MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
Advertisements

ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
SİSTEM YÖNETİMİ KOORDİNATÖRÜ
Elektra Konaklama ve Ağırlama Sektöründe En İleri Teknoloji.
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
Yeni İş Platformunuz! Yönetim Bilişim Sistemleri Boğaziçi Üniversitesi.
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
2 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Sektöründe yaptığı işlerde, kaliteli ve sonuç odaklı çalışan firmamız aynı.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
Birtel İletişim Teknolojileri
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
© PRIME Alliance, Proprietary & Confidential prime-alliance.com ÜLKEMİZ İÇİN İDEAL OSOS.
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
Şirket Tanıtım Sunumu.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
Sola Kimya Firma Sunumu. Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Ajanda Biz kimiz? Ürünlerimiz Vizyonumuz / Değerlerimiz Motivasyonumuz Stratejik Çerçeve.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
Kurumsal İçerik Yönetimi Kapsamında Bilgi Güvenliği
Türkiye’deki Üniversitelerde İnternet Tabanlı Akademik Kayıt ve Not Takip Sistemleri (IANTS) Y.Doç.Dr.Ender Özcan Yeditepe Üniversitesi.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
INTERNEER INTELLECT PLATFORMU
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
Profesyonel Ticari Tecrübe Çevik Problem Çözme Kabiliyeti Analiz ve Programlama Dinamizmi 3G BİLİŞİM, iletişime ihtiyaç duyduğunuz her noktada, aradığınız.
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
“SEN İ N MASALIN” ORGAN İ ZASYON İ FT İ HARLA SUNAR…
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Bilişim Ortağınız.
ŞİRKET TANITIM SUNUMU. Pusula IT – Şirket Profili Pusula IT 2010 Yılı 2.çeyreğinde Araştırma, Geliştirme, Yazılım, Danışmanlık alanlarında, %100 müşteri.
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
Bilişim Teknolojileri Alanı Bilişim sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli meslek elemanlarına, gerekli olan mesleki yeterlikleri bilimsel ve teknolojik.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
Uygun Teknoloji Özgür Yazılım'ın Ekonomik ve Sosyal Yönleri Hakan Uygun.
Uygun Teknoloji Özgür Yazılım Ekonomisi Hakan Uygun.
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
SAP HALİDİN SÖNMEZ
FULYA KARAYAZI.
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
Hazırlayan: BÜŞRA BARDAK
SAP SE MARKA ARAŞTIRMASI
Ömer halİsdemir üniversitesİ Bilgi İşlem Daire BAŞKANLIĞI’na Hoşgeldiniz.. Arzu YILMAZ.
Son yıllardaki atılımlarıyla dünyada tüm dikkatleri üzerine çeken Tata Motors'un Türkiye operasyonu 1997 yılında Isoto ile başlamıştır. İlk adımda, tek.
Hazırlayan: GÖZDE BOZ.
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
UZMAN VE DENEYİMLİ EĞİTİM KADROSU
DESTEK VE TEŞVİK PROGRAMLARI
Eurocert European Academy
Sunum transkripti:

MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde geliştirdiği yazılımlar olduğu gibi, farklı uzmanlık alanlarında, 20’ye yakın uluslararası başarıya sahip yazılımın, Türkiye dağıtıcılığını yapmakta ve danışmanlık hizmetini vermektedir. Bu yazılımlara ait tüm teknik destek, eğitim ve danışmanlık hizmetleri de kendi bünyesinde verilmektedir. Bu çerçevede farklı sektörlerden 500’ün üzerinde müşteriye sahip olarak kısa zamanda ciddi başarılara imza atmış, büyük referanslar edinmiş, teknoloji trendlerini takip eden yenilikçi bir teknoloji şirketidir.

Java EE Teknoloji Çözümleri Defne, Java Servis Çatısı Hem kendi geliştirdiği yazılımları olan hem de önemli uluslararası firmaların Türkiye ve Orta Doğu çözüm ortaklığını yapan MechSoft, müşterilerine ihtiyaçlarına göre çözümler sunmaktadır. Çeşitli kategorilere ayrılmış olarak sunduğu çözümler arasında; Java EE Teknoloji Çözümleri Defne, Java Servis Çatısı Lightweb, Uygulama Çatısı Siwpas, Uygulama Sunucusu

CAD/CAM Çözümleri Alibre Design Bricscad Keyshot Cadprofi Artisan Bulut Yönetimi Abiquo Güvenlik Çözümleri Fidelis, Ağ Güvenliği

İçerik Yönetimi M-Files, Doküman Yönetim Sistemi M-Fatura, Elektronik Fatura Yönetim Sistemi Boole Server, Doküman Hakları Yönetimi Uygulama Performans Yönetimi Appdynamics Azul Zing Soasta Confio Zyrion

Java EE Teknoloji Hizmetleri Java Web Uygulama Geliştirme Java Swing Uygulama Geliştirme Java EE Outsourcing Java EE Proje Mentörlüğü Açık Kaynak Yazılım Desteği

Java EE Web Teknolojileri Java EE Orta Katman Teknolojileri Java EE Kurumsal Eğitimler Java Programlama Dili Java EE Web Teknolojileri Java EE Orta Katman Teknolojileri Java EE Teknolojileri giriş  Sanal Java Eğitimleri

Temel İlkeler Kaliteli ve fiyat avantajlı hizmet sunmak İşi hızlı ve zamanında bitirmek Maksimum müşteri memnuniyeti sağlamak Maksimum müşteri güvenini elde etmek

MechSoft Organizasyon Şeması

Vizyon & Misyon Vizyonumuz; yüksek teknolojik hedefleri olan ve ülkesine karşı sorumluluk taşıyan güvenilir, başarılı, müşteri memnuniyetini ön planda tutan, ulusal ve uluslararası alanda ayırtedilebilir bir marka yaratmaktır.  Misyonumuz; sunduğumuz yazılım çözümleri ile akla ilk gelen güvenilir bir marka olmak ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını en doğru şekilde ve uygun maliyetle karşılayarak, güvenlerini ve bağlılıklarını sağlamaktır.

GÖKÇE BAŞ İşletme 1. Öğretim 200910301036