(PTS) PERSONEL TEŞVİK SİSTEMLERİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
Advertisements

YATIRIM TEŞVİK BELGESİ
ULUTEK A.Ş TEKNOLOJİ GELİŞTİRME
İŞKUR Antalya İl Müdürlüğü
SAMSUN SOSYAL GÜVENLİK KURUMU
TRABZON ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ
İşsizlik Sigortası Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Sanayi Araştırma ve Geliştirme
Finansal Yönetim Risk Yönetimi Etkin Borç Yönetimi Büyüme Hukuki Danışmanlık Modern Finans; sahip olduğu geniş müşteri portföyü ve güçlü referanslarıyla.
Ücret Sistemleri ve Verimlilik Dersi Sunumu
Ayhan TÖZERMüberra GÜNGÖR Genişbant İnternet Hizmetlerinin Yeni Ekonomideki Rolü ve Ülkemizdeki Durum Habtekus 2009, Yıldız Teknik Üniversitesi, İstanbul.
1. 3 Yatırımcılarımızın 2015 ve 2016 yıllarında gerçekleştirecekleri yatırım harcamaları için, yatırım döneminde mevcut diğer tüm faaliyetlerinden elde.
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
GARANTİ EMEKLİLİK BES ÜRÜNLERİ.
6331 sayılı İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KANUNU BİLGİLENDİRME SUNUSU
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
AVRUPA BİRLİĞİ’NİN TÜRKİYE’DE DESTEKLEDİĞİ PROJELER AB’nin karşılıksız yardımları proje bekliyor… Sizin de çılgın bir projeniz var mı ?
İşbaşı Eğitim Programı İşverenlere Yönelik Bilgilendirme Sunumu
ALMANYA‘DA YAŞAMAK SOSYAL SiGORTALAR. Bütün sosyal devlet sistemlerinde olduğu gibi, Almanya da da sosyal yaşam, farklı sosyal sigortalarla güvence altına.
PTS PERSONEL TEŞVİK SİSTEMLERİ
AÇLIK SINIRI:1393 TL YOKSULLUK SINIRI:4403 TL Kaynak: DİSK-AR, IMF veritabanı KİŞİ BAŞINA MİLLİ GELİR:2127 TL.
Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü İstihdam Daire Başkanlığı
Dr. Şuayyip Doğuş DEMİRCİ
Bilişim Ortağınız.
T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 6331 SAYILI İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ KANUNU.
Nakdi Sermaye Artırımlarında Vergi Avantajı
İşverenlere Sunulan Hizmetler
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
Shell Taşıt Tanıma Sistemi 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
Türkiye`de Diyaliz Hizmetleri Sunumu Yük. Müh. Mustafa IŞIK ( MSEE, 1982) DİADER Genel Sekreteri Şubat / 2014.
Arz Gayrimenkul Portföy Yönetimi A.Ş. İkinci Gayrimenkul Yatırım Fonu Varlıklarınıza değer katıyor, fırsatlarınızı kazanca dönüştürüyoruz…
YATIRIMLARDA DEVLET YARDIMLARI
#ÇalışmaHayatındaMilliSeferberlik
#ÇalışmaHayatındaMilliSeferberlik
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİNİN DESTEKLENMESİ
Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü
Türkiye’nin Geleceğine Sen de En Az 1 İstihdam Sağla
TEŞVİKLER 4447 – EK 10. MADDE ( 6111 TEŞVİĞİ )
Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürüğü 22/2/2017 İŞKUR «ÇALIŞMA HAYATINDA MİLLİ SEFERBERLİK» İSTİHDAM DESTEKLERİ.
Dış Ticaret Danışmanlık Sunumu
KAMU İSTİHDAM POLİTİKALARI-6
KURUM HİZMETLERİ VE İSTİHDAMA YÖNELİK UYGULAMALARI
BRANDING - MARKETING - TRADING
Hayatta bir tek başarısızlık vardır, o da denememektir.
YENİ TEŞVİK SİSTEMİ (BÖLGESEL TEŞVİK UYGULAMASI)
6740 SAYILI BİREYSEL EMEKLİLİK TASARRUF VE YATIRIM SİSTEMİ (BES) KANUNUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUNDA YER ALAN ÖNEMLİ DÜZENLEMELER.
SGK TEŞVİK.
APEX SGK DANIŞMANLIK.
HAZIRLAYANLAR: SELİN AKTÜRK DİLEK AKBULUT
Güncel Teşvik Bilgilendirme Sunumu
İşbaşı Eğitim Programı İşverenlere Yönelik Bilgilendirme Sunumu
Bireysel Emeklilik Sistemi
Üniversite Hastaneleri Birliği Toplantısı
2018 Yılında Uygulanacak Yeni Teşvikler
2018 Yılında Uygulanacak Teşvikler ve Yapılacak Diğer Çalışmalar Coşkun GÜVEN Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü MART 2018.
2018 Yılında Uygulanacak Teşvikler ve Yapılacak Diğer Çalışmalar
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın çağrıları sonrasında; işsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılması hedeflerine yönelik olarak,
İş Sağlığı ve Güvenliğinin Temel Prensipleri
2018 Yılında Uygulamaya Konacak Teşvikler ve Yapılacak Diğer Çalışmalar 23 Şubat 2018.
MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi ve TEŞVİK
Çok tehlikeli sınıfta yer ve ondan fazla işçi çalıştıran işyerlerinde işverenlerin ödediği işsizlik sigortası primi 3 yıl süreyle %2’den %1’e düşürülmüştür.
İŞKUR TEŞVİKLERİ gemlık / gtso - gtb.
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI
İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019
İSTİHDAM TEŞVİKLERİ.
TÜRKİYE İŞ KURUMU.
Sunum transkripti:

(PTS) PERSONEL TEŞVİK SİSTEMLERİ

İNSAN KAYNAKLARI BİLİŞİM A.Ş. İnsan Kaynakları ve Bilişim alanındaki uzmanlığını, SGK ve İŞKUR Mevzuatlarına hakim yapısıyla birleştirerek, iş dünyasının temel ihtiyacı olan "personel kaynaklarına" pozitif katkılar sağlar. Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarına bu alanda hizmet vermektedir.

Personel Teşvik Sistemleri (PTS) Nedir ? İşletmelerin en önemli gider kalemlerinden biri olan personel maliyetlerinin, İLAVE BİR YATIRIM OLMAKSIZIN, mevcut ödemeler dengesinde, %20,5 oranında tasarruf elde edilmesini sağlamak üzere geliştirilmiş bir hizmettir.

RASYOTEK, Hangi Kanun Çerçevesinde Hizmet Vermektedir? Mart 2011'de yürürlüğe giren 6111 Sayılı Torba Kanun ile özel sektöre sunulmuş "İşveren Prim Payı" teşviği kanunu kapsamında hizmet vermektedir. Bu kanun; SGK ödemelerini düzenli yapan şirketlere tanınan 5510 sayılı %5'lik indirime ilave olarak gelmiştir. Her iki kanundan birlikte yararlanmak mümkündür.

6111 Sayılı Kanundan Kimler Yararlanır? Müşteriler Tarafında; SGK prim ödemelerini düzenli yapan, Genel olarak 2011 yılından bu yana personel sayısında artış yaşayan veya 2011'den bu yana yeni SGK dosyası açılışı yapmış olan şirketler yararlanır. Personel Tarafında; Son 6 aydır SGK primi yatmamış işsizler, işe alındığında, 54 ay'a kadar teşviğe uygun olarak faydalandırılabilir.

Şirketiniz Bu Şartlara uygun ve 6111’den Faydalanmıyor musunuz ? Personel maliyetlerinizden ciddi oranda tasarruf sağlayacağınız yol haritasını sizlere sunmak isteriz.

İŞVEREN PRİM TEŞVİĞİNDEN YARARLANMA ! Birçok firmanın faydalandığı 5510 (%5'lik indirim teşviği); düzenli ödemeye bağlı olarak kolaylıkla yararlanılmaktadır. PTS ile ilave olarak 6111'den yararlanırsınız.6111 (%15,5 işveren prim payı) ise birçok karmaşık hesaplama, iş yükü ve yanlış yararlandırmaya dayalı geri ödemelere sebep olduğundan profesyonel destek gerektirir.

Birçok büyük kuruluşun dahi faydalanmadığı, faydalanmak istediğinde ise iş yükü maliyetlerinin artması, insan gözüyle hataların oluşması, konunun uzmanı kişilerin bulunamaması, yanlış yararlandırmalar sebebiyle SGK kurumuna geri ödemelerin yapılması veya konu hakkında hiç haberdar olmamaları sebebiyle faydalanmadıkları bu önemli teşvikten, RASYOTEK ; Geliştirdiği yazılım sayesinde, karmaşık bir yapıya sahip olan 6111 teşvik uygulamalarında, doğru ve güvenilir karar mekanizması ile şirketinize önemli kazanımlar sunar.

RASYOTEK ; İş yükü oluşturmadan, Hata payı olmaksızın, Sorumluluklarınızı garanti altına alarak, Her ay teşvikli personellerinizi raporlar, Aylık istatistik raporlar sunar, İnsan Kaynakları planlamalarınıza katkıda bulunur.

RASYOTEK ; Yaptığı hizmet ile uygun personellerinize, her ay; En az 186₺ en çok 1.210₺ tasarruf imkanını her bir personeliniz için ayrı ayrı olmak üzere tarafınıza sağlar. Uygun çalışanlarınızın sayısını bu rakamlarla hesapladığınızda önümüzdeki yıllarda devam edecek bu teşvik ile her ay ciddi tasarruflar sağlayabilirsiniz.

Örnek Sonuç Raporu; R5 – Aylık Personel Teşvik Sonuç Raporu

PTS'den Faydalanmak İstiyorsanız ; Firmanız için hazırlayacağımız ön rapor ile potansiyelinizi öğrenebilirsiniz. Potansiyelinizin kazanca dönüşmesi için aylık 6111 raporlarınızı sizlere sunabiliriz. Siz tasarruf etmeden hiçbir ücret ödemezsiniz!

Bazı Referanslarımız ;

İNSAN KAYNAKLARI BİLİŞİM A.Ş. İLETİŞİM İNSAN KAYNAKLARI BİLİŞİM A.Ş. Mail : info@rasyotek.com Web : www.rasyotek.com Tel : 0212 803 18 75 Fax : 0212 803 18 76 Adres : Abdurrahman Nafiz Gürman Mah. Haldun Taner Sokak Merter Platform C Blok No:28 GÜNGÖREN/İSTANBUL