Satış Direktörü Global – Yüksek Teknoloji– Güvenli Seçiminiz

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
GREEN TOUCH PROJECT Bu Proje TOBB ve Eurochambres Koordinasyonunda Yürütülmektedir.Bu Proje Avrupa Birliği Tarafından Finanse Edilmektedir.
Advertisements

© 2011 IFRS Foundation 1 IFRS for SMEs Konu 2.5(b) Test ve Tartışma Varlıklar Bölümler 14 &15.
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Akıllı Şebekelerde İletişim Teknolojileri
LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
Tohumculuk Sektörünün Hedefleri ve Vizyonu
Kurumsal Kaynak Planlama ( Enterprise Resource Plannning)
Enerji Performans Uygulamaları,
© 2011 IFRS Foundation 1 IFRS for SMEs Konu 1.7(b) Alıştırma ve Tartışma Bölüm 23 Hasılat.
A. Yasal Alt Yapı  5684 Sayılı Sigortacılık Kanunu: tarihinde RG’de yayımlanmıştır.  İkramiye ve İndirimler Karşılığı Hesabı: 07 Ağustos 2007.
© 2011 IFRS Foundation 1 IFRS for SMEs Konu 3.3 ve 3.4(b) Test ve Tartışmalar Borçlar Bölüm 20 & 29.
This presentation includes forward-looking statements. Actual future conditions (including economic conditions, energy demand, and energy supply) could.
© 2011 IFRS Foundation 1 IFRS for SMEs Konu 3.4(a) Test ve Tartışmalar Borçlar Bölüm 21 & 28.
TED ANKARA KOLEJİ ÖZEL LİSESİ
Kelime Uygulama Sunumu - 48 Bu sunumdaki kelimeler… Docile To dominate To donate Dramatic Earthquake.
KRYD-Reel Sektörde Risk Raporlamaları 24 Temmuz
Güneş Enerjisi Sistem Elemanları
© 2011 IFRS Foundation 1 IFRS for SMEs Konu 2.5(a) Test ve Tartışma Varlıklar Bölümler 13,16 –18 & 27.
Küresel Ekonomik Kriz Sonrası Enerji Piyasalarındaki Oluşum ve Gelişmeler Yavuz Aydın Direktör GE Energy Services Türkiye/Israil 13 Mayıs 2010 GE Energy.
© 2011 IFRS Foundation 1 IFRS for SMEs Konu 1.4 Quiz ve Tartışma Bölüm 1 KOBİ’ler Bölüm 2 Kavramlar ve Genel İlkeler.
Microsoft Gelişim Atölyesi Kampı 2 Şubat 2010 – Microsoft Türkiye İstanbul Ofisi Mesut MERT Teknoloji Danışmanı Microsoft Corporation.
Mustafa Salman Pazarlama Müdürü 16 Eylül 2014 İstanbul
İÇERİK İhtiyaç Amaç Yazılım Emniyeti Yaşam Döngüsü Süreçleri Sonuç
Yazılım Sertifikasyonunda Karşılaşılan Zorluklar
OHSAS NEDİR? FİRMA ADI.
OTO KAZA SİGORTALARI - HİZMET KALİTE İYİLEŞTİRME
1 YASED BAROMETRE 18 MART 2008 İSTANBUL.
© PRIME Alliance, Proprietary & Confidential prime-alliance.com ÜLKEMİZ İÇİN İDEAL OSOS.
© 2011 IFRS Foundation 1 IFRS for SMEs Konu 3.7 Sorunlar ve Tartışmalar Bölüm 35 Geçiş.
SAP Best Practices Hazır Sektörel & Sektörler Arası Know-How SAP Müşterileri ve SAP İş Ortakları için Kullanılabilirlik.
SOLAREX GENSED-GÜNDER OTURUMU Türkiye’de PV Sektörü ve Geleceği
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ
FİNANS SEKTÖRÜNDE YABANCI SERMAYE ARALIK TSPAKB 2 İSTİKRAR  Siyasi istikrar Uluslararası yatırımcıların güvenini sağlayan tek parti hükümeti 
KÜRESEL EKONOMİK YENİDEN YAPILANMA SÜRECİNDE TÜRKİYE EKONOMİSİ Türkiye’nin Stratejik Sektörlerinde Temel Politikalar Paneli - Enerji Sektörü - Necmiddin.
GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ Enerji Verimliliği Uzmanı
COMPANY PROFILE FOR IMPORTERS TAKEN BY CONSULTANCIES Dear Sir/Madam, Kindly be informed that we have received your contact info from …….. Learning that.
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Building Mutual Trust Between the Labour Market and Education Panel Session.
Hareket halindeki insanlara ulaşın.Mobil Arama Ağı Reklamları Reach customers with Mobile Search Network.
A-hekim.tv Survey via web site. 2 Contribution of a-hekim.tv %88 of the total physicians declared that a-hekim.tv helps to improve their scientific knowledge.
INQUIRY FROM A B2B SITE Dear Sir/Madam We are writing to enquire about your sunflower oil. Please send us your product specification and price. Best Regards.
Bu Proje Avrupa Birliği ve T ü rkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilmektedir ” CIVIL SOCIETY DIALOGUE EU – TURKEY CHAMBERS PARTNERSHIP GRANT.
Tedarik zincirinde karar aşamaları
GES Yatırımlarında Finansman
SÜLEYMAN DEM İ REL PRIMARY AND SECONDARY SCHOOL. GENERAL INTRODUCTION SCHOOL DIRECTORY, TEACHERS AND OTHER STAFF CLASSROOMS PARTS OF THE SCHOOL GALLERY.
YERLİ ÜRETİM DERİNLİĞİNİN ÜLKE VE SANAYİMİZE KATKILARI
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
1 NYSE Borsası: Mayıs 2010 (NYSE: JKS) Dikey integre toplamda 3GW kapasite, satış ofisi, 13,000 dünya çapında çalışan 1 milyar USD ihracat, Çin.
Gizli / İsimsiz Raporlama Tanıtımı
SERVING WATER TO A THIRSTY PERSON Bu Proje AB Tarafından Finanse edilmektedir. This Project is funded by European Union. Responsibility for the information.
Kurumsal ve Gelişmiş Stratejik Planlama Çözümü.
Database for APED Büşra Bilgili | Emirhan Aydoğan | Meryem Şentürk | M. Arda Aydın COMPE 341.
S ÜLEYMAN Ş AH ÜN İ VERS İ TES İ DERS KAYIT İŞ LEMLER İ / COURSE REGISTRATION PROCESS.
X TÜV AUSTRIA TÜV AUSTRIA GROUP Hakkımızda MarkalarReferanslar Uluslarası “The best way to predict the future is Willy Brandt ( ) Nobel.
DESIGNED BYSUPPORTED BYIMPLEMENTED BY Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı.
Elke HOFFMANN & Engin YILMAZ Hessenkolleg- Wetzlar / Almanya İzmir Özel Fatih Koleji / Türkiye Grup Çalışması ve e-Twinning: Metodlar ve Sonuçları / Grup.
AVRUPA BİRLİĞİ GUNDTVİG ÖĞRENME ORTAKLIĞI ‘ALTIN ÇOCUKLAR ALTIN EBEVEYNLER’ PROJESİ EUROPEAN UNION GRUNDTVIG LEARN PARTNERSHIP GOLDEN PARENTS FOR GOLDEN.
Office 365 Bulutta Lider Güvenlik ve Kullanım Barış Bilge Bekoğlu
In addition to this our company includes expert doctors and professors as advisors and researches high technology and new devices in the field of medicine.
SOLAR FOTOVOLTAİK (‘’PV’’) SİSTEMLERİ
FOTOVOLTAİK GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ. GÜNEŞ ENERJİSİ Tükenmeyen tek enerji kaynağı güneştir. Güneş, hiçbir atığı olmayan temiz bir enerji kaynağıdır. İhtiyaç.
Hibrit Sistemler ve Hibrit Sistem Ekonomisi
Anadolu Üniversitesi Arkeoloji Bölümü
Bölüm 3 Talep, Arz ve Piyasa
Organizational Communication
AE= COS (Phi_e) *Cos (Lambda_e)
MAKİNA TEORİSİ II GİRİŞ Prof.Dr. Fatih M. Botsalı.
AE= COS (Phi_e) *Cos (Lambda_e)
SUBJECT NAME Prepeared by Write the names of group members here
People with an entrepreneurial mindset are always brave.
Sunum transkripti:

Satış Direktörü Global – Yüksek Teknoloji– Güvenli Seçiminiz Mustafa Ahmet Beler Satış Direktörü Global – Yüksek Teknoloji– Güvenli Seçiminiz

Genel Bakış Şirket Profili İş Planı Teknoloji /AR-GE Bankability Üretim Ürünler Referanslar

Şirkete Genel Bakış 2004’de kuruldu, 2007’den beri NASDAQ kotalı bir şirket Bloomberg BNEF’e göre Tier 1 üretici Avrupalı PV üreticilerine güneş hücresi sağlardı 2007’den beri PV üretim ve tedariğine yoğunlaştı 1.2 GW panel üretim kapasitesi Çin ve Türkiye’deki üretim tesislerinin yanısıra Hollanda’da deposu mevcut 1.4 GW’tan fazla modül satıldı AR-GE’de öncü (c-Si hücre veriminde dünya rekoru sahibi) Dünyanın her yanında satış ofisleri mevcut

Şirket Tarihi 1990: CEEG’nin kurulmasu– elektrik ekipman ve malzeme üretiminde uzman, ör: PV için gerekli olan Silikon, ingot ve wafer üretimi 2004: CSUN’ın China Sunergy olarak CEEG’nin alt şirketi olarak kurulması  hücre üretimi ve tedariğine yoğunlaşması 2007: NASDAQ kotalı ve bağımsız bir şirket olarak CEEG’nin panel üretim kısmını alması  panel piyasasına girmesi

Müşteriye yakınlık

Güçlü Çözüm Ortakları

Temel Hedef Sürdürebilirlik Uluslararası çevre standardına göre sertifikalı; ISO 14001 PV geri dönüşümü için PV Cycle üyesi Kullanılan kaynakların azaltılması ve ingot, wafer, kağıt geri dönüşümü Üretimdeki Kaynak Tüketimi

Genel Bakış İş Planı Şirket Profili Teknoloji /AR-GE Bankability Üretim Ürünler Referanslar

Merkezi olmayan üretim stratejisi 2013’den beri Türk Üretimi

Gelecek için Hazır Düşük Fiyat Yüksek Verim Piyasa Çalışmaları %12 verimlilik artışı Şimdi hücre verimi>19% İleriki verimlilik artışı gelişim altında %70 panel fiyatının azalması Düzenli proses optimizasyonu Proje ve finansal destek arasında köprü Proje gerçekleştirilmesi

Tam Dikey Entegrasyon – ideal fiyat & kalite kontrolü – PV değer zinciri Silikon Ingots & Wafer Hücre Panel PV Sistemi Çözüm ortaklarıyla beraber CEEG CEEG GCL

Bütün bölgelere dağılmış satış & her profilden müşteri Müşteri Profilimiz: Dağıtımcılar Proje geliştiriciler EPC şirketleri Enerji Dağıtım şirketleri Yatırımcılar 2014 ilk çeyrek satışlarının coğrafi dağılımı

Genel Bakış Teknoloji /AR-GE Şirket Profili İş Planı Bankability Üretim Ürünler Referanslar

Kendi özel AR-GE’si ile bir adım önde Strong in-house R&D leads to continuous efficiency increases and production cost reductions Güçlü özel AR-GE çalışmaları düzenli verim artışı ve maliyet azalmasını sağlamaktadır Öncü solar bilim adamları CSUN AR-GE’sini yönetmektedir. c-Si güneş hücre dünya rekoru (25% verimlilik) CTO Dr. Zhao ve VP & AR-GE Genel Müdürü Dr. Wang tarafından kırılmıştır 62 tescilli patent, 98 patent tescil beklemekte AR-GE Merkezi, Nanjing, Çin

Sektör lideri hücre verimi

Son Başarılar 1500V Panel Çerçevesiz Panel Yüksek voltajlı sistemler için mono panel 270 W’a kadar güç çıkışı QSAR II 5 Busbar teknolojisi kullanıldı Trafo bağlantılarında daha az güç kaybı Güç aktarımında daha az kablo kullanımı PID free Çerçevesiz ve hafif 260 W’a kadar güç çıkışı PID free

Genel Bakış Bankability Şirket Profili İş Planı Teknoloji /AR-GE Üretim Ürünler Referanslar

Güvenli Proje Finansmanı CSUN Bankabilite temeli: Panel tes ve sertifikasyonlarının uluslararası kurumlarca yapılmış olması 10 yıl ürün 25 yıl performans garantisi Şirket takipsizliğine rağmen PowerGuard panel sigorta güvencesi Avrupa’daki birçok banka CSUN panellerinin kullanıldığı santralleri finanse etmiştir. 3. parti teknik danışmanlar CSUN panellerini çok iyi olarak değerlendirmiştir. CSUN’ın hücre teknolojisi Aleo, Solarwatt ve Solon gibi firmaların Avrupa Menşeili panellerinde bankabil olarak kullanılmıştır.

Finansal Yükselme

Bankabilite – Finansal kurumlarla iş birlikleri– Almanya Fransa Benelüks Slovakya Italya Türkiye CZ Spain ... ve daha fazlası

Net Proje Geri Dönüşü Jindrichuv Hradec, Çek Cum. Takip Sistem Raporu  Belirgin olarak beklenenden daha fazla güç üretimi

Genel Bakış Üretim Şirket Profili İş Planı Teknoloji /AR-GE Bankability Üretim Ürünler Referanslar

Kapasite arttırımı 2005 2006-7 2008-9 2010 2011 2012-14 2007 2008 2009

Üretim Tesislerimiz Nanjing (HQ) Istanbul-Tuzla Shanghai

Türkiye’deki Üretim Fabrika resmi açılışı Mayıs 2013 İstanbul Tuzla Serbest Bölgede’dir 300 MW yıllık panel üretim kapasitesi 100 MW yıllık hücre üretim kapasitesi Yerli Teşvikli paneller ile ekstra FIT kazanma imkanı AB ve ABD anti-dumping’den etkilenmiyor.

CSUN’da kalite Uluslarası kalite standardı ISO 9001’ e göre sertifikasyon Sıkı test, üretim ve test ekipmanlarının sık temizliği ve kalibrasyonu yapılır Düzenli kontrol mekanizmaları üretim hattına anında müdahale ve takibi kolaylaştırmaktadır En iyi ekipmanlarla kurulan test labları, ör; Panel ve hücrelerin uzun dönem dayanıklılığını ölçmek için iklim odaları Elektro aydınlatma ile hücrelerde oluşan mikro çatlak ve hataları görme

Overview Ürünler Şirket Profili İş Planı Teknoloji /AR-GE Bankability Üretim Ürünler Referanslar

Ürünlerin Avantajları Sektör lideri verimlilik & düşük sıcaklık katsayısı 10 yıl ürün ve 25 yıl performans garantisi Bütün paneller için PowerGuard Sigorta güvencesi Pozitif Güç Toleransı +3% Sertifikalar: ISO 9001 & 14001 ve IEC 61215 & 61730 sertifikalı, büyük kurumlar tarafından paneller test edilmiştir Amonyak direnci, kum ve tuz korozyonuna karşı korumalı for örnek: sahil ve çiftlik alanlarındaki uygulamalar Yansıtmazlık ör: havaalanı uygulamaları Panel geri dönüşümü PV Cycle üyeliğiyle beraber

Standart Ürün Portföyü Mono Seriler – The “Energizer” Poli Seriler – The “4 Wheel-Drive” Ortalama Güç Çıkışı 300 Wp kadar Hücre Tipi Monokristal Panel Verimi %16.06’a kadar Seçenekler 156x156mm olan 60 veya 72 hücreli paneller Ortalama Güç Çıkışı 305 Wp kadar Hücre Tipi Polikristal Panel Verimi %15,75’e kadar Seçenekler 156x156mm olan 60 veya 72 hücreli paneller 250-60M 205-70M 300-72M 255-60P 260-60P 300-72P 305-72P

Yüksek Verimli Ürün Portföyü QSAR I & II – The “Top Performer” WARATAH – The “Poly Peak Performer” Ortalama Güç Çıkışı 320 Wp kadar Hücre Tipi Monokristal Panel Verimi %16.63’e kadar Seçenekler 156x156mm olan 60 veya 72 hücreli paneller Ortalama Güç Çıkışı 310 Wp kadar Hücre Tipi Polikristal Panel Verimi %16,01’e kadar Seçenekler 156x156mm olan 60 veya 72 hücreli paneller 270-60M 320-72M 265-60P 310-72P

İsteğe Bağlı Siyah/Süper Siyah Panel Tamamen siyah görünüm– çerçeve & backsheet, hatta bağlantı telleri dahil (Süper Siyah) Şık çatı tasarımları ve bina entegreli sistemler için ideal  Parlamayan yüzey ile yansımanın azalması ve düşük ışıkta da artan performans değerleri

Sertifikalarımız

Sektör Öncüsü Garantimiz 10 yıl ürün garantisi 25 yıl lineer performans garantisi Ekstra Avantajlar +%3 Pozitif Güç Toleransı PowerGuard Sigortası

25 Yıl Lineer Performans Garantisi *performance guarantee for poly modules Poli paneller: İlk yıl içinde; Çıkş gücü ≥ % 97, Sonra; Yıllık çıkış gücü kaybı ≤ %0.7, 25. yılda %80.2 ile sonuçlanır Mono paneller: İlk yıl içinde; Çıkş gücü ≥ % 96.5, Sonra; Yıllık çıkış gücü kaybı ≤ %0.68, 25. yılda %80.18 ile sonuçlanır.

PowerGuard Sigortası Üçüncü parti sigortası CSUN panellerini şirketten bağımsız olarak sigortalar CSUN’ın dünya çağıdna satılan bütün panelleri için geçerlidir 25 yılı kapsar Bekleme süresi olmadan ani tazminat İptal edilemez Bankaların isteklerini karşılamaktadır Müşteri

Overview Referanslar Şirket Profili İş Planı Teknoloji /AR-GE Bankability Üretim Ürünler Referanslar

Location: Losten, Germany System type: Roof-top System size: 1.5 MWp Module type: CSUN 230-60P Location: Nanjing, China System type: Roof-top System size: 10.7 MWp Module type: CSUN 200-72M, 250-60M

Location: Dien du Temple, France System type: Ground mounted, single axis trackers System size: 1.0 MWp Module type: CSUN 290-72M Location: Barby, Germany System type: Ground mounted System size: 4.3 MWp Module type: CSUN 235-60P

Location: Terontola (Arezzo), Italy System type: Ground mounted System size: 11.3 MWp Module type: CSUN 235/240-60P Location: Gujarat, India System type: Ground mounted System size: 13 MWp by CSUN (total 25 MWp) Module type: CSUN 230/235/240-60P

Thank you for your kind attention For further information please visit www.csun-solar.com

Disclaimer This presentation is prepared by China Sunergy Co. Ltd. (“CSUN” or the “Company”) and is being presented solely for the purpose of corporate communication and general reference. The presentation is not intended as an offer to sell, or to solicit an offer to buy or form any basis of investment decision for any class of securities of Company in any jurisdiction. All such information should be not be used or relied without any professional advice. The information herein has been prepared by the Company solely for use in this presentation. The information contained in this presentation has not been independently verified. No representation, warranty or undertaking, express or implied, is made as to, and no reliance should be placed on, the fairness, accuracy, completeness or correctness of the information or the opinions contained herein. None of the Company or any of its affiliates, advisors or representatives will be liable (in negligence or otherwise) for any loss howsoever arising from any use of this presentation or its contents or otherwise arising in connection with the presentation.

Safe Harbor Statements This presentation may contain forward-looking statements and management may make additional forward-looking statements in response to your questions. All statements other than statements of historical facts in this announcement are forward-looking statements. These forward-looking statements are based on current expectations, assumptions, estimates and projections about the Company and the industry, and involve known and unknown risks and uncertainties, including but not limited to, the effectiveness, profitability, and the marketability of the Company’s products; the economic slowdown in China and elsewhere and its impact on the Company's operations; demand for and selling prices of the Company’s products, the Company’s ability to protect its proprietary information; general economic and business conditions; the volatility of the Company’s operating results and financial condition; the Company's ability to attract or retain qualified senior management personnel and research and development staff; future shortage or availability of the supply of raw materials; impact on cost-competitiveness as a result of entering into long-term arrangements with raw material suppliers and other risks detailed in the Company’s filings with the Securities and Exchange Commission. The Company undertakes no obligation to update forward-looking statements to reflect subsequent occurring events or circumstances, or to changes in its expectations, except as may be required by law. Although the Company believes that the expectations expressed in these forward looking statements are reasonable, they cannot assure you that their expectations will turn out to be correct, and you are cautioned that actual results may differ materially from the anticipated results. Version 8/2013