Stock Car Challenge 2007-08 2007-08 İstanbul İstanbul.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
KEYPAD YARIŞMA FORMATI 1. Bu formatta her katılımcıda bir adet keypad bulunur. Katılımcılar bireysel olarak yarışırlar. Ekrana önce soru gelir, daha sonrasında.
Advertisements

Hafta 11r. 2 Buton ile otomasyon Ücretsiz web alanı sağlayan şirketlerle ilgili bir veri tabanı uygulamasını inceleyelim.
AB ÖYKÜ YARIŞMASI AB BİLGİ AĞI 2013
BİR KURBAĞA MASALI.
ANOK ABANT TIRMANMA YARIŞI. • ŞAMPİYONADAKİ YARIŞ SAYISININ SINIRLI OLMASI NEDENİYLE YARIŞMACILARIN DEFALARCA AYNI PARKURLARDA START ALMAK ZORUNDA KALIŞI.
ALTERNATİF ENERJİLİ ARAÇ YARIŞLARI 2014
Gözde DÖVEN – Dokuz Eylül Üniversitesi
BBG EVİNDEN SON HABERLER
Öğretimde Kullanılan Teknikler (3)
YIL SONU HAKEM SEMİNERİ İstanbul, 28 Kasım YIL SONU HAKEM SEMİNERİ – İstanbul, 28 Kasım 2010 Sezon Değerlendirmesi Salih Nathur İl Temsilcisi.
"Merhaba sevgili izleyiciler. İşte size ilginç bir yarışma haberi daha
Konu: Ordu İli Genelindeki Anaokulları, İlkokullar, Ortaokullar ve Ortaöğretim Okulları arası “Bir Kitap da Sen Anlat” yarışması. Amaç: Türk Milli Eğitiminin.
AB ÖYKÜ YARIŞMASI AB BİLGİ AĞI 2012
“ PAYLAŞTIĞIMIZ AVRUPA-OUR SHARED EUROPE” PROJE YARIŞMASI.
ORGANİZASYON KÜNYESİ Organizasyon adı: BKM KOMİTE TOPLANTI ORGANİZASYONU Tarih: 08 – 10 Kasım 2013 Kişi Sayısı: 100 Organizasyon adı: BKM KOMİTE TOPLANTI.
Teşekkürler b-fit.
1 TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 8 EYLÜL 2013 BALIKESİR AQUATLONU TRİATLET BRİFİNGİ TRİATLET BRİFİNGİ.
BASKETBalL CHALLENGE CUP
1 TÜRKİYE TRİATLON FEDRASYONU ÇEŞME TRİATLONU TRİATLET BRİFİNGİ.
1 YÜRÜYÜŞ IAAF Kuralı: Yürüyüş, ayaklar ve zemin arasındaki temasın insan gözüyle görülür bir kesintiye uğramadan sürekli adım atılmasıdır. Dayanma.
ORHAN EREN İLKOKULU 1-A.
‘’Yasamak ve Yasatmak için Bilim ’’
1. S ınıf içi süreçlerin geliştirilmesine ve zenginleştirilmesine yönelik olarak materyal geliştirme, ölçme değerlendirme, öğretim yöntemleri gibi alanlarda.
ÇOKLU YARIŞMALAR.
YOL KOŞULARI : - Maraton (42km 195m) - Yarı maraton (21km 100m)
ENERJİ VERİMLİLİĞİ DANIŞMANLIK (EVD) ŞİRKETLERİ
Tasarım Aşamaları.
1 TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 7 EYLÜL 2013 YAŞ GRUPLARI İSTANBUL TRİATLONU TRİATLET BRİFİNGİ.
Avrupa Birliği Sosyal Politikası Kadın-Erkek eşitliği
YÜZMEDE YARIŞMA YÖNETMELİĞİ.
ALACA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
MEHMET EMİN YURDAKUL ORTAOKULU
ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
YZM Yazılım Doğrulama ve Geçerlileme
F1 YARIŞLARI VE TOYOTA Ahmet Murat DEMİR Salih Onur KASAP
 KONU VE AMAÇ: Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasının hızlandırılması amacıyla 2012 yılında TR83 Bölgesi İnovasyon.
2014 YILI KUTLU DOĞUM HAFTASI KAPSAMINDA -SAKARYA İL MÜFTÜLÜĞÜ VE – SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE ORTAOKUL, İMAM HATİP ORTAOKULU, LİSE.
www.egitimcininadresi.com. Bir zamanlar kurbağalar arasında bir yarış düzenlenmiş. Hedef bir kulenin en yüksek noktasına ulaşmakmış www.egitimcininadresi.com.
 DÜNYA'DA ATLETİZM Düzenli sporların en eskisi olan atletizmin temel dalları olan koşma, atma ve atlama ilk beslenme yolu olan avcılığın önemli birer parçalarıydı.
HAYDİ GELİN ÇOCUK OLALIM
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ
2019 DEVRESİ İNTİBAK EĞİTİMİ
BADMINTON FEDERASYONUNA ve FAALİYETLERİNE NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ?
2. TÜRK DÜNYASI BİLİM OLİMPİYATI ARALIK ESKİŞEHİR
Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Dersi
Yarısı 8 olan sayının 3 fazlası kaçtır ?
TÜBİTAK 47. ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ PROJE YARIŞMASI
35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar
SG501-Siber Güvenliğe Giriş
BAHAR ŞENLİKLERİ. 4x400 BAYRAK YARIŞLARI SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI SINIFLAR ARASI PENALTI ATIŞLARI MASA TENİSİ TURNUVASI HEMSBALL TURNUVASI SATRANÇ.
ÖLÇME DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Deniz Lisesi Komutanlığı. -Yarışmaya 43 proje ile iştirak edilmiş, -İstanbul Asya Bölgesi çapında 7 proje sergilenmeye değer görülmüş, 3 dalda (Biyoloji,
Özel eğitimde eğitim ve öğretim
OLİMPİYAT OYUNLARI SÜRECİ. ÜNİVERSİTELER KIŞ OYUNLARI (UNIVERSİADE) 2009 ERZURUM ADAYLIK SORULARI GENEL KOŞULLAR Hangi Universiade’ı yapmak.
Yurtiçi Faaliyetleri & Altyapı Organizasyonları Departmanı İstanbul 2016.
DÜNYA'DA ATLETİZM DÜNYA'DA ATLETİZM Düzenli sporların en eskisi olan atletizmin temel dalları olan koşma, atma ve atlama ilk beslenme yolu olan avcılığın.
ÇANAKKALE RUHU KALEVANİ
Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü
EĞİTSEL OYUNLAR Trivia Crack
ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI
Basın-İletişim Sorumlusu
BİSİKLET SPORU NEDİR ? İki tekerlekli bisikletin gelişmesiyle oluşmuş bir spor dalıdır. Ülkemizde son yıllarda yaygınlaşmıştır. Her yaştan insan bu sporu.
"Merhaba sevgili izleyiciler. İşte size ilginç bir yarışma haberi daha
Triatlon Nedir? 1. Triatlon Atletizm spor dalları arasında gösterilen bir spor dalı olup üç yarışın birlikte yapıldığı spor anlamına gelmektedir. Triatlon.
İnternet Programcılığı II
Diyadin İlçe Müftülüğü Haziran 2017
Triatlon Nedir? :HAZIRLAYAN: ROJHAT DEMİR 1. Triatlon Atletizm spor dalları arasında gösterilen bir spor dalı olup üç yarışın birlikte yapıldığı spor.
Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü
Vodafone Telsim Sponsorluk Teklifi
Türkiye Atlı Cirit Ligi
Sunum transkripti:

Stock Car Challenge İstanbul İstanbul

Tanım Özel hazırlanmış araçlarla, özel bir pistte ünlüler arasında gerçekleşecek turnuva usulü yarışma.

Mekan İstanbul Alan özel olarak hazırlanacaktır. Seyirci katılımına açık olacaktır. FIA Güvenlik normlarına uygun hazırlanacaktır.

Mekanik 12 araç içinde 12 sürücü belirlenmiş parkurda 2’şerli eleme usulü yarışacaklardır. Haftanın birincileri 13. bölümde final yarışmaya katılacaktır.

Mekanik Yarışmacılar rakiplerini yarış dışı bırakmak amacıyla şöför kapısı dışında her alana çarpma hakkına sahip olacaklardır m boyunda toprak pist kullanılacaktır.

Mekanik Araçlar her türlü yanma olasılığına karşı yanıcı parçalardan arındırılmış olarak ve tüm güvenlik tedbirleri alınmış olarak hazırlanacaklardır.

Yarışmacılar Her hafta aynı kategoriden ünlüler yarışmacı olarak davet edileceklerdir. OyuncularŞarkıcılarSiyasetçiler Futbolcular vb.

Teknik Her aracın içinde yarışmacıları izlemek üzere parmak kameralar olacak, buradan alınan görüntüler alan içinde dev ekranlara ve yayına aktarılacaktır.

Ödül Her yarış sonunda yarışmanın birincilerine birer ödül verilecektir. Dönem sonunda dönem birincisi büyük ödülün sahibi olacaktır.