Sola Kimya Firma Sunumu. Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Ajanda Biz kimiz? Ürünlerimiz Vizyonumuz / Değerlerimiz Motivasyonumuz Stratejik Çerçeve.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Dr. Şeyda Serdar-Asan İTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü
Advertisements

ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
GÖRMEK İNANMAKTIR Herkes İçin Kolay Analizler
Stratejik yönetim işletmenin dış çevresini (rakipler, pazar-piyasa, ürünler, müşteriler, aracılar, tedarikçiler) analiz eder. İşletmenin geleceği ile.
Veri Tabanına Dayalı Doğrudan Pazarlama
Stratejik Yönetim “KOBİ Danışmanlık Modeli” Çılgın Proje Sunumu
Final Sunum Şablonu Dönem Final Sunumları
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYASI SEKTÖR STRATEJİSİ 27 Eylül 2012 KMTSO.
CHICAGO POS for TURKISH HOME TEXTILE TÜRK EV TEKSTİLİ SEKTÖRÜ İÇİN ŞİKAGO SATIŞ NOKTASI 444 CENTER Inc.
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
1 Strateji Komisyonu #2010’da Alınacak Aksiyonlar / Hedefler 1 Türkiye'nin stratejik hedefi ve önceliklerine uygun bir Bilişim stratejisine yüksek katkı.
Dr Hüdai Kara  23 Mart 1992 tarihinde yürürlüğe girmiş  Çiçek sembolü logolu  Tüm Avrupa Birliğinde geçerli  Performans ve çevre bazlı en yüksek.
Dr Hüdai Kara Temmuz  23 Mart 1992 tarihinde yürürlüğe girmiş  Çiçek sembolü logolu  Tüm Avrupa Birliğinde geçerli  Performans ve çevre bazlı.
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A. Ş
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
ECZACIBAŞI İLAÇ.
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
Prof. Dr. Habip ASAN, TPE Başkanı 31 Ekim2013, İZMİR Türkiye’de Yenilikçi Üretim Yapısına Geçişte Sınai Mülkiyet Alanında Yaşanan Gelişmeler.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
24 yıl önce Ankara'da bir otomotiv markasının bayiliğini yapan Durmuş Döven, sıfır araçların Ankara'dan İstanbul'a şoförlerle taşınmasını doğru bulmuyor.
Bizim İçin Kendini Anlatmak Çok Kolay…
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
Lojistik Yönetimi Ders – I
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
Bölüm 10 İşlevsel Stratejiler (Fonksiyonel/Bölümsel Stratejiler)
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
Mobil Teknolojiler ve Akıllı Şebekeler
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
PAZARLAMADA İNOVASYON
Türkiye’de 2008 yılında, yaklaşık 494 bin tonu avcılıkla, 152 bin tonu yetiştiricilikle olmak üzere toplam 646 bin ton su ürünleri üretilmiştir. Avcılıkla.
BİLGİ BAZLI YENİLİKÇİ GELİŞME STRATEJİSİ BAĞLAMINDA TÜRKİYE’NİN KURUMSAL DÖNÜŞÜM İHTİYACI Prof. Dr. Hüsnü ERKAN DEÜ İİBF İktisat Bölümü Yrd. Doç. Dr. Canan.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
1954-Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor
Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Demirdöküm.
Firma Adı: Kişi Adı: İSTANBUL SANAYİ ODASI.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
BALANCED SCORECARD – DENGELİ BAŞARI GÖSTERGESİ
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
Konu: Kritik Süreçlerin Belirlenmesi
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
Toplam Kalite Yönetimi
2017
2016 Kayseri Ticaret Odası.
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
ALİBABA GROUP Hazırlayan : Mehmet özdemirler
SAAB OTOMOBİL HALİDİN SÖNMEZ
Hazırlayan: BÜŞRA BARDAK
TATA MOTORS Limited Tata motors limited, Hindistan'ın en büyük otomotiv şirketidir. Ticari araçlarda her segmentte lider olup, pikap ve binek araçlarda.
Kalite ile ilgili kavramlar
Hazırlayan: GÖZDE BOZ.
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
SUNUM
Copyright © 2018 taludanismanlik.com ● Devlet Teşvikleri ●Turquality ●Ekipman Etkinliği ●Stratejik Planlama ●Stratejik İnsan Kaynakları ● 6 Sigma ●5S ●
Enerama Çevre Teknolojileri ENERAMA, enerji tasarrufuna sahip çevreci sistemlerin araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi üzerine faaliyet gösteren.
“Tek PPG” olarak yolumuza devam ediyoruz
Şişecam Ürün Yönetim Şefi
Sunum transkripti:

Sola Kimya Firma Sunumu

Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Ajanda Biz kimiz? Ürünlerimiz Vizyonumuz / Değerlerimiz Motivasyonumuz Stratejik Çerçeve

Sola Kimya Firma Sunumu yılında Almanya ve Hollanda ’ya hizmet ihraç ettik. Sola Kimya 2009 yılında kuruldu. Son 6 ayda satışlarımızın %63 ’ünü elektronik sektörüne yaptık. Yeni geliştirdiğimiz prosesle deterjan üretiminde enerji kazancı elde ettik. Biz kimiz?

Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Ürünlerimiz Depo Yönetim Danışmanlığı Hizmetlerimiz Ev Temizlik Ürünleri Endüstriyel Kimyasallar Kimyasal Ürünlerimiz

Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Lehimleme Flux’ları Su bazlı Solvent bazlı Endüstriyel Temizleyiciler Ev Temizlik Ürünleri Otomotiv Servis-Bakım Ürünleri Kimyasal Ürünlerimiz

Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Hizmetlerimiz İstanbul / Türkiye SAP Depo Yönetim süreçleri tasarımı, uygulaması ve geliştirilmesi Duisburg / Almanya Finspång / İsveç SAP Lojistik Süreçler ve Barkod / RF sistem tasarımı, uygulaması ve geliştirilmesi Breda / Hollanda SAP Depo Yönetim süreçleri uygulaması ve geliştirilmesi

Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Küresel pazarlar için çevreye uyumlu, yenilikçi ve etkin yerel çözümler üreten lider marka olmak. Müşterilerimizi faaliyetlerimizin odağına koyarız. İnsanlarımıza değer ve ilham verir, onları ödüllendiririz. Çevresel sürdürülebilirlik bizim için önemlidir. Finansal performasta mükemmelliği hedefleriz. Vizyonumuz Değerlerimiz

Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Yenilikçi eksantrik Çevreyle uyumlu Motive Rekabetçi Yenilikçi takımımızla, Uluslarlarası pazarlarda eksantrik, çevreyle dost, sahip olmak isteyeceğiniz ürünler geliştireceğiz. Motivasyonumuz

Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Stratejik Çerçeve Evrensel standartlarda yerel çözümler Vizyon Müşterilerimiz İnsanlarımız Finansal Performans Çevre Değerlerimiz Yenilikçi Motive Çevreyle uyumlu Rekabetçi Strateji Hedeflerimiz Yükselen pazarlar %30 yeni ürün