Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BESLENME ÇANTASINDA BULUNMASI GEREKEN SAĞLIKLI BESİNLER KAHVALTILIKLAR Peynir- Zeytin- Haşlanmış Yumurta Reçel-Bal-Domates Salatalık-Tost-Simit-Poğaça.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BESLENME ÇANTASINDA BULUNMASI GEREKEN SAĞLIKLI BESİNLER KAHVALTILIKLAR Peynir- Zeytin- Haşlanmış Yumurta Reçel-Bal-Domates Salatalık-Tost-Simit-Poğaça."— Sunum transkripti:

1 BESLENME ÇANTASINDA BULUNMASI GEREKEN SAĞLIKLI BESİNLER KAHVALTILIKLAR Peynir- Zeytin- Haşlanmış Yumurta Reçel-Bal-Domates Salatalık-Tost-Simit-Poğaça vb. İÇECEKLER Süt-Meyve Suyu-Ayran-Su Not: Kola gibi gazlı içecekleri getirmek sağlık açısından yasaktır. MEYVE Ve SEBZELER Elma-Portakal-Üzüm-Maydanoz Havuç-Haşlanmış Patates vb. Not: Mevsimine uygun meyve ve sebzeler tercih edilmeli. YEMEKLER Yoğurtlu Salçalı Makarna-Salata Pilav-Sarma-Ekmek arası yiyecekler Not: Hamburger gibi yiyecekleri getirmek sağlık açısından yasaktır. NOT: Sayın velilerimiz lütfen bu yiyecek,içeçekler ve türevlerinden başka besinler koymayınız. Çocuklarımızın dengeli,sağlıklı ve düzenli beslenmeleri için bu listeye uyalım. NOT: Sayın velilerimiz beslenme çantasında ayrıca sıra bezi, çatal kaşık ve ıslak mendil olmasına dikkat edelim.


"BESLENME ÇANTASINDA BULUNMASI GEREKEN SAĞLIKLI BESİNLER KAHVALTILIKLAR Peynir- Zeytin- Haşlanmış Yumurta Reçel-Bal-Domates Salatalık-Tost-Simit-Poğaça." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları