI.
PARA KAZANMAK SADECE DÜŞÜNMEK, ÇALIŞMAK VE HIRSLA OLMAZ. İŞTE BUNA ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEK… PPS: Cem Yurtsev Hikayeyi paylaşan : Sevil Bayer BU SUNU SANALDUNYA.
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet Müzik :Elissa BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet- Ajans Press.
NOKTALAMA İŞARETLERİNİ TANIYALIM
UYARI : Sunuda görmekten gerçekten üzüntü duyacağınız fotoğraflar da var. Kendinizi iyi hissetmeyecekseniz izlemeyin lütfen… Fotoğraflar : Reuters ve.
SOĞUKÇEŞME SOKAĞI PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ .
Pierre Loti Tepesi EYÜP Bölüm 1
POSITANO - İTALYA PPS: Cem Yurtsev Müzik: Adriano Celentano
Sunum transkripti:

Cem Yurtsev Yazılar: itiraf.com dan BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ

Oğlum, saatlerce uğraşarak kartondan yaptığım buzdolabı modeli ile ödevinden en yüksek notu aldı. Öğretmeni ona "Aferin!" demiş. "Herkes anne ve babasına yaptırmış. Ama sen kendin yapmışsın, belli." Kendimi hiç bu kadar beceriksiz hissetmemiştim. Karım iki gündür gülüyor. Karizmam yerle bir oldu. Teşekkürler öğretmen hanım!

Geçtiğimiz pazar günü, AÖF sınavından çıktıktan sonra sağanak yağmur altında şemsiyemle otobüs beklerken, muhtemelen benim gibi sınavdan çıktığını düşündüğüm sırılsıklam olmuş güzel kızın haline acıyarak tamamen iyi niyetimle "Altıma girmek ister misiniz?" dememle, kızın 10 metre ötemde otobüs beklemeye devam etmesi arasında bağlantı kurmalı mıyım sizce?

Kocam yaptığım pastayı çok beğenip, "Aşkım yaa... Süper olmuş, annemi çoktan solladın. Şimdi şu pastayı görse çatlardı!" deyince; pastanın kekinin hazır kek olduğunu, kremanın da hazır krema olduğunu söylemedim, söyleyemedim...

3 ay önce ailemize katılan, Necmi ismini verdiğimiz kaplumbağamız dün vefat etmiş. Aile arasında sade bir törenle evin arka bahçesine gömdük. Hayvancağız durduk yerde can verdiği için gidip Necmi'yi aldığımız dükkanın sahibine sebebinin ne olabileceğini sorduğumuzda ''Abi onlar kış uykusuna yatar'' cevabını almış bulunmaktayız, hepimizin başı sağolsun. Bu vicdan azabıyla ben de çok yaşamam herhalde.

5-6 yaşlarındaydım. Balkonda oynuyordum. Apartman kapısının oradan bir teyze seslendi; “oğlum, annen orada mı?" Ben de üçüncü kattan aşağı bağırarak cevap verdim. "İçeride, halamla o bacağa yapıştırılıp çekilen şeyden yapıyorlar." Hemen ardından kafama gelen annemin terliği, sonra halamın terliği, annemin terliğinin öbür teki, halamın terliğinin öbür teki...

Nişanlıyken karımla iddiaya girmiştik. Evlendikten sonra ilk kim "Bu gece olmaz" derse tüm evliliğimiz boyunca ütüyü o yapacaktı. Centilmenliğimi göstermek için iddia sonuçlanana kadar ütüyü yapmayı kabul ettim. Altı senelik evliyiz, ütüyü hala ben yapıyorum. Bu güzel kadın ya bana gerçekten çok aşık ya da ütü yapmaktan hakikaten nefret ediyor.

Ateşli bir gecenin sonunda omuzunda yatarken soruyorum "Beni seviyor musun?" diye. Körolasıca kocamdan cevap geliyor. "Sevdik ya!"

Cem Yurtsev BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ Bana ait 219 adet olan süper sunuların tamamı tek bir cd de toplanmıştır. CD den edinmek için bana bunu belirten göndermeniz yeterli. Detaylı bilgi size verilecektir. Tüm sunular şifresiz ve her bilgisayarda izlenebilecek şekilde olacaktır.