KREA Direct the future is direct. Profile uygun makaleler web sitesinden alındı Sitede en son tıkladığı ürüne ait kampanya bilgisi Profile uygun ürün.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Advertisements

Burkay Yapağcıoğlu.
Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
Kordelyaevleri.com.
Eczane Web Eğitim-Yazılım Projesi Marka Danışmanlık İstanbul 2011 Bu sunumda kullanılan projelerin tamamı Marka Danışmanlık tarafından özgün olarak üretilmiştir.
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için 5 NEDEN !.. Perakendeciler için.
ClickMerkez İş Ortaklığı Sistemi Daha çok kazanmak için beklemeyin!
WEB SİTESİ ÜYELİK GİRİŞİNİZ İÇİN ANA HABER EKRANI ÜZERİNDE YER ALAN E- POSTA ADRESİNİZ VE ŞİFRENİZİ MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLEN ÜYELİK BİLGİLERİ İLE YAPINIZ.
2012
USTA BULUŞMA NOKTASI Merhaba,
Neden e-ticaret’e ihtiyaç duyuluyor? Bugün; •Sürekli (24 saat boyunca 365 gün kesintisiz) reklam ve ticaret olanağı sunan, •İletişimi çok hızlı ve interaktif.
CallMax Telemarketing Yönetim Sistemi
Facebook Reklamları.
Satış Noktası Yönetimi
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
Web siteniz bu kutunun içinde…
Google Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklamcılık Neden Önemlidir?
Google Adword Arama Ağı
Google Analytics Nedir?
Google Adwords Dönüşüm Optimize Edici
E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları
Toplu E-posta Mart 10, 2013 Eğitim: E-Posta Teknolojisi, Reklam Kanalı Olarak Yeri, İçerik, Mesaj, Niçin E-Posta?, Yanlış Bilinenler, Gelecek, Biz? 1.
Votel İletişim Hizmetleri A.Ş.
Mobil Pazarlama Promosyon Kart Sunumu
Restaurant Yönetim Sistemi
MILLENIUM MARKETING SUNUMU
E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
Support.ebsco.com EBSCOadmin Raporlar ve İstatistikler Kullanıcı Kılavuzu.
Websiteniz Nasıl Daha Yapışkan Olur ? Murat Babadağ
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
Elektra, “CRM” i İki Ana Alana Ayırıyor. 1- Otel Misafirleri İçin Aşağıdaki Yapıyoruz.
Eczane Sadakat Kart Sistemi
Tübider Crm Ana Menü Kontak (Çağrı)Yönetimi – Çağrı Listesi.
PROMOSYON  Kökeni Latince promotio kelimesinden gelen promosyonun anlamı fikir,öne çıkarmak olarak tercüme edilir.  Bir firmanın ya da bir arzın tanıtılması.
Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.
1. 2 Cari İşlemler Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka carilerinin ayrı ekranlardan tanımlanabilmesi. Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka.
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
GLOBALCV İŞTESOSYAL PROJESİ İLE ARADIĞINIZ ADAYA ULAŞIR Türkiye’nin ilk sosyal kariyer sitesi İŞTESOSYAL ve en güncel dataya sahip portalı GLOBALCV ’nin.
E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları
1. 2 E-Ticaret Neden Ç evrecidir?  4 © Elif Dural Dünya iklim koşullarındaki değişiklik, kaynakların azalması ve canlı türlerinin yavaş yavaş yok olması,
E- Ticaret Altyapısı.
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
Dijital Büro İstanbul Mayıs ADK Kampanyaları.
CEO Web Sitesi Kurduğu Üyelerine, –Sanal kimlik ( vb.) –CV ve iletişim bilgilerini güncel tutmak –Eğitici ve bilgilendirici.
LOGO CRM ve SİPARİŞ OTOMASYONU
Biz Kimiz 9 senelik satış evi tecrübesi 100+ premium yayıncı Türkiye’ nin ilk bağımsız network’ ü.
YKB Proje Önerileri. Ziyaretçiler scroll bar ‘da bulunan parayı çekerek sayfayı aşağıya doğru indirirler Para göndermenin ne kadar kolay ve hızlı olduğunu.
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ BABAESKİ MESLEK YÜKSEK OKULU SATI Ş I ARTIRMANIN YOLLARI İ LKNUR ÖZDEM İ R.
KFC Snack Box Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır haberler.com PV :
MOBİL İLETİŞİM ve MOBİLİTE
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
Mobil pazar verileri – Abone sayısı ve penetrasyon – Mobil abone profili – Mobil trafik hacmi – Mobil gelir – Aylık kullanım miktarı – Mobil yatırım.
Sosyal medya pazarlamasında adımlar: – Müşterileri dinlemek – Uygun sosyal medya platformuna üye olmak – Sektörle ilgili topluluklara katılmak – Kendi.
Mesaj Listeleri ve Web Etiği. Mesaj Listeleri Etiği Haberleşme, tartışma vb. mesaj listelerine üye olduğunuzda aşağıdaki etik kurallara uymanız beklenir:
Elektronik pazarlama: – internetin kar yaratmak amacıyla kullanılması – birçok aşamayı ortadan kaldırmakta – daha hızlı ve daha düşük maliyetli –
1 E-Ticaret ve Güvenli Ödeme Kısım I. E-Ticaret Kısım II. Güvenli Ödeme Umur YILMAZ Comtech Tic. Ltd
SEO Hizmeti. SEO Strateji Site İçi Optimizasyon Sitenin sayfaları ve içerikleri arama motorlarına göre optimize edilir. Araçları Hazırlama Sitenin SEO.
E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları
Ayşegül ARSLAN.
SENİ TANIYORUM ve NEYE İHTİYACIN OLDUĞUNU BİLİYORUM!
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
Tolga Mehmet Barutçu.
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
MEDUSA RANDEVU-REZERVASYON OTOMASYONU
E - MIY. E - MIY Ülkemizden Veriler… ….. internete erişimi olan insan …..facebook kullanıcısı Haftalık 21,5 saat……internette geçirilen.
Sunum transkripti:

KREA Direct the future is direct

Profile uygun makaleler web sitesinden alındı Sitede en son tıkladığı ürüne ait kampanya bilgisi Profile uygun ürün Reklam $$$ Özel fotoğraf Push + Pull

Web sitesi Direk + Dijital Kanallar Kolay entegrasyon

Entegrasyonun Yarattığı Katma Değer Single | Double opt-in E-postasını siteden girenlere otomatik onay e-postası Gerçek zamanlı veri bankasına kayıt Girilen e-postanın bize ve, veya eş zamanlı olarak müşteri veri bankasına eklenmesi Web site trafiği Siteyi ziyaret edenlerin ne kadarının e-posta kampanyasından geldiği, ziyaretçilerin e-posta adresleri, üye listeleri ile karşılaştırmaları, listedeki adres sahiplerinin sitede ziyaret ettikleri sayfalar, alış verişleri Davranışsal hedefleme Kategori A’yı ziyaret edenlere özel içerik, SMS veya kişiselleştirilmiş toplu e-posta

Kampanyalar

Demografik hedefleme Lokasyon A’dan e-postasını açanlara özel içerik Davranışsal hedefleme Site’de Kategori A ürününü ziyaret edenlere özel içerik İPhone veya BB’den okuyanlara farklı içerik Sadakat kampanyaları E-postasını okuyanlara X puan, FB’de paylaşanlara Y puan, arkadaşlarına yönlendirenlere Z puan Hediye + promosyon Herkese özel kod, sınırlı sayıda kod veya otomatik kod Pazarlama + satış Çağrı merkezi veya mağaza personeline otomatik yönlendirme Anketler Neler Yapabiliriz

A kampanyası’ndaki X nolu gönderimi okumayanlara X’i N gün sonra yeniden gönder, N+2 gün sonra yeniden gönder... Y’yi N gün sonra gönder, Z’yi N+2 gün sonra gönder.... A kampanyası’ndaki X nolu gönderimi okuyanlara, iletideki linkleri tıklayanlara Y’yi N gün sonra gönder, Z’yi N+2 gün sonra gönder Sadece iletisini okuyanlara X’i gönder Filtreleri kapayıp tüm listeye X’i gönder İletisini hiç okumamışlara X’i gönder Neler Yapabiliriz

Milupa : Migros Kart Para Puan

Kütahya Porselen : Sanal Mağaza

Tchibo : Sadakat Kampanyası

Desa : Veri Bankası

Sanal Pazar : Açık Artırma

Milupa : E-posta = Reklam Geliri

Darty : Sınırlı Stok

İnfomag : Promosyon

Beymen : SMS vs E-posta Artık hafta sonları çok daha güzel! Hafta sonları için seçilmiş özel ürünlerde kaçırılmayacak indirimler, sizi....

Rakiplerimizde YOK ! Multi-part Push + Pull Content Paint it RED! Embedded görseller Attachments BB, IPhone, IPad Personalization Activity Filters CFL+, Hotmail, Gmail, Yahoo, AOL, Fastmail... IP Prioritization SSL Support CRM DB-to-DB Integration Detaylı Rapor ekranları

KREA Direct the future is direct Aycan Ferik Teşekkürler