HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ SENATO SUNUMU 03.03.2015.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HACETTEPE GO TOPLULUĞU (HUGOKU)
Advertisements

Risk ve Sigorta Topluluğu 2013
V. TÜBİTAK EKUAL Yıllık Toplantısı Mayıs 2009 Antalya HOŞGELDİNİZ…
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL BARIŞ ÇALIŞMALARI ve UYGULAMALI ETİK ENSTİTÜSÜ KURULUŞ ÖNERİSİ Doç. Dr. Havva Kök Arslan.
SOYKIRIM YAPMADIK VATAN SAVUNDUK BURSA CUMHURİYET LİSESİ ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE KOMİSYONU 18 MAYIS Bursa PANELİSTLER: Prof. Dr. Mahir AYDIN Yrd. Doç.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER TOPLULUĞU
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ
“Sürdürülebilir Kalkınma Açısından İklim Değişikliği Politikaları” 16 Mayıs 2012 Rektörlük – Hünkar Dairesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Beşiktaş YTÜ İKTİSADİ.
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
FEN VE FİZİK EĞİTİMİ SEMPOZYUMU Fen Fakültesi Konferans Salonu
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ FAALİYET SUNUMU Merkez Müdürü / Prof. Dr. AYLİN GÖRGÜN BARAN.
– Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ AFET TIBBI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
Dış Ticaretin Gelişimi Bölgesel Yaklaşımlar I. Ticaret Müşavirleri Konferansı 28 Nisan 2011 TİM Dış Ticaret Kompleksi.
GAZİ ÜNİVERSİTESİ PATENT DESTEK BİRİMİ İstanbul, 07 Haziran 2010.
Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu 29 Aralık Şubat 2012 Prof. Dr. A. Haydar Demirel.
Yeditepe Hukuk Günleri
FAALİYETLER 24 MAYIS 2013 – 15 KASIM 2013
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI KARST SU KAYNAKLARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 1 OCAK-31 ARALIK 2014 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 10 Mart 2015 Ankara.
ULUSAL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİLGİ AĞI TOPLANTISI
T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI ZİRAİ ÜRETİM İŞLETMESİ PERSONEL VE MAKİNE EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ SAFER 2009 AÇILIŞ TOPLANTISI.
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
DÜNYA TİCARET ÖRGÜTÜ TİCARET POLİTİKALARINI GÖZDEN GEÇİRME MEKANİZMASI TÜRKİYE V. İNCELEMESİ KOORDİNASYON TOPLANTISI 10 ŞUBAT 2012.
Hacettepe Üniversitesi Enerji Piyasaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜEPUAM) 2014 Faaliyetleri.
ATIK YÖNETİMİ TOPLULUĞU. AMACIMIZ Üniversitemiz bünyesinde oluşan atıkların toplanmasını, izolasyonunu ve yaşanılabilir dünya için çevreyi korumayı amaçlar.
Yeni ve Temiz Enerji Araştırma ve Uygulama Merkezi (YETAM) tarihleri arasında gerçekleştirilen faaliyetler.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİLBİLİM TOPLULUĞU MAYIS
ETKİNLİKLER Orta Doğu ve Türkiye Paneli: BİLGESAM ve Haliç Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan panel, 25 Aralık 2014 tarihinde Haliç Üniversitesi Kâğıthane.
Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRMER) Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Prof. Dr. Mübeccel GÖNEN Merkez Müdürü
Uluslararası İnsan Hakları Çalıştayı Suriye’nin Yeniden Yapılandırılması: Devlet İnşası Çalıştayı ETKİNLİKLER.
DEÜ İZİSYÖM İzmir İli Stratejik Planlama Yönetişim, Araştırma ve Uygulama Merkezi İNSAN KAÇAKÇILIĞI VE İNSAN TİCARETİ OLGUSU 18. FARKINDALIK TOPLANTIMIZI.
İletişim Fakültesi Dekanlığı Prof. Dr. Suavi AYDIN.
Hacettepe Üniversitesi ve Diplomatic Academy of Vietnam (DAV) işbirliği ile düzenlenen Understanding Turkey: Past and Present başlıklı konferanstan görüntü.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TAHKİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇ MÜHENDİSLER TOPLULUĞU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİLBİLİM TOPLULUĞU Mart 2015
OKULUMUZLA İLGİLİ BASINDAN HABERLER
2013 YILI ETKİNLİKLERİ. Hacettepe Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi (HÜSAM) tarafından davet edilen Dr. Eugene Kogan tarafından "Armenian Foreign.
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
Uluslararası Ukrayna ÇalıştayıSuriye’nin Yeniden Yapılandırılması: Devlet İnşası Çalıştayı II ETKİNLİKLER.
Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilgi Sistemi Toplantısı, 29 Nisan 2011, SAU Kültür ve Kongre Merkezi Öğretim ve Ölçme Değerlendirme Yöntemi Neden Belirlenmeli.
Akademik Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Aslan KAPLAN Topluluk Başkanı
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Şubat, 2012
Hacettepe Üniversitesi Nüfus Etütleri Enstitüsü
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HALK SAĞLIĞI ENSTİTÜSÜ
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi. Hacettepe Üniversitesi – Eğitim Fakültesi STRATEJİK AMAÇLARIMIZ Vizyon ve misyonumuza dayalı olarak oluşturulan.
BÜ APKO Uluslararası Destekler Birimi
AK PARTİ GENEL MERKEZ KADIN KOLLARI DIŞ İLİŞKİLER BAŞKANLIĞI
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HALK OYUNLARI TOPLULUĞU
Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu Abdullah Gül Üniversitesi Gelen Öğrenciler ve Uluslararasılaşma 23 Ekim 2015.
Çevre ve Doğa Bilimleri Uygulama Araştırma Merkezi Bülteni Ekim-Kasım-Aralık 2015.
Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN UYGULAMAYA YÖNELİK İLERLEMELERİ Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN.
PROGRAM GENEL TANITIMI PROGRAMI. T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI TÜRK ULUSAL AJANSI AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı HAYATBOYUÖĞRENME.
TBMM’YE BİREYSEL BAŞVURU YOLLARININ TANITILMASI VE DESTEKLENMESİ PROJESİ 1 Mayıs Mayıs 2016.
SPİNA BİFİDA DERNEĞİ EDİRNE TEMSİLCİĞİ Yrd. Doç. Dr. Neşe ÖZKAYIN Trakya Üniversitesi, Pediatrik Nefroloji Bilim Dalı, EDİRNE.
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI
T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI
GIDA GÜVENLİĞİ PROJESİ KOBİ EĞİTİM SEMİNERİ
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ
HERKES İÇİN SAĞLIK PLATFORMU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ (HÜSAM)
ANKARA ÜNİVERSİTESİ 6550 Sayılı Kanun Kapsamında
Daha sonra Robert Koleji'nde Matematik dersleri vermeye başladı yılında Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) bilim kolu başkanı.
SİBER GÜVENLİK BÖLÜM 6.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ SENATO SUNUMU

O Siber Güvenlik ve Uluslararası Politika Konferansı Merkezimiz önderliğinde Hacettepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Topluluğu ve TUBİTAK-BİLGEM işbirliği ile 24 Nisan 2014 tarihinde Beytepe K Salonunda düzenlenmiştir. Katılımcılara sertifika verilmiştir. Yoğun ilgi gören konferansın ikincisinin yapılması talepleri gelmektedir.

O Merkezimizin Hacettepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Topluluğu ile birlikte düzenlediği "Üç Deniz Havzası'nda Türk Dış Politikası I" başlıklı sempozyum 15 Mayıs 2014 Perşembe günü HÜ-İİBF Tuğrul Çubukçu Salonu'nda gerçekleştirilmiştir. Konferansa Hacettepe Üniversitesi, Ankara Üniversitesi ve Başkent Üniversitesi’nden uzman konuklar tebliğleriyle katılmışlardır.

O Merkezimizin Hacettepe Üniversitesi Nükleer Bilimler Enstitüsü ile birlikte düzenlediği "Nükleer Enerjinin Uluslararası İlişkiler Boyutu" başlıklı seminer Yrd. Doç. Dr. Şebnem Udum'un sunumuyla 10 Haziran 2014 Salı günü H.Ü. Fizik Mühendisliği Seminer Salonu'nda geçekleştirilmiştir.

O Hacettepe Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi ve Hindistan Kültür Bakanlığı'na bağlı Maulana Abul Kalam Azad Asya Araştırmaları Enstitüsü'nünbirlikte gerçekleştirdikleri "Bölgesel ve Uluslararası Politikada Türkiye" konulu yuvarlak masa toplantısı 8 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Toplantıda Hindistan Kültür Bakanlığı'na bağlı Maulana Abul Kalam Azad Asya Araştırmaları Enstitüsü'nün uzmanlarından Anita Sengupta ve Priya Singh, sırasıyla "Türkiye- Orta Asya ilişkileri" ve "Türkiye-İsrail ilişkileri" konularında konuşma yapmışlardır.

O 9 Aralık 2014 tarihinde Hacettepe Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi ile Hacettepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Öğrenci Topluluğu'nun işbirliğiyle düzenlenen konferansta Hindistan Kültür Bakanlığı'na bağlı Maulana Abul Kalam Azad Asya Araştırmaları Enstitüsü'nün uzmanlarından Anita Sengupta ve Priya Singh'in sırasıyla "Hindistan-Orta Asya ilişkileri" ve "Arap Baharının Söylemi ve Siyaseti: Mısır" konularında sunumlarını yapmışlardır.

O Merkezimiz ve Diplomatic Academy of Vietnam (DAV) işbirliği ile düzenlenen "Understanding Turkey: Past and Present" başlıklı konferans 4 Şubat 2015 günü Hanoi’de gerçekleştirilmiştir. Konferans’tan sonra Vietnam Sosyal Bilimler Akademisi bünyesinde faaliyet gösteren Orta Doğu ve Afrika Çalışmaları Enstitüsü ile bir yuvarlak masa toplantısı gerçekleştirilmiş ve iki kurum arasında öğrenci ve öğretim üyesi değişimini de kapsayacak şekilde işbirliği olasılıkları üzerinde çalışılmıştır.

O Merkezimizin TÜBİTAK-BİLGEM ile gerçekleştirdiği Siber Güvenlik ve Uluslararası Politika başlıklı konferansta sunulan tebliğler makale haline getirilmiş, konferans dışından katılımcıların da konuyla ilgili makaleleri eklenerek bir kitap hazırlanmıştır. Çalışmaların sona erdirilmesinin ardından kitabın Üniversitemiz yayını olarak basılması Rektörlüğümüz tarafından uygun görülmüştür.

O İlginiz için teşekkür ederiz.