ASLI DER.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Miyase Sertbarut Miyase Sertbarut 1963 yılında Ceyhan’da doğdu. Evin en küçük kızıydı. İlkokula bir köy okulunda başladı. Köpeği Karabaş’ı ve Pamuk’u hiç.
Advertisements

“Yaşamöyküsü” Past tense ● Biography talebe U21  
ELEKTRONİK KAYNAKLAR İÇİN KATALOG TARAMASI
SELİM İLERİ.
Hayatı Edebi Yaşamı Eserleri Ödülleri
Jean-Christophe Grangé ( ? ).  15 Temmuz 1961’de Fransa’da dünyaya geldi.  Üniversite eğitiminin ardından serbest gazeteci olarak çeşitli haber.
13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya.
Powerpoint Uygulaması
tarihi itibariyle Kütüphanemiz "Yordam 2001" Kütüphane Otomasyon Programı ile çalışmaktadır. Web sayfamızda ( yerleştirilen.
AHMET ÜNVER.
VII. Geleneksel TED İ stanbul Koleji Kitap Haftası Ocak 2014.
27 Haziran 2008, Prof. Dr. A.S.GÖKALP BOLOGNA SÜRECİ VE KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Prof. Dr. Ayşe Sevim Gökalp Prof. Dr. Ayşe Sevim Gökalp.
J.K. ROWLİNG.
Hayatı Eserleri Ödülleri
 Sevinç Çokum 25 Ağustos 1943’te İstanbul Beşiktaş’ta dünyaya geldi.  Üç kız evlada sahip olan ailenin en küçük çocuğudur.  Beşiktaş Büyük Esma Sultan.
AVRUPA BİRLİĞİ OFİSİ ERASMUS
KONFERANS (Konferans Sonrası İmza Günü Yapılacaktır)
BİRCAN OĞANKUL ÖZGEÇMİŞ ALDIĞI ÖDÜLLER ALDIĞI TEŞEKKÜR BELGELERİ YAZDIĞI KİTAP DOSYALARI YAZI VE ŞİİRLERİNİN YER ALDIĞI SİTELER ÇALIŞTIĞI ŞİRKETLER.
Tarihçemiz. Tarihçemiz Yönetim Yapısı HASAN CEM BOYNER / Başkan / İcracı Değil 1978 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi.
ISAAC NEWTON.
HOŞGELDİNİZ. HOŞGELDİNİZ Prof. Dr. Mehmet Zeki AYDIN Sivas CÜ İlâhiyat Fakültesi Prof. Dr. Mehmet Zeki AYDIN Sivas CÜ İlâhiyat.
5. DÜNYA BÖBREK GÜNÜ.
13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya.
MAVİSEL YENER.
Matematik Cahit arf.
SALAH BİRSEL
ÖZNUR KARAELOĞLU.
Hayatı Edebiyat Yaşamı Eserleri Ödülleri
. Çankırı Karatekin Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı.
İMRAN KERİMOV.
YASEM İ N Ş AH İ N TÜRKÇE Ö Ğ RETMENL İĞİ 3. SINIF – II. Ö Ğ RET İ M.
FATİH ERDOĞAN. Fatih Erdoğan 23 Nisan 1954'te İzmir'de doğdu. Yaşamının geri kalanını İstanbul'da geçiren yazar, Kültür Koleji ve 1973'te Robert Kolej'den.
ÇAĞDAŞ EDEBİTAYIMIZIN ÇAĞDAŞ İNSANI
MÜGE İPLİKÇİ.
T.C ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
MİM KEMAL ÖKE.
FİLİZ ÖZDEM İstanbul, 19 Temmuz 1965.
PEYAMİ SAFA.
MATEMATİK PERFORMANS ÖDEVİ
Kurumsal Arşivler ve Açık Erişim Uygulamaları 44. Kütüphane Haftası, 31 Mart–4 Nisan 2008 Ömer Orhan Atılım Üniversitesi Kütüphanesi.
KİŞİSEL ÇABA- BAŞARILI İŞ YAŞAMI
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. Okullar arası Yıldız Erkekler Basketbol - Çeşme Birinciliği 2. Okullar arası Genç Kız Voleybol - Çeşme İkinciliği 3.
Haldun Taner’İn hayatI
CUMHURİYET DÖNEMİ TÜRK EDEBİYATI
HALDUN TANER ve FAZİLET ECZANESİ
15 Eylül15 Eylül 1890 – 12 Ocak Ocak1976.
SÜLEYMAN TARIK BUĞRA ( 2 EYLÜL ŞUBAT 1994 )
AYA ÇIKAN İLK ASTRONOT Sibel BAYÇELEBİ 5-B 53.
Stephenie MEYER.
1) Bir bakkal sabah 9, akşam 7 yumurta sattı. Bakkal bir g ü nde ka ç yumurta satmıştır?
Miyase Sertbarut 1963 yılında Ceyhan’da doğdu. Evin en küçük kızıydı. İlkokula bir köy okulunda başladı. Köpeği Karabaş’ı ve Pamuk’u hiç unutmadı. Ankara,
Mehmet ÖZ / Türk Dili ve Edebiyatı Öğreetmeni
Prof. Dr. İhsan Süreyya SIRMA. (10 Temmuz 1944, Siirt, Pervari)10 TemmuzSiirtPervari fikir adamı, öğretim görevlisi, İslâm tarihi uzmanı ve yazar.İslâm.
EDAM EDİTÖR MASASI Adem Başpınar (0532)
AHMET ÜNVER.
Gülayşe Koçak ‘‘Dünyanın en başarılı yazarlarının bile defalarca reddedildiğini bilmeliyiz. Reddedilmeyi göze almazsak, yazamayız.’’
FERİDE ÇİÇEKOĞLU 1951’de Ankara’da doğdu. Mimarlık, edebiyat ve sinemayla ilgileniyor ODTÜ Mimarlık fakültesini bitirdi, aynı fakülteden yüksek lisans.
( ).  1904 yılında İstanbul’da doğmuştur.  Bahriye Mektebi, İstanbul Üniversitesi Felsefe bölümünde öğrenim gördü.  17 yaşında ‘’İstanbul.
1929'da Burdur'un Yeşilova ilçesi Akçaköy'de doğdu 1929'da Burdur'un Yeşilova ilçesi Akçaköy'de doğdu. Az topraklı köylü bir ailenin çocuğu. 1948'de Gönen.
EDEBİYAT PERFORMANS ÖDEVİ Adı:Ömer Soyadı:Koca No:284 Sınıf:10/H.
Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nde eğitim alan Çınaroğlu, 1961 senesinde buradaki eğitimini tamamladıktan sonra grafiker olarak çalışmaya başladı
Şiir Erkök Yılmaz. Şiir Erkök Yılmaz (9 Temmuz 1948, Ankara), Türk öykü ve roman yazarı, akademisyen. 1978'den beri ağırlıklı olarak öykü türünde eserler.
TOLGA GÜMÜŞAY.
AHMET ÜNVER.
Geleceği İnşa Et….
TATİLİMTATİLİM Bilgisayar oynadım kitaplarımı okudum tamam bitti.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©
Yaşar Kemal Hayatı  1922’de Osmaniye’nin Hemite köyünde doğdu.  Asıl adı Kemal Sadık Göğceli’dir.  5 yaşında kan davası yüzünden babasını yitirdi.
Affedersiniz. Afiyet olsun Bol şanslar. Çok yaşa.
Sunum transkripti:

ASLI DER

Aslı der, 1975 yılında Erenköy'de doğdu Aslı der, 1975 yılında Erenköy'de doğdu. Galatasaray Lisesine girdi, burada öykü denemeleri yaptı. Yazı yazmaya okul kompozisyonları ile başladı. Liseyi bitirip Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Bölümü'nü kazandı. 8 yıl Fransızca, 5 yıl İngilizce okudu. İlk romanı Küçük Cadı Şeroks'un çalışmalarına 1997 yılında başladı. 1999'da üniversiteden mezun oldu. İngilizce ve Fransızca'dan çeviriler yaptı.

İlk kitabı Küçük Cadı Şeroks 2001 yılında basıldı İlk kitabı Küçük Cadı Şeroks 2001 yılında basıldı. İkinci kitabı Tehlikeye 3 Yolculuk 2003'te yayımlandı. Son kitabı ayrıca Küçük Cadı Şeroks'un devam kitabı olan Büyük Tuzak, 2007’de Çocuk ve Gençlik Yayınları Derneği tarafından Yılın En İyi Çocuk Romanı seçildi. Yazar, aynı kitapla Uluslararası Çocuk Kitapları Kurulu’nun 2010 Onur Listesi’ne girdi.

ESERLERİ

Kayıp Rüyacı ’nın ardından ilk gençlik romanı Defne’yi Beklerken’i kaleme alan Aslı Der, eşi ve iki çocuğuyla birlikte İstanbul’da yaşıyor.