OKUL SPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İstatistik ve Bilgi İşlem
Advertisements

G-DUY Sanal Dönem Web Uygulaması Kullanma Kılavuzu
T.C. YENİMAHALLE KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLSİS BÖLÜMÜ
Düzenleme: Bülent ALTINÇELİK
NurNet.Org 3. Siteye Nasıl Yazı Eklenir
ASMLERİN DİKKATİNE tarihine kadar Tıbbi Atık Beyan Sistemine ASM bilgilerinizi acilen tanımlayarak tıbbi atıklarınızı kilogram bakımından sistem.
Halil CEYLAN Uyumsoft – Kamu Projeleri Danışmanı.
Tur Programının Kaydı.
OKULSPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ
Kullanım Amacı Eğitsel içerikli dosyaların paylaşıldığı bir platformdur. Bu paylaşımlar sayesinde, öğrenciler derslere girmeden.
Tur Tartı Tanımlama. Tur kartı açmak için Tanımlar menüsünün altındaki Paket Tur Listesi seçeneğine tıklanır.
Yönetim Paneli Kullanımı
YARDIM MASASI Internet Explorer tarayıcısı açılır ve Yardım Masası adresi yazılarak sayfası açılır. Gelen.
2. AŞAMA BELGE KAYDI.
MERSİS sayesinde şirket kuruluş işlemleri artık, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir. Sisteme giriş,
MERSİS sayesinde şirket kuruluş işlemleri artık, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir. Sisteme giriş,
Golf Course’lara satış fiyatlarını eklemek için Cards menüsünün altından Golf Course seçilir.
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
BALIKESİR GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ OKUL SPOR FAALİYETLERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE HOŞGELDİNİZ.
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından şirket bilgilerinin uluslararası standartlara uyumlu hale getirilmesi amacı yürütülmekte olan Merkezi Sicil Kayıt.
Değerli Eksperimiz, Yeni iletişim platformumuz TARPOST’un bilgisayarınıza yüklenmesi için aşağıdaki adımları izlemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, TARSİM.
ŞANLIURFA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ E-POSTA KULLANIM SUNUSU
Halk Sağlığı Müdürlüğü
Eğitim Portalinin Adresi:
Halil CEYLAN Uyumsoft – Kamu Projeleri Danışmanı
Sisteme kaydedilen otel kartları yandaki listede görülmektedir. Burada ki kaydın üzerine çift tıklayarak otel kaydında değişiklik yapılabilir. Listenin.
Kütahya Sağlık Müdürlüğü 2014 SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ.
SHU. Nuray TÜRKEN TEKNEKAYA Hasta Hakları İl Koordinatörü
HİZMETİÇİ EĞİTİM İŞLEMLERİ
BAĞLANTI (KÖPRÜ) OLUŞTURMA
Hazırlayan Şencan ŞENOCAK Taşınır Kayıt ve Kontrol Yetkilisi
Okul modülünden veya sporcu sporcu listeleye tıklayalım.
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü
TEFBİS Hanehalkı Eğitim Harcamaları Anketi Uygulama Örneği
ÖĞRENCİ İŞLERİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ BİLGİ SUNUMU
Halk Sağlığı Müdürlüğü
Yönetim Paneli Kullanımı
Hazırlayan Taşınır Kayıt ve Kontrol Yetkilisi
STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI Bütçe Daire Başkanlığı
hem.meb.gov.tr Kullanım Klavuzu
BAŞVURU SAHİBİ BİLGİLERİNİN KAYS’A GİRİLMESİ
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI
Ödeme Planı.
Muhtar Bilgi Sistemi.
AMAÇ Muhtarlarımızın kamu hizmetlerini daha kaliteli ve etkin şekilde yürütmeleri amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarından yapacakları taleplerin takip edilip.
Yönetim Paneli Kullanımı
Yönetim Paneli Kullanımı
Yer:Atatürk Spor Salonu
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI. Okullara Tablet Teslimatı Nasıl Yapılacak? Tabletler Dağıtım Planına göre Üretici Firma tarafından kargoya verilir. Tablet.
SHU. Seyit ULUPINAR Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi
T.C MALATYA VALİLİĞİ GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ
ESER İSTEK (KİTAP SİPARİŞİNDE BULUNMA) Kütüphanenin ana sayfasından Giresun Üniversitesi Katalog Tarama tıklanır. Gelen ekranda Oturum Aç sekmesi seçilir.
EBYS KULLANIMI.
TÜRKİYE İŞ KURUMU DENİZLİ İL MÜDÜRLÜĞÜ E-İSTİHDAM TANITIM PROGRAMI-2008.
WEB’DEN KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ KART DOLUMU KILAVUZU. WEB’DEN DOLUM AŞAMALARI Webden dolum için öncelikle internet tarayıcımızın adres Kısmına
DERS: MESLEKİ BİLGİSAYAR
TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ TAKBİS/ERP DE BANKA BİLGİSİ DEĞİŞTİRME DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ / PERSONEL SERVİSİ.
Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2016
Halil CEYLAN Uyumsoft – Kamu Projeleri Danışmanı
UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİ
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
OYUNCU KARTI ÇIKARMA.
okulsportal.gsb.gov.tr EKİM 2016
www. mersis. gumrukticaret. gov
www. mersis. gumrukticaret. gov
www. mersis. gumrukticaret. gov
HİTİT ÜNİVERSİTESİ Akademİk açIk erİşİm sİstemİ
ÜRÜN TAKİP SİSTEMİ’NE (ÜTS)
Sunum transkripti:

OKUL SPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ İŞLEM VE AKIŞ SIRASI http://www.okulsportal.gsb.gov.tr (Ana Sayfa) http://okulsporbilgi.gsb.gov.tr (Okul Giriş)

1. AŞAMA: SİSTEME GİRİŞ http://okulsportal. gsb. gov 1.AŞAMA: SİSTEME GİRİŞ http://okulsportal.gsb.gov.tr adresinden Okul Sporları Bilgi Yönetim Sistemine tıklayarak oturum açma sayfasını görebiliriz.

OTURUM AÇMA SAYFASI Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca okullarımızın kurum kodları ve kurumsal mail adreslerine gönderilen şifreler girilip Güvenlik Resmindeki rakamların girilmesinden sonra giriş butonu tıklanarak Okul Sporları Bilgi Yönetim Sistemine giriş yapılır. Not:Okullara gönderilen şifrelerden okul müdürü sorumlu ve yetkilidir.Okul Müdürü yetkili bir kullanıcı belirlemesi gerekmektedir.(Okul Müdürü veya Beden Eğitimi Öğretmeni vb.)

3.AŞAMA: OYUNCU MODÜLÜNDEN OYUNCU EKLEME Oyuncu Modülünden oyuncu ekleye tıklanır.

Açılan yeni pencerede Sporcunun TC Kimlik Numarası girilip TC sorgula denilince öğrencinin otomatik olarak bilgileri çıkar öğrenci resmini yüklemek için dosya seçten bilgisayara daha önce yüklenmiş fotoğrafa ulaşılır, fotoğraf seçilir ve Resmi Yükle Butonuna tıklanır. Resim yüklenince kaydet butonuna basılıp işlem tamamlanır. (Oyuncu Kartı için Resim yükleme zorunluluğu yoktur.)

(resim yüklemek isteyenler için) Dosya seçten bilgisayara daha önce yüklenmiş olan fotoğraf bulunur. Resmi yükle butonuna tıklanarak resim kaydedilir. Oyun Kartı çıkarmak için resim zorunluluğu yoktur.

Oyuncu Listele denildiği zaman açılan pencereden ya sporcu öğrencinin TC’si girilerek sporcu seçilir. Ya da sağda bulunan listeleye tıkladığımızda okula ait eklenilen bütün oyuncular görüntülenir.

4.AŞAMA: OYUNCU KARTI EKLEME Oyuncu Modülünden oyuncu listeleye tıklanır. Oyuncunun TC nosu girilerek açılan pencerede oyuncu eklenip de kaydedilen öğrenci görüntülenir. Öğrenciye oyun kartı eklenmek için mause ile öğrenci isminin üzerine gelinerek Oyuncu Kartı Ekle’ye tıklanır. Bir oyuncunun oyun kartı varsa sağda Lisans Var mı? Bölümünün altında var, eğer oyun kartı yoksa Lisans Var mı? bölümünün altında yok yazar.

Oyuncu Kartı Ekleye tıklandıktan sonra açılan yeni pencerede Öğrencinin bilgileri girilir oyun kartı bilgileri ve okul bilgileri doldurulur. Alttaki Ek-1 formundaki bilgilerin doğru olduğunu beyan ediyorum kısmı işaretlenir ve bilgilerin tam girildiği kontrol edildikten sonra kaydet butonuna tıklanır ve oyuncu kartı eklenmiş olur. (Oyuncunun Geleneksel çocuk oyunlarına mı yoksa İFET’e mi katılacağı oyun kartı bilgileri bölümünden seçilir.)

Oyuncu Modülünden Oyuncu Listeye tıklanır Oyuncu Modülünden Oyuncu Listeye tıklanır. Oyuncu Kartı Eklenen Öğrencinin TC si girilir. Öğrencinin ismi görüldükten sonra sağda Lisans var mı? yazan bölümün altında (öğrenci isminin karşısında) oyuncu kartı eklendiği için Lisans var mı? Sorusuna cevaben var yazar. Oyuncu Kartı olan Öğrencinin üstüne mause getirilir ve oyuncu kartı yazdır denilir.

Oyuncu Kartı Yazdır butonuna tıklandıktan sonra açılan sayfa yandaki gibidir. Sayfa sol üstteki yazcı simgesine tıklayarak yazdırılır. Oyuncu Kartının Nüfus ve Okul Bilgileri bölümünde bulunan Okul Müdürü İmza Mühür kısmı Okul Müdürü tarafından Mühürlenir ve İmzalanır.