BİR ZAMANLAR 3 KÜLTÜRÜN DOSTÇA BİR ARADA YAŞADIĞI BAŞKA BİR İSTANBUL SEMTİ Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi, sununun boyutunu büyütmemek için düşürülmüştür.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Klasik Yapılarda Yüzey Tatbikatı ve Onarımı
Advertisements

Fatih Camii.
ANKARA PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Nesrin Sipahi
NAPOLI.
SEVGİ ÖZMEN QATAR - DOHA PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Sevgi Özmen
Fotoğraf ve Kartpostallar
MEVLÂNÂ MÜZESİ - KONYA BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev.
BIR ADA GÜNLÜĞÜ Cem Yurtsev
DEDE EFENDİ EVİ SULTANAHMET İSTANBUL
PPS : Cem Yurtsev Fotoğraflar : Yuksel Giovannitti Müzik : Al Martino – Love is blue.
PARKLAR İÇİNDE BİR ŞEHİR
SOĞUKÇEŞME SOKAĞI PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ .
UZUNGÖL PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal
FLORYA ATATÜRK KÖŞKÜ Sunu ve sunudaki fotoğraflar Cem Yurtsev’e aittir. PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev.
POLONEZKÖY (ADAMPOL) Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar.
Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi düşürülmüştür. PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Barış Akarsu BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
ADI NE OLURSA OLSUN, DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEHRİ ! Cem Yurtsev Müzik: Cem Karaca – İstanbul’u Dinliyorum.
Osmanlı Devleti Ho ş görü Anlayı ş ı II. BAYEZiT Yahudilerin Osmanlı’ya Sığınması 1492’de İspanya tarafında sürgün edilen 200 binden fazla Sefarad Yahudisinin.
ORHAN GAZİ DÖNEMİ YAPILAN BAYINDIRLIK FAALİYETLERİ.
İKİ RESİM ARASINDAKİ 6 FARKI ve 1 ORTAK TARAFI BULUNUZ.
ilave Calmis oldugum bir sirto muzik Fotoğraf ve Kartpostallar Fotoğraf ve kartpostal koleksiyonunun büyük bir bölümü Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti.
Emek,Funda,Petek ve Elif Ada için harika bir gün seçmişlerdi. Güneşli güzel bir gün yaşadık hep birlikte… Sabah denizden gelen Dostlarımızı iskelede karşılamak.
BİR SAMATYA ŞARKISI.
Fotoğraf ve Kartpostallar
Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © Fotoğraflar : Cem Yurtsev.
Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik:
ALTINOLUK KAZ DAĞLARININ KIYISINDAKİ CENNET
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Mariah Carey – I don’t wanna cry BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
EGE’NİN İNCİSİ İZMİR.
BİZİM GÖZÜMÜZLE İSTANBUL
TEŞEKKÜR EDERİM Cem Yurtsev
Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik:
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Barış Akarsu Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi düşürülmüştür. BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet Şarkı : Pulp Fiction BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
ELLER PPS: Cem Yurtsev Müzik: Ennio Moriconne
BU SUNUDAKİ TÜM FOTOĞRAFLAR CEM YURTSEV’E AİTTİR. İZİNSİZ KULLANIMI TELİF HAKLARI GEREĞİNCE YASAKTIR. HER TÜRLÜ BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN
AĞVA 2014 FOTOLAR VE PPS CEM YURTSEV
Pierre Loti Tepesi EYÜP Bölüm 1
YEŞİLKÖY - İSTANBUL PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Music : Hava Harp Okulu Marşı Fotoğrafların tamami bana aittir. Kullanımı için Cem.
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Europe
SARP SINIR KAPISI ARTVİN
DOĞAL MUCİZELER 4 PPS: Cem Yurtsev Music : Grease BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
Hazırlayan : Cem Yurtsev 1970 – 1990 ARASI TV DE BİR ÇOK DİZİNİN MÜPTELASI OLMUŞTUK. COCUKLUĞUMUZU, GENÇLİĞİMİZİ YAŞADIĞIMIZ DÖNEMDE.
BU SUNUDAKİ TÜM FOTOĞRAFLAR CEM YURTSEV’E AİTTİR. İZİNSİZ KULLANIMI TELİF HAKLARI GEREĞİNCE YASAKTIR. HER TÜRLÜ BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN
DOĞAL MUCİZELER 8 PPS: Cem Yurtsev Music : Modern Talking BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
TANTUNİİİİİİ .
Bu sunuşu Çözüm Paylaşım Grubuna Üye olduğunuz için aldınız. Benzer sunuşları düzenli olarak alabilmek için aşağıdaki adrese boş mail atarak grubumuza.
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Adriano Celentano BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
Cem Yurtsev Yazılar: itiraf.com dan BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet Müzik: Queen Müziğin sesini açmanızı tavsiye ederim. BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ.
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Cher - Believe
Sunu ve sunudaki fotoğraflar Cem Yurtsev’e aittir. PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Şarkı : Bahar BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
PARA KAZANMAK SADECE DÜŞÜNMEK, ÇALIŞMAK VE HIRSLA OLMAZ. İŞTE BUNA ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEK… PPS: Cem Yurtsev Hikayeyi paylaşan : Sevil Bayer BU SUNU SANALDUNYA.
BÜLENT FATİN ÖZMEN Dünyanın en ilginç yapıları 23 NİSAN 2009.
AKÇAKOCA’DA MÜKEMMEL BİR HAFTASONU GEÇİRMEYE HAZIRMISINIZ? Peki ama tehlikenin farkinda mısınız? Biges Vas ? This is kaput Gelin Gelin Alduracam hepinizi.
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet Müzik :Elissa BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet- Ajans Press.
Cem GÜZEL İZMİR’İMİZİ İZMİR’LİLERE ANLATMAK DEĞİL AMA BELKİ ONLARIN BİLE BİLMEDİKLERiNİ ONLARA VE TÜM TÜRKİYE’YE TANITMAK İSTEDİM.
UYARI : Sunuda görmekten gerçekten üzüntü duyacağınız fotoğraflar da var. Kendinizi iyi hissetmeyecekseniz izlemeyin lütfen… Fotoğraflar : Reuters ve.
SOĞUKÇEŞME SOKAĞI PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ .
Adım Adım Tarih SAMATYA.
Pierre Loti Tepesi EYÜP Bölüm 1
AKDENİZ TURU-4.
Marmara Turu-2.
POSITANO - İTALYA PPS: Cem Yurtsev Müzik: Adriano Celentano
İSTANBUL ANTONIOPOLIS YENİ ROMA İSTİNPOLİN KONSTANTINIYYE
ADI : M.FARUK SOYADI: GÖKTAŞ SINIF : 10/D NO : 639 DERS: OFİS PROGRAMLARI KONU: OSMANLI DÖNEMI PADIŞAHLARI.
Sunum transkripti:

BİR ZAMANLAR 3 KÜLTÜRÜN DOSTÇA BİR ARADA YAŞADIĞI BAŞKA BİR İSTANBUL SEMTİ Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi, sununun boyutunu büyütmemek için düşürülmüştür. PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ EMAIL : cyurtsev@yahoo.com Sunu ve sunudaki bana ait olan Yeşilköy sunu fotoğraflarının benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. ©

Mayıs ayında bir haftasonunu İstanbul’un Avrupa yakasındaYeşilköy’de geçirmek. Hep hayallerimde orada yaşamak, orada yaşlanmak ve orada ölmek olmuştur. Halit Ziya Uşaklıgil’in de yaşamak için tercih ettiği bu güzel semtimizi benim fotoğraflarımla gezelim. Sahil yolundan Yeşilköy tren istasyonuna gidiş…

İstasyon caddesi semtin en işlek caddesi…

Yeşilköy’deki semtin dokusunu en güzel şekilde yansıtan, tarihe meydan okuyan binalar… Yanı sıra deniz kenarındaki ve semtin ara sokaklarındaki son derece lüks binalar…

Yeşilköy, 1924 yılına kadar Ayastefanos (San Stefano) adını taşımıştır Yeşilköy, 1924 yılına kadar Ayastefanos (San Stefano) adını taşımıştır. Eski adını bir hristiyan azizinden ve onun adına Yeşilköy'de yapılmış, ancak bugüne kadar gelememiş eski bir kiliseden almaktadır. 1924 yılında, uzun yıllar burada oturmuş ünlü yazarımız Halit Ziya Uşaklıgil'in teklifi üzerine Yeşilköy adını alan semtimizde eski eser olarak üç kilise ile bir cami ve bir de çeşme bulunmaktadır. Kiliselerden biri Ermeni (1829), biri Rum (1845) ve diğeri Katolik kilisesidir (1876). Caminin yapılmasına II. Abdulhamid'in son senelerinde başlanmış ve Sultan Mehmed Reşad'ın tahta çıkışından bir müddet sonra tamamlanmıştır (1909). Rum ilkokulunun köşesindeki üstü namazgahlı çeşme ise Sultan Abdülmecit'in zamanında (1842) yapılmıştır.

Semtin sahildeki balık lokantaları haricindeki önemli restoranlarından biri…

Sahile çıkış noktalarından biri… Yelken Restaurant, Le Chetau ve diğerleri… Özellikle Le Chetau ‘yu Alex’le doyasıya eğlenmek için tercih edebilirsiniz.

Haftasonu yürüyüşleri için İstanbul’un bir çok yerinden gelen insanlar Haftasonu yürüyüşleri için İstanbul’un bir çok yerinden gelen insanlar ! Önce Yeşilköy sahilinde fenere kadar uzun bir yürüyüş, sonra Reno Park ta demli bir çay molası. İşte deniz kokusu ve Yeşilköy…

Harika ahşap evleri, ağaçlı, sessiz sakin sokakları, enfes Dürümcü Baba Lokantası, deniz feneri, Polat Renaissance Hoteli, Reno Parkı, doyumsuz uzun sahili, saygılı insanları, akşamları gençlerin takıldığı cafeleri, dondurmacısı, Çarşamba günleri kurulan ünlü pazarı ve yıllar boyunca 3 kültüre ev sahipliği yapmış bir semt: YEŞİLKÖY !

YEŞİLKÖY Bana ait 230 adet olan süper sunuların tamamı tek bir cd de toplanmıştır. CD den edinmek için bana bunu belirten email göndermeniz yeterli. Detaylı bilgi size verilecektir. Tüm sunular şifresiz ve her bilgisayarda izlenebilecek şekilde olacaktır. cyurtsev@yahoo.com PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ EMAIL : cyurtsev@yahoo.com Sunu ve sunudaki bana ait olan Yeşilköy sunu fotoğraflarının benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © Orijinal kalitedeki fotoğraflar için benimle bağlantıya geçebilirsiniz.