YEŞİLKÖY - İSTANBUL PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Music : Hava Harp Okulu Marşı Fotoğrafların tamami bana aittir. Kullanımı için Cem.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ANKARA PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Nesrin Sipahi
Advertisements

SEVGİ ÖZMEN QATAR - DOHA PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Sevgi Özmen
PowerPoint’te Müzik Nilgün Çokça.
Değerli Dostlar, İznik hep çinileri ile anılır. Ben ise Size İznik’in kapılarını göstermek istiyorum.
MEVLÂNÂ MÜZESİ - KONYA BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev.
İSTANBUL 'da Gün Doğumu Tayfun AVINCA.
BIR ADA GÜNLÜĞÜ Cem Yurtsev
DEDE EFENDİ EVİ SULTANAHMET İSTANBUL
Dostluğa Dair Sesli İzleyin.
PPS : Cem Yurtsev Fotoğraflar : Yuksel Giovannitti Müzik : Al Martino – Love is blue.
SOĞUKÇEŞME SOKAĞI PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ .
Hayat Bilgisi 2 Bayrağımız.
UZUNGÖL PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal
FLORYA ATATÜRK KÖŞKÜ Sunu ve sunudaki fotoğraflar Cem Yurtsev’e aittir. PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev.
POLONEZKÖY (ADAMPOL) Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar.
Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi düşürülmüştür. PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Barış Akarsu BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
İSTANBUL ŞİİRLERİ.
ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER M.YO BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI ıı. SINIF Açık Kaynak İşletim Sistemi Puppy Linux ARDAHAN 2014.
MOVİ MAKERDE VİDEO HAZIRLAMAK 1- Movi maker programını aç. Görevleri tıkla. 2- Videoda kullanacağın resimleri belirle.Sol taraftaki seçeneklerden resim.
GİRİŞİMSEL ULTRASONOGRAFİ SB İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi İzmir, Mayıs 2011.
TÜRKİYE’NİN TURİSTİK DEĞERİ
HO Ş GELD İ N İ Z Welddddfdkom Bijeenkomst comitWdeeean aanbeveling 18 januari 2013.
Lider dediğin… Sesli İzleyin….
HOŞGÖRÜ.
Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik:
ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN ANISINA..
ALTINOLUK KAZ DAĞLARININ KIYISINDAKİ CENNET
Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik:
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Barış Akarsu Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi düşürülmüştür. BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
Movie Maker.
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet Şarkı : Pulp Fiction BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
ELLER PPS: Cem Yurtsev Müzik: Ennio Moriconne
Web Tarayıcıları ve Arama Motorları
BU SUNUDAKİ TÜM FOTOĞRAFLAR CEM YURTSEV’E AİTTİR. İZİNSİZ KULLANIMI TELİF HAKLARI GEREĞİNCE YASAKTIR. HER TÜRLÜ BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN
AĞVA 2014 FOTOLAR VE PPS CEM YURTSEV
Pierre Loti Tepesi EYÜP Bölüm 1
TURGUTREİ TURGUTREİS D - MARİN Fotoğraflar : Atila Bozkurt Kurgu : Atila Bozkurt Müzik : Sezen Aksu.
BİR ZAMANLAR 3 KÜLTÜRÜN DOSTÇA BİR ARADA YAŞADIĞI BAŞKA BİR İSTANBUL SEMTİ Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi, sununun boyutunu büyütmemek için düşürülmüştür.
(EBA) EĞİTİM BİLİŞİM AĞI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Europe
SARP SINIR KAPISI ARTVİN
İNTERNETTE DAHA ÖNCE BİR ÇOK KEZ BEBEK VE ÇOCUK RESİMLERİ GELDİ. ŞİMDİ İZLEYECEKLERİNİZ İSE BENİM BULDUKLARIM BAKALIM BEGENECEKMİSİNİZ ? NE YAZIK Kİ DÜNYADA.
DOĞAL MUCİZELER 4 PPS: Cem Yurtsev Music : Grease BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
Hazırlayan : Cem Yurtsev 1970 – 1990 ARASI TV DE BİR ÇOK DİZİNİN MÜPTELASI OLMUŞTUK. COCUKLUĞUMUZU, GENÇLİĞİMİZİ YAŞADIĞIMIZ DÖNEMDE.
BU SUNUDAKİ TÜM FOTOĞRAFLAR CEM YURTSEV’E AİTTİR. İZİNSİZ KULLANIMI TELİF HAKLARI GEREĞİNCE YASAKTIR. HER TÜRLÜ BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN
DOĞAL MUCİZELER 8 PPS: Cem Yurtsev Music : Modern Talking BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Adriano Celentano BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
Cem Yurtsev Yazılar: itiraf.com dan BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet Müzik: Queen Müziğin sesini açmanızı tavsiye ederim. BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ.
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Cher - Believe
Sunu ve sunudaki fotoğraflar Cem Yurtsev’e aittir. PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Şarkı : Bahar BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
PARA KAZANMAK SADECE DÜŞÜNMEK, ÇALIŞMAK VE HIRSLA OLMAZ. İŞTE BUNA ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEK… PPS: Cem Yurtsev Hikayeyi paylaşan : Sevil Bayer BU SUNU SANALDUNYA.
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet Müzik :Elissa BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet- Ajans Press.
Etnoğrafya Müzesini Geziyoruz
UYARI : Sunuda görmekten gerçekten üzüntü duyacağınız fotoğraflar da var. Kendinizi iyi hissetmeyecekseniz izlemeyin lütfen… Fotoğraflar : Reuters ve.
ENFES KOŞUYORUM ORİENTİRİNGİ
Sosyal Medya Araçları Tanıtımı
Web Tarayıcıları ve Arama Motorları
SOĞUKÇEŞME SOKAĞI PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ .
Web Tarayıcıları Kullanıcıların internete girmek içi kullandıkları yazılımlardır. Çıkış tarihine göre bazı web tarayıcıları : 1- Internet Explorer –
Pierre Loti Tepesi EYÜP Bölüm 1
Ah! Ne Güzeldir Beypazarı
Web Tarayıcıları ve Arama Motorları
POSITANO - İTALYA PPS: Cem Yurtsev Müzik: Adriano Celentano
SANATLAR VE MÜZE. Kültürel ya da tarihsel değeri olan nesnelerin toplanarak sergilendiği yerlere müze adı verilir. Müzeler, toplumların bilim ve sanat.
Eğitim Öğretim Destek Şube Müdürlüğü
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Toplum ve Bilim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ODTÜ TBM) 2006 yılında kurulmuş, Türkiye’nin ilk Toplum ve Bilim Merkezi’dir.
İSTANBUL ANTONIOPOLIS YENİ ROMA İSTİNPOLİN KONSTANTINIYYE
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Toplum ve Bilim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ODTÜ TBM) 2006 yılında kurulmuş, Türkiye’nin ilk Toplum ve Bilim Merkezi’dir.
Sunum transkripti:

