Hotelimiz….. Yurtiçi turizm amaçlı yapılmış, dört yıldır faal, sempatik, çok temiz on iki ay çalışan kent oteli… 26 oda, 60 yatak ve 85 kişi kapasiteli.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Sorular ve Cevaplar.
Advertisements

Kamu özel ortaklığı nedir ?
DEZENFEKSİYON.
Yönetim Kurulu Başkanı Güneş Enerjisi Sistemi
İnfrared & Radyant Isıtıcı İhtiyacını Hesaplarken
HAZIRLAYANLAR M. MERT AKGÜL ONUR AKAR SÜLEYMAN TÜREDİ UĞUR YAVAŞ ÖMER CAN FURKAN ŞAHİN İBRAHİM KESKİN.
LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ
NİDAKULE KOZYATAĞI m2 KENT GIDA FABRİKASI m2.
Sarnıç Depo Tanıtımı 9500 m2 kapalı alan.
ORMAN ZARARLILARI İLE MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
Foça Mah. Selim Günday Cd. No   Fethiye/Muğla/Türkiye
T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Arapgir Meslek YÜKSEKOKULU
Devam eden projeler… "Swissotel Residence Bodrum Hill" isimli otel Turgut Reis'te olacak. Çağdaş Holding'in yatırımcı olacağı proje 2014'te tamamlanacak.
İSMAİL TURGUT
Bilgi Sistemleri Dairesi Başkanlığı ORBİS Altyapı Projesi Faaliyetler
Senkronize Gösteriler

EŞME BELEDİYESİ KEMERKENT TOPLU KONUT PROJESİ
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Türkiye Futbol Antrenörleri Vakfı
Www. boutiqueprincesshotel.com. Boutique Princess Hotel Genel Bilgiler Üstün hizmet anlayışı,zevkli dekorasyonu, deneyimli ve güler yüzlü personeli ile.
2014 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
YANGIN YÖNETMELİĞİNDE ASANSÖR
KIR ÇİÇEKLERİM’ E RakamlarImIz Akhisar Koleji 1/A.
BÜYÜK KAPADOKYA TURİZM HAVZASI İÇERİSİNDE ERCİYES MASTER PROJESİ
CelluBor Nedir ? Selüloz ve Bor’un mükemmel uyumu sonucu ortaya çıkan CelluBor; ısı, ses, yangın yalıtımlarını aynı anda yaparak yalıtımda profesyonel.
HAZIRLAYAN:SAVAŞ TURAN AKKOYUNLU İLKÖĞRETİM OKULU 2/D SINIFI
AB VETERİNER HEKİM PLATFORMU
YAMBOL VE CİVARINDA TATİL TEREZA VE TANYA’NIN TEKLİFİ
İL KOORDİNASYON KURULU I.NCİ DÖNEM TOPLANTISI
ŞEHR İ N DE Ğİ ŞEN YÜZÜNE HOŞGELD İ N İ Z. PROJE ADRES İ.
Otel ve Alışveriş Merkezlerinde Trijenerasyon Uygulamaları
SİTE TEMİZLİĞİ.
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ PROJELERİ YÜRÜTÜLEN VE PLANLANAN PROJELER.
NÜANS TURİZM HAC "İlk defa kayıt yaptıranlar 294 bin 567 kişi. Kayıt yeniletenler 1 milyon 76 bin 664. Türkiye geneli toplam müracaat 1 milyon 372.
ŞEHİR PLANLAMA –İMAR HUKUKU
AMACIMIZ: Dim Barajı ile deniz arasındaki alanın yönetim planının çıkarılması, turizm alanında daha fazla yararlanmak, denizden içeriye doğru 1 km’lik.
ÖZELL İ KLER İ ÖZELL İ KLER İ Faaliyet yılı : m2 Satış Alanı 60m2 Mutfak + Depo 50m2 Açık Depolama Alanı 20m2 Ofis 100m2 Açık Otopark.
2014 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
Otelimiz Turizm Bakanlığı onaylı ve denetimli 3 yıldızlı bir tesistir Otelimiz 52 odadır 36 odamız 2 adet single bed 12 odamız 1 double bed 1 single bed.
Yambol.
ÇEVRE ANALİZİ DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
MURAT ŞEN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Üçgenler.
TEKSTİLKENT TİCARET MERKEZİ ESENLER- İSTANBUL
Kurumumuz Cumhuriyet mahallesi Yıldız Sokak adresinde yer almaktadır. Adını ; Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ün verdiği; sessiz.
Elektrik Enerjisi Üretimi
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ
SAYILAR NUMBERS. SAYILAR 77 55 66 99 11 33 88.
RE / MAX GURU GAYRİMENKUL DANIŞMANI VE PORTFÖY UZMANI SANAT TARİHÇİSİ Nurhan M. ONURSAL GSM: E-MAİL:
Brifing Dosyası Üstay İlkokulu.
Süleyman Demirel Üniversitesi
İzmir ili Konak ilçe merkezi Üçüncül Faaliyetler.
Diferansiyel Denklemler
Yalı Mah. Kumlu Yalı Cad Erdek/BALIKESİR
DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEMİ MEZUNLARI BULUŞMASI
İstanbul Teknik Üniversitesi, teknik öğretimde 239 yılı aşan parlak geçmişi, çağdaş eğitim ortamı, güçlü akademik kadrosuyla Türkiye'de mühendislik,
Vize, Oturma izni, Sağlık sigortası Giderler Şehir, ulaşım Üniversitenin sağladığı olanaklar Barınma Sosyal ortam, kültür REUTLINGEN.
SEA LİFE FAMİLY RESORT. TESİS ÖZELLİKLERİ BarKuru TemizlemeAsansörSaunaHavuz BarLobi BarSolaryum Akdeniz ve dünya mutfağının değişik tadlarını gurmelerin.
Yenİ NESİL IŞIKLI REKLAM SİSTEMLERİ
Kiralık Kat. Konum - Yenibosna’da Outlet Mağazalar Bölgesinde - TEM ve E-5 karayollarına çok yakın - Basın Ekspres Yolu Yenibosna/Sefaköy Kavşağı’na 800.
İNCEK MİNAPARK “BÜYÜLEYİCİ MOGAN GÖLÜ MANZARASI VE YEMYEŞİL BAHÇELERİYLE HUZUR DOLU YAŞAM İÇİN …”
Oteller ve yıldızlarına göre nitelikleri
Oda Tipleri.
ÖĞRENCİ EĞİTİM KAMPLARININ YAPILDIĞI GENÇLİK VE İZCİLİK EĞİTİM TESİSLERİ İLE İLGİLİ TANITIM BİLGİLERİ VE FOTOĞRAF GÖRÜNTÜLERİ AŞAĞIDA SUNULMAKTADIR. 1)Çanakkale.
GÜMÜŞTAY APARTMANI. BİNA ÖZELLİKLERİ  ADRES: İstanbul, Maltepe, Aydınevler Mahallesi, Amiralorbay Caddesi  Betonarme karkas, temel ve taşıyıcı sistemde.
Mayıs 2016’ya Kadar Kayıt Yaptırın;
KARİYER TURİZM SULUCA TATİL KÖYÜ.
EVODAK Apart Konaklama Turizm Ltd.Şti.
2018 Yılı Devam Eden Projeler
KIBRIS YATIRIM FIRSATLAR SUNUMU
Sunum transkripti:

Hotelimiz….. Yurtiçi turizm amaçlı yapılmış, dört yıldır faal, sempatik, çok temiz on iki ay çalışan kent oteli… 26 oda, 60 yatak ve 85 kişi kapasiteli Konyaaltı plajları ve şehir merkezine 2 km mesafede 2008’de ve 2009 ilk altı ayda %87 doluluk oranı – hiçbir acente ile çalışmadan

Konum Havaalanına 19 km, limana 8 km. Tıp Fakültesi Hastanesi ve Akdeniz Üniversitesi kampüsüne 200 mt Öğretmenevine 10 mt, Akdeniz öğrenci yurdu ve 12 kadar özel yurt 100 mt Saklıkent kayak merkezi yoluna, Köprülü kavşağı ve çevre yoluna 200 mt Migros, Lunapark, Cam piramit, Beach Park, Konyaaltı Plajları, Aqualand Su Parkı, Türkmall, Kipa, Özdilek Alışveriş Merkezi, Yeni Adliye Sarayı gibi önemli yerere birkaç dakika mesafede

Altyapı ve Teknik Özellikler Hotelimiz, 2004-2005’te deprem yönetmeliğine uygun yapılmıştır BC-25 Beton, ytong duvarlar, sıcağa-soğuğa-sese karşı izolasyonu 290 m2 arsa içerisinde 870m2 kapalı alan Peyzajlı bahçe Depo Çamaşırhane Yüzme havuzu altyapısı Binanın alt katının topraktan nem almasını önlemek için özel ara bölüm yapılmıştır; asansör, yangın alarmı, sontaj ve yangın merdiveni mevcuttur Güneş enerjisi kullanılmaktadır; aktif-reaktif-kapasitif elektrik ana sayacı ve her oda için ayrı elektrik sayacı bulunmaktadır

Full Dekorlu İç ve Dış Mekan 30 m2 neon ışıklı tabela 2 adet 48 000 btu salon tipi klima 2 adet 106 ekran plazma tv, digitürk ve d-smart maç yayınları Özel tasarım oturma grupları İdaş mirakoli yataklar Telefon santrali

Odalarımız….. Balkonlu, Klimalı ve Minibarlıdır Dijital uydu yayınları ile 1000’den fazla kanal seçeneği sunulmaktadır Telefon, İnternet Wi-Fi hizmeti 24 saat sıcak su, duş ve fön mevcuttur 26 adet oda mevcut olup, 60 Yatak kapasitesine sahiptir - 3 oda daha yapılacak yer vardır

Cafe Mandalin

Botanik Garden ‘Tadına doyum olmayan sohbetlerin yaşandığı bahçe’

OTEL DIŞINDA; HUZUREVİ – SÜPER LÜKS ÖĞRENCİ YURDU – MİSAFİRHANE – LOJMAN – KREŞ – SAĞLIK MERKEZİ OLMAYA DA ÇOK UYGUN... ÇOK ÖZEL BİR TESİS...