KAMPANYA 9 TEMS İ LC İ PROGRAMLARI. KAMPANYA 9 Süresince Program – 1 Cem Izgara Tava Temsilci Fiyatiyla toplam 260 TL ve üzeri sipariş veren ve bu siparişlerine.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İNTERNET = HASTALARA ULAŞMANIN EN HIZLI YOLU Talip Taştemel – Genel Müdür
Advertisements

MADDİ OLMAYAN DURAN VARLIKLAR
internet sitemize HOŞGELDİNİZ!
HAZIRLAYAN: SEZGİN ZUKU
.com İletişimde Kökten Çözüm...
TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 5-6 EKİM 2013 KUŞADASI TRİATLONU
ERSAĞ TEMİZLİK & KOZMETİK ÜLKEMİZİN MARKASI.
Emre ERDEM Haziran 2013.
Serkan UĞUR Business Sunumu 2. Kısım Paranız nasıl geri döner?
Başarı FIRSAT ile Başlar!
MADDİ DURAN VARLIKLAR Emre ÖZÜBAL 2014 İSTANBUL.
Böylelikle toplam üye sayımız ’ya ulaştı. İlk bilgi evini açtığımızdan bu yana toplamda ödünç kitap verdik.
Sosyal Medya.
FUTBOL TURİZİMİ Semih PAÇACI.
Ondalık Kesirlerle Bölme İşlemi
A.7-1 ÇİKOSAN A.Ş. Tek bir üretim bölümünde çeşitli mamuller üretmektedir. Genel üretim giderlerini üretilen mamul maliyetlerine götürü olarak yükleyen.
BIMEKS Teknolojinin kalbi burda atiyor
DÖNEM SONU İŞLEMLERİ ÜNİTE 4 STOKLAR.
K10-14 TAKIM ÖNCÜLERİMİZE ÖZEL PROGRAM! 20. YILIMIZDA 20 ARABA HEDİYE ETMESİ BİZDEN, YARIŞIP KAZANMASI SİZDEN!
ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI (ORAN) ABUDYK TOPLANTISI SUNUMU
Sosyal Medya Pazarlaması Sihirbuzz
Türkiye / Bölüm II Her alışverişte para kazanın..
Artık Avon Temsilcilerine Avon’la Grup içi İletişim Bedava !
Tanıtım Etkinlikleri. Promosyon malzemesi dağıtımı Yer: kayıt masası Kapasite: maks. 5 firma Ücret: 5,000 Euro* / adet Üretim maliyeti dahil değildir.
Sektöründe 10 Yıllık deneyimle ispatlanmış olsa gerek ki Telekomünikasyon sektörü sonu olmayan, yıl geçtikçe kendisini yenileyen yapısı ile ticari anlamda.
HAKKIMIZDA. İstatistiki Veriler Özgeçmiş Sayısı: Kurumsal Üye Sayısı: Günlük Tekil Ziyaretçi Sayısı: Aylık Tekil Ziyaretçi Sayısı:
Farmasi Pazarlama Planı.
KAMPANYA 11 TEMS İ LC İ PROGRAMLARI. EV KAZANMA ŞANSI DEVAM EDİYOR! BU FIRSATI DUYMAYAN KALMASIN! KAMPANYA 11 TEMSİLCİ PROGRAMLARI.
BİLANÇO 1 DÖNEN VARLIKLAR 3 K.V.YABANCI KAYNAKLAR
SAHILLER MASA TEN İ S İ İ LE Ş ENLEN İ YOR PROJES İ » Kastamonu Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü.
30 EYLÜL-2 EKİM FOÇA KARATAŞ BRİÇ FESTİVALİ Program : 30 Eylül Cuma Hoş geldin İkili Gece serbest 1 Ekim Cumartesi 9.00 Tekne turu (Siren kayalıkları)
DESTEK PROGRAMLARI ve HİZMETLER 2013
Kâr Maksimizasyonu.
Türk Beyin Takımı Temsilcilik Sistemi
Yerbilimleri Uygulama ve Ara Ş tIrma Merkezi Toplam 5 kişiden oluşmaktadır: Müdür:Doç.Dr.Üner Çakır Müdür Yardımcısı: Doç.Dr Elif Varol Bilgisayar İşletmeni:
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
K3 Toplantımıza Hepiniz
DESTEK PROGRAMLARI ve HİZMETLER 2012
Maliyet Muhasebesi Ödevi
Stok Nedir? Bir işletmede üretimi tamamlanıp satışa hazır hale gelen mallar ile, bu malların üretimi için gerekli olan hammaddeler, yardımcı maddeler,
YAPI İŞLERİNDE DERİNLİK VE SU ZAMMI ÖDENMESİ, İKSA - ŞEV
TÜRKİYE DENİZCİLİK VAKFI KONUT SİGORTALARI SUNUMU 07/02/2012 Consumer Connexions Osman Mert & Melis Oktay Istanbul.
1 Be YOUR Best with the BEST Kampanya 1 ve 2’de Yüksek Kazanç Elde Etmek İçin İp Uçları...
2014 DÜNYA FUTBOL ŞAMPİYONASININ DEĞERLENDİRİLMESİ ÇETİN İŞLEGEN Spor Hekimi -Teknik Direktör 8 Aralık 2014 TÜFAD İzmir Şubesi.
Müşteri Hizmetleri/ Karşılama Oranı Planlaması
BAHARIN KEYFİNİ ANTALYA/KEMER’DE ÇIKARALIM NİSAN 2012 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN ANTALYA /KEMER GEZİSİNE KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ KATILIM.
McGraw-Hill/Irwin Copyright © 2012 by The McGraw-Hill Companies, Inc. All rights reserved. 5. BÖLÜM Hisse Senetlerinin Değerlendirilmesi.
HOŞGELDİNİZ….
Beklenen Getirinin ve Riskin Ölçülmesi
1. TÜRKİYE GÖZLÜK SANAYİCİLERİ DERNEĞİ Tarihçe ve Tanıtım -Kuruluş Çoğunluğun Sesi -Modern Teknoloji 2.
Çalışma Sermayesi Finansmanı
Özel Alışveriş Sitesi.
1.durum: x 6 = TL x 0.09 = TL MALİYET 2.durum: x 4 = TL
BİLİNÇLİ TÜKETİM ARİTMETİĞİ
KAMPANYA 14 TEMSİLCİ PROGRAMLARI.
KARAR ÖLÇÜTLERİ.
KAMPANYA 1 TEMS İ LC İ PROGRAMLARI. KAMPANYA 1 TEMSİLCİ PROGRAMLARI KAMPANYA 1 Süresince Program – 1 Istanbul Desenli Kahvalti Seti Temsilci Fiyatiyla.
Örnek 1: Bayram Gıda Market’in Mayıs ayı kasa bakiyesi TL’dir. Şirket gelecek 7 ay içerisinde aşağıda yer alan nakit akımlarına sahip olacağını.
Örnek 1: Bayram Gıda Market’in Mayıs ayı kasa bakiyesi TL’dir. Şirket gelecek 7 ay içerisinde aşağıda yer alan nakit akımlarına sahip olacağını.
Galaxy SII. Genel Bakış SUPER AMOLED PLUS Çift Çekirdek.
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet Şarkı : Pulp Fiction BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
Neden Kendi Siparişimi Kendim Girmeliyim?
500TL’LİK SİPARİŞE ÇATAL BIÇAK TAKIMI HEDİYE! 1 ÇILGIN HAFTASONU 2.
ALMANYA‘DA YAŞAMAK DERNEKLER ve SPOR KLÜPLERİ. Dernekler özel kişilerin bir araya gelerek, ekonomik olmayan, uzun süreli bir amaç için oluşturduğu kuruluşlardır.
BSS’LERİMİZE ÖZEL PROGRAM – BÖLGELER YARIŞIYOR! BÖLGE OLARAK YURTİÇİNDE DİLEDİĞİNİZ YERİ SEÇMEK SİZDEN, ORGANİZASYONU BİZDEN!
Online Kitap Satış Erhan KARACA. Sadece üyelerin kitap alabildiği, online kitap satışı yapan bir internet sitesinde, tek bir yayın evinden alınan.
HOŞ GELDİNİZ. Bu güne kadar yaptı ğ ınız alışverişlerden para kazandınız mı? Öyleyse size satış ve pazarlama yaptırmadan para kazandıran sistemini.
Arzum ‘Her i ş in bir Arzum'u vardır.’. * Tarihçe * Yönetim Yapısı * İş letmenin Sahipleri * Vizyon-Misyon * Ürünleri * Rakipleri * Sosyal Sorumluluk.
Satş Teknikleri “Salam dilimi” “Sandviç” “İstatiksel Bilgi”
SELVİLİ SİTESİ SAİME HASYİĞİT Yılında Satış İçin Yapılan Faaliyetler 25 Mayıs tarihinde aktif olarak sosyal medya üzerinden Tanıtım Sayfası.
Sunum transkripti:

KAMPANYA 9 TEMS İ LC İ PROGRAMLARI

KAMPANYA 9 Süresince Program – 1 Cem Izgara Tava Temsilci Fiyatiyla toplam 260 TL ve üzeri sipariş veren ve bu siparişlerine toplam 5 adet katalog ekleyen Temsilcilerimiz Cem Izgara Tava kazanıyor! KAMPANYA 9 TEMSİLCİ PROGRAMLARI * Toplam temsilci başına çıkması beklenen adet 0,14

KAMPANYA 9 Süresince Program – 2 Felix Epilatör Temsilci Fiyatiyla toplam 520 TL ve üzeri sipariş veren ve bu siparişlerine toplam 10 adet katalog ekleyen Temsilcilerimiz Feliz Epilatör kazanıyor! KAMPANYA 9 TEMSİLCİ PROGRAMLARI * Toplam temsilci başına çıkması beklenen adet 0,03

KAMPANYA 9 Özel Temsilci Programı Super Extend Extreme Maskara K8 sürecinde 150 TL sipariş vermiş olan ve K9’da en az 1 kere sipariş veren Temsilcilerimiz Super Extend Extreme Maskara kazanıyor! (Program 1 ve 2’yi kazanan Temsilcilerimiz bu programdan yararlanamayacaklar.) KAMPANYA 9 TEMSİLCİ PROGRAMLARI * Toplam temsilci başına çıkması beklenen adet 0 12

KAMPANYA 9 Özel Temsilci Programı Far Away Sprey ve Roll On Deodorant K9 sürecinde 150 TL ve K10’de en az 1 kere sipariş veren Temsilcilerimiz Far Away Sprey ve Roll On Deodorant kazanıyor! (Program 1 ve 2’yi kazanan Temsilcilerimiz bu programdan yararlanamayacaklar.) KAMPANYA 9 TEMSİLCİ PROGRAMLARI * Toplam temsilci başına çıkması beklenen adet 0,12

KAMPANYA Süresince Program-1 Arçelik Telve Temsilci Fiyatıyla toplam TL ve üzeri sipariş veren ve bu siparişlerine toplam 40 adet katalog ekleyen Yıldızlar Kulübü Üyelerimiz Arçelik Telve kazanıyor! KAMPANYA YILDIZLAR KULÜBÜ ÖZEL PROGRAMLARI * Toplam temsilci başına çıkması beklenen adet 0,01

KAMPANYA Süresince Program-2 Arçelik Elektrikli Süpürge Temsilci Fiyatıyla toplam TL ve üzeri sipariş veren ve bu siparişlerine toplam 40 adet katalog ekleyen Yıldızlar Kulübü Üyelerimiz Arçelik Elektrikli Süpürge kazanıyor! * Toplam temsilci başına çıkması beklenen adet 0,002 KAMPANYA YILDIZLAR KULÜBÜ ÖZEL PROGRAMLARI

KAMPANYA Süresince Program-3 Arçelik Mutfak Robotu Temsilci Fiyatıyla toplam TL ve üzeri sipariş veren ve bu siparişlerine toplam 40 adet katalog ekleyen Yıldızlar Kulübü Üyelerimiz Arçelik Mutfak Robotu kazanıyor! * Toplam temsilci başına çıkması beklenen adet 0,001 KAMPANYA YILDIZLAR KULÜBÜ ÖZEL PROGRAMLARI

KAMPANYA Süresince Program-4 Arçelik TV veya Tefal Actifry Temsilci Fiyatıyla toplam TL ve üzeri sipariş veren ve bu siparişlerine toplam 40 adet katalog ekleyen Yıldızlar Kulübü Üyelerimiz Arçelik TV veya Tefal Actifry kazanıyor! KAMPANYA YILDIZLAR KULÜBÜ ÖZEL PROGRAMLARI

KAMPANYA 8-9/2012 TAKIM ÖNCÜSÜ PROGRAMI

K8-9 TAKIM ÖNCÜSÜ PROGRAMLARI

KAMPANYA 8-9 Yeni Temsilci Geli ş tirme Programı

Ortalama Satış Kayıt Ortalama Satış Kayıt- Nesil Geliştirme APG YÖNETİMİNİ DESTEKLEYEN SÜREKLİ FIRSATLARIMIZ Takım Öncülerinizi bu kazanç fırsatlarına yönlendiriniz. Program broşürleri internet sitemizde AVON FIRSATLARI’ nda bulunmaktadır.