FESKOM AKADEMİ CANLI ONLINE EĞİTİM

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TEOG CONKBAYIRI.
Advertisements

Test Geliştirme ve Madde Analizi
VIP ETÜT MERKEZİ ZOR BİZİMLE KOLAYDIR.
Çocuğunuza Dair Hayallerinize Değecek Bir Okul
VER İ ML İ DERS ÇALI Ş MA YOLLARI. Önce kendinize güvenin. Önce kendinize güvenin. Başarılı olacağım diyerek başlayın. Unutmayın ki kendine güven başarının.
ULUSAL MESLEKİ BİLGİ SİSTEMİ
FESKOM AKADEMİ CANLI ONLINE EĞİTİM
KARMAŞIK SAYILAR.
ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME Temel Kavramlar
Açık ve Uzaktan Öğretim Modelleri
BEP BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ EĞİTİM PROGRAMI.
SİZİN ÇOCUKLARINIZ! BİZİM ÖĞRENCİLERİMİZ! ÖĞRETMEN PDR PGB ÖDB.
SBS 2013 YENİ SEVİYE BELİRLEME SINAVI BİLGİLENDİRME SUNUMU.
HAKKIMIZDA Tam zamanlı İngilizce eğitimi English Kids Academy ile artık çok kolay Kurumumuz 1981 yılından beri yayıncılık alanında edindiği tecrübeyi.
3D DEFTER VE SES.
KAVRAKOĞLU Eğitim Yönetim Sistemi (LMS) eduGate. eduGate-Uni Akademik kurumların eğitim süreçlerinin yönetilmesi için geliştirilmiş ve Uzaktan eğitim.
Company name UZAKTAN E Ğİ T İ M. İ Ç İ NDEK İ LER Uzaktan Eğitimde Öğretmen Rolleri Uzaktan Eğitimin Kullanım Alanları? Uzaktan Eğitim Nasıl Yapılır?
KARİYER SAYFASI 12. SINIF-MEZUN PROGRAMLARI 11. SINIF PROGRAMLARI 10. SINIF PROGRAMLARI 9. SINIF PROGRAMLARI.
Çoklu Ortamda Etkileşimli İngilizce Eğitimi
Oguzhanhoca.com /oguzhanhocam /oguzhan_hoca.
3/A SINIFI 2.VELİ TOPLANTISI
Öğrenme Öğretim sürecinde kullanılan stratejiler genel olarak üç grupta toplanabilir: Pasif öğretim (öğretmen merkezli) Etkileşimli öğretim Aktif öğrenme.
ÖDEV VERME VE DEĞERLENDİRME Meral KOCABAY
PEDAGOJİK ALAN BİLGİSİ
8 inci sınıfta öğretmen tarafından dönemsel olarak yapılan sınavlardan bir tanesi ortak olarak gerçekleştirilecektir eğitim-öğretim yılından.
TEOG Sınavından Yüksek Puan Almak İçin 10 Altın Tavsiye
Verimli Ders Çalışma Seminerine Hoş Geldiniz
SINAV TAKTİKLERİ GÜCE ÇOK PROGRAMLI LİSESİ Onur ÖZDEMİR Okul Psikolojik Danışmanı.
Uzaktan Eğitim Çalışmaları ve Başlanan e-Eğitim Projesinin İçeriği
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
Sınav Rehberliği Konusunda
Erken Çocukluk Dönemi Öğretmen!n!n Özell!kler!.
PORTFOLYO DEĞERLENDİRME
ÖDEV-BAŞARI Sevgili Öğrenciler;Ödevin eğitim hayatınızda çok önemlidir. Ödevin amaçları şunlardır Derse hazırlıklı gelmek Derste öğrenilen konuları pekiştirmek.
EDS462 Okul Deneyimi Dersi
Sbs 2013 Yeni Seviye Belirleme Sınavı Bilgilendirme Sunusu.
DERSLERE NASIL ÇALIŞMALIYIZ
MODELİN AMAÇLARI ÖĞRENCİ ÖĞRETMEN VE OKUL İLİŞKİSİNİ GÜÇLENDİRMEK.
SBS 2013 YENİ SEVİYE BELİRLEME SINAVI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ KASIM 2012.
ÖLÇME VE DE Ğ ERLEND İ RME REHBERLİK SERVİSİ. PUAN DE Ğ ERLER İ VE DERECELER İ Puan Derece 85, ……………..Pekiyi 70,00-84,99 ……………İyi 60,00-69,99 ……………Orta.
İÜ AUZEF VİZYON VE STRATEJİ ÇALIŞTAYI Melih Arat ve Hakan Turgut
KISIM I Matematik Öğretme: Temeller ve Perspektifler
Çalışma Yaprağı.
ÖĞRETMEN EĞİTİMİNDE GELİŞMELER VE UYGULAMALAR
KAYNAŞTIRMA/BÜTÜNLEŞTİRME UYGULAMALARI VE BEP SEMİNERİ
ÖLÇME DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Eğitim-Bilişim Ağı (EBA)
Fatih Projesi Etkileşimli Sınıf Yönetimi Kursu
Alaşehir Selahattin Zuhal Barutçuoğlu Rehberlik Servisi.
KIRKLARELİ DEVLET HASTANESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ Nisan 2017
Hazırlık Sınıfı Hazırlık Sınıfı 1. Kurs Olarak Uygulama
2017 FEN BİLİMLERİ DERSİ YENİ ÖĞRETİM PROGRAMI
Emre Özgen Bilkent Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı
Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı
YENİ SEVİYE BELİRLEME SINAVI BİLGİLENDİRME SUNUMU
UZAKTAN EĞİTİM.
TAM ÖĞRENME MODELİ.
EDS462/OMB504 Okul Deneyimi Dersi
ULUSAL MESLEKİ BİLGİ SİSTEMİ
GÖSTERİ (DEMONSTRASYON) YÖNTEMİ
BE BEP NEDİR ?.
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA, MOTİVASYON VE BAŞARILI OLMA
TEST ÇÖZME TEKNİKLERİ YGS ve LYS test tekniğine dayalı sınavlardır. Bu sınavlarda başarılı olmak test çözme becerisi kazanmayı gerektirir.
SINAVLARDA BAŞARILI OLMA YOLLARI
Portfolyo çocuğun kişisel başarılarını, ilgi ve yeteneklerini, çaba ve ilerlemelerini çoklu ve çeşitli araçlar kullanarak oluşturduğumuz bir dokümantasyon.
BALıKESIR ÖLÇME DEĞERLENDIRME
BALıKESIR ÖLÇME DEĞERLENDIRME MERKEZI İZLEME DEĞERLENDİRME DEĞİŞİM GELİŞİM.
Eğitim programında ders kitabının yeri. Planlı, programlı olmayan hiçbir öğrenme etkinliği eğitim programının kapsam alanına giremez. Planlı, programlı.
MEB DERGİ MAKALE İNCELEMESİ SAYI 211
Sunum transkripti:

FESKOM AKADEMİ CANLI ONLINE EĞİTİM

CANLI EĞİTİM ONLINE NEDİR? Canlı Eğitim Online, internet üzerinden Türkiye’nin her yerindeki öğrencilere canlı ders imkanı sunan bir sistemdir. MEB müfredatına paralel hazırlanmış eğitim, deneyimli ve alanında başarılı öğretmenler tarafından hazırlanan ders içerikleri ile Türkiye’nin her yerine canlı ders olanağı sağlar.

AVANTAJLARI NELERDİR? Güvenli bir ortamda eğitim imkanı sunar. Trafik yoğunluğundan kurtarır, Türkiye’nin batısından en doğusuna kadar tüm öğrencilerin deneyimli ve alanında başarılı öğretmenlerden eğitim almasına olanak sağlar, Geleneksel bir eğitim ve öğretim kurumunda olduğu gibi tüm öğrenciler ile bire bir ilgilenebilen, Öğrencilerin derse devam durumlarını, katılımlarını, başarı durumlarını belli aralıklarla değerlendirip velinin talep ettiği zaman aralığına göre raporlama imkanı sunan bir platformdur. Türkiye’nin her köşesine aynı kalitede eğitim hizmeti sunarak, eğitimde fırsat eşitliğini ortaya koyar.

KİMLER FAYDALANABİLİR? Canlı Online Eğitim’in MEB müfredatına paralel olarak hazırlamış olduğu canlı ders içeriklerinden; 4,5,6,7 ve 8. sınıf öğrencileri, TEOG’a hazırlanan öğrenciler ve İngilizce öğrenmek isteyen tüm bireyler faydalanabilir. 4,5,6,7 ve 8. sınıf öğrencileri, Okul derslerine destek olmasını isteyen, Okul derslerinde eksik ya da yanlış öğrenilmiş konuları geliştirmek isteyen, Okul derslerinde başarısız olduğunu düşündüğü ders ya da derslerde destek almak isteyen, Okul sınavlarına yönelik çalışmak isteyen ya da öğrendiği konuları pekiştirmek isteyen, Okul derslerinde kaçırmış olduğu dersin ya da derslerin konularında destek almak isteyen tüm öğrenciler Canlı Online Eğitim hizmetlerinden faydalanabilirler.

KİMLER FAYDALANABİLİR? TEOG’a hazırlanan öğrenciler: Test çözerken nelere dikkat etmesi gerektiğini öğrenmek isteyen, Sınavlara yönelik konu tekrarı yapmak isteyen, Eksik olduğunu düşündüğü konularda ders almak isteyen tüm öğrenciler Canlı Online Eğitim hizmetlerinden faydalanabilirler. İleri düzeyde İngilizce öğrenmek isteyen öğrenciler: İngilizce bilmeyen ve öğrenmek isteyen, Başlangıç düzeyi İngilizce bilgisine sahip olan ve geliştirmek isteyen, İngilizce konuşmakta güçlük çeken ve geliştirmek isteyen tüm bireyler Canlı Online Eğitim hizmetlerinden faydalanabilirler.

ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME İzleme testleri: Her ders sonunda öğrencilerin dersin kazanımlarını kazanıp kazanmadıklarını, ders anlatımı esnasında öğrenmenin gerçekleşip gerçekleşmediğini ölçmek için yapılır. Kontrol soruları: Öğrencilerin ön bilgilerini yoklamak veya ders esnasında anlatılan konuyu öğrenip öğrenmediklerini ölçmek için ders aralarında sorulan sorulardır. Ön test: Dersin kazanımları ile ilgili öğrencilerin ön bilgilerini yoklamak için dersin başında sorulan sorulardır. Son test: Ders sonunda öğrencilerin dersin kazanımlarını kazanıp kazanmadıklarını, ders anlatımı esnasında öğrenmenin gerçekleşip gerçekleşmediğini ölçmek için yapılır. Deneme sınavları: Öğrencilerimizin öğretilen konuların ne kadarını öğrendiklerini, eksikliklerinin neler olduğunu görmelerini sağlamak ve eksikliklerini tamamlamalarına yardımcı olmak için yapılır.

ÇALIŞMA SİSTEMİ

SONUÇ Canlı Online Eğitim Platformu; İnternet Üzerinden Uzaktan Eğitim , 1 e 1 Eğitim, Öğretmen Anlatımlı, Soru-Cevap Sistemi, Her yerden Eğitim, Canlı Eğitim, MEB Müfredatına Paralel ve Uygun, 4.5.6.7.8. Sınıflara, Kolay ve pratik , Tekrar sistemi olan, Ebebeyinlere Raporlama , Test ve Sınav Sistemi Olan, Haftalık Ders Programı,

FESKOM AKADEMİ CANLI ONLINE EĞİTİM TEŞEKKÜRLER WWW.CANLİONLİNEEGİTİM.COM