1954-Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements

SELEN KORDON, sadece dardokuma üretmekle kalmaz, müşterilerinin bilinçli alış yapabilmesi için piyasadaki belli belirsiz terimler ile değil, dar dokuma.
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
1 T.C. Yükseköğretim Kurulu Projenin ülkemizdeki; • Akademik Organizasyonu için Yükseköğretim Kurulu’na, • Finansal Destekleri için Avrupa Komisyonu’na.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
“DEGERLERİMİZİN SİGORTASI”
Gökhan AY Süreç Geliştirme Yöneticisi.
ALIŞVERİŞ STRESİNİ MUTLULUKLA DEĞİŞTİRDİK… devam etmek için lütfen tıklayınız…
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
T. C BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BANDIRMA İ. İ. B. F
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
GÜZEL İNSAN VE İKY DOÇ. DR. HALİL ZAİM.
ALARKO CARRİER GERÇEK KONFOR 
ADEL 1967 yılında kurulan şirket 1969 yılında İstanbul Kartal’daki fabrikasının açılması ile faaliyete geçti.ADEL’e ismini veren Kamil Yazıcı ve ortakları.
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
ŞEKER PİLİÇ.
Bankacılık ‘ta Yeni CRM Yaklaşımları M
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
FARMALİFE GROUP ‘ A HOŞGELDİNİZ….
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
Tülay SÖZERİ AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi Tel: / İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI
GİRİŞİMCİ SUNUMU.
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
TÜSİAD – Sabancı Üniversitesi Rekabet Forumu Ar-Ge’de İşbirlikleri Doç. Dr. Cemil Arıkan Sabancı Üniversitesi Ulusal İnovasyon Girişimi 6 Ocak 2009 İstanbul.
TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün.
KOÜ HUKUK FAKÜLTESİ «Adalet gücü bağımsız olmayan bir milletin, devlet halinde varlığı kabul olunmaz.»
KURUMSAL İTİBAR YÖNETİMİ ve SOSYAL SORUMLULUK
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
Keskino ğ lu şirketi 1963 yılında İ smail Keskino ğ lu ve o ğ ulları Fevzi ile Mehmet Keskino ğ lu tarafından Manisa’nın Akhisar ilçesinde kurulmuştur.
OYA KARAAĞAÇ ARYA SPONSORLUK VE İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI
ULUSAL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİLGİ AĞI TOPLANTISI
KOBİ’LER VE KOBİ’LERİN ORTAK ÖZELLİKLERİ
İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARLAMA FAALİYETLERİ - İBGS 2009/5 YURTDIŞINDA DÜZENLENEN FUARLARA KATILIM - İBGS 97/5.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
Sola Kimya Firma Sunumu. Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Ajanda Biz kimiz? Ürünlerimiz Vizyonumuz / Değerlerimiz Motivasyonumuz Stratejik Çerçeve.
1984 yılında kurulan ve 1994 yılında Zorlu Holding bünyesine katılan Vestel, bugün Holding’in amiral gemisi olarak tüketici elektroniği, dijital ürünler.
1 ŞEKERBANK BİREYSEL BANKACILIK Kasım/ TÜRKİYE’DE BİREYSEL BANKACILIK-İLKLER.
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
DİŞ DOSTU KLİNİK.
Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
ÖNSÖZ Günümüzün yenilikler ve gelişmelerle dolu ortamı, kurumlar için de büyük bir dinamizm gerektirmekte ve çağa uyum açısından belirli adımları atmalarını.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
Türkiye’de kalem denince ilk akla gelen ve bir geleneğe dönüşen ADEL, 1967 yılında kurulup 1969’da İstanbul-Kartal’daki fabrikasının açılışıyla faaliyete.
Cansu DEM İ R İ şletme (iö). Kütahya Porselen . Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi.
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
SÜRDÜRÜLEBİLİR KARİYER SUNUMU
BALANCED SCORECARD – DENGELİ BAŞARI GÖSTERGESİ
Bölümün Amacı Bu bölüm, kurumsal kültür ve etik değerler ile bunların örgütlerden nasıl etkilendiğine dair görüşleri incelemektedir.
Konu: Kritik Süreçlerin Belirlenmesi
ODTÜ İŞLETME Özel sektör ve kamu kuruluşlarının, değişen çevre koşullarına uyum göstererek, etkili, kârlı ve verimli bir şekilde yönetilmelerine.
21 Ocak e-İŞKUR Vatandaşımıza en yakın yerde hizmet sunumunu ilke edinmiş olan Kurumumuz internetin olduğu her yerde. İş Arayanlar İşverenler
Dyo Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş yılında Durmuş Yaşar tarafından İzmir'de küçük bir mağaza olarak kurulmuştur yılında ilk boya imalatını.
Logo.
 Boya sektörünün lider kuruluşu olan Marshall, 1954 yılında İstanbul-Topkapı-Maltepe mevkiinde, Uzunyol ve Toprakçıoğlu ailelerinin ortaklığı ile Marshall.
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
Tutundurma, iletişime dayanır ve ikna edici yanı vardır. Doğrudan satışları kolaylaştırma amacına yönelik olduğu kadar, tutum ve davranışlara da yöneliktir.
Oğuz Engiz Zincir Hastanelerde Gelinen Nokta ve Gelecek Vizyonu
BRANDING - MARKETING - TRADING
KARİYER YÖNETİMİ WEB SİTELERİ
KURUMSAL Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkaran kuruluşlardan biri olan PETLAS, 1976 yılında kuruldu. Çeşitli girişimlerin ve yoğun çalışmaların.
Türkiye’de Şirketlerin
“İŞSİZLİKLE MÜCADELEDE MESLEKİ EĞİTİMİN ÖNEMİ”
Sunum transkripti:

1954-Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1954-Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor. 1993-Türkiye'de ilk ISO 9000 belgesi alan boya kurulusu 1998-Marshall hisselerinin büyük çoğunluğu dünya devi AKZO NOBEL'e devrediliyor. 1999-Türkiye'de ilk ISO 14000 belgesi alan boya kurulusu. 2009-AkzoNobel'in Cuprinol ve Hammerite markaları da Türkiye'de...

Vizyon ve Politikamız Biz Türkiye’de Dekoratif Boyalar alanında açık ara pazar lideri olmak arzusundayız ve bunu; 1. Kanal müşterilerimize mükemmellik sunarak, 2. Tüketiciler için markamızı bir yaşam deneyimi vaat eder hale getirerek, 3. Değer zincirini mükemmel bir şekilde yöneterek, 4. En iyi kişileri kendimize çekerek, istihdam ederek ve geliştirerek başaracağız

Yönetim Kurulu YÖNETİM KURULU BAŞKANI  Feridun UZUNYOL YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI Rudolf Johannes Maria JOOSTEN CEO Dick VELINGS YÖNETİM KURULU ÜYESİ Per Goran LİNANDER YÖNETİM KURULU ÜYESİ  Ömer İsmet UZUNYOL

Sosyal sorumluluk Marshall’ın Çevre Ve Orman Bakanlığı ile yapmış olduğu protokol çerçevesinde tüm sorumluluklarını aldığı Tavşancıl’da bir ağaçlandırma sahası bulunmaktadır Toplumsal Sorumluluk anlayışımız doğrultusunda Asya Depremi için çalışanlarımızın katkılarından oluşan 5.764,50 TL yardım parası toplanarak Kızılay’a gönderilmiştir. Marshall’ın destek verdiği okullara bilgisayar, masa, boya yardımı, Yöneticilerimizin ilgili konularda verdikleri eğitim desteği, plastik doğrama ve kapı yenilenmesi, su tesisatlarının yenilenmesi vb. Destekler devam etmektedir.

ÜRÜNLER

Marshall’da Çalışma Personel alımlarını kurumsal internet sitesi ve kariyer.net üzerinden gerçekleştiren Marshall Boya bugün itibariyle müşteri hizmetleri personeli, satış temsilcisi, kontrol asistanı, teknik satış temsilcisi ve geliştirme uzmanı pozisyonlarında personel eleman alımı yapmaktadır. İşe alım sürecinde mülakatlarda yetkinlik bazlı, sözlü ve yazılı testlerden geçirilen adaylar süreçleri olumlu sonuçlandıkları taktirde işe yerleştirilmektedir. Yılda 12 ay maaş ve 4 maaş ikramiye veren Marshall Boya ayrıca yılda bir kez olmak üzere nisan aylarında ücret artışı gerçekleştirmektedir. Normal çalışma saatleri 08:00-17:30 dur. Tüm çalışanlara yemek ve servis hizmeti verilmektedir.

Rakipler Dyo boya Fıllı boya Kale Boya Fawori boya Polısan boya ÇBS boya Düfa boya Ishakol boya Weber Markem