COMENIUS PROJESİ «WORDS DON’T COME EASY» BELÇİKA 20-24 KASIM 2013.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Yaşa – Hisset – Öğret Projesi; Kocaeli Disleksi Derneği’nin 2013 yılı teklif çağrısı döneminde Gençlik Programı çerçevesi altında başvurusunu yaptığı ve.
Advertisements

Istanbul Marmara Universitesi ile Ögrenci Degisim Programi 2008/ Unutulmaz bir hafta -
Sosyal Bilgiler Öğretmeni
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
DOĞU KARADENiZ TURU HAZİRAN 2 GECE 3 GÜN
Okyanus sahilerine giden bir yazar, sabaha karşı sahilde dans eder gibi hareketler yapan birini görür. Biraz yaklaştığında bu kişinin sahile vuran deniz.
MERKEZİ FİNANS VE İHALE BİRİMİ Sivil Toplum Diyaloğu - AB-Türk Odalar Forumu-II: AB-TÜRKİYE ODALARI ORTAKLIK HİBE PROGRAMI “Uluslararası Ticaret Hacminin.
ETCF-II is co-funded by the European Union and Turkey TOBB MERKEZİ FİNANS VE İHALE BİRİMİ Sivil Toplum Diyaloğu - AB-Türk Odalar Forumu-II: AB-TÜRKİYE.
ETCF-II is co-funded by the European Union and Turkey TOBB MERKEZİ FİNANS VE İHALE BİRİMİ Sivil Toplum Diyaloğu - AB-Türk Odalar Forumu-II: AB-TÜRKİYE.
REW İSTANBUL Uluslararası 7. Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı 8-11 Haziran 2011 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İSTANBUL.
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
Ş İ D D E T ŞEHİTKAMİL ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
9. SINIF TARİH DERSİ PROJE ÖDEVİ
COMENIUS – LEONARDO DA VINCI - GRUNDTVIG PROJELERİ VE GENÇLİK PROGRAMLARI.
EŞKULEMATİK.
“Bir Buğday Tanesi’nin Maceraları”
BAŞKAN: Özlem Erdem DÜŞLERİ GERÇEKLEŞTİRİN…..
BİYOGRAFİ NEDİR? , BİYOGRAFİ ÖRNEĞİ,
AYDIN DALAMA ÇOK PROGRAMLI LİSESİ 2014
TOKAT KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ
TANIŞMA GÜNÜMÜZ OKULUMUZUN BÖLÜMLERİNİ GEZEREK TANIDIK.
Temiz Su Türleri Koruyucuları
GID Ekibinin Ardından Adapazarı Rotary Kulübü 13/05/2009.
BEDRİYE TOMAR ŞEVKET POZCU ANAOKULU MERSİN-2014
EuroPeek - Litvanya Toplantısı Mayıs 2013 Katılımcılar: Naci CANDAN (Müdür Yardımcısı) Ali TAN (Bilişim Ö ğ retmeni) Tarık BA Ğ RIYANIK (Bilişim.
LİTVANYA SEMİNERİ / Katılımcılar: Kerim Saraçoğlu, Nihal Tomar, Fatma Yılmaz.
HABERLER. Başbakan Riyad dönüşü uçakta, Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani’yle görüşme konusunda çok önemli bir bilgi veriyor. Erdoğan, "Kerkük’ün Irak’ın.
POLONYA OKUL ZİYARETİ İZLENİMLERİ
ZİYARET İLKOKULU ANASINIFI
GÜLKENT İLKÖĞRETİM OKULU
Projenin adı: Celebrations and Ceremonies Identify and Unify Us Program adı:Hayatboyu Öğrenme Programı(LLP) Alt Program: Comenius Eylem : Çok Taraflı Okul.

