ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİNDE TEMEL FAKTÖRLER
Advertisements

Vet-Hek ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ÜRÜNLERİMİZ
TS EN ISO 9001:2008 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
SİTELER İÇİN ÜCRETSİZ TEMİZLİK HİZMETİ
| Dış Kaynak Uzmanı. Misyonumuz : Dış Ticaret ve Lojistik Sektörlerinin tüm alanlarındaki hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız.
1982 yılında kurulmuş olan DORÇE Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret AŞ, zorlu ve uzak ortamlarda kaliteli hizmet gerektiren projelerin Mühendislik,
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
PERFIL EN FRIO –Condesa Grubu Perfiles de Precisión, S.L. KURUMSAL SUNUM Haziran 2012.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
AKREDİTASYON SİSTEMİNDE BALIKESİR SANAYİ ODASININ KALİTE UYGULAMALARI Konya.
Tarihçe Ortaklık Yapısı Yönetim Yapısı,Genel Müd.Yön.Kur.Bşk Vizyon Misyon Rakipler Sosyal Sorumluluk.
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
 BİLFORCE; hızla dönen ve gelişen dünyada, baş döndüren teknolojik gelişimlerin en temel dinamiği olan Bilişim ve Yazılım sektöründeki.
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
İçindekiler Referanslarımız Çalışma Alanlarımız Hizmet Alanlarımız Hizmet Kalitemiz Şirketimiz.
HERMES ULUSLARARASI DANIŞMANLIK
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ KİMİ MEMNUN EDER? FOUR SEASONS VAKASI
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
iPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
Finansal Yönetim Risk Yönetimi Etkin Borç Yönetimi Büyüme Hukuki Danışmanlık Modern Finans; sahip olduğu geniş müşteri portföyü ve güçlü referanslarıyla.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
Yetkinlikler Yetkinlikler belirli bir görevi başarıyla yerine getirebilmek için beklenen ortak kurumsal davranış ve tutumları tanımlanmaktadırlar.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
GÜNEŞ SİGORTA.
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Atlasjet Havacılık A. Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A. Ş Atlasjet Havacılık A.Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A.Ş. tarafından kurulmuştur.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
AHMET SOLAK CANSU ARSLAN SEVCAN EVYAPAN YÜKSEL ERDEM GRUP:İŞİMİZ VAR
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
AYDIN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI CANDAN MERZECİ ORTA OKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
VAZİYET PLANI A BLOK B BLOK T BLOK ALAN BİLGİLERİ ARSA ALANI: 10700m2
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
“SEN İ N MASALIN” ORGAN İ ZASYON İ FT İ HARLA SUNAR…
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
Toplam Kalite Yönetimi
“Günde defa karar anıyla karşı karşıya kalıyoruz.” Jan Carlzon, İskandinav Hava yolları Başkanı.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
Kısa Tanıtım Aluminance Yapı Sistemleri,Yapı sektöründe Dış cephe kaplama sistemleri kolunda, Alüminyum Yapı sistemleri; Kapaklı cephe,Silikon cephe,Alüminyum.
BRANDING - MARKETING - TRADING
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
KAVRAMLAR.
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
Şirket Adı İş planı sunusu.
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
Firmamız İstanbul’da böcek ilaçlama denince akla gelen en eski ve kaliteli hizmet veren ilk üç firmadan biridir. 5 yıldır katı bir şekilde kaliteden ödün.
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Performans & Finansal Sonuçlar – Çeyrek Hacim ve Büyüklükler
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ

İş yerimi 2006 yılında kurdum ve her zaman insanları memnun etmek için çalıştım.Düşük fiyatla değil “KALİTELİ HİZMETLE”

MİSYONUMUZ İzmir Temizlik Hizmetleri olarak Kurumsal anlayışımızla Ülkemizin altyapısının kalkınmasına önemli katkısı bulunan siz değerli müşterilerimize dünya standartlarında en yeni ve gelişmiş ürünleri, yetkin kadromuz aracılığı ile, kaliteli ve eksiksiz hizmet anlayışıyla sunmak; temizlik ile ilgili her türlü ihtiyaç için beklenenden fazlasını vererek ve sektördeki en yüksek müşteri memnuniyetine ulaşmak toplumumuza ve çalışanlarımıza iş istihdamı oluşturarak kattığımız iş gücü değerini sürekli olarak arttırmaktır.

