Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Cem Yurtsev Yazılar: itiraf.com dan BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Cem Yurtsev Yazılar: itiraf.com dan BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ"— Sunum transkripti:

1

2 Cem Yurtsev cyurtsev@yahoo.com Yazılar: itiraf.com dan BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ EMAIL : cyurtsev@yahoo.com

3 Oğlum, saatlerce uğraşarak kartondan yaptığım buzdolabı modeli ile ödevinden en yüksek notu aldı. Öğretmeni ona "Aferin!" demiş. "Herkes anne ve babasına yaptırmış. Ama sen kendin yapmışsın, belli." Kendimi hiç bu kadar beceriksiz hissetmemiştim. Karım iki gündür gülüyor. Karizmam yerle bir oldu. Teşekkürler öğretmen hanım!

4 Geçtiğimiz pazar günü, AÖF sınavından çıktıktan sonra sağanak yağmur altında şemsiyemle otobüs beklerken, muhtemelen benim gibi sınavdan çıktığını düşündüğüm sırılsıklam olmuş güzel kızın haline acıyarak tamamen iyi niyetimle "Altıma girmek ister misiniz?" dememle, kızın 10 metre ötemde otobüs beklemeye devam etmesi arasında bağlantı kurmalı mıyım sizce?

5 Kocam yaptığım pastayı çok beğenip, "Aşkım yaa... Süper olmuş, annemi çoktan solladın. Şimdi şu pastayı görse çatlardı!" deyince; pastanın kekinin hazır kek olduğunu, kremanın da hazır krema olduğunu söylemedim, söyleyemedim...

6 3 ay önce ailemize katılan, Necmi ismini verdiğimiz kaplumbağamız dün vefat etmiş. Aile arasında sade bir törenle evin arka bahçesine gömdük. Hayvancağız durduk yerde can verdiği için gidip Necmi'yi aldığımız dükkanın sahibine sebebinin ne olabileceğini sorduğumuzda ''Abi onlar kış uykusuna yatar'' cevabını almış bulunmaktayız, hepimizin başı sağolsun. Bu vicdan azabıyla ben de çok yaşamam herhalde.

7 5-6 yaşlarındaydım. Balkonda oynuyordum. Apartman kapısının oradan bir teyze seslendi; “oğlum, annen orada mı?" Ben de üçüncü kattan aşağı bağırarak cevap verdim. "İçeride, halamla o bacağa yapıştırılıp çekilen şeyden yapıyorlar." Hemen ardından kafama gelen annemin terliği, sonra halamın terliği, annemin terliğinin öbür teki, halamın terliğinin öbür teki...

8 Nişanlıyken karımla iddiaya girmiştik. Evlendikten sonra ilk kim "Bu gece olmaz" derse tüm evliliğimiz boyunca ütüyü o yapacaktı. Centilmenliğimi göstermek için iddia sonuçlanana kadar ütüyü yapmayı kabul ettim. Altı senelik evliyiz, ütüyü hala ben yapıyorum. Bu güzel kadın ya bana gerçekten çok aşık ya da ütü yapmaktan hakikaten nefret ediyor.

9 Ateşli bir gecenin sonunda omuzunda yatarken soruyorum "Beni seviyor musun?" diye. Körolasıca kocamdan cevap geliyor. "Sevdik ya!"

10 Cem Yurtsev cyurtsev@yahoo.com BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ EMAIL : cyurtsev@yahoo.com Bana ait 219 adet olan süper sunuların tamamı tek bir cd de toplanmıştır. CD den edinmek için bana bunu belirten email göndermeniz yeterli. Detaylı bilgi size verilecektir. Tüm sunular şifresiz ve her bilgisayarda izlenebilecek şekilde olacaktır. cyurtsev@yahoo.com


"Cem Yurtsev Yazılar: itiraf.com dan BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları