İNTERNET HAFTASI [6-19 NİSAN 2015]

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Türkiye çapında hizmet veren 5 aktif gençlik derneğinin bir araya gelmesi ile kurulmuştur. Kurulacak gençlik federasyonunun alt birimi olarak hizmet verecek.
Advertisements

HAZIRLAYAN HÜLYA ZOBU TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ İ.Ö
25-31 MAYIS 2013 ETİK GÜNÜ VE HAFTASI.
SOSYAL MEDYA VE GÜVENLİĞİ
ISTE Standartları Uluslararası Eğitim Teknolojileri (Derneği) Birliği (The International Society for Technology in Education-ISTE) Teknolojinin eğitimde.
EĞİTSEL YAZILIMLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SEÇİMİ
Bilim ve Teknoloji haftası
 Demet Cengiz, “Bilişim Teknolojilerinin Öğrenciler Tarafından Kullanılmasını Sağlayacak Unsurların Belirlenmesi,” TBD Bilişim Kurultayı, Ankara, Eylül.
İNTERNETİN KULLANIM ALANLARI
Y USIF M AMMAD - ZADA : ,000 okulmuzdaki 620,000 dersliğimizi BT ekipmanları ile donatarak eğitimde öğrenci ve öğretmenlerimiz için fırsatları.
BİLİŞİM TEKNOLOJİ DERSİ
6.SINIF SOSYAL BİLGİLER DERSİ SOSYAL BİLGİLER ÖĞRENİYORUM
GELECEK ODTÜ’DEN BAŞLAR Haziran
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi 2007 – 2008 Bahar Dönemi Beytepe - ANKARA BTÖ302 - İNTERNET ORTAMINDA.
Elektrik Elektronik Teknoloji Platformu
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Bilgi Topluluğu Tanıtımı:
KÜTÜPHANECİLİK HAFTASI
DİĞER EĞİTİM KURUMLARINDA DEĞERLER EĞİTİMİ ÇERÇEVE PLANI
ELEKTRONİK DEMOKRASİ.
İLETİŞİM - DİL VE KÜLTÜR İLİŞKİSİ
Muhamed Yaşar GÜRBÜZ 5/B 938 M.Mert KARAMAN 5/B
DOĞA BENGÜ KOTAN 935 BERKAY ORKAN 1071
Kütüphaneler haftasI.
AB Altıncı Çerçeve Programı Türkiye Açılış Konferansı İstanbul 25 Nisan 2003 İŞ ÇEVRELERİ 6. ÇERÇEVE PROGRAMINDAN NE BEKLİYOR? Doç. Dr. Yalçın Tanes Arçelik.
Hazırlayan Hüseyin Tarık YILMAZ 5/G 410
İnternet Haftası (7-20 Nisan2014)
İNTERNET HAFTASI ( NİSAN 2014)
Burak BALKAŞ 5/E 166 Tuğsem GÜRBULAK 5/E 167
İNTERNET HAFTASI (6-19 NİSAN 2015)
6-19 Nisan 2015 İ NTERNET HAFTASI Damla KÖSE 319 Zeynep DÖLEK 445 5/H.
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eğitim Alanında Teknolojik Gelişmeler
İNTERNET HAFTASI 7 – 20 Nİsan 2014
DİJİTAL VATANDAŞLIK.
2014 – 2015 PROGRAMI. BAŞVURU TARİHLERİ Başvuru Başlangıç Tarihi: 17 Kasım 2014 Başvuru Bitiş Tarihi: 30 Ocak 2015 * Türkiye geneli ayrılan kontenjan.
Koç Üniversitesi Kütüphanesi Şubat 2010
İNTERNET HAFTASI Efe Gürel f 7-19 Nisan.
 İnternet haftasının kutlanış amacı.  İnternet haftasının etkinlikleri ( İZMİR 2015)  İnternet haftası ile ilgili şiir.  İnternet haftası ile ilgili.
 İnternet haftasının amacı,  İnternet haftasının etkinlikleri,  İnternet haftası ile ilgili şiir/yazı,  İnternet haftası ile ilgili karikatür ve.
KAHRAMANMARAŞ BİLGİYLE BULUŞUYOR
Prof. Dr. Fersun PAYKOÇ ODTÜ Eğitim Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi.
İNTERNET HAFTASI (7-19 NİSAN)
TARTIŞMA *Tartışma Türleri.
İnternet haftası (6-19Nisan2015)
İNTERNET HAFTASI (7-20 NİSAN 2014)
Buse TURGUT 5-I 345 Güneş KORKMAZ 5-I 351
TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI Yiğit Kulabaş Turkcell Genel Müdür Yardımcısı.
SAĞLIK YÖNETİMİ TOPLULUĞU Yönetim, en geniş anlamda ortak bir amacı gerçekleştirmek için işbirliği içinde çaba gösteren birey ya da grupların.
ÇALIŞTAY Türkiye'de Sayısal Okuryazarlığın Artırılması ve Sonuçları Aydın Kolat CeBİT Sinerji.
Ben bir Yazarım Her öğretmen bir yazardır TPE-M ve TPE-M Sınıflarında Marka Tescili yapılmıştır.
Mesut Çakır TEŞEKKÜRLER.
(E)Tuğg.Doç.Dr. Oktay Bingöl
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
MEDYA VE ÇOCUK
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eğitim Alanında Teknolojik Gelişmeler
HÜDAVEND HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
DERS:Sosyal Bilgiler KONU:İletişim 1.HAFTA
Teknoloji ve tasarım dersi
Teknoloji ve Tasarım Dersi
Yıllara Göre Etkinliklerimiz
EĞİTİMDE BİLİŞİM TEKNOLOJİSİNİN ETKİSİ
Yeni Medya Teknolojileri ve Modernleşme
İNOVASYON.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİ TOPLULUĞU
Mustafa Akgül.
Mustafa Akgül.
TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKNİK ARAŞTIRMA KURUMU
Elektronik-Ticaret’te Arama Motoru Optimizasyonu ve Sosyal Medya
Mustafa Tunalı İ.H.O. Bilişim dersi Ödevi Konu:Eba Tanıtım Ad Soyad:Abdulsamet GÖREN Sınıf:5-F Numara:19 Konu:Eba Tanıtım Ad Soyad:Abdulsamet GÖREN Sınıf:5-F.
Sunum transkripti:

İNTERNET HAFTASI [6-19 NİSAN 2015] Aleyna ÇAKIR 5/İ 397

İÇİNDEKİLER İnternet haftası nedir? İnternet haftasının önemi 2015 yılında İzmir’de yapılan internet haftası etkinlikleri İnternet haftası şiiri İnternet haftası ile ilgili karikatür [Eğlenceli vakitler] Kaynakça Son

İNTERNET HAFTASI NEDİR? İnternet haftasının amacı insanların interneti amacına uygun olarak bilinçli bir şekilde kullanmalarıdır. Günümüz; bilgi çağı, bilgi çağının en önemli bileşenleri de elbette bilişim teknolojileri, bunun da olmazsa olmazı internettir. Bu sanal deryada bilgiye ulaşmak çok kolaydır. Önemli olan doğru bilgiyi almak ve amacımız doğrultusunda kull anmaktır.

İNTERNET HAFTASI NEDİR? Bilişim STK Platformu İnternetin Türkiye'ye gelişinin yıl dönümünde Türkiye İnternetini büyütmek, yeni projeler başlatmak, İnterneti geniş kitlelere tanıtmak, yaymak, toplumun gündemine İnterneti yerleştirmek ve Türkiye İnternetine ivme verecek etkinliklerin yapılması amacıyla 6-21 Nisan'ı İnternet Haftası olarak ilan etmiştir.

İNTERNET HAFTASI’NIN ÖNEMİ İnternet Haftası toplumda internet kültürünü yaymak, internet bilincini yaratmak, interneti tanıtmak, büyütmek, yeni projeler başlatmak, sorunları ve çözüm yollarını tartışmak, kısaca interneti Türkiye gündemine yerleştirmeyi amaçlamaktadır.

2015 YILINDA İZMİR’DE YAPILAN İNTERNET HAFTASI ETKİNLİKLERİ Türkiye İnovasyon Haftası 2015 İzmir Buluşması’nda inovasyon, teknoloji, tasarım, mobil gelecek, geleceğin kentleri, sıradışı kadınlar, televizyon dizileri, iş dünyasına yön verenler, markalaşma, kariyer konu başlıklarında çeşitli konferans, panel ve etkinlikler yer alacak.

İNTERNET Bilimsel düşünceye Eriştirir internet, Bilgi ve beceriyi Geliştirir internet. Sevgi ve paylaşmayı Benimsetir internet, Mutlu eder insanı Gülümsetir internet. Demokratik davranış Kazandırır internet, Evrensel değerlere Uzandırır internet. İsmail MALATYA

İNTERNET HAFTASI İLE İLGİLİ KARİKATÜRLER İnternet gittikçe hayatımızı daha da çok etkiler.Sizce de yavaş internet çok sinir bozucu bir şey değil mi?

EĞLENCELİ VAKİTLER Yıllarca göz dalması sonra- sında misafir geleceği söy- lenirken şimdiki teknoloji i- le mail gelecek olmuştur bu söz!

KAYNAKÇA http://internethaftasi.org.tr http://egitimedair.net http://biltekhaber.net http://www.tualim.net http://www.tipeez.com

TEŞEKKÜR EDERİM!!!!!