Yambol.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Öğrenciler nereye gidiyor ?
Advertisements

Ви предлага 4 дневна екскурзия със следният маршрут:
“Kolhida” dağ evi “Kolhida” uluslararası av turizm için dağ evi oldukça ilginç ve “Avcılığa çikan parti lideri” stilinde yapılmış. Dağ evi bol yeşillik,
REHA NECLA MİDİLLİ İLKÖĞRETİM OKULU TÜRKÇE PERFORMANS ÖDEVİ
Foça Mah. Selim Günday Cd. No   Fethiye/Muğla/Türkiye
VAK İ T GELD İ G İ D İ YORUZ BU SENE KASTAMONU ILGAZ’DAYIZ.
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KONFERANS VE SERGİ SALONU
Elhovo – Stefan Karacovo – Yambol – 2 günlük gezi
Bodrum’da turizm Yakın zamana kadar Bodrum Turizminin referans unsurları; Deniz, kum ve güneş, Balık ve yöresel yemekler Bodrum Kalesi, Antik Tiyatro,
DOĞU KARADENiZ TURU HAZİRAN 2 GECE 3 GÜN

Ankara Ankara Güzel Ankara
ULAŞIM Otelimiz Antalya şehir merkezine 45. km., havalimanına 60 km. uzaklıktadır. Antalya otogarından her beş dakikada kalkan Kemer Tur otobüsleri.
FRİG VADİSİ VE AFYON’DA KAPLICA KEYFİ EKİM TARİHİNDE 2 GÜNLÜK PROGRAM.
ÜLKEMİZİN KÜLTÜREL ZENGİNLİKLERİ
AB VETERİNER HEKİM PLATFORMU
YAMBOL VE CİVARINDA TATİL TEREZA VE TANYA’NIN TEKLİFİ
YAMBOL - DRAMA - BOYACİK
Balkanlar Balkanlar güneyde Akdeniz,kuzeyinde Tuna, Sava ve Kupa nehirleri, doğusunda Karadeniz, güneydoğusunda Ege ve Marmara Denizi ve güneybatısında.
Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi düşürülmüştür. PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Barış Akarsu BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
LESOVO - ”Tunca” dag evi - SREM – ELHOVO – YAMBOL– VESELiNOVO – KABiLE
30 EYLÜL-2 EKİM FOÇA KARATAŞ BRİÇ FESTİVALİ Program : 30 Eylül Cuma Hoş geldin İkili Gece serbest 1 Ekim Cumartesi 9.00 Tekne turu (Siren kayalıkları)
AVRUPALI SEÇKİN DESTİNASYONLAR European Destinations Of Excellence (EDEN)
Medeniyetlerin kesişim noktası
ÖZGE BEŞİKÇİ - ZEYNEP YAŞA
Turizm paketi Yambol ili ve Yambol şehrinde üç günlük tur gezisi.
SEBEN şirin ilçemiz seben sayfasina hoş geldiniz..
Sportif balıkçılık fırsatı tanıyan
TÜRKİYE’ DE MÜZECİLİK VE MÜZECİLİK TARİHİ
Bünyamin GÜNAYDIN ( Sınıf Öğretmeni )
Otelimiz Turizm Bakanlığı onaylı ve denetimli 3 yıldızlı bir tesistir Otelimiz 52 odadır 36 odamız 2 adet single bed 12 odamız 1 double bed 1 single bed.
LONDRA.
BAHARIN KEYFİNİ ANTALYA/KEMER’DE ÇIKARALIM NİSAN 2012 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN ANTALYA /KEMER GEZİSİNE KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ KATILIM.
Hotelimiz….. Yurtiçi turizm amaçlı yapılmış, dört yıldır faal, sempatik, çok temiz on iki ay çalışan kent oteli… 26 oda, 60 yatak ve 85 kişi kapasiteli.
SOFYA KENTLER VE ÇARŞILAR.
ALACAHÖYÜK.
Yalı Mah. Kumlu Yalı Cad Erdek/BALIKESİR
Aydın’dan 07.30’da servisle İzmir’e sonra İtanbul’a gittim.198tl İzmir İstanbul gidiş-dönüş uçak bileti ücreti ödedim. 499 euro ile konaklama giriş-dönüş.
DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEMİ MEZUNLARI BULUŞMASI
TOPKAPI SARAYI. TOPKAPI SARAYI Osmanlı sultanlarının ikametgahı, devletin yönetim ve eğitim merkezidir. Fatih Sultan Mehmed Han tarafından
KIRŞEHİR DULKADİRLİ İNLİMURAT YER ALTI ŞEHRİ PROJESİ R
Vize, Oturma izni, Sağlık sigortası Giderler Şehir, ulaşım Üniversitenin sağladığı olanaklar Barınma Sosyal ortam, kültür REUTLINGEN.
Turizm Nedir ? Başka yerleri görmek, tanımak, eğlenmek, dinlenmek ve alıveriş yapmak için yapılan gezilerdir. Bu gezilere katılanlara turist denir. Turizm;
SEA LİFE FAMİLY RESORT. TESİS ÖZELLİKLERİ BarKuru TemizlemeAsansörSaunaHavuz BarLobi BarSolaryum Akdeniz ve dünya mutfağının değişik tadlarını gurmelerin.
KAYIT KONAKLAMA FORMU KİŞİSEL BİLGİLER UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________.
Oteller ve yıldızlarına göre nitelikleri
Oda Tipleri.
18-21 Eylül 2013 Duesseldorf Uluslararası İlaç ve Eczacılık Fuarı.
PARİS EĞİTİM GEZİSİ (18 – 22 MAYIS 2016). Gezimizin amaçları Fransız dilini ve kültürünü pratikte öğrenmek. Tarihi yapıları, müzeleri ve Paris'in simgeleri.
HEPİNİZİ YENİ YAZLIĞIMDAKİ PARTİSİNE DAVET ETMEK İSTİYORUM. ÇOK AZ VAKTİM KALDI… BİRKAÇ ÇEŞİT YEMEK HAZIRLAYABİLECEĞİM.. LÜTFEN HERKES YANINDA BİRŞEYLER.
LOGO Öğrenciler: Beyzanur Akdağ Songül Pulat Nazlı Doğan ADIYAMAN Danışman Öğretmen Haşim Taş.
MAYIS 2016 FAAL İ YET RAPORU 48.BÖLGE OSMAN İ YE ECZACI ODASI 1.
Palmeden Hotel Tesis Adı: Palmeden Hotel Adres: Gülpınar Mah. 341 Sok. No: 6 Dalyan/Muğla İletişim Bilgileri:
Etnoğrafya Müzesini Geziyoruz
FLORIDA YAZ OKULU.
KARİYER TURİZM SULUCA TATİL KÖYÜ.
Ankara Ankara Güzel Ankara
FİZİKİ YAPILARINA GÖRE ODA TİPLERİ VE ÖZELİKLERİ
Batı Karadeniz-2.
AKDENİZ TURU-4.
Ankara çıkışlı 7 Gün 6 Gece Marmara Turu. 40 kişilik Marmara turu.
AKDENİZ TURU-3.
Ayder Tur.
ESKİ ANTAKYA SOKAKLARI, EVLERİ, ÇARŞISI.Hatay/Antakya'nın Tarih Kokan Evleri, Tarihçesi.
TEMMUZ 2018 MOĞOLİSTAN TURU (I.Grup: 09 Temmuz – 17 Temmuz 2018 )
KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE MALİYET ANALİZİ
ATATÜRK CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU ULU ÖNDER ATATÜRK’ÜN İSTİRAHATINI YAPTIĞI YER.
PARİS EĞİTİM GEZİSİ 15 – 19 MAYIS 2018.
Kalitesiyle, Farkıyla… Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları
Kalitesiyle, Farkıyla… Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları
Sunum transkripti:

Yambol

Şehir eski dönemlerden beri misafirperverlik ve güzellikle konuklarını etkiliyor. Ünlü osmanlı seyyahı Evliya Çelebi 1667 tarihinde Yambol hakkında aşağıdakileri yazmış: " Tunca’ya bakan bahçeleri ve bağlarıyla, güzel havası, tatlı süyü’ile hoş bir kasabadır Nehir kasabayı üç taraftan kuşatmış ve yalnız kuzey tarafında bir tepe bulunur. Sokakları kral yolları gibi büyük kaldırım taşlarla döşenmış. Kaleye benzetilen kurşun kaplı beş bina ve de dört demir kapısı olan büyük bir Bedesten var. Böyle canlı ve süslü Bedesten hiç bir yerde yok.”

Turizm paketi üç konaklama toplam 4 gün içeriyor

Tek ve çift kişilik odalar (klima, banyo,ТV, balkon) - 45 leva Birinci gün Varış ve „Kapri“ oteline konaklama. Otel’de tek, çift kişilik, suit odalar mevcut. Oda özellikleri – mini bar, internet. Ücretler: Tek ve çift kişilik odalar (klima, banyo,ТV, balkon) - 45 leva Çift kişilik yatak odası (banyo, klima,TV) – 45 leva Çift kişilik büyük yatak odası (banyo, klima, TV, masa, koltuklar, balkon – 65 leva

Yuvarlak yatak Aynalı duvar koltuklar masa Banyo televizyon klima Suit“AN“-90 leva Yuvarlak yatak Aynalı duvar koltuklar masa Banyo televizyon klima balkon

Şehir gezisi. Aşağıdaki yerlere ziyaret: “Jorj Papazov“ Güzel sanatlar galerisi Cazip bir binada yer alır. 3 000 bulgar ve yabancı ressamın eserlerine sahip ülkenin en zengin koleksyonu olan galerilerden birisidir. Yambol tarih müzesi Yambol Tarih müzesinin kuruluşunu bölgede tarihsel araştırmalarının temellerini atan gönüllü incelemeler yapan kişilere borçluyuz.

Bulgaristan da tek kalan Kapalı Çarşı – Bedesten XV yüzyilda yapılan iki harika mimari anıt şehir merkezimizde bulunmaktadır Bulgaristan da tek kalan Kapalı Çarşı – Bedesten Eski Cami – Ebu Bekir 1413 yilında yapıldı. Osmanlının Balkanlarda ilk camilerden birisidir. Restore edilmiş. Faaliyette .

Saat 19-20 “Kaprı” oteli lokantasında akşam yemeği. Bol yeşillik içinde 60 kişilik, artı 60 kişilik yaz bahçesiyle lokantanın çok hoş bir ortamı var. Bulgar mutfağının çeşitli lezzetli yemeklerden ve verilen hizmetten etkileneceksiniz. Burada güzel şaraplar ve rakılar deneyeblirsiniz.

Hızlı eğlence arıyorsunuz - doğru seçim “Grand” diskosudur Hızlı eğlence arıyorsunuz - doğru seçim “Grand” diskosudur. Burada cazip ortam, harika müzik ve üstün hizmet sizi bekliyor. Misafirlere özel seçilen parçalar sizi dansın büyüsüne kaptıracak, coşturacak ve sıkıcı düşüncelerden sizi kurtaracak. “Grand” dans kulübünde çeşitli alkollü, alkolsüz içkiler ve kokteyller alabilirsiniz. Yambol “Grand” dans kulübünde konulu partiler: Salı- Teen Party Carşamba- Lady’s Party Perşembe- Chaka-Raka Cuma- Mix Party Cumartesi- Mix Party

ikinci gün Saat 8.00 - kahvaltı. Şehir parkında gezi Şehir parkı Tunca ırmağının küçük adada yer aldığı nedeniyle çok güzel bir parktır. Park Bulgaristanın en güzel parklarından birisidir.

Saat 12.00 - „Kapri” lokantasında öğle yemeği. Saat 13.00 – Kabile antik kente ziyaret. Kabile antik kenti Yambol’un kuzey batısında 3 km. uzaklıkta bulunmaktadır. Kent trak kavimlerinin en büyük ve en önemli yerleşim merkezidir. Kabile trakların baş kentiymiş. Antik kentin kalıntıları restore edilmiş ve çok etkileyici. Burada gün ışığına çıkarılan bulgular Arkeoloji müzesinde sergileniyor. Saat 19-20 - „Kapri“ lokantasında akşam yemeği.

üçüncü gün Saat 8.00 - ”Kapri” lokantasında kahvaltı. Saat 10.00 - “Bakacık” tepelerine gidiş. ”Yambolen” oteline konaklama. Otelin kapalı yüzme havuzu, sauna, masaj salonu ve 50 yatağı konuklarının hizmetinde. Bakacık tepeleri Yambol dan 15 km. mesafede bulunmaktadır. Burada motorsikletçilerinin en büyük toplantılarından birisi yapılıyor. Tepelerde bulunan oteller ve dağ evleri dinlenme ve tedavi turizm için olanaklar sağlamaktadırlar. Tepelerin havası beyaz ciğer hastalıklarının tedavisi için yararlıdır. Saat 19-20 akşam yemeği

dçrdüncü gün Saat 10.00 gidiş

€150 Turizm paketin ücreti Yükarıda verilen fiyatta: 3 konaklama 3 kahvaltı, 3 öğle yemeği и 3 akşam yemeği Hayat sigortası Yol masrafları dahil Gezilecek yerlerinin giriş ücretleri Room service Ücretleri haric