ÖDÜL YÖNERGESİ. Kaymakamlığımız himayesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Ödül Yönergesi üç farklı alanda verilmektedir. 1.Yönetici.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TEOG Tercih ve Yerleştirme Sistemi
Advertisements

YENİ ORTA ÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi EYLÜL 2013.
TVO Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi
NAMIK KEMAL ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ
REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
SINIF GEÇME YÖNETMELİĞİ
EDİRNE İLHAMİ ERTEM ANADOLU LİSESİ
Ders geçme sistemi bilgilendirme
Öğrencilerin devamsızlıkları ile ilgili işlemlerde, 08/12/2004 tarihli ve sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim.
BURAYA OKUL ADINIZI YAZINIZ. Buraya okulunuzun web adresini yazınız.
ÇAĞDAŞKENT ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ
BALIKESİR MUHARREM HASBİ ANADOLU LİSESİ
İlçemizde tüm okullarda ödül yönergesi Eğitim – Öğretim yılında uygulanmaya başlanmıştır.Tüm okullar her iki dönemde de ziyaret edilerek önce.
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C PİRAZİZ KAYMAKAMLIĞI PİRAZİZ GELECEĞİ HEDEFLİYOR PROJESİ ÇALIŞMA PLANI.
HAZIRLAYAN:SAVAŞ TURAN AKKOYUNLU İLKÖĞRETİM OKULU 2/D SINIFI
BÜYÜKÇİĞLİ ANADOLU LİSESİ
KURŞUNLU Tevfİk fİkret İLK-ORTA OKUL MÜDÜRLÜĞÜ
İKS İLE İLGİLİ YASAL DÜZENLEMELER ROL VE SORUMLULUKLAR
LİSE 1. SINIF (9. SINIF) ORTAK ALAN.
ORTAÖĞRETİME GEÇİŞTE YENİ SİSTEM
ORTAÖĞRETİME GEÇİŞTE YENİ SBS SİSTEMİNİN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?
Patlangıç Ortaokulu Tanıtım Sunusu.
T.C. KOCAELİ VALİLİĞİ İL Mİllİ Eğİtİm Müdürlüğü
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ
MEB Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği RG Değişiklik Sayı Tarih
ortaöğretİme geçİş sİstemİ
Nakipoğlu cumhuriyet ANADOLU LİSESİ
Yalı Mahallesi Uzun Mustafa Sokak No : 1 Erdek/BALIKESİR
Mersİn İl Mİllİ EğİTİm Müdürülüğü EĞİTİMDE KALİTE yönetİm sİstemİ değerlendİrİcİ eğİtİmİ   MERSİN.
SINIF GEÇME YÖNETMELİĞİ
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINIF GEÇME YÖNETMELİĞİ
ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ
KONYAALTI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ PTS NİSAN 2013
VEZİRKÖPRÜ ANADOLU LİSESİ
T.C. GÖLCÜK KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
NAZ İ LL İ ZAFER ORTAOKULU REHBERL İ K SERV İ S İ E Ğİ T İ M Ö Ğ RET İ M YILI SEVIYE BEL İ RLEME SINAVI SUNUSU.
KÖYCEĞİZ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 SBS OKUL BAŞARI DURUMLARI
Ortak Dersler MADDE 7 – Ortak dersler, öğrencilerin okulu bitirinceye kadar almakla yükümlü olduğu derslerdir. Bu dersler, bütün öğrencilere asgarî.
SULUOVA FEN (ANADOLU ÖĞRETMEN ) LİSESİ
T.C. BAŞ İ SKELE KAYMAKAMLI Ğ I İ LÇE M İ LL İ E Ğİ T İ M MÜDÜRLÜ Ğ Ü 7 MART 2012 YGS DENEME SINAV ANAL İ Z İ.
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
KAMAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş  (TEOGS) Sınavına Hazırlık Ve Başarıyı Artırma.
Her geçen yıl başarısı devam etmektedir
Ders seçimi veli, “öğrenci” tarafından yapılır.
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM BÖLÜMÜ YGS GERİ KAZANIM SINAV SONUÇLARI Ömer Faruk BEKTAŞ Şube Müdürü.
8.YIL SONRASINDAKİ ALTERNATİFLER8.YIL SONRASINDAKİ ALTERNATİFLER.
MERKEZİ SINAV SİSTEMİ 2014 İsabey Atatürk Ortaokulu & İlkokulu.
KAHTA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. BAŞİSKELE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 04 Mart 2014 Tarihli 2. YGS Deneme Sınavı Analizi.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK BAŞARI DURUMU Sınava Giren Öğrenci Sayısı Barajı Geçen Öğrenci Sayısı Tercih yapan Öğrenci Sayısı Tercihine Yerleşen.
KABATAŞ İLÇESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SBS İSTATİSTİKLERİ
BURAYA OKUL ADINIZI YAZINIZ.
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (OGES) YEŞİLGİRESUN İLKÖĞRETİM OKULU PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ Psikolojik Danışman FİDAN YILDIZ.
2013 SBS ORTAÖĞRETİME GEÇİŞTE YENİ SİSTEM Öğretim Yılında 8. sınıfta olacak öğrenciler, Ortaöğretime yeni sınav sistemiyle yerleştirileceklerdir.
ORTAÖĞRETİME GEÇİŞTE YENİ SİSTEM Öğretim Yılında 8. sınıf öğrencileri, Ortaöğretime yeni sınav sistemiyle yerleştirileceklerdir.
ÇAKIR ORTAOKULU Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir.
ORTAÖĞRETİME GEÇİŞTE YENİ SİSTEM Öğretim Yılında 8. sınıfta olacak öğrenciler, Ortaöğretime yeni sınav sistemiyle yerleştirileceklerdir.
ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ NİLGÜN OĞUZHAN TEOG SINAVINA KADAR YAPILAN UYGULAMALAR.
* Türkçe testinde dil bilgisinden, Temel Matematik testinden geometriden ne kadar soru geleceği net olarak belli değildir. Dil bilgisinden ortalama 5-6,
T.C. BAŞİSKELE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2014 YGS ANALİZ.
NEVŞEHİR REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ORTAÖĞRETİME GEÇİŞTE YENİ SİSTEM.
Brifing Dosyası Öğretim Yılı. PERSONEL BİLGİLERİ YÖNETİM OKUL MÜDÜRÜ Avni ŞENGÜL (Hizmet yılı : 14 ) MÜDÜR YARDIMCISI Nurullah YEŞİLMEN (Hizmet.
Çeşme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi YGS ANALİZLERİ ( )
8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir.
İSLAHİYE 2017 TC MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Cemal Artüz İmam Hatip Ortaokulu
2017 Cevizli Ortaokulu Emir Sencer Ortaokulu
ORTAÖĞRETİME GEÇİŞTE YENİ SİSTEM
SİMAV İBNİ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Sunum transkripti:

ÖDÜL YÖNERGESİ

Kaymakamlığımız himayesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Ödül Yönergesi üç farklı alanda verilmektedir. 1.Yönetici ve Öğretmen 2.Öğrenci 3.Veli Kaymakamlığımız himayesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Ödül Yönergesi üç farklı alanda verilmektedir. 1.Yönetici ve Öğretmen 2.Öğrenci 3.Veli PROJELER/Ödül Yönergesi

Eğitim Öğretim yılında ilçemiz okullarında uygulamaya konulan Ödül Yönergesinde yedi ayrı kategori bulunmaktadır Eğitim Öğretim yılında ilçemiz okullarında uygulamaya konulan Ödül Yönergesinde yedi ayrı kategori bulunmaktadır. 1.Akademik Başarı, 2.Örnek Davranışlar, 3.Kitap Okuma, 4.Kültür Ve Sanat, 5.Proje Geliştirme, 6.Toplum Hizmeti 7.Sportif Faaliyetler Eğitim Öğretim yılında ilçemiz okullarında uygulamaya konulan Ödül Yönergesinde yedi ayrı kategori bulunmaktadır Eğitim Öğretim yılında ilçemiz okullarında uygulamaya konulan Ödül Yönergesinde yedi ayrı kategori bulunmaktadır. 1.Akademik Başarı, 2.Örnek Davranışlar, 3.Kitap Okuma, 4.Kültür Ve Sanat, 5.Proje Geliştirme, 6.Toplum Hizmeti 7.Sportif Faaliyetler PROJELER/ Ödül Yönergesi

Ödül Yönergesi akademik başarı alanında ; Eğitim Öğretim yılında TEOG ve LYS sınavlarında; 1. olan 4 öğrenciye tam altın ve başarı belgesi, 1. olan 4 öğrenciye tam altın ve başarı belgesi, 2. olan 4 öğrenciye yarım altın ve başarı belgesi, 2. olan 4 öğrenciye yarım altın ve başarı belgesi, 3. olan 5 öğrenciye çeyrek altın ve başarı belgesi, 3. olan 5 öğrenciye çeyrek altın ve başarı belgesi, Ayrıca Türkiye sı olan 1 öğrenciye yarım altın ve başarı belgesi, Ayrıca Türkiye sı olan 1 öğrenciye yarım altın ve başarı belgesi, Başarılı olan 15 öğrenci velisine ise teşekkür belgesi verildi. Başarılı olan 15 öğrenci velisine ise teşekkür belgesi verildi. Ödül Yönergesi akademik başarı alanında ; Eğitim Öğretim yılında TEOG ve LYS sınavlarında; 1. olan 4 öğrenciye tam altın ve başarı belgesi, 1. olan 4 öğrenciye tam altın ve başarı belgesi, 2. olan 4 öğrenciye yarım altın ve başarı belgesi, 2. olan 4 öğrenciye yarım altın ve başarı belgesi, 3. olan 5 öğrenciye çeyrek altın ve başarı belgesi, 3. olan 5 öğrenciye çeyrek altın ve başarı belgesi, Ayrıca Türkiye sı olan 1 öğrenciye yarım altın ve başarı belgesi, Ayrıca Türkiye sı olan 1 öğrenciye yarım altın ve başarı belgesi, Başarılı olan 15 öğrenci velisine ise teşekkür belgesi verildi. Başarılı olan 15 öğrenci velisine ise teşekkür belgesi verildi. PROJELER/ Ödül Yönergesi

 2013 ve 2014 LYS sonuçlarına göre; Bozyazı ÇPAL yerleşme oranı % 22,8’den % 69’a çıkmıştır. Bozyazı Anadolu Lisesi yerleşme oranı %51’den %62’ye çıkmıştır. Bozyazı Tekmen MTAL yerleşme oranı %47.05’ten %58’ e yükselmiştir. Tekeli MTAL yerleşme oranı % 18,51’den %67’ ye yükselmiştir.  2013 ve 2014 LYS sonuçlarına göre; Bozyazı ÇPAL yerleşme oranı % 22,8’den % 69’a çıkmıştır. Bozyazı Anadolu Lisesi yerleşme oranı %51’den %62’ye çıkmıştır. Bozyazı Tekmen MTAL yerleşme oranı %47.05’ten %58’ e yükselmiştir. Tekeli MTAL yerleşme oranı % 18,51’den %67’ ye yükselmiştir. LYS – YGS sonuçlarına göre yerleşme oranımız Mersin ili ilçeleri sıralamasında 2013 yılında 5. iken 2014 yılında 1. sıraya yükselmiştir SONUÇ;

PROJELER/ Ödül Yönergesi 2013 Yılı Sosyal Bilimler Lisesi kazanan öğrenci sayısı ilçe toplamında 1 iken 2014 yılı Sosyal Bilimler Lisesi kazanan öğrenci sayısı 5 e çıkmıştır Yılı matematik dersi sınav neti 5,45 iken 2014 yılında 9.79 a yükselmiştir Yılı fen bilgisi dersi sınav neti 9,00 iken 2014 yılında 12,4 e yükselmiştir Yılı sosyal bilgiler dersi sınav neti 11,9 iken 2014 yılında 12,53 e yükselmiştir Yılı Fen Lisesi kazanan öğrenci sayısı ilçe toplamında 11 iken 2014 yılı Fen Lisesi kazanan öğrenci sayısı 44 e çıkmıştır.