Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Toplum ve Bilim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ODTÜ TBM) 2006 yılında kurulmuş, Türkiye’nin ilk Toplum ve Bilim Merkezi’dir.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Orta Doğu Teknik Üniversitesi Toplum ve Bilim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ODTÜ TBM) 2006 yılında kurulmuş, Türkiye’nin ilk Toplum ve Bilim Merkezi’dir."— Sunum transkripti:

1 Orta Doğu Teknik Üniversitesi Toplum ve Bilim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ODTÜ TBM) 2006 yılında kurulmuş, Türkiye’nin ilk Toplum ve Bilim Merkezi’dir.

2 Geziniz, Toplum ve Bilim Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne bağlı faaliyet gösteren «Bilim ve Teknoloji Koleksiyonu Sergi Alanı» yerleşkesinde gerçekleşecek. Yerleşke, bahçesinde trenin ve uçakların olduğu açık hava sergisinden ve 3 binadan oluşmaktadır.

3 İlk binamız Uygulamalı Bilim Merkezi
İlk binamız Uygulamalı Bilim Merkezi... Farklı konularda 50’den fazla sergi içermektedir. Geziniz rehberlik hizmeti verilen bu bina ile başlayacak. Uygulamalı Bilim Merkezi’nde önce eğitmenlerimiz öğrencilerinize 4 tane sergi sunumu gerçekleştirecek, daha sonra öğrencilerinizi kendi kendilerine denemeleri için Bilim Merkezi içerisinde serbest bırakacaktır. Peki hangi sergiler? [Bir sonraki sayfaya geçiniz]

4 Eğitmenlerimiz tarafından sunulacak sergiler atmosfer basıncı konusunu içermektedir.
«Sergilerimiz hakkında öğretmenlerimizin öğrencilerine detaylı bir açıklama vermemesini rica ediyoruz.»

5 Eğitmenlerimiz sergi sunumundan sonra öğrencilerinizi Uygulamalı Bilim Merkezi’nde bulunan sergileri denemeleri için serbest bırakacaklardır. Uygulamalı Bilim Merkezi’nde her gruba toplamda 1,5 saat ayrılmaktadır. Serbest zaman süresini dilediğinizce ayarlayabilirsiniz.

6 Uygulamalı Bilim Merkezi’nden sonra ikinci binamız «Bilim ve Teknolojinin Gelişimi Sergisi»ne yönlendirileceksiniz.

7 Bu binamızda çeşitli kurum ve kuruluşların bağışladığı nesneler sergilenmektedir.

8 Üçüncü binamız «Ulaşım Tarihi Sergisi»
Üçüncü binamız «Ulaşım Tarihi Sergisi». Bu binamızda özel bir araba koleksiyonu sergilenmektedir.

9 Sizleri heyecanla bekliyoruz!


"Orta Doğu Teknik Üniversitesi Toplum ve Bilim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ODTÜ TBM) 2006 yılında kurulmuş, Türkiye’nin ilk Toplum ve Bilim Merkezi’dir." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları