Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…"— Sunum transkripti:

1 SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
SLAYT GEÇİŞLERİ İÇİN… LÜTFEN TIKLAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz

2 Fıkra Show - 3

3 Avukat, müvekkiline telgraf çekti: "Başınız sağolsun
Avukat, müvekkiline telgraf çekti: "Başınız sağolsun. Karınızın   gömülmesini mı, mumyalanmasını mı, yoksa yakılmasını mı sağlayalım?"                                                                        Ertesi gün cevap geldi:                                             Emin olmak için üçü de yapılsın."                            

4 Heey dostum iyi haberlerini aldım, evlenmişsin. evet bu 4
Heey dostum iyi haberlerini aldım, evlenmişsin!!                       evet bu 4. oldu                                                       önceki üçüne ne oldu peki?                                         üçü de öldü..                                                 yapma ya.. çok üzüldüm.. nasıl oldu peki?                             ilk karım yediği mantarlardan zehirlenerek öldü                   bu korkunç bişey.. peki ya ikincisi? o da mantar zehirlenmesinden öldü. tanrım ne kaderin varmış senin... ya                                   üçüncüsü?                                                     yoksa o da mı...                                                       hayır hayır.. o boynu kırılarak öldü                               anlıyorum.. kazaydı yani..                                             hayır... mantarları yemedi

5 Yamyam baba-oğul balta girmemiş ormanda dolaşırken nehirde yıkanan genç ve çok güzel bir kadın görürler.                               oğul sorar:                                                           -ne dersin baba, yiyelim mi onu? baba bir an düşündükten sonra: -hayır, bunu eve götürür, onun yerine anneni yeriz!                                                                                           

6 Las-Vegas'ta harika otellerden birinin gece kulübünde sihirbaz nefis bir gösteri yapmış.. arka sırada oturan bir bey bağırarak sihirbaza o   numarayı nasıl yaptığını sormuş..                                     "söyleyemem!" demiş sihirbaz," öğrenirseniz sizi öldürmek zorunda kalırım!.. kısa bir duraklamadan sonra                                 "tamam.." demiş adam, "o zaman karıma söyleyin!"                                                                                           

7 Ressam İlkokul 5. sınıfta resim dersinde öğretmen "çocuklar konu serbest,hayvan resimleri çizin bakayım“ dedi. 10 dakika sonra küçük Ahmet el kaldırdı.Öğretmen yanına geldi.Resim kağıdının üzerinde bir sinek duruyordu. çocuğun bu sinekten şikayetçi olduğunu zanneden Öğretmen eliyle sineği kovaladı ama hayvan hiç hareket etmedi. Biraz daha dikkatli bakınca da sineğin gerçek olmadığını fark etti. bu bir sinek resmiydi.öğretmen şaşkınlıkla sordu: -Sen mi yaptın oğlum bu resmi?

8 Ressam Evet öğretmenim. - Peki bir de at resmi yap bakayım. Küçük Ahmet öyle bir at resmi çizdi ki,at, sanki kağıttan fırlayıp çıkacak.O kadar canlı. Şaşıran öğretmen: - Yavrum beni hemen babana götür. Sen müthiş bir yeteneksin.Burada harcanmaman gerekir.Derhal güzel sanatlara transfer olman lazım.Babanla konuşmalıyım, dedi. Son dersten sonra Ahmet'le beraber yola koyuldular.Dar bir patikadan bir gecekonduya geldiler.İçerde, yatakta, dizlerini karnına çekmiş, üzerinde yorganı bir adam yatıyordu. öğretmen konuşmaya başladı:

9 Ressam Geçmiş olsun efendim. - Teşekkürler. oğlunuz
- Allah kahretsin oğlumu. - Aman böyle söylemeyin,yaptığı resimler... - Onun yaptığı resimler yerin dibine batsın. - Ama beyefendi böyle yetenekli bir çocuğun... -Yeteneğine başlatmayın şimdi. Peki ne oldu,niçin böyle kızgınsınız oğlunuza? Neden olacak, dün gece eve biraz çakırkeyif geldim. Bu eşşoğlu sobanın üzerine çıplak kadın resmi çizmiş....


"SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları