“Ankastre Fırın” Proje Önerileri. Arçelik ankastre fırın için meleklermekani.com sitesinde bir rich media uygulaması hazırladık. Bu uygulamaya göre: -

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
 Teachertube.com sitesinin ana sayfa görüntüsünu sol taraftaki resimden görebiliyoruz. Teachertube.com slideshare.com ‘a benzer bir sosyal paylaşım sitesidir.
Advertisements

Web Bilgi Girişi Kullanım Rehberi
OPTİMİZASYON VE AKTARMA İŞLEMİ
E-Ticaret Web Sitesi Oluşturmada Kritik Adımlar
Örnek Web Sitesi Tasarım Dökümanı
Okul Web Sitesi Yönetim Paneli
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
Google Görüntülü Ağ’da Video Reklam Modelleri
SUNUMA SES , VIDEO EKLEME SUNUM TASARIMI ANİMASYONLAR SLAYT GEÇİŞİ
Proje Önerileri 08 Ekim 2012.
YARDIM MASASI Internet Explorer tarayıcısı açılır ve Yardım Masası adresi yazılarak sayfası açılır. Gelen.
Support.ebsco.com Kullanım Klavuzu EBSCOhost üzerinden eBooks Arama
Flash Player ©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır. Sayfaları daha sağlıklı takip edebilmek için bilgisayarınızda bu programın 8.0.
ŞANLIURFA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ E-POSTA KULLANIM SUNUSU
Yeni yıl akşamı fizy ile “karaoke yılbaşı partisi” düzenliyoruz
Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Turizm Stratejisi &
Web Sitesi Hazırlama.
TEFBİS DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
WordPress ile iTEC Öğretmen Bloğu
TURKCELL Proje Önerileri.
Microsoft Office Picture Manager
Elektronİk Kamu AlImlarI Platformu
HOTMAİL’DAN E-MAİL ADRESİ NASIL ALINIR?
E- Ticaret Altyapısı.
Adım 1 adresine gidin.
TEMEL SAYFA YAPISI İŞLEMLERİ
Temel belge İşlemlerİ Microsoft Office Word 2007.
TEFBİS DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
WORD WORD UYGULAMA.
E-TİCARET NEDİR? E-TİCARET NEDİR? E-Ticaret internet ortamında insanların belirli sistemler üzerinde gerçek ve ya sanal ürünleri para karşılı ğ ında satın.
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
WORDPRESS TE WEB TASARIM. Aşağıdaki linke gidin:
Yönetim Paneli Kullanımı
ARÇELİK Ankastre Fırın Proje Önerileri. modaturkiye.com PV : imp / ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google.
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Android Cihazlar DynEd Kurulumu Android cihazda bütün uygulamalar açılarak “Google Play.
TÜRKÇE EĞİTİMİ KAYNAK SİTELERİ
Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı
YKB Proje Önerileri. Ziyaretçiler scroll bar ‘da bulunan parayı çekerek sayfayı aşağıya doğru indirirler Para göndermenin ne kadar kolay ve hızlı olduğunu.
Web Tasarım Nedir? Web tasarımı, bir ürünü ya da hizmeti veya bir bireyin reklam ve tanıtımını yapmak üzere veyahutsa toplumu eğitici ve öğretici çalışmalarla.
Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Birliğimiz ile KTÜ arasında yapılan protokolle Kamu Yönetimi ve İşletme dallarında yapılan “Uzaktan Öğretim.
5/… BÖLGEMİZDE EKONOMİK FAALİYETLER Ad, Soyad, No
Sevgililer Günü – Proje Önerileri
12/11/ TURKCELL / İŞ TCELL PROJE ÖNER İ LER İ.
* Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Mayıs raporundan alınmıştır fizy.com PV : imp / ay UV : kişi / ay.
Hazırlayan: EMRAH HAS. Eşzamanlı ya da eş zamansız, metin, grafik, animasyon, ses, video gibi içeriğin tamamen işlenmiş, yarı işlenmiş ya da ham veri.
Jack Daniel’s Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Gemius Aralık raporundan alınmıştır PV: imp / ay UV: kişi.
Çocuklu ailelerde supercan oyunun bilinirliğini artırmak, fayda zarar ekseninde Supercan’ın diğer oyunlardan farkını ortaya koymak için oluşturduğumuz.
KFC Snack Box Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır haberler.com PV :
HONDA CR-Z Proje Önerileri. PV : imp/ ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Şubat raporundan.
Nokia C7 Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Aralık raporundan alınmıştır. PV : imp / ay UV :
Proje Önerileri ’ nin rakiplerinden ayrılması, ve güçlü bir imaj yaratılması için, kullanıcıların internet üzerinde ki arama işlemleri ile 11850’yi.
Bilişim Teknolojileri 5.ve 6. Sınıflar için ders notu
Ömer AYDOĞMUŞ Mustafa SÖZGEN. Herkes Windows 9'u beklerken Microsoft büyük sürpriz ile Windows 10 tanıtımını gerçekleştirdi. Şaşırtıcı bir hamle olarak.
Sektör Profesyonelleri Danışmanı
Kullanıcı Kılavuzu: Hızlı İpuçları
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİ SİSTEMİ
Diyalog pencereleri.
Kapak Sayfasında sadece logo ve fon görseli kullanılır.
powerPoint nedir
E Twinning Eğitimi-1 Muğla e-Twinning İl Koordinatörü BETÜL ŞOHOĞLU.
Ürün Adı.
Hikaye tahtası.
UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİ SİSTEMİ
DEĞERLENDİRME YAZILIMI
Sunum transkripti:

“Ankastre Fırın” Proje Önerileri

Arçelik ankastre fırın için meleklermekani.com sitesinde bir rich media uygulaması hazırladık. Bu uygulamaya göre: - Sayfanın sağında bir fırın düğmesi oluşturulur. -Kullanıcı düğmeyi çevirdiği zaman ekran fırın kapağını gibi yukarıdan aşağıya doğru açılır. - Kapak tamamen indiğinde ekranda Arçelik logosu ve ankastre fırın görseli görülür.

Büyük Açılıs Evimizinherseyi.com sitesi tasarım olarak tamamen değişerek evmanya.com haline geliyor. Site’nin bu değişiminde, Arçelik’e bu sitede yer verip “Arçelik” başlığı altında bir alan oluşturmayı düşünüyoruz.

Öncelikle yenilen sitemizde splash ekranı Arçelik sayfasına yönlendirecek bir tanıtım alanı yarattık. Ve kategori alanına da yerleştirdiğimiz “ Arçelik” butonu ile bu fikri destekledik.

Arçelik ana sayfasında splash alan favori ankastre ürünler için ayrılacak.

Ortadaki rollerbar alanını da Arçelik ankastre fırın çeşitlerini sergiledik kullanıcı bu alanda seçtiği ürüne tıkladığında micro siteye yönlendirilecek.

Siteye aynı zamanda 3 farklı içeriğe sahip alan yarattık. Bu alanlarda Arçelik yemek tarifleri, Arçelik ile en modern mutfaklar ve en trend ev ürünleri kategorilerini yarattık.

10marifet.org sitesine Arçelik ankastre butonu yerleştirmeyi düşünüyoruz. Bu butona kullanıcı tıkladığında hem micro siteye yönlenecek hem de sitede kullanıcılar için seçilen en marifetli tasarımla ekrana gelecek.

TEŞEKKÜRLER *Tüm görseller temsilidir