Belgelendirme Süreç Yönetim Sistemi Cevizlidere Cad.No:134/A-B Balgat / ANKARA Tel: 0 312 230 30 66 Fax: 0 312 230 30 85 www.kureselyazilim.com.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
PERSONEL DEVAM YÖNETİM, KONTROL PROGRAMI
Advertisements

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: “Asansör Otomasyon” tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları.
Kordelyaevleri.com.
Dört Bölüm 1.Tanıtım ve Mevcut Durum 2.Hedefler 4.Demo 3.Yeni Sürüm Planlaması.
ETG Danışmanlık Yardım Masası
Restaurant Yönetim Sistemi
Restaurant Yönetim Sistemi
2012
MILLENIUM MARKETING DEMO
SÜT ÜRETİCİLERİ İÇİN BİR DEVRİM. AVESSOFT (Union Yazılım Ltd.) •Avessoft olarak 2000 yılından bu yana sektörel yazılımlar üretmekteyiz. •Yazdığımız.
Satış Noktası Yönetimi
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KAYIT TAKİP VE İZLEME PROGRAMI
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
MultiCELL SMS Client 3.2.
Prokart Promosyon Sistemi Version: Temel Özellikler  Kullanıcı dostu kolay kullanım.  Alışveriş Merkezi ortamında dahi kolayca çalışabilme.
Tanışma ABYSIS Sistemleri
Amaçlar  Verinin üretildiği yerden ve üretildiği anda elektronik ortamdan alınması  İnsan emeği ve hataların en aza indirilmesi  Birbirine bağlı süreçlerde.
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
Sipariş Takip Programı
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
Restaurant Yönetim Sistemi
MILLENIUM MARKETING SUNUMU
Restaurant Yönetim Sistemi
2 3 ÜST YÖNETİMİN LİDERLİĞİNDE, TAKIM HALİNDE BELİRLENEN HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA, İŞLETME PROBLEMLERİNE GÖRE ÇÖZÜM BULUNMASIDIR. 4.
Laboratuvarlarda Kalite Yönetim Sistemi: Giriş
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
Birtel İletişim Teknolojileri
1) İÇ DENETİM KAVRAMI İç denetim, kamu idaresinin çalışmalarına değer katmak ve geliştirmek için kaynakların ekonomiklik, etkililik ve verimlilik esaslarına.
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
Ülkemizde toplanan sütün online olarak kayıt altına alınması, Tarım Bakanlığı, Tarım İl Müdürlükleri, Kontrol Genel Müdürlükleri gibi kurumların süt ile.
SÜT ÜRETİCİLERİ İÇİN BİR DEVRİM. AVESSOFT (DATA MEDIA) Avessoft olarak 2000 yılından bu yana sektörel yazılımlar üretmekteyiz. Yazdığımız bu ürünler.
Strateji Geliştirme Başkanlığı SGB.net Sistemi Genel Tanıtımı
Stok YönetimiMüşteri YönetimiBütçe hazırlama Ödeme takibiMasraf girişTalep Yönetimi Proje yönetimiRaporlamaOtomatik Bilgilendirme.
HASTA ODAKLI KALİTE YÖNETİM STANDARTLARI VE HİZMET KALİTE STANDARTLARI İLİŞKİSİ Yrd. Doç. Dr. Ufuk Cebeci İTÜ Sağlık İşletmeleri Sertifika Program Koordinatörü.
DIŞ TİCARET VERİ SİSTEMİ
Techno IK Modülleri Aday Yönetimi Personel Sağlık Yönetimi
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ TEDARİK YÖNETİM ZİNCİRİ
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
1. 2 Cari İşlemler Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka carilerinin ayrı ekranlardan tanımlanabilmesi. Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka.
MERSİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
ÜÇÜNCÜ BÖLÜM İÇ DENETİM VE İÇ KONTROL SİSTEMİ
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
yazılımda yenilikçi çözümler
PERSONEL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
YÖNETİM SİSTEMLERİ BELGELENDİRME PERSONEL BELGELENDİRME ÜRÜN BELGELENDİRME ÜRÜN DENETİMİ PERİYODİK KONTROLLER CE İŞARETLEME ÜÇÜNCÜ TARAF GÖZETİM VE DENETİM.
Emel KAYNAK Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş.2
Uzaktan Öğretim Online Ön Kayıt Sistemi Kullanım Kılavuzu
Muhtar Bilgi Sistemi.
AMAÇ Muhtarlarımızın kamu hizmetlerini daha kaliteli ve etkin şekilde yürütmeleri amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarından yapacakları taleplerin takip edilip.
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KAYIT TAKİP VE İZLEME PROGRAMI
1 Bilişimde 15 Yıllık Deneyim. 2 Hizmetlerimiz  Yazılım (V-Era by Majör)  ERP Danışmanlığı  Donanım Hizmetleri  Proje Öncesi ve Sonrası Destek  Projenin.
Denetim ve Ruhsatlandırma Uygulaması
LOGO CRM ve SİPARİŞ OTOMASYONU
TDMS TEMİNAT MEKTUBU TAKİP MODÜLÜ ve Firma Borç Takip Modülü
Arkman Vize Paketi. Arkman sistem işleyişi Sistemdeki çalışma prensipleri: ▫ Acente ofisinde alınan VİZE işlerinin (satış öncesi ya da sonrası, randevu.
Personel Yönetim Sistemi PERMANSYS SecLaB Bilişim.
VBT Bilgi Teknolojileri
Akıl Defteri.
İKTİSAT FAKÜLTESİ ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIMI
İŞYERİ TESCİLİ VE E-BİLDİRGE ŞİFRE İŞLEMLERİ
Hukuk Partner İle Neler Yapabilirsiniz İCRA YÖNETİMİ İdari Takip Uygulaması Büronuza ilişkin ilamlı ilamsız her tür icra takibinizi.
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KANUNU DEĞİŞİKLİKLERİ
PLANLAMANIN TAMAMLANMASI VE DENETİM PROGRAMLARININ HAZIRLANMASI
VADEMECUMONLINE KULLANIM KILAVUZU
Uzaktan Yönetim, Güvenlik, Yoklama ve Duyuru Yazılımı
ANKARA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ – KIYMETLİ EVRAK HUKUKU DERS NOTLARI Bu notlar her hafta işlenecek ders planını detaylı olarak göstermesi için hazırlanmış.
Sunum transkripti:

Belgelendirme Süreç Yönetim Sistemi Cevizlidere Cad.No:134/A-B Balgat / ANKARA Tel: Fax:

Belgelendirme Süreç Yönetim Sistemi Cevizlidere Cad.No:134/A-B Balgat / ANKARA Tel: Fax: Program Özellikleri * Belge Başvurusunu Firmanın önceki kartına bağlayabileceğiniz gibi yeni bir kart oluşturarak da yapabilirsiniz. * Gözetimi Yaklaşan Firmalar penceresi ile anlık gözetimi tarihi yaklaşmış firmaları takip edebilirsiniz. * Aşama1,aşama 2,karar süreçlerinizi en etkin biçimde yönetebilirsiniz. * Denetimlerinizi sizin yerinize planlar, günlerini hesaplar, denetim tarihi gelen firma adına sizi uyarır. * Denetçi takvimi sistemi ile mükerrer Denetçi atama gibi kullanıcı hataları ile karşılaşmazsınız. * Denetim planlama modülü ile birkaç adımda denetim planlaması hatasız olarak oluşturabilirsiniz. * Belge yazdır ekranı ile karar aşamasını geçen firma belgesini program üzerinden kolayca yazdırabilirsiniz. * Rapor modülü ile Denetçi raporu,EA,Nace raporu,Firma şikayet raporu gibi bir çok istatistiki bilgiye ulaşabilirsiniz.

Belgelendirme Süreç Yönetim Sistemi Cevizlidere Cad.No:134/A-B Balgat / ANKARA Tel: Fax: KÜRESEL BSY ; 9001,14001,18001,22000,27001 kalite sistemlerini desteklemektedir. Çok Boyutlu Segmentasyonlar Firma-Firma,Şahıs-Şahıs,Firma-Şahıs ilişkileri Tanımlama Sınırsız Telefon, Adres bilgisi Esnek alanlar tanımlayabilme İşlerinizi dijital ortamın rahatlığına taşır,süreçlerinizin doğruluğunu ve kalitesini garanti altına alır. Konusunda uzman kişiler danışmanlığında Türkak yönerge ve standartlarına uygun olarak programlanmıştır. Detaylı Sorgulama İmkanı Denetçi – Danışman Çakışmalarını kontrol altına alma Yetkiye bağlı erişim ve işlem kontrolü Denetçi takvimi modülü ile kolayca denetçi atama Seçilen Nace koduna göre otomatik EA kodları ve denetçi atama Bilgi Güvenliği için loglama Mekanizması Cevizlidere Cad.No:134/A-B Balgat / ANKARA Tel: Fax:

* Verdiğiniz Belge Türlerini Kayıt Edebilirsiniz. Program İşleyişinize Tam Uyumludur.

Belgelendirme Süreç Yönetim Sistemi Danışmanlarınızı kayıt edebilirsiniz. Danışmanlarınızın iletişim bilgilerine kolayca ulaşabilirsiniz. Danışmanlarınızın banka bilgilerini tutabilirsiniz. Danışmanlarınızı dökümünü alabilirsiniz. Cevizlidere Cad.No:134/A-B Balgat / ANKARA Tel: Fax:

*** Nace Kodlarınızı Kolayca Güncelleyebilirsiniz.

Cevizlidere Cad.No:134/A-B Balgat / ANKARA Tel: Fax:

Başvuruya ait Denetim Şeklini girebilirsiniz Denetime ait artırıcı, azaltıcı faktör bilgilerini ve bunların nedenlerini girebilirsiniz. Çalışan sayılarını da yazdıktan sonra prosedürlerle sizi uğraştırmayacağız. Program sizin için Denetçilerinizi de hesaplayarak sizin için süreleri çıkartacak ve bunları kaydedecek. Son olarak çıktı derdinizde sona erecek çünkü sizin için gerekli tüm evrakları otomatik olarak hazırlamış olacağız…

Belgelendirme Süreç Yönetim Sistemi Cevizlidere Cad.No:134/A-B Balgat / ANKARA Tel: Fax: