SİZ Konsept ve Şirket ALTICOR Amway’in Sundukları Amway Ürünleri ve Hizmetleri, Depolaması - dağıtımı dahil Amway İş Fırsatı, mükemmel.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Esnek Yan Haklar
Advertisements

Reklam Fotoğrafçılığı
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYASI SEKTÖR STRATEJİSİ 27 Eylül 2012 KMTSO.
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
Dr Hüdai Kara  23 Mart 1992 tarihinde yürürlüğe girmiş  Çiçek sembolü logolu  Tüm Avrupa Birliğinde geçerli  Performans ve çevre bazlı en yüksek.
Gıdalarımızı saklama kuralları
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ
Dr Hüdai Kara Temmuz  23 Mart 1992 tarihinde yürürlüğe girmiş  Çiçek sembolü logolu  Tüm Avrupa Birliğinde geçerli  Performans ve çevre bazlı.
DÜNYAYI DEĞİŞTİREN ORGANİZASYONUMUZA HOŞ GELDİNİZ 
İTÜ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ Gemi Teçhizatı Test Merkezi
YARINLARA DESTEK... Bu projenin amacı nedir? Bu projenin hedef kitlesi çocuklar olup asıl amacı UNICEF ile işbirliği yaparak, üniversitemize onlara ait.
ALIŞVERİŞ ALIŞKANLIKLARI ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI Haziran 2001.
TARİHÇEMİZ İlk mağazasını 15 Haziran 1963'te Fransa'da açan Carrefour, bugün 33 ülkede, yaklaşık 16 bin mağazası ve toplamda 470 binden fazla çalışanı.
MODEL Ağı Sürdürülebilir Kalkınma ve Yerel Yeteneklerin Güçlendirilmesi için Akdeniz Yöresel Ürünler Ağı MODEL Network Mediterranean Origin Products for.
Taze Otlar & Baharatlar.
Kış Hazırlıkları Kış Hazırlıkları Barış Uncu. Kış Hazırlıkları Kış Hazırlıkları Kış Hazırlıklarında: Atkı, kazak, eldiven gibi malzemeler kullanılır.
Bilgisayarla ne yapılabilir? Bilgisayarların sınırları nelerdir?
ÖZEL AKDENİZ YÜKSELİŞ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR.
Okul öncesİ Eğİtİmde Günlük Program AkIşI
BESLENME, HAREKETLİ YAŞAM VE HİJYEN Dyt. MELTEM MUTLU İZMİR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ.
Tübider Crm Ana Menü Kontak (Çağrı)Yönetimi – Çağrı Listesi.
HOBİLERİMİZ VE BİZ Kazanım: Hobilerin insan hayatındaki önemini belirtir. 11. Sınıf 26 nolu kazanım etkinliği.
MESLEKLER VE ÖZELLİKLERİ
SAĞLIKLI BESLENME.
SPOR.
Merhaba arkadaşlar konumuz ..ÜLKELER ARASI ALIŞVERİŞ
5.Sınıf 4.Ünite ÜRETTIKLERIMIZ
ALIŞVERiŞ REHBERiMiZ ALIŞVERiŞTE NELERE DiKKAT EDELiM?
İştah Açan Fotoğraflar
TÜRKÇE ÖĞRETİMİNDE KULLANILAN STRATEJİ, YÖNTEM VE TEKNİKLER
ENDÜSTRİYEL TASARIM Endüstriyel Tasarım eğitimi, tüketim pazarına yönelik, seri üretilebilecek her türlü kullanım eşyasının tasarımını içerir. Otomotiv.
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
MADDENİN DEĞİŞİMİ İnsanlar işleyerek maddeleri değiştirirler. Örneğin okul çantanız deri ve kumaştan değil de demirden yapılmış olsaydı kolaylıkla taşınabilir.
Lider yapan pazarlama gerçekleri
GİRİŞ Program İyileştirme Çalışmaları Kapsamında Gerçekleştirilen İşlemler Fakülte / Bölüm Amaçlarının Belirlenmesi Bölüm / Program Yeterliklerinin Belirlenmesi.
1 Her şekil 3 kişiyi gösterir. 3 Her şekil 3 meyveyi gösterir.
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
SAĞLIK YÜKSEKOKULU.
Beslenme nedir ? İnsanının yaşına, cinsiyetine, çalışma ve özel durumuna göre ihtiyacı olan enerji ve besin öğelerinin her birinden yeterli miktarlarda.
S OSYAL B ILGILER 6.S ıNıF D ERS K ITABı ÜNİTE 5 Ü LKEMIZ VE D ÜNYA.
PROJESİ.
DENGELİ-SAĞLIKLI BESLENME
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI
BİLGİSAYAR NEDİR?.
Ürün Mallar ve Hizmetler
CİNS İSİMLER.
35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar
NİZAMÜLMÜLK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Elektronik pazarlama: – internetin kar yaratmak amacıyla kullanılması – birçok aşamayı ortadan kaldırmakta – daha hızlı ve daha düşük maliyetli –
USB Universal Serial Bus Evrensel Seri veriyolu. Tak çalıştır aygıtların sistemlerde daha kolay bir şekilde kullanımını sağlamak amacıyla geliştirilmiş.
Fen Bilimleri Evsel Atıklar ve Geri Dönüşüm
EKONOMİK FAALİYETLERİN SINIFLANDIRILMASI
En Şık Koltuk Takımları
EMZİKLİLİK DÖNEMİNDE BESLENME Muhammet Özgür DEMİR.
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI
Merve ÇAKMAK.
İŞLETİM SİSTEMİ Adem ÇİMEN İşletim Sistemi Nedir
BESLENME ÇANTASINDA BULUNMASI GEREKEN SAĞLIKLI BESİNLER KAHVALTILIKLAR Peynir- Zeytin- Haşlanmış Yumurta Reçel-Bal-Domates Salatalık-Tost-Simit-Poğaça.
Hoş Geldiniz Çocuklar! Öğretmenin Adı.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
DENGELİ-SAĞLIKLI BESLENME
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
EVİNİZDE SAĞLIKLI GIDA TÜKETİMİ.Gıdalar hazırlanmadan önce eller yıkanmalı ve hazırlama esnasında yıkama sık sık tekrarlanmalıdır..Gıda hazırlamada kullanılan.
Şirket Adı İş Planı.
Sunum transkripti:

SİZ Konsept ve Şirket ALTICOR Amway’in Sundukları Amway Ürünleri ve Hizmetleri, Depolaması - dağıtımı dahil Amway İş Fırsatı, mükemmel geliştirilmiş Prim Planı; bunların hepsi Bağımsız Amway işini desteklemek üzere hazırlanmıştır. SİZ Network 21’in sundukları İsteğe bağlı olarak takip edilen Profesyonel Gelişim Eğitim programları : Bağımsız Amway İşinizi kurarken kullanmanız için web siteleri, CD’ler kitaplar ve videolar Destek Takımınızın sundukları Başarılı bir işi nasıl kuracağınızı öğretirken, özel ve isteğinize bağlı İş kurma Stratejileri (Takım 21 Stratejisi gibi), ve işinizde Eğitim ve Koçluk (Danışmanlık)

Amway Tarafından Üretilen Diğer Güçlü Markalar

Bilgisayar Beyaz Eşya ve Mutfak Ev Elektroniği Telefon Müzik Film Ofis ve Kırtasiye Bebek ve Çocuk Saat Çiçek Hırdavat ve Bahçe Hobi ve Oyun Yemek Malzemeleri Bakliyat & Makarna Konserve Hazır Gıda & Soslar Kahvaltılık Kuruyemiş & Şekerleme - İçecekler Kontör – Bütün Operatörler Meyve – Sebze ve Taze Et (Tavuk) Bebek Ürünleri Evcil Hayvan Ürünleri Hediyelik - Tekstil – Mobilya – Ev Gereçleri Şarküteri ve dahası ... Çocuklar İçin T-Shirt Hediyelik Kırtasiye ve Hediyelik Ambalaj Ajanda ve Takvim Çantalar Özel Ürünler Kartlar İndirimli Ürünler