En Genç 10 Dolar Milyarderi

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Günlerden bir gün zengin bir baba oğlunu köye götürdü. Bu yolculuğun tek amacı vardı; insanların ne kadar fakir olabileceklerini.
Advertisements

Günlerden bir gün zengin bir baba oğlunu köye götürdü
Facebook, insanların başka insanlarla iletişim kurmasını ve bilgi alışverişi yapmasını amaçlayan bir sosyal paylaşım sitesidir. 4 Şubat 2004 tarihinde.
13 Mart 2009 itibarıyla Facebook'un yeni arayüzü tüm hesaplarda kullanılmaya başlamıştır. Ancak bu arayüz, kullanıcılar arasında ikilik yaratmıştır.
ALKAN AYGÜN EĞİTİMDE WEB 2.0 ARAÇLARI.
İŞ DENEYİM BELGELERİ Adayın veya isteklinin ihale konusu iş veya benzer işlerdeki deneyimini gösteren belgelerdir. 1- İŞ BİTİRME BELGESİ 2- İŞ DURUM BELGESİ.
FAİZ ORANI DAVRANIŞI.
J.K. ROWLİNG.
Günlerden bir gün zengin bir baba oğlunu köye götürdü.
Sosyal bilgiler proje ödevi
Yaşam, Evren ve Her Şey Varol Akman 11 Temmuz 2008.
1 Abdullah Kaya Sermaye Piyasası Kurulu Genel Olarak Risk Sermayesi Yatırım Ortaklıkları Mevzuatı ve Değişiklik Önerileri.
MUSTAFA NAZIM ÖZGEN WEB 2.0 HAKKINDA BİLGİ.
TURKCELL AR-GE BİNASI. TURKCELL AR-GE BİNASI MEHMET EMİN KARAMEHMET KİMDİR ?
4 Mart 1965 Afganistan Kabil'de bir diplamatın oğlu olarak doğdu. Ailesi, 1980'de Amarika Birleşik Devletleri'nde siyasi sığınma hakkı elde etti.
Mart ayının ilk haftası
Aziz Nesin’in sürükleyici kitabı... Hazırlayan:Dilara Gür
OSMANİYE ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ
Web 2.0 araçlarI MERYEM KAYA AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Bu hikaye bir babanın para ve değerli bir eşyayı kaybettiği için 5 yaşındaki kızına ceza verdiği zaman meydana geldi. Paranın bulunamadığı zor zamanlardı.
Türkiye’de kalem denince ilk akla gelen ve bir geleneğe dönüşen ADEL, 1967 yılında kurulup 1969’da İstanbul-Kartal’daki fabrikasının açılışıyla faaliyete.
DİLBİLGİSİ.
Eğitimde Web 2.0 Araçları Hatice TUNCER
BİZİM GÖZÜMÜZLE İSTANBUL
Savaş neden yapılıyor ? Kaynak : Modeller ve Doğal Kaynaklar Yönetimi 1- Kurs Notları Milano Teknik Üniversitesi.
GLEEN BURATTİ “UMUT İYİ BİR ŞEYDİR, BELKİ DE EN İYİSİ VE İYİ ŞEYLER ASLA ÖLMEZ.” ESARETİN.
SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİ
Kalbinizin Sesini Dinleyin. Bu öykü, çiftlikten çiftliğe, yarıştan yarışa koşarak atları terbiye etmeye çalışan gezgin bir at terbiyecisinin genç oğlunun.
Menkul Kıymet Borsaları
YENİ DİJİTAL ÇAĞ Giriş.
BUBİ ARKADAŞ ARIYOR.
Mark ZUCKERBERG.
Sosyal Medya Kişilerin internet üzerinde birbirleriyle yaptığı diyaloglar ve paylaşımlar bütünüdür.  Zaman ve mekân sınırlaması olmadan (mobil tabanlı),
Yrd. Doç. Dr. Şule Aydın Turan
Dünyanın En Zengin 15 Ülkesi
SOPHİE GERMAİN’İN HAYATI
Dünyanın En Zengin 15 Ülkesi
En Genç 10 Dolar Milyarderi
Bolu İzzet Baysal Halk Eğitimi Merkezi ve A.S.O. GİRİŞİMCİLİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI.
İBN-İ SİNA A.S.M.L SİGARA VE ZARARLARI Fidal SOYLU Rehber Öğretmen.
1. Christy ‘nin rahatsızlığını anlayan ilk kim olmuştur
GİRİŞİMCİ.
Oran ve Olasılık Bir inşaat firması, inşa edeceği binayı müşterilerine tanıtmak için, gerçek binaya tıpa tıp benzeyen ama onun 1/75 oranında olan bir.
Logo.
Alibaba 12 dolardan 300 milyar dolara…
ALİ BABA GROUP. ALİ BABA GROUP Alibaba grubu tanıyalım Alibaba Group (NYSE: BABA) dünyanın en büyük e-ticaret sitelerinden biri olup, Çin’de yerel.
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed DÜNDAR
Alibaba.com FAHRİYE OBUT.
Finans Sistemine Genel Bakış
Ayşegül ARSLAN.
Alibaba.com Marka Hikayesi
HAZIRLAYAN Ertuğrul KARAKUŞ
©McGraw-Hill Education, 2014
Marka Hikayesi Betül GÜLER
ALİBABA`NIN KURULUŞU Merkezi Çin’de bulunan Alibaba.cominternet sektöründe oldukça uzun zamandır hizmet veren şirketler arasında. İçinde bulunduğumuz yıl.
MELODİ TAŞDEMİR
Hazırlayan ve Sunan Melike ÖZTÜRK
Hollandada yaşayan Türk eşcinselleri
GRT 283 KİTLE İLETİŞİM KURAMLARI
ALİBABA Ağahan KÖSE
Helal ve Haram.
GENÇLERDE UYUM.
Bu slaytta facebook kim tarafından, ne zaman, nasıl kuruldu
KURAM.
FİNANSAL PİYASALAR VE KURUMLAR
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK): 5411 sayılı Bankacılık Kanunu'nun 82. maddesi "Kamu tüzel kişiliğini haiz ve mali özerkliğe sahip Bankacılık.
Pablo Escobar Kimdir?
Çağımızın fenomeni facebook ve “social utility” kavramı
Sunum transkripti:

En Genç 10 Dolar Milyarderi

10. Albert Von Thurn Und Taxis Roma imparatorluğu zamanından gelen bir aristokrasinin veliahtı. Babası 1990’da ölünce dünyanın sayılı zenginleri arasına giren, 83 doğumlu bu arkadaşın en büyük hobisi araba yarışları ve kendisi de bir yarışçı.

9. Yang Huiyan Babası Çin’in dev şirketi Country Garden Holdings’in sahibi olan Yang listedeki tek kadın. Halk arzdan önce babasının hisselerin %70’ini üstüne geçirmesiyle bu listeye girmeye hak kazanan Yang’ın 16.2 milyar dolarlık serveti olduğu tahmin ediliyor doğumlu olan Yang merak edenler için söyleyelim evli.

8. Ayman Hariri İsmini duyduğumuz bir ailenin oğlu. 27 yaşında ve babasından gelme 1 milyar dolarlık bir servete sahip.

7. Robert Pera 2003 – 2005 arasında Apple’da kablosuz mühendisi olarak çalışırken işten ayrılıp kendi şirketini kuran ve 2011’de şirketin halka arzıyla bu listeyen giren Robert Pera listedeki çoğu ismin aksine kendi servetini kendi yaratanlardan. Memphis Grizzlies’in de ortaklarından olan Pera’yı kutlamak gerek.

6. Fahd Hariri Hariri ailesinin küçük oğlu, mimar olduğundan dolayı inşaat ve sosyetenin iç dizaynının yanında babasından kalan parayla da küçük yaşta bir servetin sahibi olmuş durumda.

5. Scott Duncan 1968’de iş hayatına kapı kapı kamyon satarak başlayan ve fakirlikten gelen Dan Duncan’ın en küçük oğlu. Babası 1977’de öldüğünde servetinde yaklaşık olarak bir önceki güne 1.3 milyar dolarlık bir oynama oldu.

4. Dustin Moskovitz Facebook’un ilk kurucuları arasında yer alan hala %8’lik bir hisse sahibi. Kendisi ayrılıp başka şirketlerle de servetine servet katarken sahip olduğu Facebook hisselerini küçük küçük satarak servetine servet katıyor.

3. Eduardo Saverin Zaten zengin bir aileden gelen Saverin ailesinden gelen servetine Facebook ortaklığı ve bir çok başka dijital şirket yatırımıyla servet ekledi ve 30 yaşında şu an 2 milyar dolarlık bir servetin sahibi.

2. Sean Parker 17 yaşında Napster’ı kuran, daha sonrasında Facebook’un ilk başkanlığını yapan şu anda da Spotify’in ortaklarından. Bu dahinin serveti 2.1 milyar dolar civarında.

1. Mark Zuckerberg Herhalde bu listenin başını bu yazıyı okuyan herkes tahmin edebiliyordu. Forbes dergisine göre serveti yaklaşık olarak 15 milyar dolar ve artıyor.

SON