Okulda Yönetime Ve Karara Katılım

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MATLAB Bilgisayar Programlama Yrd.Doç. Dr. Aslıhan KURNUÇ
Advertisements

OKUL REHBERLİK SERVİSLERİ DESİMAL SİSTEMİ
Göz Hareketlerini İzleme Yöntemiyle Üniversite Web Sayfalarının İncelenmesi Yaşadığımız çağda insanların elektronik ortamda sunulan bilgileri bulma ihtiyaçlarını.
Öğr.Gör.Dr. S. Sadi SEFEROĞLU & Arş. Gör. Fatih GÜRSUL
Nesneye Dayalı Programlama
Bütünleşik Müfredat ve “Bilgisayar” Dersi
Atatürk Üniversitesi KKEF BÖTE-2
Temel Bilişim Eğitiminde Enformatik Bölümlerinin Rolü
PROGRAMLAMA DİLLERİNE GİRİŞ Ders 5: Fonksiyonlar
Okulda Yönetime Ve Karara Katılım
Okulda Yönetime Ve Karara Katılım TUNCAY TAŞBAŞ , ALPER ALEMDAR , Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fatih Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve.
Okul Deneyimi Dersi Eser Çeker (Uz.). Okul Deneyimi Dersi Kaynakça: Aday Öğretmenler İçin Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması Editör: Yrd.Doç.Dr.
İlköğretim Okul Müdürlerinin Teknoloji Liderliği Davranışları Bu çalışmanın amacı, ilköğretim okul müdürlerinin okullarında eğitim teknolojilerinin sağlanması.
Hukuk Fakültesi Dekanlığı
Web Sitesi Hazırlama.
  İLKÖĞRETİM BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMININ DEĞERLENDİRİLMESİ Hasan KARAL a*; İlknur REİSOĞLU b; Ebru GÜNAYDIN a a Karadeniz Teknik Üniversitesi,
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Okul Deneyimi Dersi Eser Çeker (Uz.).
BEP GELİŞTİRME BİRİMİ VE GÖREVLERİ
Türkiye’den Program Örnekleri. Tıp Bilişimi Eğiticisi Kim Olacak?
WEB TABANLI ÖĞRENME ORTAMLARINDA ETKİLEŞİM
Okul Deneyimi Dersi Eser Çeker (Uz.).
Mevcut Eğitim Sisteminden Geleceğin Eğitimine. Grup Katılımcıları Prof.Dr. Mahmut Ak İstanbul Üniversitesi Prof.Dr. Alper Cihan İstanbul Üniversitesi.
Veri Tabanı Yönetim Sistemleri 2 Ders 2 Oracle 11g Kurulumu
Göz Hareketlerini İzleme Yöntemiyle Üniversite Web Sayfalarının İncelenmesi Erol ÖZÇELİK, Engin KURŞUN, Y.Doç.Dr. Kürşat ÇAĞILTAY Orta Doğu Teknik Üniversitesi.
Uzaktan Eğitim Çalışmaları ve Başlanan e-Eğitim Projesinin İçeriği
ETKİLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ
MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU
Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilgi Sistemi Toplantısı, 29 Nisan 2011, SAU Kültür ve Kongre Merkezi Öğretim ve Ölçme Değerlendirme Yöntemi Neden Belirlenmeli.
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Şubat, 2012
Okul Deneyimi Dersi Eser Çeker (Uz.).
Brifing Dosyası Üstay Ortaokulu.
YABANCI DİL EĞİTİM ORTAMLARININ BİLİŞİM VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ (BIT) KULLANARAK ZENGİNLEŞTİRİLMESİ Muhammet Berigel,Hasan KARAL Karadeniz Teknik Üniversitesi.
Menderes Anadolu Lisesi Rehberlik servisi olarak Educatürk’ün 28 kasım Cuma günü Fuar alanında düzenlemiş olduğu Yükseköğretim tanıtım günleri etkinliğine.
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi. Hacettepe Üniversitesi – Eğitim Fakültesi STRATEJİK AMAÇLARIMIZ Vizyon ve misyonumuza dayalı olarak oluşturulan.
EDREMİT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Paneli Kullanımı
Okulda Yönetime Ve Karara Katılım TUNCAY TAŞBAŞ , ALPER ALEMDAR , Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fatih Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve.
Okulda Yönetime Ve Karara Katılım TUNCAY TAŞBAŞ , ALPER ALEMDAR , Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fatih Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve.
Okulumuz tarihinde Kırıkhan Cumhuriyet Ortaokulunun 3 ve 4. Katında öğretime başladı. Aralık 2013’den itibaren Kırıkhan Anadolu İmam Hatip.
Rehberlik Servisi Tanıtımı
Onur TAT Yasin ARMUTÇU Dursun ÜLKER
Okulda Yönetime Ve Karara Katılım TUNCAY TAŞBAŞ , ALPER ALEMDAR , Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fatih Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve.
İnternet Nedir? Hazırlayan: Fatih ARIKAN Bilişim Teknolojileri Öğrt.
9.sınıfı geçen öğrenci, kendisinin ve velisinin görüşü doğrultusunda;ilgili müdür yardımcısı, sınıf öğretmeni ve okul rehber öğretmeni tarafından ilgi,istek,yetenek.
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri Çağlar Gülcek.
Son yıllarda yapılan bilimsel araştırmalar ve dünyadaki gelişmeler, çocukların yetenek alanlarının saptanması ve desteklenmesinin önemini ortaya koymuştur.
FERAH ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ PSİKOLOJİK DANI$MA ve REHBERLİK SERVİSİ TANITIMI.
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi
İbrahim AYDIN Bilişim Teknolojileri İl Koordinatörü.
Okulumuzda her sınıf düzeyinde 3 şube vardır. Okulumuzda 8:30-14:40 saatleri arasında eğitim- öğretim verilmektedir. İlkokuldan farklı olarak derslerinize.
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 42 Öğrenci Sayısı : 597 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 21 Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 44 Öğrenci Sayısı : 703 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 28 Fen Laboratuarı Sayısı :2 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1.
Çankaya Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı
ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK ve MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GÜZ DÖNEMİ MMF 202 SAYISAL YÖNTEMLER DERSİ DERS BİLGİLENDİRMESİ.
TÜRK DİLİ VE EdebİyatI bölümü
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ
Okul Deneyimi Dersi Eser Çeker (MSc., MEd.).
OKUL RİSK HARİTASI HAZIRLIK ŞEKLİ
HÜSNÜ M.ÖZYEĞİN ANADOLU LİSESİ
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi
MBT-303 özel öğretim yöntemleri-ı
Rehberlik Servisini Tanıyalım
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM DERSİ TANITIM SUNUSU
ETKİNLİK PROGRAMI 24 Kasım 2014 Saat: 17:00 Kokteyl 18:00
Doç. Dr. Yalçın KIRDAR Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi.
Temel Bilgi Teknolojileri
Rehberlik Servisini Tanıyalım
Öğretmenlerin Bit Tutumları
İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ TANITIMI
Sunum transkripti:

Okulda Yönetime Ve Karara Katılım TUNCAY TAŞBAŞ - 260701, ALPER ALEMDAR - 291272, Karadeniz Teknik Üniversitesi , Fatih Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim teknolojileri Eğitimi Bölümü, Trabzon/TÜRKİYE Danışman: Yrd. Doç. Dr. Muhammet BERİGEL

Beşirli İMKB Ortaokulu Okul müdürü sayın İbrahim KALYONCU tarafından yapılan görüşmede projeyi okulda yürütmek için gerekli izin alındı. Kurul defterinden örnekler alındı.

Okulun rehberlik servisi Okulun rehberlik servisinde bulunan 3 rehber öğretmen ile Bilişim Teknolojileri Öğretmeni sayın Murat TERZİ eşliğinde görüşme yapıldı. Rehberlik servisi projemize destek verdi. Yapılacak olan web sitenin taslağını oluşturmak için öğretmenlerin görüşü alındı.

Gündem maddeleri

Kurul Görüşmeleri

Karar yazıları

Web Sitenin Çalışma Şekli Gündem maddesi belirleme ve var olan gündem maddelerini tartışma, Belirlen gündem maddelerini görüşme, Görüşülen gündem maddelerini karara bağlama, Karar metnini oluşturma.

Dinlediğiniz için teşekkür ederim. Soru ve Önerileriniz.. ALPER ALEMDAR – TUNCAY TAŞBAŞ