YEŞİLKÖY - İSTANBUL PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Music : Hava Harp Okulu Marşı Fotoğrafların tamami bana aittir. Kullanımı için Cem Yurtsev’den izin alınması gerekmektedir. cyurtsev@yahoo.com Fotoğrafların kalitesi pps nin boyutunu yükseltmemek için biraz düşürülmüştür.

2008 de ziyaret ettiğim Havacılık Müzesi İstanbul’da bulunan herkesin mutlaka gezmesi, görmesi gereken bir yer bence. Havacılık tarihimizin nereden nereye geldiğini gözler önüne seren güzel bir müze.

Marş : Hava Harp Okulu Marşı Marşı slaytlar boyunca dinlemeye devam edebilirsiniz HAVA HARP OKULU MARŞI YOLUMUZDA OLSA DA DAĞLAR KALIN BİR PERDE PERVASIZ BİR KARTALIZ BU HUDUTSUZ GÖKLERDE GÖNLÜMÜZDE TAŞTIKÇA BİZİ ÇOŞTURAN BU HIZ SEMADA OLACAĞIZ IŞIK SAÇAN BİR YILDIZ KALBİMİZDE KORKU YOK ÇELİKTEN KANADIMIZ TAYFUNLARDAN YILMAYAN HAVA HARP OKULUYUZ BU MASMAVİ SARAYDIR MESKENİMİZ YERİMİZ ÖLÜME BİN ŞEKİLDE ALIŞTI GÖZLERİMİZ HIZINI BİZDEN ALIR KUŞLAR VE FIRTINALAR GEÇTİĞİMİZ HER YOLDA BİZE ŞİMŞEK OLUR YAR KALBİMİZDE KORKU YOK ÇELİKTEN KANADIMIZ TAYFUNLARDAN YILMAYAN HAVA HARP OKULUYUZ KAYGUSUZ KALSIN DİYE DÜŞMANDAN VATANIMIZ YEMİN ETTİK GÖKLERDE AKACAKTIR KANIMIZ BİR TÜRK OĞLU TÜRK OLAN BÖYLE ÖLÜR NAM SALAR ÜZÜLMEYİN BU YOLDA KURBAN VEREN ANALAR KALBİMİZDE KORKU YOK ÇELİKTEN KANADIMIZ TAYFUNLARDAN YILMAYAN HAVA HARP OKULUYUZ 

Müzeye gidiş yolu

Müzeye girdiğinizde fotoğraf çekmek isterseniz ayrıca ücret ödüyorsunuz ama buna değiyor, az sonra sizin de izleyeceğiniz gibi :)

Düşman uçağının Beyazıt Meydanına attığı bombanın bir parçası sergilenmektedir.

Hava Kuvvetleri Havacılık Müzesinin resmi sitesine girerek, müzenin tarihi, Türk havacılığı, Dünya Havacılığı ve daha bir çok konuda bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca sitede ücretsiz olarak bir tanıtım filmi (bilgisayarınıza indirebilirsiniz) ve Tanıtım kitapçığı da verilmektedir.

Müze bahçesindeki jetleri görmeden önce müze içindeki hangarda bulunan uçak ve diğer sergilenenleri geziyoruz. Artık gönüllerimizde yaşayan hava şehitlerimizin isimleri

Artık Havacılık Müzesinin bahçesine çıkıp sergilenen jetlerimizi gururla izleyebiliriz…

Artık müze gezimizin sonuna geliyoruz Artık müze gezimizin sonuna geliyoruz. Çıkışa yakın konan bir uçağın içini de gezebilirsiniz.

1. Bana ait 247 adet olan süper sunuların tamamı tek bir cd de toplanmıştır. CD den edinmek için bana bunu belirten email göndermeniz yeterli. Detaylı bilgi size verilecektir. Tüm sunular şifresiz ve her bilgisayarda izlenebilecek şekilde olacaktır. 2. Ayrıca Muhteşem bir Karadeniz DVD si a-  1200 den fazla muhteşem fotoğraftan  oluşan baştan başa Karadeniz Şehirlerinin, beldelerinin, müze, yayla ve özelliklerinin sunumları (pps).  30 büyük kapasiteli PPS (toplam 1200 fotograf) b-   Bu şehirlere ait özel video görüntüleri.  22 VIDEO GÖRÜNTÜSÜ c-   Karadeniz'e özgü müzikler.  d-   3 adet süper Karadeniz belgeseli. ( BELGESEL FILM) DIVX FORMATINDA yine dvd yi edinmek için bana email ile ulaşabilirsiniz. cyurtsev@yahoo.com