KÜLTÜR-EDEB İ YAT KULÜBÜ. Kulüp Danı ş man Ö ğ retmenleri Arzu ÜSTÜN Gülçin TILFARLIG İ L.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
1 ? Aşağıdaki seçeneklerde varlıklar ve
Advertisements

İkinci Sınıfta Kutlanan Belirli Gün Ve Haftalar
Karşılaştırmalı Eğitim Yönetimi
GÖRSEL SANATLAR DERSİ ÜNİTE PLANININ ÖNCESİ VE SONRASININ İNCELENMESİ
BAYRAMLARIMIZ Biz Türk’üz.Geleneklerimize bağlı bir milletiz.
Selman ALBAY Din Kül. ve Ahl. Bil.
Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği Faaliyet Sunumu
CUMHURİYET BAYRAMI HAZIRLAYAN VE SUNAN TALAT TANJU ŞENTÜRK
Kurulu ş Misyon Vizyon Amaçlar ve Hedefler E ğ itim-ö ğ retim alt yapısı Fakülte Bina Proje Süreci Akademik Kadro Da ğ ılımı Eylem Planı Stratejik Plan.
GEZİ - GÖZLEM KULÜBÜ.
DEMOKRASİ EĞİTİMİ VE OKUL MECLİSLERİ ROJESİ
KÜLTÜR-EDEB İ YAT KULÜBÜ. Kulüp Danı ş man Ö ğ retmenleri Arzu ÜSTÜN Gülçin GÜLER.
BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR
CUMHURİYET’E NASIL KAVUŞTUK?
UZAKTAKİ ARKADAŞLARIM
ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ
Özboyacı İlköğretim Okulu
OKUL DENEYİMİ -I- Dr. Muhammed TURHAN.
Matematik 1 Takvim Nedir?.
BAYRAMLARIMIZ.
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük İNKILAPLARIN TEMEL KAYNAĞI
0-6 Yaş Arası Çocukların Temel Gelişimsel Özellikleri
İLK DERSİMİZ HAYAT BİLGİSİ
1930’lar Türkiye’si Prof. Dr. Turgut Göksu.
Çocuk Müzesi Projeler Hedefler Finansman kayna ğ ı olu ş turmak Bilinirli ğ i artırmak Farkındalık yaratmak Ba ğ lılık yaratmak.
DEMOKRATİK YÖNETİM Demokrasi halk idaresi anlamına gelmektedir. Demokrasinin olmadığı toplumlarda insan hakları, eşitlik, özgürlük gibi değerler korunamaz.demokratik.
 DANI Ş MAN Ö Ğ RETMEN DUYGU KÖKSAL KOTAN  ÇALI Ş TIRICI YASEM İ N KOCAMAN.
OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI
DİĞER EĞİTİM KURUMLARINDA DEĞERLER EĞİTİMİ ÇERÇEVE PLANI
EKO OKULLAR PROJESİ.
Trabzon Valiliği koordinasyonunda Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan bu Proje, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından.
ÖĞRETMEN ÇALIŞMA(EĞİTİM) SAATLERİ DEVAM TAKİP DOSYASI
İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA GÜNÜ
Okulumun dünü, bugünü, yarını…
EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI
MİLLİ BAYRAMLARIMIZ.
OKUL ÖNCESİNDE AİLE KATILIMI
ŞEHİT ÖĞRETMEN SEVDA AYDOĞAN İLKÖĞRETİM KURUMU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ.
45. ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI 2014
MİLLİ (ULUSAL ) BAYRAMLARIMIZ
HAZIRLAYAN: ESİN YAVAŞ 6/A 498
TUĞBA ÇELİK 6A 264 ÖĞRETMEN: ARİF SÖNMEZ
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YENİKENT İLKSAN İLKÖĞRETİM OKULU
DİYARBAKIR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
BAYRAMLARIMIZ Biz Türk’üz.Geleneklerimize bağlı bir milletiz.
ANLATIMA HAZIRLIK.
MİLLİ BAYRAMLARIMIZ Milli bayramlarımız, ulusça kutladığımız, birlik beraberliğimizi pekiştiren sevinçli günlerimizdir.
GÜLBAHAR ÖKÇE REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
Antalya/Muratpaşa SABİHA GÖKÇEN ANAOKULU EFQM KAZANANLAR KONFERANSI ASLI KANBİR OKUL MÜDÜRÜ 24 Şubat 2016 İstanbul Deniz Müzesi.
OKUL GELİŞİM YÖNETİM EKİBİ (OGYE).
Eğitim Kültür Alanında İnkılaplar 11.Milli Eğitim Tevhid-i Tedrisat(Öğretim Birliği Kanunu) ve Medreselerin Kaldırılması: (3 Mart 1924) Osmanlı Devleti’nin.
KONYA BİLİM VE SANAT MERKEZİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.
Bayramlarımız Hikmet SIRMA.
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ
Biz Türk’üz.Geleneklerimize bağlı bir milletiz. Vatanımızı,milletimizi çok severiz. BAYRAMLARIMIZ.
MİLLİ BAYRAMLARIMIZ YUNUS EMRE ÇAY YUNUS EMRE ORTAOKULU ESRA KABADAYI Yunus Emre ÇAY1.
TÜRK EĞİTİM SİSTEMİ VE OKUL YÖNETİMİ Ders Notları
Sosyal Etkinliklerin Amacı
NİSAN 2017 ÖZEL ATABEK ANAOKULU.
BİLSEM NEDİR? “Bilim ve Sanat Merkezi, okul öncesi eğitim, ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki özel yetenekli öğrencilerin bireysel yeteneklerinin farkında.
MİLLİ BİLİNCİ OLUŞTURMAK İYİ İNSAN, İYİ VATANDAŞ YETİŞTİRMEK
PROJENİN AMACI Milli Eğitimin Temel Amaçlarında ifadesini bulan; beden, zihin, ahlâk, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir.
MATEMATİK DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMI
ATAM İZİNDEYİZ! 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI.
2018 Takvimi PtSa Nisan Ça Pe Cu Ct Pz PtSa Oca Ça Pe k CuCtPz
ÖBBS (Öğrenci Başarılarının Belirlenmesi Sınavı)
Geliştirme Genel Müdürlüğü
Hazırlayan: HACİ KARAKUŞ
BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ EĞİTİM PROGRAMI HAZIRLAMA PLANI (1)
Geliştirme Genel Müdürlüğü
Sunum transkripti:

KÜLTÜR-EDEB İ YAT KULÜBÜ

Kulüp Danı ş man Ö ğ retmenleri Arzu ÜSTÜN Gülçin TILFARLIG İ L

Toplantı Zamanı Çar ş amba günü kulüp saatleri

Kulübün Amacı Madde 1-Bu tüzü ğ ün amacı, ders programlarının yanında ö ğ rencide kendine güven ve sorumluluk duygusu geli ş tirmeye, yeni ilgi alanları ve beceriler olu ş turmaya yönelik, ö ğ renci kulübü ile toplum hizmeti çalı ş malarıyla ilgili i ş ve i ş lemleri düzenlemektir. Madde 2 -Kulübün amacı Türk Millî E ğ itiminin genel amaç ve temel ilkelerine uygun olarak; ö ğ rencilerin Atatürk İ lke ve İ nkılâplarına, Anayasanın ba ş langıcında ifadesini bulan Atatürk milliyetçili ğ ine ba ğ lı yurtta ş lar olarak yeti ş melerine, yeteneklerini geli ş tirerek gerekli donanımı kazanmalarına katkıda bulunmaktır.

Kulüp Çalı ş ma Planı KATILIMCI Ö Ğ RENC İ SAYISI: SÜRE AMAÇYAPILACAK ETK İ NL İ KLERBEL İ RL İ GÜN VE HAFTALAR AyHafta EYLÜL 3 Birlikte çalı ş abilme, i ş bölümü yapabilme ve sorumluluk alabilme becerisi kazandırmak. Kulüp organlarının seçiminin yapılması 4 Birlikte çalı ş abilme, i ş bölümü yapabilme ve sorumluluk alabilme becerisi kazandırmak. Kulüp yıllık çalı ş ma planının hazırlanması EK İ M 1 Cumhuriyet rejimi ve kazanımlarını ö ğ rencilere anlatma. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili tören çalı ş maları 2 Cumhuriyete sahip çıkma bilinci olu ş turmak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili afi ş, poster çalı ş maları ve pano yarı ş masının, törenin hazırlıkları 3 KURBAN BAYRAMI TAT İ L İ 4 Cumhuriyete sahip çıkma bilinci olu ş turmak.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili tören 29 EK İ M CUMHUR İ YET BAYRAMI 5 Atatürk’ün hayatını; ilke ve dü ş üncelerinin Türk toplumu için önemini kavratmak. 10–16 Kasım Atatürk Haftası ile ilgili tören çalı ş maları KASIM 1 Atatürk’ün hayatını; ilke ve dü ş üncelerinin Türk toplumu için önemini kavratmak. 10–16 Kasım Atatürk Haftası ile ilgili afi ş, poster ve tören çalı ş maları 2 Atatürk’ün hayatını; ilke ve dü ş üncelerinin Türk toplumu için önemini kavratmak. 10–16 Kasım Atatürk Haftası ile ilgili tören 10–16 KASIM ATATÜRK HAFTASI 3 Ö ğ rencileri E ğ itimin önemi, e ğ itimde ö ğ retmenin rolü hakkında bilgilendirmek. 24 Kasım Ö ğ retmenler Günü ile ilgili afi ş ve poster çalı ş maları 24 KASIM Ö Ğ RETMENLER GÜNÜ 4 Ö ğ rencileri E ğ itimin önemi, e ğ itimde ö ğ retmenin rolü hakkında bilgilendirmek. 24 Kasım Ö ğ retmenler Günü ile ilgili pano çalı ş maları ARALIK 1 Ö ğ rencilerde kitap sevgisi, i ş bölümü yapabilme ve sorumluluk alabilme becerisi kazandırmak. Kitap okuma alı ş kanlı ğ ı kazandırma çalı ş maları 2 Ö ğ rencilerde yazma sevgisi ve sorumluluk alabilme becerisi kazandırmak. Yazma alı ş kanlı ğ ı kazandırma çalı ş maları 3 Ö ğ rencilerde yazma sevgisi ve sorumluluk alabilme becerisi kazandırmak. Yazma alı ş kanlı ğ ı kazandırma çalı ş maları 4 Birlikte çalı ş abilme, i ş bölümü yapabilme ve sorumluluk alabilme becerisi kazandırmak. “Yeni Yıl” temalı afi ş ve poster çalı ş maları

Kulüp Çalı ş ma Planı KATILIMCI Ö Ğ RENC İ SAYISI: SÜRE AMAÇYAPILACAK ETK İ NL İ KLER BEL İ RL İ GÜN VE HAFTALAR AyHafta OCAK 1 Birlikte çalı ş abilme, i ş bölümü yapabilme ve sorumluluk alabilme becerisi kazandırmak. “Yeni Yıl” temalı pano çalı ş maları 2 Ö ğ rencilerde kitap sevgisi, i ş bölümü yapabilme ve sorumluluk alabilme becerisi kazandırmak. Kitap okuma alı ş kanlı ğ ı kazandırma çalı ş maları 3 Dönem içinde yapılan faaliyetlerin gözden geçirilmesi, eksikliklerin belirlenmesi. Dönem içinde kulüp olarak yapılan faaliyetlerin gözden geçirilmesi 4 Dönem içinde kulüp olarak yapılan faaliyetlerin gözden geçirilmesi ve eksikliklerin belirlenerek gelecek dönemde giderilmeye çalı ş ılması. Dönem sonu kulüp çalı ş ma raporunun düzenlenmesi ve okul idaresine verilmek üzere danı ş ma ö ğ retmene teslim edilmesi Ş UBAT 2 Birlikte çalı ş abilme, i ş bölümü yapabilme ve sorumluluk alabilme becerisi kazandırmak. 2. Dönemde kulüp olarak yapılacak faaliyetlerin gözden geçirilmesi ve görü ş ülmesi 3 Ö ğ rencilerde yazma sevgisi ve sorumluluk alabilme becerisi kazandırmak.Yazma alı ş kanlı ğ ı kazandırma çalı ş maları 4 12 Mart İ stiklal Mar ş ı’nın Kabulü ve Mehmet Akif’in kültür, tarih ve edebiyatımızdaki yerini kavratmak. 12 Mart İ stiklal Mar ş ı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy ile ilgili afi ş ve poster çalı ş maları MART 1 12 Mart İ stiklal Mar ş ı’nın Kabulü ve Mehmet Akif’in kültür, tarih ve edebiyatımızdaki yerini kavratmak. 12 Mart İ stiklal Mar ş ı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy ile ilgili pano çalı ş maları 2 Çanakkale Zaferi’nin Türk tarih ve kültürü açısından önemini kavratmak.18 Mart Ş ehitler Günü ve ile ilgili afi ş ve poster çalı ş maları ve tören çalı ş maları 3 Çanakkale Zaferi’nin Türk tarih ve kültürü açısından önemini kavratmak. Ö ğ rencilerde vatan, millet ve bayrak sevgisi bilinci olu ş turmak. 12 Mart İ stiklal Mar ş ı’nın Kabulü ve 18 Mart Ş ehitler Günü ile ilgili pano çalı ş maları 12 Mart İ stiklal Mar ş ı’nın Kabulü ve 18 Mart Ş ehitler Günü ile ilgili tören 12 MART İ ST İ KLAL MAR Ş I’NIN KABULÜ VE MEHMET AK İ F ERSOY ANMA GÜNÜ 18 MART ÇANAKKALE ZAFER İ VE Ş EH İ TLER GÜNÜ 4 Ö ğ rencilere tiyatro sevgisi kazandırmak.Dünya Tiyatro Günü ile ilgili pano çalı ş maları 27 MART DÜNYA T İ YATRO GÜNÜ

Kulüp Çalı ş ma Planı KATILIMCI Ö Ğ RENC İ SAYISI: SÜRE AMAÇYAPILACAK ETK İ NL İ KLERBEL İ RL İ GÜN VE HAFTALAR AyHafta N İ SAN 1 Ö ğ rencilere tiyatro sevgisi kazandırmak.Çe ş itli tiyatro oyunlarından belirli bölümlerin izletilmesi 2 Ulusal egemenlik kavramı ve Atatürk’ün ulusal egemenlik kavramına verdi ğ i önemi kavratmak. Ulusal Egemenli ğ in önemi hakkında bilgilendirmeye yönelik afi ş çalı ş maları 3 Ulusal egemenlik kavramı ve Atatürk’ün ulusal egemenlik kavramına verdi ğ i önemi kavratmak. Ulusal Egemenli ğ in önemi hakkında bilgilendirmeye yönelik afi ş çalı ş maları 4 Ulusal egemenlik kavramı ve Atatürk’ün ulusal egemenlik kavramına verdi ğ i önemi kavratmak. Ulusal Egemenli ğ in önemiyle ilgili pano çalı ş maları 23 N İ SAN ULUSAL EGEMENL İ K VE ÇOCUK BAYRAMI 5 Atatürk’ün gençli ğ e verdi ğ i önem ve gençli ğ in görevleri kavratmak.Bu haftayla ilgili yazma çalı ş maları MAYIS 1 Atatürk’ün gençli ğ e verdi ğ i önem ve gençli ğ in görevleri kavratmak.19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili afi ş ve poster çalı ş maları 2 Atatürk’ün gençli ğ e verdi ğ i önem ve gençli ğ in görevleri kavratmak.19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili pano çalı ş maları ve tören çalı ş maları 3 Atatürk’ün gençli ğ e verdi ğ i önem ve gençli ğ in görevleri kavratmak.19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili tören 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇL İ K VE SPOR BAYRAMI 4 Ö ğ rencilerde yazma sevgisi ve sorumluluk alabilme becerisi kazandırmak.Yazma alı ş kanlı ğ ı kazandırma çalı ş maları HAZ İ RA N 1 Ö ğ rencilerde kitap sevgisi, i ş bölümü yapabilme ve sorumluluk alabilme becerisi kazandırmak. Kitap okuma alı ş kanlı ğ ı kazandırma çalı ş maları 2 Yıl içinde kulüp olarak yapılan faaliyetlerin gözden geçirilmesi ve eksikliklerin belirlenerek gelecek yılda giderilmeye çalı ş ılması. Yılsonu kulüp çalı ş ma raporunun düzenlenmesi ve okul idaresine verilmek üzere danı ş ma ö ğ retmene teslim edilmesi

Görsel Materyaller