VİZYONUMUZ İzmir Temizlik Hizmetleri olarak Yenilik, kalite ve hizmet sunumu açısından İzmir in temizlik ve iş sektöründeki en iyi taşeron firması olarak temizlik ile ilgili her türlü ihtiyaca çözüm üreterek liderliğimizi devam ettirmek bu sayede müşterilerimizin ve personelimizin çalışmaktan gurur duyduğu bir kuruluş olarak İzmir in en seçkin şirketleri arasında yer almaktadır.

Sağlıklı Hijyenik Temizlik DEĞERLERİMİZ Profesyonel bir ruh anlayışı Müşteri Odaklılık Takım Ruhu Çalışanların Mutluluğu Güvenilirlik Süreklilik Sağlıklı Hijyenik Temizlik 5

ANADOLU GRUP & ESSE GRUP İNSAN KAYNAKLARI ÜRETİM DESTEK ANADOLU GRUP & ESSE GRUP ÇÖZÜM ORTAĞINIZ Sürekli iş hacminin yükselmesi ve iş gücü maliyetlerin günümüz ekonomik koşul’larıda göz önünde tutarsak,geçici veya sezonluk üretim ve talebin artması sebebiyle personel gereksinimlerinizi üretime destek olarak vasıflı veya vasıfsız personel temini yapmaktadır...

BAZI REFERANSLARIMIZ   HAVA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI ( Gemlik Kamp Komutanlığı 115 Ad. Motel ) DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI ( Urla Yolluca Askeri Lojmanları 13 Blok ) ŞAYPA MARKETLER ZİNCİRİ ( 135 Yerel Marketler Zinciri ) NİLÜFER BELEDİYESİ BURSA ( Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü ) DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI ( 95 Ad.CAMİİ TEMİZLİĞİ ) Sİ-BA A.Ş KUMOVA İNŞAAT A.Ş ( Rezidance + İş Merkezi + Site + İnş.Sonrası Temizlikler) RODİ MOOD ( Genel Merkeze Bağlı Şube Açılış Temizlikleri ) BİM A.Ş ( Genel Merkeze Bağlı Şube Açılış Temizlikleri ) DOĞA KOLEJİ ( Genel Merkeze Bağlı Şube Açılış Temizlikleri ) AKİZ İNŞAAT KARŞIYAKA YENİCE İNŞAAT KARŞIYAKA PELİT SİTESİ ATAŞEHİR ( 12 BLOK ) KARŞIYAKA BÖLGESİNDE SAYISIZ APARTMAN ve DAİRE TEMİZLİKLERİ

Dış Cephe Temizliği

Apartman Merdiven Temizliği

Zemin Yıkama Ve Cilalama

İnşaat Sonrası Temizlik

Ev / Villa Temizliği

Çöp Konteynırların Dezanfeksiyonu

İş Yeri , Ofis , Banka Temizlikleri

Takım Arkadaşlarımız

Sizlerle Birlikte Çalışmaktan Onur Duyacağımızı Bildirir , İşlerinizde Başarılar Temenni Ederiz… Anadolu Grup & Esse Grup Temizlik ve Üretim Destek Hizmetleri

DOĞAYA ve GELECEĞE SAYGI KORUYALIM KOLLAYALIM

www.izmirtemizlikhizmetleri.com / info@izmirtemizlikhizmetleri.com LÜTFEN İLETİŞİME GEÇİNİZ 0534 567 71 68 www.izmirtemizlikhizmetleri.com info@izmirtemizlikhizmetleri.com     0534 567 71 68 www.izmirtemizlikhizmetleri.com / info@izmirtemizlikhizmetleri.com