YILDIZ TINAS İZMİROĞLU ANADOLU LİSESİ
KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI VE MESLEKİ AMAÇLAR
Menderes Anadolu Lisesi Rehberlik servisi olarak Educatürk’ün 28 kasım Cuma günü Fuar alanında düzenlemiş olduğu Yükseköğretim tanıtım günleri etkinliğine.
Dr. Şaban YILDIRIM Proje Koordinatörü
ELMADAĞ MESLEKİ TANITIM VE YÖNELTME KOMİSYONU ETKİNLİKLERİ HAZIRLAYANLAR AYFER YILDIZ NAGİHAN KARACA TÜLAY REÇBER.
BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ
Yapılan Çalışmalar Sunusu
FUAR DEĞERLENDİRME TOPLANTISINAHOŞGELDİNİZ. Güç Birliğinin Eseri İFEXPO.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ (MEBGEP)
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler Operasyonel Hizmetler Maddi Destekler.
YAŞLILAR İLE EL ELE PROJESİ VERİ ANALİZLERİ Proje Sorumlusu: Yahya KARACA- Murat OTURAKLI Proje Yürütücüleri: Neslihan TÜRKÇÜER-Gamze ÖZBEDEN.
Altında ğ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlü ğ ü Altında ğ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlü ğ ü EUROPEAN TERR İ TORY OF CULTURE.
Sosyal Bilgiler BEYLİKTEN DEVLETE
Pelin YILMAZ AYAN & Elif BÜYÜKUYSAL
Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN UYGULAMAYA YÖNELİK İLERLEMELERİ Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN.
SPOR ETKİNLİK ENDÜSTRİSİNİN ÖZELLİKLERİ
BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEM FAALİYETLERİ Başkan: Çetin KOLUKISA UR Başkanı : Kalyon&Binota BANERJEE “ İNSANLIĞI İÇİNDEKİ GÜÇLE KUCAKLAYIN ”
Adem Göleç Doç.Dr. Katılımcılar: Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Senato Üyeleri 2015 KTMÜ ÖSYM Sınavı Aday Değerlendirme Anketi Sonuçları.
18-21 Eylül 2013 Duesseldorf Uluslararası İlaç ve Eczacılık Fuarı.
Öğrenci Dekanlığı Pervin Merdan Öğrenci Dekanı
IDEF'15 12'nci Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı Vestel Savunma Yansıma Raporu Mayıs 2015.
PSİKOSOSYAL DESTEK EĞİTİMİ
KÜÇÜK MUCİTLER ÖĞRENİYOR VE ÖĞRETİYOR
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
Balıkesir de Gazi Ece Amca Ve Ben BÖLÜM: BALIKESİR TÜLÜKABAKLARI
‘‘Görmemek insanı eşyadan ayırır, duymamak ise insanı insandan ayırır
PAYAS NURSAN ANAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ
Batı Karadeniz-2.
AKDENİZ TURU-4.
FERİDE ÇİÇEKOĞLU 1951’de Ankara’da doğdu. Mimarlık, edebiyat ve sinemayla ilgileniyor ODTÜ Mimarlık fakültesini bitirdi, aynı fakülteden yüksek lisans.
ANKARA ANADOLU MEDENİYETLERİ MÜZESİNİ ZİYARET.
ANFAŞ FUARLARI KAZANDIRIR
SANATLAR VE MÜZE. Kültürel ya da tarihsel değeri olan nesnelerin toplanarak sergilendiği yerlere müze adı verilir. Müzeler, toplumların bilim ve sanat.
Biyografi Nedir? Ünlü bir yazarın, oyuncunun, bilim insanının, profesörün, tarihçinin kısaca önemli insanların hayatını başka.
GASTRONOMİ UZMANLIĞI, TURLARI VE REHBERLİĞİ
ANFAŞ FUARLARI KAZANDIRIR
BU SUNUMDA EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİZ.
Sunum transkripti:

COMENIUS PROJESİ «WORDS DON’T COME EASY» BELÇİKA KASIM 2013

20 Kasım günü Belçika’nın başketi Brüksel’e gitmek için Antalya Havalimanından yolculuğumuza başladık. Brüksel’den Sint Niklaas’a bir saatlik tren yolculuğu ile ulaştık.

21 Kasım sabahı, öğrencilerin rehberlik yaptığı bir şehir turuna katıldık. Şehir adını Noel Baba’dan almaktadır. Bu şehirde yaşayan insanlar, Noel Baba’nın Antalya, Demre’de doğduktan sonra hayatının geri kalanını Sint Niklaas’da geçirdiğine inanmaktadırlar.

Şehir turunun ardından Belediye Başkanı tarafından ağırlandık.

Broeders Handel Okulunda yapılan açılış töreni ile Proje Toplantımızı başlattık.

Tüm katılımcılar, ülkelerini, şehirlerini ve okullarını tanıtan sunumlar gerçekleştirdi. Daha sonra yöresel ürünlerin sergilendiği standlarımızı hazırladık.

22 Kasım sabahı, Türk öğrenciler Belçikalı arkadaşları ile beden eğitimi dersine katılırken öğretmenler toplantı yaptılar.

Bölgenin en büyük basımevlerinden birisi olan Pers Group’a bir gezi düzenlendi. Burada basımı yapılan gazete ve dergiler ile bunların basım aşamaları hakkında bilgilendirildik.

Öğleden sonra Mechelen’de bulunan Thomas More İletişim Fakültesini ziyaret ettik. TV ve radyo programlarının nasıl yapıldını öğrendik. Akademisyenler tarafından projede yeralan tüm katılımcılara, sosyal medyanın doğru kullanımı ile ilgili ders verildi. Fakülte öğrencileri, öğrencilerimizden Atahan Yıldırım ile bir röportaj gerçekleştirdi ve bunu websitelerinde yayınladılar. (

Mechelen’de bulunan Kilisenin 550 basamaklı kulesine tırmanarak ‘yıldızlarla iletişim’ kurmaya çalıştık.

23 Kasım sabahı, öğretmenler toplantı yaparken, öğrencilerimiz kendi müzik aletlerini yaptıkları bir çalışmaya katıldılar.

Öğleden sonra Belçika’nın büyük şehirlerinden birisi olan Antwerpen’e bir gezi düzenlendi.

Antwerpen’de UNESCO tarafından Dünya Mirası olarak gösterilen Plantin Moretus Müzesini ziyaret ettik. Dünyadaki ilk basımevi olan bu müzede, basılı ilk İncil’i gördük. Baskının nasıl yapıldığı hakkında bilgilendirildik.

Son gece, bir veda partisi düzenlendi. Tüm katılımcıların çok eğlendiği bu gecenin ardından ülkemize döndük.