T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü YÖNETİCİLİK FORMASYONU (BİÇİMLENME) KAZANDIRMA EĞİTİMİ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
KAMU İDARELERİNDE STRATEJİK PLANLAMAYA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK Kamu idarelerinde stratejik planlamaya ilişkin usul ve esaslar hakkında.
Advertisements

YASAL TEMELLER BİTLİS AR-GE BİRİMİ STRATEJİK PLANLAMA EKİBİ.
 Amaç ve kapsam  MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı, kamu kurum ve kuruluşları hariç olmak üzere ondan az çalışanı bulunanlardan, tehlikeli ve çok.
GENEL OLARAK İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRLÜKLERİ
(İNTERNET SAYFALARI YÖNETİMİ)
Gelir İdaresi Başkanlığı Uygulamalarında GELİR İDARESİ DAİRE BAŞKANI
ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ TOPLANTISI
SAİT FAİK GÜLŞEN Dış Ticaret Uzmanı
BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TEMEL SAĞLIK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
UYGUN AVUKATLIK BÜROSU ŞUBAT 2011 BİLGİ NOTU I Temel Kanunlar Değişti; Henüz Yürürlüğe Girmedi.
Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı Yrd.Doç.Dr.Mustafa AKSOY
(e-ihale) -EKAP İlişkisi (e İhaleye Hazırlık Aşaması)
LEBİB YALKIN-MEVBANK Lebib Yalkın tarafından 1996 yılında geliştirilmiş olan Mevbank, güncel mevzuata elektronik ortamda ulaşılmasını sağlayan bir mevzuat.
AMASYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
(İNTERNET SAYFALARI YÖNETİMİ)
ARİNKOM TTO SAN – TEZ Destekleri. ARİNKOM TTOSAN-TEZ Programı 27 Şubat 2014 tarihli ve sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Sanayi Tezleri Projelerinin.
Strateji Geliştirme Başkanlığı
DEFTERDARLAR ÇALIŞMA TOPLANTISI
Kamuda e-Belge Çalışmaları
GAP BÖLGESİ SEL PROJESİ YÖNLENDİRME KOMİTESİ TOPLANTISI
Ankara İl Sağlık Müdürlüğü
ENERJİ VERİMLİLİĞİ DANIŞMANLIK (EVD) ŞİRKETLERİ
Elektronik Belge Yönetim Sistemi ve
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
İKS İLE İLGİLİ YASAL DÜZENLEMELER ROL VE SORUMLULUKLAR
ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ
İL DÜZEYİNDE KAMU KURUM VE KURULUŞLARININ YÜRÜTTÜKLERİ FAALİYETLERİN STRATEJİK PLAN VE PERFORMANS PROGRAMLARINA UYGUNLUĞUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU.
T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
STANDART DOSYA PLANI.
Güvenli İnternet Hizmetine İlişkin Usul ve Esaslar.
ÇED İZİN VE DENETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
KAMU HİZMET ENVANTERİ SEMİNERİ 18 MART 2011 AMASYA.
İdareyi Geliştirme Başkanlığı’nın
REACH TÜZÜĞÜ EK-XVII KAPSAMINDA KISITLAMALAR YÖNETMELİĞİNDE YAPILACAK DEĞİŞİKLİKLER ÇEVRE YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KİMYASALLAR YÖNETİMİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI.
Gündem Belge, herhangi bir bireysel veya kurumsal fonksiyonun yerine getirilmesi için alınmış veya fonksiyonun sonucunda üretilmiş, * içerik, * ilişki.
SANAL DEVLET.
KAMU İDARELERİNDE STRATEJİK PLANLAMAYA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK ATİLLA BACAK İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM UZMANI.
TÜRKİYE’DE E (i)-DÖNÜŞÜM.
RESMÎ YAZIŞMA KURALLARI
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğü
HOŞ GELDİNİZ. KARAPINAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Ünal CESUR
ALACA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
KAMU HİZMET ENVANTERİ SEMİNERİ
e-YAZIŞMA PROJESİ T.C. Kalkınma Bakanlığı Ekim 2014
T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI KIRKLARELİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARAŞTIRMA ve GELİŞTİRME BİRİMİ KAMU İDARELERİNDE STRATEJİK PLANLAMAYA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR.
OKULUMUZ ÇALIŞMALARI YEREL MEDYADA VE ARSİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NIN WEB SİTESİNDE GÜNDEMDE İlgi: a) Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün.
1 20 EKİM 2004, ANKARA T. Uzm. Deniz YANIK Lisans ve Sözleşmeler Dairesi Başkanlığı TELEKOMÜNİKASYON KURUMU TÜRKİYE’DE TELEKOMÜNİKASYON POLİTİKASI ALANINDA.
ATIK YÖNETİMİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI
K ü bra AVCI / / 4-B 3. POZİTİF HUKUKUN KAYNAKLARI Pozitif hukuk kaynaklarını üç başlık altında inceleyebiliriz: Yazılı Kaynaklar Yazısız Kaynaklar.
BİRİNCİ BÖLÜM Sağlıkta Kalite Akreditasyon Daire Başkanlığı
Kasım 2015 VERGİDE ELEKTRONİK TEBLİGAT DÖNEMİ 1 OCAK 2016’ DA BAŞLIYOR.
AĞIR VE TEHLİKELİ İŞLER YÖNETMELİĞİ
2015/06 sayılı Atıksu Arıtma Tesisi Kimlik Belgesi Genelgesi
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU
1 T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI ESNAF VE SANATKÂRLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 14 Ocak 2016.
K AYıTLı E LEKTRONIK P OSTA E LEKTRONIK TEBLIGAT YÖNETMELIĞI ( TR SY. RG ) KEP YÖNETMELIĞI ( TR SY. RG ) SMMM Güney.
Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü
Selman SOLHAN
Elektronik Belge Yönetim Sistemi ve Elektronik İmza Kasım 2015 Elektronik Belge Yönetim Sistemi Proje Sorumlusu Cumali YAŞAR.
NİSAN 2016 TAŞINIR MAL YÖNETMELİĞİ Levent ÖZGÜMÜ Ş Strateji Geli ş tirme Daire Ba ş kanı NİSAN 2016.
EVRAK KAYIT SERVİSİ RESMÎ YAZIŞMALARDA UYGULANACAK ESAS VE USULLER HAKKINDA YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararı :18/10/ /8125 Resmi gazete.
E-İMZA KUBİLAY KOCABAL BİLGİ İŞLEM ORGANİZASYONU
25/01/2017 tarihli değişiklikler
Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi
ÜGD MEVZUATI ve TAREKS - II
BÜTÜNLEŞİK KAMU MALİ YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMİ
SOSYAL BİLGİLER AMACINA ULAŞMAK İÇİN NELER YAPMIŞTIR
“Gizlilik, Bireysel Haklar, Kişisel Verilerin Korunması”
Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: SIFIR ATIK YÖNETMELİĞİ
Sunum transkripti:

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü YÖNETİCİLİK FORMASYONU (BİÇİMLENME) KAZANDIRMA EĞİTİMİ

RESMİ YAZIŞMA USUL VE ESASLARI T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü İl Millî Eğitim Müdürlüğü İzmir 2015 Şubat2

RESMÎ YAZIŞMALARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR HAKKINDAKİ YUÖNETMELİK İl Millî Eğitim Müdürlüğü İzmir 2015 Şubat3

Bilindiği üzere hazırlıkları Kalkınma Bakanlığı Bilgi Toplumu Dairesi tarafından 2010 yılı içerisinde başlatılan e-Yazışma Projesi ile kamu kurum ve kuruluşları arasındaki resmi yazışmaların güvenli bir şekilde elektronik ortamda yapılmasını sağlayacak ortak kurallar seti geliştirilmiştir. e-Yazışma Projesi sayesinde resmi yazışmalarda kağıt yerine elektronik ortama geçiş sağlanmış olacaktır. Proje kapsamında ortaya konan çözüm Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ve Kalkınma Bakanlığının katılımıyla gerçekleştirilen pilot uygulama ile test edilmiştir. Projeye Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü, PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü ve TÜBİTAK-BİLGEM tarafından katkı sağlanmıştır. e-Yazışma Projesinin hukuki dayanağını oluşturan “RESMİ YAZIŞMALARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK” 2 Şubat 2015 tarihli ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanmıştır. Yönetmelik 1 Mart 2015 tarihinde yürürlüğe girecektir. Söz konusu Yönetmelik ile e-Yazışma Projesi kapsamında resmi yazışmalarını elektronik ortamda gerçekleştirecek kamu kurum ve kuruluşlarının Bakanlığımız tarafından hazırlanan e-Yazışma Teknik Rehberine uyumu zorunlu hale gelmiştir. Yönetmelik hükümleri gereğince ilgili kamu kurum ve kuruluşları mevcut Elektronik Belge Yönetim Sistemlerini (EBYS) 1 Mart 2015 tarihinden itibaren bir yıl içerisinde Yönetmeliğe uyumlu hale getirecektir. Yönetmeliğin yürürlüğe girdiği tarihten sonra temin edilecek EBYS’lerin Yönetmeliğe uyumlu olması şartı aranacaktır. Ayrıca ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının bu tarihten itibaren 6 ay içerisinde elektronik ortamda yazışmayı sağlayacak iletim mekanizmasına ilişkin kullanıcı hesaplarını edinmeleri gerekmektedir. İl Millî Eğitim Müdürlüğü İzmir 2015 Şubat57

İl Millî Eğitim Müdürlüğü İzmir 2015 Şubat RESMÎ YAZIŞMALARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR HAKKINDAKİ YÖNETMELİK Resmi Gazete Yönetmeliğin Yayınlandığı Tarih Şubat 2015 Yönetmeliğin Yürürlüğe Giriş Tarihi 1 Mart

İl Millî Eğitim Müdürlüğü İzmir 2015 Şubat H a z ı r l a y a n İdris DÜZCAN Maarif Müfettişi İZMİR T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü RESMÎ YAZIŞMALARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR HAKKINDAKİ YÖNETMELİK 59 TEŞEKKÜRLER