ERASMUS in GHENT Kültür kaynaşması

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SAĞLIK TURİZMİ DEVLET DESTEKLERİ
Advertisements

Filonuza ait tüm detayları kayıt altına alın.
WELWYN CITY GARDEN WELWYN BAHÇE ŞEHİR
Programme outline Sabah: Genel İngilizce Çalışması Öğleden sonra – Opsiyon  Kültür ve Toplum Araştırmaları  IELTS Hazırlık  Akademik İngilizce.
BİLGİLENDİRME TOPLANTISI. ÖN ŞARTLAR KARŞI KURUMUN SİZİ KABUL ETMESİ UYGUN DERSLER BULUNMASI ve KTÜ’DEKİ BÖLÜM ERASMUS KOORDİNATÖRÜNÜN DERSLERİ EŞDEĞER.
Mesleki Eğitim Ögrenci ve Çalışan Hareketlilik Bütçeleri Katılımcı ve rafakatçi için seyahat edilecek ülkeye gidiş dönüş için Seyahat Edilen mesafe 100.
TÜRKİYE FUTBOLU KUCAKLIYOR
Maribor’da Erasmus.
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ
YATIRIM TEŞVİK BELGESİ
Foça Mah. Selim Günday Cd. No   Fethiye/Muğla/Türkiye
VARYANT HESAPLAMA. ►K►K►K►Kolay anlaşılması için varyantlara, gidiş yolu diyebiliriz. ►S►S►S►Satranççılar; satranç oyunun her aşamasında, planlarını gerçekleştirmek.
E Y L E M 1. 2 G e n ç l i k G i r i ş i m l e r i PROGRAMI.
ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ FAALİYETLERİ yılında Erasmus Programı’na üye olarak başlangıç hibesi olan Euro alarak faaliyetlerimize.
ULUSLARARASI DEMOKRASİ FORMU
ERASMUS MACERASI Engin ALBAYRAK - Gökay GÜNEŞ
SAÇAKLIZADE KÜLTÜR EĞİTİM VE YARDIMLAŞMA VAKFI
Nedir?. Genel Şartlar 1. Ders verme hareketliliği gerçekleştirilecek iki ülkeden en az birinin AB üye ülkesi olması gerekir. 2. Ders verme hareketliliğinden.
Kurallar Eğitimin Edification ı ÇOOOOOOOOKKKKK ÖNEEEEEMLİİİİİİİİİ. Alttaki yazı eğitimin sahibinin cümleleri sizde bu şekilde kendi cümllelerinizle ve.
Sen benimsin; bana aitsin... ses düğmesini açabilirsiniz.
A LMANYA ’ DA E RASMUS : D ORTMUND T EKNIK Ü NIVERSITESI Sidar Gül 2011 Bahar Dönemi.
POMPEI Cem Yurtsev
2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ.
I International License Partner Meeting E&V Commercial I March 2010 Hamburg1 CİNER İŞ MERKEZİ TAKSİM TALİMHANE Yeni Yan Yol Sok. Celilağa İş Merk. K:6.
İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Erasmus Tanıtım Toplantısı
SIK SORULAN SORULAR Hale ŞEN Atılım Üniversitesi AB & ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ Kasım, 2009.
İhracata Yönelik Devlet Yardımları Kapsamında
ERASMUS.
Twin Grubu * Twin grubu 1995 yılından beri dünyanın her yerindeki Öğrencilere dil eğitimi vermektedir. * Yüksek standartlarda hizmet veren.
1 AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tr Eylem 1.2- Gençlik Girişimleri 5 EYLEM 1- AVRUPA İÇİN GENÇLİK (Eylem.
NÜANS TURİZM HAC "İlk defa kayıt yaptıranlar 294 bin 567 kişi. Kayıt yeniletenler 1 milyon 76 bin 664. Türkiye geneli toplam müracaat 1 milyon 372.
SİNOP... Ne zaman ziyaret edilmeli ? Feridun ÖZHAN
YURTDIŞINDA FİRMALARIMIZA SAĞLANAN DESTEKLER. İÇERİK 1. Ekonomi Bakanlığı Destekleri 1.1. Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımı Desteği 1.2.Yurt.
ATATÜRK ÜNİVERİSTESİ DIŞ İLİŞKİLER OFİSİ ERASMUS+ PROGRAMI.
Rüzgarlı şehir – Al Capone sehri 9 Million nüfus Spor ve sanat aktiviteleri.
Balıkesir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Araştırma ve Uygulama Merkezi Akademik Yılı Erasmus+ Programı Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği.
“Erasmus ve Kültürel Etkileşim” Ayşegül Şah BOZDOĞAN İstanbul Üniversitesi Almanca Mütercim Tercümanlık Dönemi Giden Öğrencisi.
Günlük Haftalık /Günlük Aylık / Günlük Uzun Süreli TL TL Proje Tarihine Göre Fiyatlandırılacaktır TL TL
Ahmet Hakan BAYRI İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DEVLET DESTEKLERİ.
AB Erasmus Eğitim Programı Öğrenci-Öğretim Üyesi Değişimi
Hazırlayan ve Sunan Ela Nur ÖZKAR TÜRKİYE’DE BULUNDUĞU YER ( ANKARA )
İsveç’te Öğrenci olmak
Rovos Rail – Blue Train, the Pride of Africa Capetown – Pretoria (1,000 miles) Price – Compartment for two $1,300 each Luxury Service Since 1923 Quiet.
HARİTALARDA UZUNLUK HESAPLARI
T.C Hacettepe Üniversitesi DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ TOPLULUĞU
Metro Ulaşımının Dünya Şehirlerine Faydaları….
MADDİ DURAN VARLIĞI KREDİLİ SATIN ALMAK MI KİRALAMAK MI??
Vize, Oturma izni, Sağlık sigortası Giderler Şehir, ulaşım Üniversitenin sağladığı olanaklar Barınma Sosyal ortam, kültür REUTLINGEN.
PROJE SAHİBİ KURUM PROJE ADI ‘’AB DÜZEYİNDE KARDİYOLOJİK ACİLLERDE ACİL BAKIM VE HEMŞİRELİK HEMŞİRELİK HİZMETLERİNİN ÖĞRENİLMESİ’’ Learning Of The.
1. Alışverişlerimizi ne ile yaparız ?
- Önlisans ve Lisans öğrencileri için en az 2 ay -Üniversitemiz daha fazla öğrencinin yararlanması için herkese eşit olarak 2 aylık hibe vermektedir.
İÇERİK overview Türkiye’de Uluslararası Öğrenciler
Uludağ Üniversitesi Gelen Öğrenciler Okt. Volkan KAHRAMAN
KAYIT KONAKLAMA FORMU KİŞİSEL BİLGİLER UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________.
BİLİNÇLİ TÜKETİCİ VE KAYNAKLARIMIZ.
Erasmus+ Toplantısı. İŞTE BAŞLIYORUZ …
ERASMUS PROGRAMI Personel Eğitim Alma Hareketliliği Oryantasyonu
ERASMUS PROGRAMI Personel Ders Verme Hareketliliği Oryantasyonu
Click here to download this powerpoint template : White Floral Background Free Powerpoint TemplateWhite Floral Background Free Powerpoint Template For.
 Trakya Üniversitesi Yurt Dışından Öğrenci Kabulü.
SAVURGANLIK YAPMAYINIZ
FLORIDA YAZ OKULU.
COMFORT İNŞAAT ... Comfort Group Evleri Yalova’nın En Değerli İlçelerinden Biri Olan Çınarcık’ta Şehrin En Önemli Cazibe Merkezlerine Çok Yakın Bir Mesafede.
HOŞGELDİNİZ.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Uluslararası Fuarların Ülke ve Şehir Ekonomisine Katkısı
COŞKUNLAR SÜRÜCÜ KURSLARI Trafik ve Çevre Bilgisi
Sunum transkripti:

ERASMUS in GHENT Kültür kaynaşması Avrupa’nın lokasyonu en uygun yerlerinden biri Ulaşım kolaylığı ve rahatlığı Öğrenci Şehri Zor dersler

Konaklama Şehrin farklı yerlerinde 4 farklı yurt binası Odalar tek kişilik ve ufak Banyo, tuvalet her katta ortak Private Market’da ev kiralama imkanı çok fazla Görmeden ev kiralamak ?? Annelies.tanghe@gmail.com

Gider Gitmez Ne Yapmalıyım? Euromut ‘tan sağlık sigortası işlemleri Oturma izni için başvuru, takip edilmesi gereken bir süreç. Öğrenci Kartı’nın çıkartılması City Of Ghent’e kayıt işlemleri

Ayda Ne Kadar Harcarım? Yurtlar ayda yaklaşık 275 euro Private Marketten kiralarsanız ayda 300 euro civarı ( kişi başı) Aylık ortalama gideriniz ortalama 450-500 euro, kira hariç. Tavsiye: Citibank hesabı açın, yanınızda toplu parayla gitmektense, ihtiyacınız olduğunda Türkiye’den takviye olur. İlk gidiş için 2000-3000 euro arası yeterli. (depozito, ilk masraflar vs)

Ulaşım Şehir içi ulaşım için bisiklet!! Yellowbike bisiklet firması – 60 euro depozito toplamda 6 aylik 120 euro civarı. Almamazlık etme! Şehir dışı ulaşım için yakın mesafeler tren! Uzak mesafe Ryanair! http://www.b-rail.be Şehir içi sınırsız ulaşım kartı : 21 euro aylık- Gereksiz!

AKADEMİK Hangi Dersleri Almalıyım? Kesinlikle ve kesinlikle Advanced Production Management ve Supply Chain Management alınmamalı, eğer derse gitmeyi düşünmüyorsanız. Önerdiğim ders : Total Quality Management ve Control Management. Amfiler hep kalabalık, projelerinizi beraber yapmayın, gruplara kaynayın!

Sosyal Hayat Bu yüzden Erasmus! Mutlaka ve mutlaka ESN takımıyla tanışın! ESN in her organizasyonuna gitmek zorunda hissetmeyin kendinizi, kaçırmamanız gerekenler de var! Fazla söze gerek yok, its up to you!  Diğer yerlerin aksine, her gün party! Sıkılcaksınız!

Küçük Türkiye 20.000 Türk Toplum içinde anlamazlar beni diye abuk sabuk konuşma, anlarlar!  Türk Mahallesi: İstanbul’da bulduğun her şey Türk Mahallesi’nde var, marmara birlik zeytinden pınar süte kadar. Overpoort’ da Ertan Abi, Hamburger e bayılacaksınız! 

Sensation White-Brussels