SERACI ÇOCUKLAR İşbirliği Ortakları Gaziemir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlığı Katılımcılar Ege Üniversitesi.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
11. ANKOS Yıllık Toplantısı, 28 Nisan - 1 Mayıs 2011, Muğla Üniversitesi.
Advertisements

ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
NESİLLER BULUŞUYOR PROJESİ
Yaşa – Hisset – Öğret Projesi; Kocaeli Disleksi Derneği’nin 2013 yılı teklif çağrısı döneminde Gençlik Programı çerçevesi altında başvurusunu yaptığı ve.
ŞEKER İLKÖĞRETİM OKULU
OKULUMA GÜVENLİ GİDİYORUM PROJESİ
KIrmIzI SOLUCAN GÜBRESİ ÜRETİM PROJESİ
“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ
Topraktaki Kadın Eli (Toka) Projesi
BAŞKAN: SALİH KUZU ROTARY’İ HİZMETLERİNİZLE KUTLAYIN
“Küçükçekmece Perakende Balık Pazarı’nda AB Standartlarının Uygulanması” Projesi
GENEL HEDEF İzmir ilinde üretilen taze sebze ve meyveye zarar veren hastalık zararlı ve yabancı otlara karşı kullanılan Bitki Koruma Ürünlerinin ‘’Zirai.
TC ÇAVDARHİSAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2011 – 2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ.
Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi EĞİTİM İHTİYAÇ ANALİZİ SEMİNERİ.
Maltepe Magder Başkanı Dr. Osman AYDIN
1. PROJEMİZİN SOSYAL YARARI: Antalya Manavgat İlçesi Uzunlar Köylü halkıyla bir araya gelmek. Köylü halkı tarımla ilgilendiği için onlarında ilgisini yaptığımız.
Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik olarak Kütüphanemizce düzenlenen oryantasyon programına; Tıp Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Diş.
Gölcük Vizyon 2023  Kocaeli Üniversitesi bulunduğu kentle bütünleşmek adına, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi ile bir işbirliği içine girerek,
BALÇOVA’ DA SİGARASIZ YAŞAMLA KALP SAĞLIĞINI KORUMA:
Mardin’de Sürdürülebilir Turizmin Geliştirilmesi için Teknik Yardım Otel Temsilcileri Odak Grup Toplantısı No: Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye.
GÜNLÜK FAALİYET RAPORU
YEMEK PROGRAMIMIZ 2 AŞÇI:ELBRUZ ÖZDEMİR.
SEBZELERİN DEKAR’A VERİM BİLGİLERİ.
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
YERELDE AB SÜRECİ.
AİLE KATIMI YAKLAŞIMLARI
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. A.(300,00 TL ) İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ A. Desteklemeler: 2014 yılında alınacak.
SEBZELERİN GENEL EKİM – DİKİM BİLGİLERİ
2010 yılı Mart ayında Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi’ne yapılan gezide Urla Eko okulları Fakülte bahçesine SU isimli bir zeytin fidanı hediye.
Eğitim Üst Kurulu Toplantısı
GELECEĞİN ODTÜ’SÜ ÇÖZÜM ÖNERİLERİ 21 Mayıs
Comenius Programı Onur AYDEMİR
Yetişkin Öğrenimi İçin Avrupa Uygulamaları YETİŞKİN ÖĞRENME GÜNDEMİ-2
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI MÜDÜRLÜĞÜ.
Öğretim Modeli : Çoklu Zeka
Öğrencilerin Üniversite Sağlık Merkezleri Aracılığıyla Cinsel Sağlık/Üreme Sağlığı Konularında Bilgilendirilmesi Projesi Dokuz Eylül Üniversitesi Deneyimi.
Prof. Dr. Mübeccel GÖNEN Merkez Müdürü
SEÇMELİ YÖNETİM BİLİMİ DERSİ
Okulumun dünü, bugünü, yarını…
Lezzet, Sağlık ve Güven..
Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilgi Sistemi Toplantısı, 29 Nisan 2011, SAU Kültür ve Kongre Merkezi Öğretim ve Ölçme Değerlendirme Yöntemi Neden Belirlenmeli.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü
“LÖSEV ile Yılbaşı” Toplum Hizmeti çalışmamız
ERDEMLİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi. Hacettepe Üniversitesi – Eğitim Fakültesi STRATEJİK AMAÇLARIMIZ Vizyon ve misyonumuza dayalı olarak oluşturulan.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ARSLANBEY MESLEK YÜKSEKOKULU
YAŞAMA EN İYİ BAŞLANGIÇ PROJESİ
AİLE ve DİNİ REHBERLİK BÜROSU
Çevre ve Doğa Bilimleri Uygulama Araştırma Merkezi Bülteni Ekim-Kasım-Aralık 2015.
PROJENİN PAYDAŞLARI KOP BÖLGESİ Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray illerini içine alan KOP Bölgesi, km 2 alanıyla Türkiye yüzölçümünün yaklaşık.
Ve sosyal faaliyetlerimiz… Perşembe günleri Lala İlkokulu Sinema Günleri düzenledik…
Oksijenin Yurdu Fındık, Kivi ve Bal Diyarı BRİFİNG
İlçe/KöyÜrün Kullanım şekli Üretim alanı (da) Ürün statüsü Eşme/ YeleğenCevizMuhtelif1876Geçiş 1 Eşme/ YeleğenHıyarTurşuluk23604Geçiş 1 Eşme/İstasyonBademMuhtelif12.56Geçiş.
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ
Ekonomik Bir Değer Olarak “TEKİRDAĞ BAĞCILIĞI VE ÜZÜM”
HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ
Kurucu Öğretim Üyeleri Konferans Salonu
Yıllara Göre Etkinliklerimiz
YÖNETİMİ GÖZDEN GEÇİRME TOPLANTISI
TOHUM ÖZELLİKLERİNDEKİ VARYASYON
YUMURTALIK BELEDİYESİ
  Albany New York Eyalet Universitesi, Birleşmiş Milletler Küresel Sağlık ve Ulusal Hukuk Birliği Merkezi Bu Program Uluslarası Ögrenciler için sunulmuş.
HAKAN GÜRSU HAYATI. Doğumu: 1959, İstanbul Endüstriyel Tasarımcı, doktoralı öğretim üyesi 1959 yılında İstanbul'da doğan Hakan Gürsu, 1984 yılında Orta.
YARADILIŞ GAYEMİZ VE KULLUK BİLİNCİ KENDİ KENDİMİZE SORACAĞIMIZ SORULAR *Ben Niçin Yaratıldım *Bu Dünyaya Niçin Geldik *Kimin Kuluyum *Kime Kulluk Ediyorum.
Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü 2017 Yılı Faaliyet Raporu.
ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü 2018 Yılı Faaliyet Raporu.
2018 Yılı Performans Sunumu
Sunum transkripti:

SERACI ÇOCUKLAR İşbirliği Ortakları Gaziemir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlığı Katılımcılar Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi SKEÇ Topluluğu Gaziemir 9 Eylül İlköğretim Okulu Gaziemir Remzi Doğan İlköğretim Okulu

“UYGULAMALI SERACI ÇOCUKLAR EĞİTİMİ” Hedef Kitle: İlçede eğitim alan çevreye duyarlı ve üretime meraklı orta öğretim öğrencileri. Eğitmen: SKEÇ öğrencileri AMAÇ: Çocukların üreticiliğinin geliştirilmesi, çevre bilincinin oluşturulması ve eğitimlerle öğrencilerin bitkisel üretim, seracılık, topraksız kültür gibi konularda bilgi edinmelerini sağlamaktır.

Gaziemir Belediyesi tarafından bu yıl 14.’sü düzenlenecek Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliğinin bu yılki teması “çevre ve sağlık” olarak belirlendi. 10 günlük şenlik kapsamında Gaziemirli 30 çocuk, yabancı ülkelerden gelecek konuk çocuklar için belediye serasında ürün yetiştirmeye başladı. Kendi yetiştirdikleri ürünlerden şenlik sırasında salata yapmayı planlayan çocuklar tüm dünyaya, “Kirlenmiş olan dünyamızı kurtarmak bizim elimizde” mesajını verecek. “Seracı çocuklar” adı verilen işbirliği ile Gaziemir 9 Eylül İlköğretim Okulu ve Remzi Doğan İlköğretim Okulu’ndan toplam 30 öğrenci, topraksız tarım uygulayarak domates, marul, maydanoz, tere, dereotu ve roka yetiştiriyor. Gaziemir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Fidanlık ve Sera Tesisleri’nde haftada bir gün EÜZF SKEÇ Topluluğu öğrencileri ile beraber çalışan çocuklar, fidelerine özenle bakıyor, gelişimlerini takip ediyor.

Serada çalışan çocukları ziyaret eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, domates fidesi dikmelerine yardım etti. Başkan Şenol, “Bu ürünler, uluslararası şenliğimize yabancı ülkelerden gelecek çocuklar için çok anlamlı bir hediye olacak. Gaziemirli çocuklar kendi elleriyle yetiştirdikleri ürünlerden bir sofra kurup konuklara ikram edecek. Böylece çocuklarımız aracılığıyla daha güzel bir dünya yaratmanın mesajını vereceğiz” dedi.

Skeç grubu ilköğretim öğrencileri ile konuşurken

Skeç grubu öğrencileri ile ilköğretim öğrencileri

Çocuklar yeşillik tohumu ektiler ve haftada 1 gün kontrol ediyorlar.

Belediye başkanı dikim yaparken

Skeç grubu ve öğrenciler