MEHMET TAŞ KIRIKKALE MEM SPE. İlkeler-Değerler Vizyon Yol gösterici olarak çalışanları; kurumun düzeni, güvenliği ve gelişimine uygun davranışlara teşvik.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Stratejik yönetim işletmenin dış çevresini (rakipler, pazar-piyasa, ürünler, müşteriler, aracılar, tedarikçiler) analiz eder. İşletmenin geleceği ile.
Advertisements

Kamu Yönetimi Etiği Personel Genel Müdürlüğü Ahmet DÜZGÜN
Meslek Yüksekokulu, 25 kasım 2010
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI
ETİK GÜNÜ VE HAFTASI Mayıs 2013
ETİK GÜNÜ VE HAFTASI Mayıs 2013
HAKKIMIZDA: 2004 yılında Tıp Doktorları tarafından kurulan abc İlkyardım Eğitim Merkezi; Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı onaylı ilk özel İlkyardım Eğitim.
Stratejik Yönetim süreçlerinin Üniversitelerin hizmet kalitesine olan katkıları Stratejik Yönetim süreçlerinin Üniversitelerin hizmet kalitesine olan katkıları.
STRATEJİK YÖNLENDİRME
MİSYON, VİZYON ve DEĞERLER
KONTROL ORTAMI Defterdarlıklar İç Kontrol Eğitimi 10 Mart-27 Nisan 2013 Strateji Geliştirme Başkanlığı 1.
NESTLE KURUMSAL İŞ İLKELERİ
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDA ETKİLİ YÖNETİM
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDA ETKİLİ YÖNETİM
Kurum misyon ve vizyonunu, net bir biçimde paydaşlara odaklanmış bir strateji ve bunu destekleyen uygun politikalar, planlar, amaçlar, hedefler ve süreçler.
STRATEJİK PLANLAMA SABEK A.Ş.
OTURUM 6 ARAŞTIRMA İZLEME VE DEĞERLENDİRME. AMAÇ VE ÖĞRENİM HEDEFLERİ Amaç: Katılımcıların TSM’ lerin sağlığın geliştirilmesi kapsamındaki müdahaleleri.
Sivil Toplum ve Özel Sektör ‘Ortaklıkları’. Sivil Toplum Sektörü Kamu SektörüÖzel Sektör Ortaklık Alanları... 3.
Yrd.Doç.Dr. Arzu ÜLGEN AYDINLIK
PLANLAMA VE STRATEJİK PLANLAMA S.Nazik Işık Nisan 2008.
Lider ve Liderlik Liderlik, grubu etkileyebilme ve peşinden sürükleyebilme gücüdür. Lider, Grubu etkileyen ve arkasından sürükleyen kişidir. Yönetici,
ERK İSG&İK – –
Kalite Temsilcisi Handan KUZPINARI
Bilgi ve Yenilik İktisadı
Yetkinlikler Yetkinlikler belirli bir görevi başarıyla yerine getirebilmek için beklenen ortak kurumsal davranış ve tutumları tanımlanmaktadırlar.
İşbirliğinde Kurumsal İtibar SİNERJİTURK’10 27 Şubat 2010, Antalya.
İlkeler,Değerler,İnançlar
MEHMET TAŞ1. 2 BU GÜNDÜR. “NEDEN VARIZ?” SORUSUNUN CEVABIDIR. MİSYON.
MEHMET TAŞ KIRIKKALE MEM SPE
İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI KALİTE YÖNETİMİ.
STRATEJİK PLANLAMA.
Uygarlık Şekil 1 - Dinamize Toplumsal Bütün S S
Ö.Yavuz KARAGÖZ Mevlüt BALTA Hasan AKKOÇ
OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİN İLKELERİ
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Stratejik Hedefler;  Yeterince açık ve anlaşılabilir ayrıntıda  Ölçülebilir  Zaman çerçevesi belirlenmiş  İddialı Ancak imkansız olmamalıdır! Olmalıdır.
İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI “Dünden Bugüne Çalışmalarımız” “KALİTE”
STRATEJİK PLANLAMA.
5. TÜRKİYE ETİK KONGRESİ MUHASEBE ETKİNLİĞİNDE TEMEL İLKELER
TAKIM RUHU ve EKİP ÇALIŞMASI
ÖNCE HUZUR Gelecek Elimizde.... VİZYON İÇİN SLOGANIMIZ: GELECEK ELİMİZDE... HAYAT İÇİN SLOGANIMIZ: MANAS ÜNİVERSİTESİ. HUZUR İKLİMİ. Önce Huzur.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ERZURUM NUMUNE HASTANESİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
STRATEJİK PLANI Silivri İlçe MEM Stratejik Planı
Şekil 1 - Dinamize Toplumsal Bütün Kaynak: H. Erkan (1998); Kültür Politikamızda Yeni Boyutlar KÜLTÜREL ALAN EKONOMİK ALAN P.SÜREÇ S.SÜREÇ K.SÜREÇ DIŞ.
Eğitim hakkı, ayrım gözetilmeksizin herkesin sahip olması gereken, vazgeçilemez ve devredilemez bir haktır. Eğitim hakkı, başta çocuklar olmak üzere herkesin,
Bölümün Amacı Bu bölüm, kurumsal kültür ve etik değerler ile bunların örgütlerden nasıl etkilendiğine dair görüşleri incelemektedir.
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
YENİ ORGANİZASYON YAKLAŞIMLARI
Bilişim Suçlarıyla İlgili Mevzuat 3- BM Kararları.
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Toplam Kalite Yönetimi
X- Strateji İçin Kültür ve Liderlik
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
MEB TKY UYGULAMALARI ÖDÜL YÖNERGESİ Nihat BÜLBÜL Bilişim Teknolojileri Öğretmeni.
GC_WEP İLKELERİNE BAKIŞ
Kurumsal Kültür Yapılandırma Projesi
Bankacılıkta ETİK 2017 R. Hakan ÖZYILDIZ
KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SORULARI
Stratejik Planlama Süreci
Stratejik İKY ve Örgüt Performansı İlişkisi
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ROGRAMLARI-I
Lider ve Liderlik Liderlik, grubu etkileyebilme ve peşinden sürükleyebilme gücüdür. Lider, Grubu etkileyen ve arkasından sürükleyen kişidir. Yönetici,
Meslek Yüksekokulu, 25 kasım 2010
MİSYON Histoloji ve Embriyoloji alanında mezuniyet öncesi ve mezuniyet sonrası düzeyinde eğitim ve öğretim kapsamında bilimsel düzeyde eğitim vermek, Araştırma.
ETİK DEĞERLER SUNUMU
Bankacılıkta ETİK 2018 R. Hakan ÖZYILDIZ
KURUM KÜLTÜRÜ VE İKLİMİ
Uzm. Dr. Kenan TAŞTAN YÖNETİMDE BAŞARI Uzm. Dr. Kenan TAŞTAN
İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ KALİTE ÇALIŞMA SÜREÇLERİ
Sunum transkripti:

MEHMET TAŞ KIRIKKALE MEM SPE

İlkeler-Değerler Vizyon Yol gösterici olarak çalışanları; kurumun düzeni, güvenliği ve gelişimine uygun davranışlara teşvik eder.

MEHMET TAŞ KIRIKKALE MEM SPE Değerler, Vizyonun temeli, Kurumun ayırt edicilik ilkeleri, Çalışanların duygularını geliştiren ve özen gösterilen amaçlardır. DEĞERLER VE İLKELER

MEHMET TAŞ KIRIKKALE MEM SPE DEĞERLER VE İLKELER

MEHMET TAŞ KIRIKKALE MEM SPE DEĞERLER VE İLKELER DEĞERLER VE İLKELER Çalışanların hedefleriyle uyumu sağlanmalıdır.

MEHMET TAŞ KIRIKKALE MEM SPE Kurum değerlerinin belirlenmesi Temel inançlarımız nedir? Ahlakî kurallarımız nedir? Davranış kurallarımız nedir? Özen gösterdiğimiz amaçlar nedir? İdeallerimiz nedir? Aldığımız kararların doğru veya yanlış olduğuna nasıl karar veririz? Yaptığımız davranışların doğru veya yanlış olduğuna nasıl karar veririz? Hangi kıstasları esas alırız? Sorularının cevapları aranmalıdır.

MEHMET TAŞ KIRIKKALE MEM SPE Niceliksel olmaktan çok nitelikseldir. Açık ve özlü biçimde ifade edilmelidir. Anlamlı, sürekli ve ulaşılabilir olmalıdır. DEĞERLER VE İLKELER DEĞERLER VE İLKELER

MEHMET TAŞ KIRIKKALE MEM SPE Sahiplenmeyi ve bağlılığı sağlamlaştırmanın en iyi yolunun katılım olduğu dikkate alınarak, kurumun değerleri çalışanlar, müşteriler ve diğer paydaşlarla paylaşılmalıdır. DEĞERLER VE İLKELER DEĞERLER VE İLKELER

MEHMET TAŞ KIRIKKALE MEM SPE İLKELER Değerlerin ilke haline getirilmesidir.

MEHMET TAŞ KIRIKKALE MEM SPE MİLLİLİK BİLİMSELLİK GÜVENİLİRLİK KATILIMCILIK TARAFSIZLIK HOŞGÖRÜ SAYGI ÜRETKENLİK LİYAKAT ÖZ KÜLTÜRE BAĞLILIK KALİTELİ HİZMET

MEHMET TAŞ KIRIKKALE MEM SPE KURUMSAL GELİŞİM EKİP ÇALIŞMASI ÖĞRENEN ORGANİZASYON ETKİLİ İLETİŞİM ŞEFFAFLIK KENDİNE GÜVEN ETİK DEĞERLERE BAĞLILIK SORUMLULUK ANLAYIŞI PLANLI ÇALIŞMA YENİLİK MÜKEMMELLİK SAHİPLENME

MEHMET TAŞ KIRIKKALE MEM SPE Kalite: Kurumumuzda kaliteli hizmet yapılır. Saygı: Herkesin onuru ve haklarına saygı duyulması şarttır. Mükemmellik: Bütün görevlerinimizi, mükemmel bir biçimde başarma hedefi ile hareket etmek esastır. Sahiplenme: Kurumumuzda sahiplenmişlik hakim kılınacaktır. Kendine güven: Çalışanlarımız kendine güvenir. Etik değerlere bağlılık: Hizmetlerimizde etik değerlere bağlılık esastır.

MEHMET TAŞ KIRIKKALE MEM SPE Teşekkürler Kırıkkale MEM Strateji Geliştirme Birimi Mehmet TAŞ