Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

DOĞAL MUCİZELER 4 PPS: Cem Yurtsev Music : Grease BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "DOĞAL MUCİZELER 4 PPS: Cem Yurtsev Music : Grease BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ"— Sunum transkripti:

1

2 DOĞAL MUCİZELER 4 PPS: Cem Yurtsev Music : Grease BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ EMAIL : cyurtsev@yahoo.com

3 KAYISININ FAYDALARI Kayısının potasyumca zengin,sodyumca fakir ve A vitaminin öz maddesi karotence zengin olması insan beslenmesinde çok önemli boyutlar kazandırmaktadır.

4

5 Kan yapıcıdır, kansızlığa iyi gelir

6 KAYISI AĞACI VE ÇİÇEĞİ

7 Güzel bir cilt ve saç için olumlu etkileri vardır. Özellikle akciğer kanserinin önlenmesinde yardım eder. Kalp hastalıklarının ve kataraktın önlenmesinde yardımcıdır. Kemik erimesinin önlenmesine faydalıdır.

8 Sinirleri gevşetip uyku verir. Kabızlık çeken ve sindirim sisteminde sorun yaşayanlar için faydalıdır. Karaciğerin tahrip olan kısmının tamirini yapar.

9 Mide ve oniki parmak bağırsağı ülserinin meydana gelmesine engel olur, meydana gelmiş ülserlerin iyileşmesinde rol oynar.

10 Üreme sistemi üzerinde önemli rolü bulunup, cinsel gücü artırmaktadır. Dişlerin daha sağlam ve kuvvetli olmasında önemli rol oynar. Kalp kaslarını kuvvetlendirir ve daha düzenli çalışmasını sağlar.

11 Beynin düzenli çalışmasını sağlar, stresi azaltır

12 Bana ait 220 adet olan süper sunuların tamamı tek bir cd de toplanmıştır. CD den edinmek için bana bunu belirten email göndermeniz yeterli. Detaylı bilgi size verilecektir. Tüm sunular şifresiz ve her bilgisayarda izlenebilecek şekilde olacaktır. cyurtsev@yahoo.com PPS: Cem Yurtsev Music : Grease BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ EMAIL : cyurtsev@yahoo.com


"DOĞAL MUCİZELER 4 PPS: Cem Yurtsev Music : Grease BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları